|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
3.11.2009 15:37:43   
lorelaj*
Uh, punce, zdaj ste bile pa pridne. user posted image Sem imela kar bralni maraton. user posted image

Najprej en objemček Zvezdici. user posted image Kot so rekle že ostale, samo pogumno. Držim pesti zate in za user posted image .

Ljubljančanke & co., jaz sem tudi za kavico. A rečemo kar spet kakšen četrtek?
Pikapolonica, Zvezdici, srečnici, zdaj vama je šele začel trebušček rasti! Meni se pa eni še vedno čudijo, kaj imam že tako velik trebuh. Mi grejo že kar na jetra. Ja, bože moj, saj mal trebuha mam pa ja že lahko, saj sem že čez polovico. user posted image

Kile so tudi pri meni med počitnicami kar poskočile, sem v 1 tednu dobila 1,5 kg, tako da moram malo začeti paziti. Če bo šlo tako do konca, se bom nazadnje še razpočila.

Krči - mene tudi dajejo, pa tudi pijem Mg. Bom poskusila še z mlekom. Tega pa res ne maram preveč, ampak se bom potrudila. Mogoče bo pomagalo.

Sonček in ostale, ki ste bolne, tudi vam en objemček. user posted image Čuvajte se!

user posted image vsem za uspešno morfologijo.

Punce s kužki: ful ste pridne, če vsak dan sesate in pomivate. Midva imava sicer samo eno, ampak nisva tako pridna, nama enostavno ne znese. (Bova pa po rojstvu bebike verjetno kar morala biti.) Zdaj se pač ne plaziva po tleh, pa je. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.11.2009 15:42:20   
ursa_p
Zivjo klepetulje ... vas komaj dohajam, pa vsak prost trenutek berem ... hehe.

Hranjenje tkiva ... kako leto ali dve nazaj je bilo to hudo drago in tudi sedaj o tem nisva razmisljala, ker toliko denarja sigurno ne bova imela. Ce bi bilo pa zastonj, bi se pa takoj odlocila za to. Ce bos izvedela ceno, jo pa prosim sporoci.

Zvezdici .... tudi midva sva imela precej tezav v 1. nosecnosti in se je potem nadaljevalo precej casa, je bilo pa tako hudo, da sem prisla zivet v Domzale k mami (drugam pac nisva mogla it). Zdej ne vem kaksne tezave imata, tako da ti tudi kaj pametnega ne znam povedat, ampak hotla sem ti pa sporocit, da nama je precej pomagalo, ko sva sla k druzinskemu terapevtu, ceprav smo ugotovili, da najine tezave izhajajo precej iz preteklosti in da jih samo v vsakdanje zivljenje prenasava in ne znava resit. Sicer bi pa v kratkem rabila it spet, ker se spet slabse razumeva in vem, da bi nama pogovor tam pomagal. Se veckrat nekako ne znava pogovorit tako, da se na koncu ne bi skregala. Ce te zanima, ti lahko priporocam eno (na privat), ki se s tem ukvarja in je pomagala tudi moji znanki in resila skorajsnji razkol zveze.
Zelim ti, da bi bilo vse ok in da bi se resilo tako, da bo prav za vse. user posted image user posted image user posted image

Lorelaj ... doker nisva imela otroka tudi midva nisva vsak dan sesala in pomivala ... ko pa je sel enkrat na tla, se je zacela pa cistilna akcija in je tako ostalo do danes.

Bolancki ... cim prej se pozdravite!

Zdej pa sibam domov na kosilo, pa po Gala v vrtec na plesne, potem pa na obiske. user posted image

Lep dan, Ursa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.11.2009 15:52:36   
plamen
Punce, mi v LJ nimamo snegca, zato pa po njem zelo diši. No, pa mojemu avtu čisto odgovarja, da ga še ni. Še okna nam menjajo po hiši in je vse v razsulu in bom še mal okol, da ne bom prehitro prišla, ko še ne bo oken notriuser posted image

To pa pomeni ogromno dela, je možek klical da je vse prašno, pa še belit bo treba, pa lih lani svauser posted image ah ja.
Zvezdici in pikapolonica, tudi jaz sem v vajini družbi. Meni se bauhi zdi veeeelik, drugi ga pa komi opazijo, joooj kok luštn majhen buši.... user posted image čez kak mesec ali dva verjetno ne bomo več v tej grupi. Zvezdici, držim pestke zate, za vaju, za vas tri, da bo vse tako kot je zate in zauser posted image najbolj prav, saj sta ta trenutek vidva najbolj pomembna in upam, da bo to ugotovil tudi on, da sta njemu tisto največ.
Krči - meni je G rekla naj kar vsak dan eno tabletko Mg spijem pa bo, je dobro tudi za manj boleče raztezanje maternice in krčke. Tako da pridno ubogam in zaenkrat ni težav. Me je pa danes ponoči ko sem 2x kihnila tolk zabolel spodaj, da je bilo joj. Baje je tudi to normalnouser posted image
Slabost - sedaj kasneje mi je bilo samo 1x, ko sem banano pojedla in potem mi ni več nič pasalo in je samo letelo po svoje,... Itak pa mi je bilo že prej samo ene 5x slabo in ni bilo težav. Kolegica pa je bruhala celo nosečnost, je bila prav boga.
Hormončki - hmmm, bi blo treba mojega vprašat, zaenkrat še nič ne jamrauser posted image Sam v kakih ganljivih trenutkih mi solzice mal hitrej stopijo v učke, drugo pa jaz ne opazim.
Rožca26, če bom jaz kaj frej, bova šli pa midve na kavo, pa Videk valda za družbico. Sam zdaj ko sem v službi mi spet cajt kar laufa....
Čmrlika, user posted image za pregled in za user posted image in da sta z mickeno bolje, naj gre le tako naprej!!!
Naš mali lepo brca, enkrat tukaj drugiš tam, povsod ga je polno. Ima pa kar ustaljene ure, pa v avtu je kar živahen. Že komentira kako starša vozitauser posted image Sestra ima še 25 dni do uradnega datuma tako, da se že veselimo novega člana.
Lepo se grejte in crkljajte!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.11.2009 15:55:29   
Anonimen
uf res ste pridne, vmes sem par slik naročila za razvit pa ste mi spet delo naredileuser posted image user posted image  no sej ne da se branimuser posted image user posted image

zdej mormo pa brzino prstavit na eno prestavo višje, da pridemo čimprej do 2 dela. Da ne bomo ravno zadnje ......user posted image user posted image

pa da ne pozabim: čmrlika čestitke za user posted image  in za uspešno opravljeno morfologijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.11.2009 16:04:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

uf res ste pridne, vmes sem par slik naročila za razvit pa ste mi spet delo naredileuser posted image user posted image  no sej ne da se branimuser posted image user posted image

zdej mormo pa brzino prstavit na eno prestavo višje, da pridemo čimprej do 2 dela. Da ne bomo ravno zadnje ......user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tko se govori. Ja, res mormo pohitet. Sej, če mene vprašate, je tem za čvek ogromno, sam začet jih je treba user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.11.2009 16:06:46   
Jessy
Pozdravček!

Se še nisem javila s pregleda.
Vse je ok, otroček velik čisto po datumu, z glavico trenutno navzdol, a se bo itak še večkrat obrnil. Sta me pa med. sestri 4x špiknili mimo žile in se me nato usmilili ter poslali v laboratorij, kjer mi je v prvo dobila žilo. Tako imam zdaj 5 bolečih pikic na obeh rokah. user posted image
Na morfologiji je vse tako kot mora biti. Za spol mi ni mogel nič reči, saj je popkovnica ravno med nogami, tako da bo pogledal še naslednjič.user posted image
Kile pa so za user posted image user posted image user posted image , že + 7 kg, pa tako sem rekla, da bom tokrat pazila, pa mi še slabuser posted image še uspeva kot prvič. Sicer me ni nič kregal, a imam sama slabo vest. user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.11.2009 16:12:03   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Punce, mi v LJ nimamo snegca, zato pa po njem zelo diši. No, pa mojemu avtu čisto odgovarja, da ga še ni. Še okna nam menjajo po hiši in je vse v razsulu in bom še mal okol, da ne bom prehitro prišla, ko še ne bo oken notriuser posted image

Hormončki - hmmm, bi blo treba mojega vprašat, zaenkrat še nič ne jamrauser posted image Sam v kakih ganljivih trenutkih mi solzice mal hitrej stopijo v učke, drugo pa jaz ne opazim.
Rožca26, če bom jaz kaj frej, bova šli pa midve na kavo, pa Videk valda za družbico. Sam zdaj ko sem v službi mi spet cajt kar laufa....

Pri nas tudi ni snegca user posted image user posted image user posted image  Jest sm se ga pa tako veselila user posted image user posted image user posted image  ker če bi snežil, moj lubi ne bi šel v službo, ker je vrtnar. Pa še jest sm pozim rojena. Oh ja, na Vrhniki, kjer sm včasih živela, je blo snega za izvoz, kle v Domžalama pa popolnoma nič. Še če je povsod drugod, so Domžale še vedno turobno zelene. user posted image user posted image user posted image  Moram mojga čim prej prepričat, da gremo nazaj na Vrhniko user posted image

Za kavico (čajček ...) sem prec za. Kadar kol, kjer kol, sam da mam čas user posted image

Hormončki pa .... raje si mislite svoje user posted image  Ne, se hecam user posted image  Je še hujš user posted image
V soboto je mali spet špičil - cdjke je lepo ven zlagal - in jest pa lubi oba ne, vid, ne, pol me pa tko tamal pogleda, da se začnem jest krohotat. So mi začele od smeha kr solze tečt. Pol pa v tistem šusu sem mela pa v očeh tisti ščemeč občutek, ko se moraš zjokat, ko ti je hudo. In sem istočasno jokala od smeha in žalosti ... user posted image  Mislim .... user posted image  Me je Vid sam gledal, moj je pa reku, "veš kaj vid, če nič ne razumeš mami, ne skrbi, je tud jest ne". user posted image user posted image user posted image
Jest pa še bol v jok/smeh user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.11.2009 16:14:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Pozdravček!

Se še nisem javila s pregleda.
Vse je ok, otroček velik čisto po datumu, z glavico trenutno navzdol, a se bo itak še večkrat obrnil. Sta me pa med. sestri 4x špiknili mimo žile in se me nato usmilili ter poslali v laboratorij, kjer mi je v prvo dobila žilo. Tako imam zdaj 5 bolečih pikic na obeh rokah. user posted image
Na morfologiji je vse tako kot mora biti. Za spol mi ni mogel nič reči, saj je popkovnica ravno med nogami, tako da bo pogledal še naslednjič.user posted image
Kile pa so za user posted image user posted image user posted image , že + 7 kg, pa tako sem rekla, da bom tokrat pazila, pa mi še slabuser posted image še uspeva kot prvič. Sicer me ni nič kregal, a imam sama slabo vest. user posted image user posted image user posted image

Najprej user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled, pol pa še user posted image user posted image user posted image  za pridobljene kgjčke. Ma ni se ti treba sekirat. Sej je to sam plodovnica, pa balkončki ... jest se tko tolažim user posted image
Pa še po riti bi bilo treba našeškat sestri, ki sta 4x sfalili žilo. GROZA!!!!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.11.2009 16:21:03   
rožca26
Krči - pri vidu sem jih mela sam 1x al 2x pa še to okol 30t. je pa res, da sm pr njemu vsak dan jedla kosmiče z mlekom, pa jogurte sm mazala, kar jih ponavad ne. Zdej pa nič od tega, sam sladko mi gre po glav. No, kakav pijem in zato zdej kr trpim že kak mesec. Na srečo ne vsak dan. Se včasih prov bojim pretegniti.user posted image
Je pa men G rekla, naj pijem velik mleka, če pa ne pa naj jemljem kalcij, če pa to ne bo pomagal, pa še magnezij. Pa ma moj lubi fajn rešitev za oboje - v donat (kjer je mg) da šumečko od ca. Pa še ta dva elementa se fajn skup vežeta in je pol res boljš. In takrat ko ne pijem tega me spet zagrabi.
Pa ena februarka je napisala (sm mal tud pri februarkah - ups), da nej bi pomagal gibanje gležnjev v špičko pa nazaj (flex -point). No, poizkusit ni greh, a ne. Če ne drugega, bo najkasneje aprila (če štejem naše zadnje marčevke) vse minilo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.11.2009 16:37:36   
Jessy
Rožca26, hvala za tolažbo, čeprav vem, da to ni plodovnica, ampak špeh, s katerim se bom borila po porodu in mi bo najverjetneje ostal, kot mi je po prvem porodu. user posted image  Ravno zato sem se zadala, da bom tokrat pazila. Bo treba kaj konkretnega narediti okrog tega.

Glede krčev je meni rekel, da mi ne bodo nobene radenske, donati ali kaki dodatki pomagali (čeprav sama vem, da mi zelooo pomaga že radenska), da mi preostane samo, da se dobro razgibam s hojo. Tako pač pravi on, jaz pa sama vidim, da krčev ni, če popijem radensko, donat ali tudi mleko, tako da bom v tem stilu kar nadaljevala.

Izvedela sem še eno stvar. Že kar nekaj mesecev pokašljujem in v lekarni mi ponujajo le slezov sirup, kar mi ne pomaga. Smrekove vršičke so mi odsvetovali, moj G pa pravi, da jih komot pijem. No....komu naj verjamem???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.11.2009 16:58:05   
Anonimen
ja kile grejo vztrajno gor, samo kaj sem pa mislila, da bojo šle doluser posted image . No, na začetku so šle, ker mi ni bilo nič do hrane, zdej pa jem normalno, se ne prenajedam, zasluge gredo pomoje tudi mojim  melonam, ki so ble prej mandarineuser posted image user posted image user posted image .
tia78: jst sem zmeraj najboljše spala na boku v položaju fetusa, zdej sem pa najraje na hrbtu, ko seveda ne bom smela biti-kera ironijauser posted image
Materinska šola je baje v zadnjem trimesečju, tko kot ti, bom šla jst tudi v Kranj, samo poklicala pa še nisem. Pa kkšna pjačka bi tud lahko padla, sam zmenit se je treba in skupej zbobnati še ostale gorenjske marčevke.
Tonjika: Jst brcike čutim nekje od 15.,16. tedna naprej, zdej pri 21 tednih so pa veliko bolj izrazite.
3sonček3: mah sej je najboljš da se res ne sekiram zarad kguser posted image , jutri sem pa naročena ob 8h, sam da dam kri pa vodo najprej, pol pa bohved kdaj bom na vrstiuser posted image , ker zadnjič ko sem imela samo navaden pregled sem bila naročena ob 8h in bila konec ob 11h, ker mi niso neki v laboratoriju v redu kri vzeli in sem mogla se še enkrat špikat ituser posted image .
Mojuser posted image ima tak čuden bioritem brc. Zjutrej začne nabijati okol 10h, pa tja do 1h, potem se umiri in spet začne nekje okoli 5h,6h popoldan. Potem je spet malo mir in potem ful pozno okrog 10h,11h, ponoči pa nič-vsaj zaenkrat nič ne čutim, da bi me zbujal. No, če bo tako tudi potem, bo kar superuser posted image . Pa btw-čestitam za nagradouser posted image .
zvezdici: upam da osta s svojim user posted image spedenala nesoglasja. Jst sem tudi ena sama zoprnija odkar sem nosečka, je moj tud zlo potrpežljiv, ampak včasih mu mal štrene zmanjka in me nahruli in jst pol jokcam in se smilim sama sebi...ah takle mamouser posted image .
čmrlika in jessy: čestitke za super opravljeno morfologijo!!!user posted image

(odgovor članu Pikapolonica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.11.2009 17:07:16   
Anonimen
krči  - v 1 user posted image  sem jih še predobr občutila, kako je to - sedaj pa imam mir. Da le tako ostane do konca.

Pri nam tudi še ni snega, ga še kar čakamouser posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste imele danes pregled.

Pa da ne pozabim Zvezdici, držim pesti, da z user posted image  čimprej rešita to krizo, ki je nastala med vama. Tudi midva sma imela kar nekaj težav, ampak največ zaradi tega, ker je med tednom službeno odsoten in sem več ali manj jst za vse in mi včasih kar manjka. Še posebej, ko bi rada, da bi šel z mano na pregled ampak ne more it. No, da o tem da je zamudil rojstvo Žive ne govorim..... user posted image  spet zaradi službe!!!! Ampak tko pač je brez dela ni jelauser posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.11.2009 18:02:18   
tia78
Dober večer!

Hvala vsem za nasvete glede krčev v mečih, bom nadaljevala z magnezijem in mlekom, če pa ne bo pomagalo pa šnops :) ampak samo čez vikend, da ne bojo sodelavci mislili, da se ga nalivam kot raketa user posted image

Iz pregleda sem prišla nasmejana, ker je z našim čmrlekom vse ok, tehta 527g, nogice je imel prekrižane, ...v glavnem vse na svojem mestu in vse ok. Me je ginekologinja vprašala če želim vedet spol, pa sem rekla da ne, naj bo presenečenje, ker pred možem itak ne bi mogla dolgo skrivat, on je pa je že od vsega začetka za presenečenje. Pa je boljše, da ne vem :) Sicer pa oba misliva, da bo fantek. Ampak nekaj mi ne gre v glavo, že celo življenje si želim sinčka, zadnji mesec mi pa samo še punčke po glavi hodijo hmmm.
V petek greva v nabavo posteljce, pa upam, da jih bojo še imeli na zalogi v Celovcu.

Kar se hormonov tiče, so pri meni pod kontrolo, mož pravi, da sem zdaj še bolj kul ko sem nosečka...valda se zaveda, da bo to samo do marca hehe.

Držim pesti za vse, ki imate še pred sabo pregled/morfologijo, da bo z vašimi čmrleki vse ok.

Dans je bil dolg dan in bom počasi šla v posteljo, ker me vstajanje ob 5ih počasi ubija :(

Nočkoooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.11.2009 18:12:47   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Se mi pa zdi, da sanip, pa skodrana mama zadnje čase kr neki štrajkata s pisanjem. Upam, da niso kej zamerle. oglasta se kaj, pa lana in loti tudi

user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.11.2009 18:19:28   
Anonimen
lana tudi jst tebe pogrešam, si bla včasih bolj aktivna kakor zdaj. No čim večkrat se nam javi, če ne bo kazenska user posted image user posted image  malo heca

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.11.2009 18:24:10   
Anonimen
user posted image no pa Aygo, Lindy, Pooh in ostale.. te so se,  na začetku se kar redno javljale sedaj jih pa ni. Tako da URADNI POZIV še za njih da se NUJNO zglasijo na RR ter malce povedo kako napredujejo njihove user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.11.2009 19:38:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

user posted image no pa Aygo, Lindy, Pooh in ostale.. te so se,  na začetku se kar redno javljale sedaj jih pa ni. Tako da URADNI POZIV še za njih da se NUJNO zglasijo na RR ter malce povedo kako napredujejo njihove user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.11.2009 19:39:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Se mi pa zdi, da sanip, pa skodrana mama zadnje čase kr neki štrajkata s pisanjem. Upam, da niso kej zamerle. oglasta se kaj, pa lana in loti tudi

user posted image

Ja, a napisala nevš pa nč user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.11.2009 19:42:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

Dober večer!

Hvala vsem za nasvete glede krčev v mečih, bom nadaljevala z magnezijem in mlekom, če pa ne bo pomagalo pa šnops :) ampak samo čez vikend, da ne bojo sodelavci mislili, da se ga nalivam kot raketa user posted image

Iz pregleda sem prišla nasmejana, ker je z našim čmrlekom vse ok, tehta 527g, nogice je imel prekrižane, ...v glavnem vse na svojem mestu in vse ok. Me je ginekologinja vprašala če želim vedet spol, pa sem rekla da ne, naj bo presenečenje, ker pred možem itak ne bi mogla dolgo skrivat, on je pa je že od vsega začetka za presenečenje. Pa je boljše, da ne vem :) Sicer pa oba misliva, da bo fantek. Ampak nekaj mi ne gre v glavo, že celo življenje si želim sinčka, zadnji mesec mi pa samo še punčke po glavi hodijo hmmm.
V petek greva v nabavo posteljce, pa upam, da jih bojo še imeli na zalogi v Celovcu.

Dans je bil dolg dan in bom počasi šla v posteljo, ker me vstajanje ob 5ih počasi ubija :(

Nočkoooo

- user posted image user posted image user posted image  si me prov nasmejala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za pregled. Si pa dobra, da ne vprašaš. Jest bi umrla od firbčnosti user posted image

Svaka ti čast. Jest takrat še spim, pol grem pa še okol destih zaležt. Le kako ti uspe???

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.11.2009 19:45:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Rožca26, hvala za tolažbo, čeprav vem, da to ni plodovnica, ampak špeh, s katerim se bom borila po porodu in mi bo najverjetneje ostal, kot mi je po prvem porodu. user posted image  Ravno zato sem se zadala, da bom tokrat pazila. Bo treba kaj konkretnega narediti okrog tega.

Veš kaj je moja prof. za slovenščino rekla na sr. šoli - drage punce, zdej se kr merkejte, da ste čim bolj šlang, pol k pa pridete v moja leta, si boste pa želele kako kilco več, da boste mele bolj napeto kožo, pa ne bo treba nobenga liftinga, pa še mnj dnara boste zapravle za kremce prot gubam user posted image
Se čist strinjam z njo, tko da se jest nič ne sekiram, pa če se fajn počutim mi ne bo noben govoru, da sm predebela.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.11.2009 19:46:33   
Jassika
IZVIRNO SPOROČILO: tia78

Ojla!

Jassika tudi jaz bi raje šla decembrana Mš, ampak me tud vprašala ni...samo vprašala je kdaj imam pdp in povedala ta datum ter naju vpisala. Ja upam, da imajo mehke stole, da mi ne bo rit stran padla hehe
Kaj če bi se za pijačo zmenle kar za danes teden, 10.11. ob 16ih, lokacijo pa še dorečemo...mislim, pa da smo 4 iz tega konca, edin če se nam še kdo pridruži v Kranju user posted image . ???

Aja, a tut vprašajo te ne, če bi kej prej? No, si bo treba neki zmislit pol, men res ni, da bi tik pred zdajci tam čukala vsa okorna (kar sem btw že zdajuser posted image user posted image )

Kar se mene tiče, se komot dobimo 10.11 ob 16ih, samo še za lokacijo se je treba zmenit. Čakamo, da še ostale gorenjske user posted image  sporočijo če so za user posted image

Drugač pa čestitke vsem za uspešno morfologijouser posted image user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.11.2009 19:50:26   
rožca26
No, drugače se pa danes še zadnjič javim. Pa upam, da ne bom ta zadna user posted image

Jutri pa spet ne bom prva, ker bom bila v Lj. v Šiški. Grem tist cukr pit, da ugotovijo, če sm pridelala kej sladkorne v tej nosečnosti. Mi ni problem, sam kaj kot od 7ih več ne smem nič sladkega vase dat. Jest bom pa umrla user posted image  Bi tko dickmane požrla (ne pojedla) da je au.
Ah kaj, sam da bo user posted image  zdrava. Pa še kri dam, pa še tja bom na wc šla user posted image  
Potem mam pa v čet pregled. Že komaj čakam, da G mal povprašam o teh pretokih - kaj to sploh pomeni za mojo user posted image  in predvsem za user posted image . Pa mogoče mi delala vaginalni UZ pa se bo kej bolje vidlo med nogam. Razen če ni zares dama, pol noge zlepa nov dala narazen user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.11.2009 19:52:32   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

četrtek, 3.12.2009

lunka1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.11.2009 19:55:12   
Jassika
rožca26 user posted image user posted image user posted image  ti pa zmeri kakšno dobro najdeš user posted image user posted image user posted image  Sem se mogla tko nasemjat zej user posted image user posted image user posted image

aja pa prej sem pozabila 3sonček3 dobila danes majčko....zlata si user posted image user posted image user posted image  mi je čisto prav, tako da sem zelo zadovoljna.

Lahko nočko vsem user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.11.2009 19:56:16   
rožca26

Navijamo za jutrišnje morfološke preglede (ali le samo preglede, če katera ni javila): zoey, valen, nosecka24,3sonček3

Punce, postopek veste, kakšen je - me držimo pesti, ve pa takoj pridet poročat user posted image  Smo preveč firbčne, jest bi pa še kakšnega telovadca ali telovadko pripopala. Me tile paketki prov motijo user posted image
dobro opravte!!! Jest držim pesti, razn ko mi bodo v ZD rekli, da jih nej spustim user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?