plamen
|
Punce, mi v LJ nimamo snegca, zato pa po njem zelo diši. No, pa mojemu avtu čisto odgovarja, da ga še ni. Še okna nam menjajo po hiši in je vse v razsulu in bom še mal okol, da ne bom prehitro prišla, ko še ne bo oken notri To pa pomeni ogromno dela, je možek klical da je vse prašno, pa še belit bo treba, pa lih lani sva ah ja. Zvezdici in pikapolonica, tudi jaz sem v vajini družbi. Meni se bauhi zdi veeeelik, drugi ga pa komi opazijo, joooj kok luštn majhen buši.... čez kak mesec ali dva verjetno ne bomo več v tej grupi. Zvezdici, držim pestke zate, za vaju, za vas tri, da bo vse tako kot je zate in za najbolj prav, saj sta ta trenutek vidva najbolj pomembna in upam, da bo to ugotovil tudi on, da sta njemu tisto največ. Krči - meni je G rekla naj kar vsak dan eno tabletko Mg spijem pa bo, je dobro tudi za manj boleče raztezanje maternice in krčke. Tako da pridno ubogam in zaenkrat ni težav. Me je pa danes ponoči ko sem 2x kihnila tolk zabolel spodaj, da je bilo joj. Baje je tudi to normalno Slabost - sedaj kasneje mi je bilo samo 1x, ko sem banano pojedla in potem mi ni več nič pasalo in je samo letelo po svoje,... Itak pa mi je bilo že prej samo ene 5x slabo in ni bilo težav. Kolegica pa je bruhala celo nosečnost, je bila prav boga. Hormončki - hmmm, bi blo treba mojega vprašat, zaenkrat še nič ne jamra Sam v kakih ganljivih trenutkih mi solzice mal hitrej stopijo v učke, drugo pa jaz ne opazim. Rožca26, če bom jaz kaj frej, bova šli pa midve na kavo, pa Videk valda za družbico. Sam zdaj ko sem v službi mi spet cajt kar laufa.... Čmrlika, za pregled in za in da sta z mickeno bolje, naj gre le tako naprej!!! Naš mali lepo brca, enkrat tukaj drugiš tam, povsod ga je polno. Ima pa kar ustaljene ure, pa v avtu je kar živahen. Že komentira kako starša vozita Sestra ima še 25 dni do uradnega datuma tako, da se že veselimo novega člana. Lepo se grejte in crkljajte!
|