Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:51:58
|
|
|
|
sonček33
|
ja mismis kva pa je zdej D bogi?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:53:16
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:54:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ja mismis kva pa je zdej D bogi? samo zato, ker mu gre po moje že na bruhanje, ker ga toliko opravljamo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:54:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... Itak jih ne rabmo. Bomo vse brezmadežno spočele
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:55:01
|
|
|
|
DaisyE
|
Ke je zdaj moja rojena 77? Rabim generacijo. Ali nešto slično. Pa še firbec me daje, če smo sploh ble kaj v pomoč in kaj se dogaja. Rabim za enga navijat. Aljonka je pa lepo ime.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:55:06
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... hja, nazadnje ko sem bla tam, so mi najprej hotli avto prodat, pol pa sem trebuh pokazala, pa so mi ponudli prevoz do doma + čaj!!! budale...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:56:05
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... hja, nazadnje ko sem bla tam, so mi najprej hotli avto prodat, pol pa sem trebuh pokazala, pa so mi ponudli prevoz do doma + čaj!!! budale... Zakaj pa jaz o tem nič ne vem?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:56:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ke je zdaj moja rojena 77? Rabim generacijo. Ali nešto slično. Pa še firbec me daje, če smo sploh ble kaj v pomoč in kaj se dogaja. Rabim za enga navijat. Aljonka je pa lepo ime. čaki, a ni Tanja tvoja generacija, sicer ene par mesecov mlajš konfjuzd mismis
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:56:22
|
|
|
|
Aljonka
|
ja dons ste pa čist vse čist pesniške super ste! No jaz se bom raj fuzbala držala DaisyE - seveda navijamo za Moskvo!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:56:59
|
|
|
|
gigi1
|
Na Tanja, za naju k za taljančke navijava Ne maram za naše, so slabe krvi, mam rajši Taljane, k' jim boljši stoji; šla bom na Laško, v mesto Turin, (rajš Milan) prinesla bom "mačko" nazaj brez kocin.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:57:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Tale fuzbal je eno navadno sranje! Sploh nobena razen noki ni pri stvari! Miš pa očitno še farmo zraven rihta!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:57:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... hja, nazadnje ko sem bla tam, so mi najprej hotli avto prodat, pol pa sem trebuh pokazala, pa so mi ponudli prevoz do doma + čaj!!! budale... ja no, živemu človeku se vse zgodi, ampak takrat si bila ti na Uniju in je Unija zmanjkalo, dvomim da lahko rečeš Uniju pir
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:57:49
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Na Tanja, za naju k za taljančke navijava Ne maram za naše, so slabe krvi, mam rajši Taljane, k' jim boljši stoji; šla bom na Laško, v mesto Turin, (rajš Milan) prinesla bom "mačko" nazaj brez kocin. U je.be.mti!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:58:05
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... hja, nazadnje ko sem bla tam, so mi najprej hotli avto prodat, pol pa sem trebuh pokazala, pa so mi ponudli prevoz do doma + čaj!!! budale... Zakaj pa jaz o tem nič ne vem? to sem pa tud jaz zamudila
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:58:14
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Na Tanja, za naju k za taljančke navijava Ne maram za naše, so slabe krvi, mam rajši Taljane, k' jim boljši stoji; šla bom na Laško, v mesto Turin, (rajš Milan) prinesla bom "mačko" nazaj brez kocin. no vidiš, pa smo te potegnile v poezijo, sicer kvantaško, ampak to so detajli
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:58:37
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: nokes sam razvrat, kaj bo šele v petek? spet bo pira zmanjkalo, pa vsi tipi bodo spokali domov Kot vedno.... hja, nazadnje ko sem bla tam, so mi najprej hotli avto prodat, pol pa sem trebuh pokazala, pa so mi ponudli prevoz do doma + čaj!!! budale... Zakaj pa jaz o tem nič ne vem? ker si pela oz. deklamirala in sem jaz z svojim xxxl trebuhom furala v rikverc na knap, da so vsi modeli zraun stali, če bi slučajno oplazila njihovo makino, sam oni ne vejo, da jaz v rikverc na špegle obvladam!! MIŽE!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:58:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka DaisyE - seveda navijamo za Moskvo! Za NAŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo aljonka.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:58:58
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
aaa Tanja je pa mal mlašja...he he ..za celo leto..
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:59:10
|
|
|
|
mismis
|
bemti, grem še po en pir, pa enga rahniti, pridem nazaj, ne mi uiti
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:00:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes aaa Tanja je pa mal mlašja...he he ..za celo leto.. nope, kokr imam jaz v spominu je Daisy rojena na 2.7.1978. Dejzi, a se motim?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:00:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ker si pela oz. deklamirala in sem jaz z svojim xxxl trebuhom furala v rikverc na knap, da so vsi modeli zraun stali, če bi slučajno oplazila njihovo makino, sam oni ne vejo, da jaz v rikverc na špegle obvladam!! MIŽE! Aja, če sem pela oz. deklamirala, pol je pa razumljivo. Takrat jaz čisto noter padem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:00:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes aaa Tanja je pa mal mlašja...he he ..za celo leto.. nope, kokr imam jaz v spominu je Daisy rojena na 2.7.1978. Dejzi, a se motim? Niti najmanj. Zakaj pa gre?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:03:02
|
|
|
|
DaisyE
|
Aljonka, kako stoji Moskva? Naš gleda od reala tekmo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:03:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Na Tanja, za naju k za taljančke navijava Ne maram za naše, so slabe krvi, mam rajši Taljane, k' jim boljši stoji; šla bom na Laško, v mesto Turin, (rajš Milan) prinesla bom "mačko" nazaj brez kocin. no vidiš, pa smo te potegnile v poezijo, sicer kvantaško, ampak to so detajli Saj nisem rekla, da nisem razpoložena za poezijo. Le nič mi romantika ne diši ob 22ih prešvicanih descih na TV.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 22:04:54
|
|
|
|
DaisyE
|
No hudiča, pa so kravo spet samo na paši pustili.... Klinc pa RR.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?