zoey
|
Nič od mojega sladkega spanca Mi tko hitro bioritem sesuje, tele nočne so strup. Ampak recimo, da imam priprave na krče in zobke, bom fejst utrjena Mojcej77 - me veseli, da sva poslovni partnerici. Si kdaj verjetno izmenjamo kakega mulca Moj ginekolog sicer pravi, da mi nočnih ni treba delat, da je to stvar delodajalca, da uredi, ampak meni so še nekak najlažje za zdržat, ker se vsaj uležem lahko. Čez dan je pa skoz akcija, ki je ne zmorem. Vsako popoldne spim, drugače sem kot zombi, tako da bom poskusla zdržat s to rundo nočnih, potem bom pa videla. Ju3 imam itak pregled, pa bova z g. kako rekla na to temo, če se mu ne bo spet mudilo me zbasat iz ordinacije. Je natempiran kot delavci za tekočim trakom. Rožca - velik in poljubček Vidu, pa še enga mu pošiljam, ker vem, da jih ima rad. O, Malicki, to bo pa vrhunsko, da boš lahko prenesla ves dopust. Jaz sem ravno ravnatelja zjutraj vprašala, pa ne gre to pri nas, tako da bom pa januarja na off. Bi ga pa tudi raje porabila kasneje z . Bom šla pa v NY, mal v šoping, k bom glih čas imela. Sam k me ne bodo več na avion spustil no, pa $$$ tud ni Se pa meni tudi spusti kak zoprnež herpes, ki dela družbo mozoljem. Še najboljš mi je Sikapur, ga kar hitro uniči. Zvezdici - ful , in ti pošiljam. Ampak za krize itak ni nikoli idealnega časa, pa vseeno pridejo. Zjokaj bolečino, ostali čas pa nameni lepim spominom in . Tudi, če ne bo šlo več, veš, da sta se imela ful lepo in to je stvar, ki je nekateri nikoli ne doživijo, tako da ne obžaluj preveč. Konec koncev sta naredila krasnega otročka, ki raste v tebi in ti bo vračal vso ljubezen. Pa vedno se uredi tako, da je najbolj prav. Držim pesti za razplet, ki bo za vaju z bebico najboljši. Če pa karkoli rabiš, povej, marčevke smo s tabo!!!! Lp vsem
|