|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
2.11.2009 16:30:56   
rožca26
Zoey - želim in navijam, da se ti bo ta pobožna želja uresničila user posted image  samo glede na to, da je polna luna ... user posted image
Pa lepo spančkaj, da boš res spočita. user posted image  Pa upam, da te ne bo preveč delo zdelalo. Jest bi si vseeno vzela bolniško.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.11.2009 19:59:48   
Anonimen
Kaj je zdaj čveke a štrajkate ?????user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.11.2009 20:35:53   
3Sonček3
Evo pršla od zdravnika, gume zamenjala na avtu in oddremala eno kitico. HB je samo nadaljevanje prehlada, ampak če se mi pojavi vročina ali če v enem tednu nebo bolš pa spet nazaj. Mi je napisala nek sirup Panatus (2x po 2 žličke/dan) in sm bla v lekarni tako jezna, ker mi je hotla poturit farmacevtka ta isti sirup, sm kar je gor pisalo še Forte in rekla lahko ga jemleš 3x na dan po 3 žlice user posted image Men pa nč jasno in rečm, a...js sm noseča, vrjetno je zdravnica zato napisala tako, pa jo je blo tko sram, pol je šla neki navodila brat in se na koncu odločla da bo kr tko kukr je zdravnica rekla. Ja halo, ne morš ti neki doze spreminjat, zdravila pa sploh user posted image . No tko to je diagnoza, men bo pa glavo odprlo od kašlanja, ne morm vrjet, ne spomnm se kdaj sm nazadne tok kašlala. Se kr mal smilm sama sebi user posted image . Bi rabla nekoga k  se mi nebi smilu da me ceu dan boža pa razvaja, sej moj user posted image se je ful potrrudu nimam kej rečt a kaj ko skos sprašuje a ti še kej prnesm men je pa tko nerodno kot da nemorm ustat pa si sama prnest. Če bi biu pa on bolan bi ga pa komot razvajala ceu tedn če bi blo treba.
Aha majčke so ble poslane tko da mislm da bi mogle jutr pridt, tiste k čakate drugi krog.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.11.2009 21:00:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Kaj je zdaj čveke a štrajkate ?????user posted image user posted image

Se tud jest sprašujem. Nism pa hotla jest kej napisat, ker me je itak povsod dovolj user posted image  Zgleda se vse pripravljajo na prvi sneg user posted image  Upam, da bo držalo.
Je pa lubija klicala njegova babi, da je s tastom slabo - mogu bi it na operacijo očesne mrežnice, pa so ugotovil, da je s srcem zelo švoh. Groza!!! Moj čist šokiran, kr dojet ne more, predvsem zato ker mu ni nič sporočil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.11.2009 21:01:24   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Evo pršla od zdravnika, gume zamenjala na avtu in oddremala eno kitico. HB je samo nadaljevanje prehlada, ampak če se mi pojavi vročina ali če v enem tednu nebo bolš pa spet nazaj. Mi je napisala nek sirup Panatus (2x po 2 žličke/dan) in sm bla v lekarni tako jezna, ker mi je hotla poturit farmacevtka ta isti sirup, sm kar je gor pisalo še Forte in rekla lahko ga jemleš 3x na dan po 3 žlice user posted image Men pa nč jasno in rečm, a...js sm noseča, vrjetno je zdravnica zato napisala tako, pa jo je blo tko sram, pol je šla neki navodila brat in se na koncu odločla da bo kr tko kukr je zdravnica rekla. Ja halo, ne morš ti neki doze spreminjat, zdravila pa sploh user posted image . No tko to je diagnoza, men bo pa glavo odprlo od kašlanja, ne morm vrjet, ne spomnm se kdaj sm nazadne tok kašlala. Se kr mal smilm sama sebi user posted image . Bi rabla nekoga k  se mi nebi smilu da me ceu dan boža pa razvaja, sej moj user posted image se je ful potrrudu nimam kej rečt a kaj ko skos sprašuje a ti še kej prnesm men je pa tko nerodno kot da nemorm ustat pa si sama prnest. Če bi biu pa on bolan bi ga pa komot razvajala ceu tedn če bi blo treba.
Aha majčke so ble poslane tko da mislm da bi mogle jutr pridt, tiste k čakate drugi krog.

Ti se kr pusti razvajat! Kdaj te pa nej lubi razvaja, če ne zdej. Pol ne bo več časa, ko bo user posted image . Drgač pa sm zelo vesela zate, da je sam prehlad. da bi se le ta čim prej pocajtal.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.11.2009 21:08:30   
rožca26
No, grem zdej spat. Upam, da ne bom zadnja dans na tem forumu. Jutri zagotovo ne začnem prva, ker greva z Vidom po pikico prot ošpicam ... Joj, me je že zdej groza, k ga bo cepla. Bo mali ves razdražen pa še polna luna. Še dobro,da se mu dr. ni zameru.

Lahko noč

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.11.2009 21:09:05   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ti se kr pusti razvajat! Kdaj te pa nej lubi razvaja, če ne zdej. Pol ne bo več časa, ko bo user posted image . Drgač pa sm zelo vesela zate, da je sam prehlad. da bi se le ta čim prej pocajtal.

Hvala, js tut upam da bo čimprej dobr. Nevem mam eno vprašanje mogoče glupo ampak bom useeno vprašala. A bi se mi na urgenci smejali, če bi pršla da teško diham, kot kakšna inhalacija al pa dovajanje kisika??? A je kera kej informirana o tem. Nism panična sm me je pa strah.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.11.2009 21:27:45   
vekybel
Čer!

Res se pripravljamo na sneg user posted image . Jz sm tudi pozna sam kaj ko imam opravke zadnje dni.
Hvala vam za nasvete, sem se resnično ustrašila, celo jutro sem čakala kdaj se bo user posted image  premaknil da vem da je z njim vse vredu.

Malo grem gledat TV pa spat.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.11.2009 23:09:50   
zoey
Čeeeer!
Ne morem verjet, da že vse spite, jooooj user posted image A ne bi nobena malo klepetala z mano??? No, saj drugače bi bila že kako uro pa pol pod kovtrčkom, danes sem pa zopet v službi. Za1x mi kar gre, si sploh nisem mislila, da sem lahko še taka žurerka user posted image Ura že čez 11, jaz pa še pokonc. Seveda je bilo takoj na6. 2 na begu, pupe živahne, opravek s policijo, telefonijade s starši ... in ker je vsaka stvar za nekaj dobra, mi je vsaj mal prebavo pospešilo, ker me mal baše zadnje dni user posted image Še 9 ur zdržim, pa bom že brm brm proti domu. Upam, da nas ne zamede, da ne bom še kakih ketn montirala zjutraj. Bi bil kar projekt s tem bauhijem user posted image
Lepo spite, čim manj odbite sanje vam želim, pa prijetno torkovo jutro

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.11.2009 23:15:24   
3Sonček3
zoey a ti si na šihtu al kaj ojoj reučka, upam da ti čimprej mine, pa držim pestke da ti res nebo treba ketn monterat user posted image . Kaj pa delaš če ni skrivnost?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.11.2009 6:22:48   
7lina7

dobro jutro!!

..pri nas pa imamo snegec!! no, tak za vzorec - sem si morala avto očistit, da sem kaj ven videla..user posted image

mene pa spet daje neko bruhanje.. v nedeljo sem po kosilu br... pa včeraj tudi! se mi zdi,da ko malo preveč pojem kot pa je prostora ( ki pa ga je vedno manj), dobim tak pritisk v želodcu,da se mi meša. pol se matram kako uro, pa grem raje kr do wc školjke - tam pa zadeva kr sama zlaufa..  user posted image
pa sem mislila,da je ta faza mimo!?! tako,da sem spala bolj malo,ker me je pol cel mčas kislina jezila,pa želodec me je bolel 100/h!  zdaj je ok,sem pa lačna , pa me je strah kaj pojest.. vem pa da če ne bom jedla,pa mi bo slabo od lakote... user posted image   začaran krog!!  aja, pa fuuuuul se mi riga po hrani zadnje 3 dni.tak,kot da bi ful zraka pojedla in me to še dodatno tišči. a ima katera podobne probleme? ne vem kaj naj naredim - res ni prijetno..

sočustvujem z vsemi bolanimi user posted image - vem,da ni lahko, ko si ne moreš z ničemer pomagat.. me je kr groza, ko vem,da ta hujša sezona prehladov in grip šele prihaja... 1 sem že dala skoz!

grem malo reda naredit, pa se beremo kaj kasneje!

aja, kako je bilo na morfologijah včeraj??  .. sem zgleda spregledala med bolečinami včeraj..user posted image

kako je stanje z našimi user posted image inuser posted image , a se bo izenačilo??

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
3.11.2009 7:18:24   
3Sonček3
Dobro jutro še od mene.
Nč nism spala ponoči mogoče 3 urce use skupej, zdej sm neki pojedla da sm lahko zdravila uzela, zdej pa bom probala še malo zaspat, mogoče bo šlo. Tut pri nas mamo nekej snegeca, ni še za kidat ampak je blo pa lepo zutrej pogledat čez okno. 7lina7 js sm sicr bolna pa mi je mogoče zato slabo k se napenjam od kašlanja sm bruhala pa še nism. Mam pa občutke takšne kot ti, skos sm lačna ko se najem se mi pa zdi kot da mam ful zraka v trebuhu in se mi spahuje, tko da sm si kr namonterala lavorčk u sobico, da me nebi kej presenetlo. Tko zaenkrat bo to use grem probat mal zaspat pa se kasnej slišmo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
3.11.2009 8:13:36   
malicki
Dobro jutro! Jaz sem že pridna in v službi, zraven pa seveda pijem user posted image , ker drugače ni nič od mene. Še dobre 3 mesece potem pa zaslužena porodniška. Delala bom praktično do konca, koristila bom le še nekaj starega dopusta ki bi mi drugače propadel. Ves novi dopust za 2010 in 2011 pa si hranim za po porodniški, da bom lahko malo dlje doma z user posted image . Pa tudi z vrtcem ne vem kako bo, če bomo marca dobili prostor user posted image

Čez vikend me je spet bolela glava in seveda se mi je spet izpustil herpes user posted image  sem znorela skoraj! Na srečo samo dve mali bulici in ne tako kot 14dni nazaj, ko sem bila cela zabuhla.
Tudi slabosti me spet nekaj dajejo, predvsem zvečer.

V petek imam morfologijo in seveda komaj čakam. Kolikor poznam mojega G bo pregled bolj hiter. Ampak mene je vedno ful strah tiste začetne tišine, ko opravlja pregled in v strahu čakam, da bo prišel s kako slabo novico. Isto mi je bilo na začetku mučno na NS.

Včeraj sva našo princeso po 1-mesečnem premoru spet peljala na plesne vaje (bolj igre) in je ful uživala. Sva jo kar samo pustila, ker sva imela neke opravke in naju ni nič pogrešala. Mene pa je tak skrbelo user posted image

Ja nič, lepo podite, pa pozdravte se hitro user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
3.11.2009 8:28:56   
Anonimen
Jap, pri nas tudi sneži, samo sem mislila, da nas bo bolj zamedlo glede na to, da živimo na skoraj 500m nadmorske višineuser posted image .
Jutri imam morfologijo že navsezgodaj, tako da komaj čakam, sem se šla pa danes za foro vagat in me je skori kap, ker imam 4 kg več kot pred enim mesecem. Res mi ni jasno, kako sem v prvih treh mesecih shujšala 3kg, zdej pa v enem mesecu pridobila 4, pa jem isto kot prejuser posted image Kako pa ste ve kaj s kilami?

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
3.11.2009 8:56:53   
ursa_p
Zivjo!

Spet malo pozno pisem ... malo sem napisala vceraj, malo pa danes - mi je vceraj casa zmanjkalo.

Lucika ... pasja svinjarija ... pri nas obvezno vedno, ko pridemo noter brisemo tace (ce imata blatne, jih umivamo z mokro krpo) in ce so se mokre, cakata (vcasih so vse stiri) v vezi dokler se vsaj priblizno ne posusijo tacke. Lezita na brisaci, potem pa imata dovoljen vstop noter ... nasi morata cez celo kuhinjo v dnevno, kjer imata tudi svoj prostor. Sesamo skoraj vsak dan, kadar jim je hudo odpadala dlaka tudi veckrat na dan. Tudi pomivajeSem imela pa tudi jaz probleme s tem, ko je bil Gal se majhen, ker je bilo po tleh (pa ce si se tako pomival) al umazano al so bile pa kocine. Pa smo to resevali tako, da smo na tepih preden smo ga dali na tla, pogrnili rjuho, potem ko se je plazil ni bilo vec problemov. Je pa v hisi vedno ogromno svinjarije. Jaz, ko sem prej zivela v bloku in imela ali enega ali dva psa, nisem imela nikoli tako umazano kot sedaj v hisi, pa ne samo zaradi psov, ampak tudi zaradi nasih cevljev.

Ta vikend smo bili precej zunaj. V petek na Bledu, kjer smo sli najprej na pokopalisce svecko prizgat, potem pa se na Strazo (smicisce) in je bilo super lepo vreme, potem pa domov, zvecer pa se v Polje pes na pokopalisce. Se pred tem sva pa z Galom naredila eno buco in jo prizgala zunaj.
Vceraj smo sli pa zjutraj v ZOO, kjer smo se imeli super - se soncek se je pokazal, potem pa domov na kosilo in se s psi na sprehod pri nas Pod Debni vrh. Gal je sel pa s kolesom in mislim, da bomo sli se veckrat, ker mu je bilo zelo vsec.
Ko pa sem v petek zvecer Galu brala pravljico, se mi je zacelo vrteti in se mi je zdelo, da nisem cisto pri sebi in sem takoj pomislila, da imam nizek pritisk. In res ... gibal se je od 85 do 90 zgornji in od 55 do 58 spodnji. Tako da sem spila mleko s pol zlice soli, potem sem sla pa spat. In zjutraj spet isto, pa sem klicala dezurnega zdravnika in mi je svetoval, naj grem ven na kak sprehod, pa sem najprej pse peljala na sprehod, potem so sli pa se v zivalski vrt in popoldne je bil spet normalen.

Lorelaj ... joj, a ves, da se ne spomnim, da smo se srecali. No, pa si spet prisla do tega, kako je svet majhen .. hehehe.
Urska13 ... to je blazila, ki to jo napisejo v razvojni ambulanti (fizioterapevt), ce ima tvoj otrok kaksne tezave (Gal je bil zategnjen in smo morali delati vaje). Ti je pa seveda ne dajo kar tako in moras kar malo pojamrat, da tole z armafleksom ni enako. Imenuje se Airex in jo dobis v Sanolaborju (takrat je stala cca. 50.000,00 SIT). Malo pobrskaj po netu, jo bos sigurno nasla - gre pa za taveliko cca. 2 m k 1,5m.
7lina7 ... najboljsa pozicija spanja je sever jug (glavo na sever).
Obseg trebuha .. zdej ga imam 95, pri galu sem ga imela pa 99 ko sem sla rodit. Ampak mi je zanimivo, da se mi je obseg v zadnjem mesecu povecal le za cca. 2 cm, trebuh izgleda pa ogromen. Ce pa slikce gledam od Gala pa zdej, se mi pa ne zdi neka bistvena razlika. Res pa je, da se pri Galu zadnji mesec ali pa celo malo vec nisem ne zredila, pa ne obsega dobila.
Kile ... sem pa +4,5 od zacetka. Kar ok ... sem se prav bala kako bo v 2. nosecnosti, pa upam, da ne bo slo na slabse. Kot sem ze napisala, mi je od 1. nosecnosti

Polozaj spanja ... meni pa ravno sedaj odgovarja spanje na hrbtu. Sicer nikoli ne zaspim na hrbtu, ampak zbudim se pa veckrat - pred prvo nosecnostjo na primerm ni bilo spanja, da bi spala na hrbtu, pa se je tako obrnilo. Sicer pa sem 100%, da je najbolj primerno spanje na levem boku ... sicer sem pozabila ZAKAJ, vendar se vedno vem, da so mi to povedali povsod.
Malicki ... preden gres na porodnisko, moras porabiti 10 dni dopusta za leto 2010, drugace ti propade. Kar pa ti ostane, ga lakho koristis po porodniski.
Pozdravljena nova marcevka in vse najboljse vsem, ki ste praznovali in ki boste pojutrisnjem.
Zdej je pa sefica prisla, moram koncat.
Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
3.11.2009 9:45:11   
Zvezdici
Dobro jutro punce!

Vidim, da ste že kar aktivne.
Jaz sem pa čisto fuč. Nisem celo noč spala. Imava s fantom take malo večje probleme, tako, da sva trenutno kot na neki pavzi. In ne morem, da bi malo pozabila na to. Sem prav res zelo žalostna, saj si nisem nikoli mislila, da bo do tega prišlo. Še posebej zdaj, ko je na poti otrok user posted image .
Pa še tak turoben dan je.
Namreč na našem koncu niti pikice snega, samo dež dež dež. Fej fuj.

Upam, da se imate ostale kljub dežju vredu!

Tiste, ki bolehate vam želim čimprejšno ozdravitev!

7lina7 - jaz imam tudi še vsake toliko časa ta obdobja. Pa ne, da bi se jaz kontrolerala in manj pojedla. Ne jaz bom več. user posted image
Upam, da te mine kmalu!

3sonček3 - spočij se in upam, da boš kmalu zdrava! To, pa da ti je farmacevtka hotela dati kar svojo dozo.. mislim, ne vem kako si je ona to predstavljala. Saj ubistvu sploh NE sme spreminjati, kar napiše zdravnica. Ajoj joj.. ne moraš vrjeti!

nosecka24 - da te potolažim. Jaz sem od začetka do sedaj pridobila celih 7kg. Tako, da si ti zelo pridna! S tem, da normalno jem tako kot prej, vendar kar raste in raste. Jaz se tolažim še s tem, da so moje amm joškice user posted image , velik del k pridobitvi kg. Saj so že res ogromne in se mi zdi kot, da se ne nameravajo ustavit user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.11.2009 9:58:15   
rožca26
Dobro jutro - dober dan!

No, pa nisem ostala zadnja in nisem prva user posted image user posted image .
Sva z Vidom pred kratkim prišla od dr. Opravla nisva nič, ker je začel ponoči smrkat. Pa je dr. ugotovila, da ma malo rdeče žrelo in očke, zato je cepljenje že spet odpadel user posted image  Upam, da bova imela več sreče prihodnjič - čez 14 dni. Vse lepo in prav, sam naročen si ob pol devetih, pet minut prej prideš, na vrsti si pa pol ure kasnej. Otrok pa zaspan, živčen in tečen. Ajo meni.

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jaz sem pa čisto fuč. Nisem celo noč spala. Imava s fantom take malo večje probleme, tako, da sva trenutno kot na neki pavzi. In ne morem, da bi malo pozabila na to. Sem prav res zelo žalostna, saj si nisem nikoli mislila, da bo do tega prišlo. Še posebej zdaj, ko je na poti otrok user posted image .
Pa še tak turoben dan je.
Namreč na našem koncu niti pikice snega, samo dež dež dež. Fej fuj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah ja ti deci!!! Ti pošiljam tele pikapoke, da bosta s svojim poštimala zadeva. Če pa ne, pa se raje ne obremenjuj s tem. Bolje prej, kot pa da je posredi otrok in samo trpi. Ni pa ravno pametno, da sta pa skupej sam zaradi otroka. Te pa popolnoma razumem in če bi lahko, bi te potolažila, ker pa ne morem, pa pošiljam te objemčke.user posted image

Vse, ki ste bubane - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čim prej se pozdravte. Jest bom pa mojega sončka, ki lepo panča že na svoji veliki postelji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.11.2009 10:00:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Jutri imam morfologijo že navsezgodaj, tako da komaj čakam, sem se šla pa danes za foro vagat in me je skori kap, ker imam 4 kg več kot pred enim mesecem.

Ah, mislim, da nisi edina. Jest te lepo dohajam. Me je prov strah, kaj bo v čet rekla moja G user posted image  Ampak jest se na to ne oziram. Jem, ker mi paše in bom jedla še naprej. Sej so moje kile, ne njene user posted image ! Mene itak zdej skrbi, da se bom premalo zredila, ker bi to skoraj zagotovo pomenilo isto zadevo kot pri vidu. Raje 2 kilce gor, k pol dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.11.2009 10:04:57   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijamo za uspešno opravljene preglede - danes: W.W., tia78, Jessy!! Punce držte pesti, da se bo videl spol, ker imajo vse tri morfologijo. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve pa morate takoj poročat kako ste opravile user posted image  Je preveč radovednic na tej temi. Vsaj eno poznam osebno user posted image  (sebe)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.11.2009 10:51:44   
tia78
ojla user posted image !

Pa smo ga dočakali - snegca, no jes glih nisem navdušena nad njim, ker sem mogla prej vstat in it na bus, da je moj dragi lahko šel gume zamenjat, da bom lahko pol z avtom šla na pregled.

Še vedno sem neodločena ali naj danes vprašam po spolu al ne (tehnica pač) user posted image  Itak pa to ni najbolj pomembno, da bo le vse ok z našim čmrlekom. Bom poročala user posted image

Kar se pa kil tiče jaooo v 6ih tednih sem pridobila 5 kg na 4 kg podlage jaooo pa se mi zdi, da jem isto kot prej, edin malo več juhic...

Pri spanju mam pa težavo zaspat, ker sem bila navajena spat na trebuhu, zdaj pa me preveč tišči, tako da prakticiram na boku :)

A že kaj razmišljate o materinski šoli oz. šoli za starše? Jes sem včeraj klicala v Kranj, pa me je kar naročila za januarski termin (20.1.), traja 5x2uri s pričetkom ob 18:15. Ampak kar me najbolj skrbi je to, če bo moj fraj,  ker ima tako nor urnik, ki se dnevno spreminja, pa nobenga vpliva nima nanj user posted image  Sovražim gledališče! user posted image

W.W. - kako kaže s pijačko na Gorenjskem?

Lepo se imejte! Čao čao

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.11.2009 10:53:16   
Tonjika
Najprej en zasnežen, hladen, smrkav, siv,.....  krasen dan vsem srečkam nosečkam user posted image
Vidim, da se debate vrtijo tudi okrog kg user posted image .... ki kar rastejo in rastejo in... user posted image . Sama sem tudi med temi "srečkami", ki ji kg niso prizanesli. Na začetku sem se še hvalila kako bom pridna in pazila, zdaj pa pazim pa o tem ne duha ne sluha. Sama sem namreč v 2 letih shujšala za 29 kg in mi zdaj vsak kg povzroča vrtoglavico- moram šriznat da s tehtnico nisva v najboljših odnosih user posted image ... Torej samo zajtrk pa kosilo...večerje sploh ne in vsakodnevno plavanje vsaj 40 min- in potem rezultat kg+ (grrrrr user posted image ). Tako da drage sotrpinke- gledat s pozitivne strani- naši malčki se pač lepo in zdravo razvijajo user posted image
Pa še eno vprašanje. Kdaj ste kaj (če ste) občutile prve premike naših sončkov? Sama bom čez kakih 10 dni, 5 mesecev nosečka, a o brcanju še ne duha ne sluha user posted image ?
Aja pa Katy83 tudi jaz tebe lepo pozdravljam in ti želim kot vsem ostalim tukaj gor veliko, veliko srečnih trenutkov v pričakovanju in potem v starševstvu user posted image

3. april 2010 je moje življenje izpopolnil na najlepši možen način in mi podaril Tilna- rada te imam sonček moj!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.11.2009 11:04:36   
3Sonček3
nosečka24 ne sekerej se zarat kil glavno da je user posted image zdrav, js bi se sekirala če nebi pridobivala na teži. Po mojih podatkih sm se od zanositve zredila za +3kg, če je pa kej več bomo pa jutr vidli.
Js mam tut jutr morfologijo in tut komaj čakam in moj user posted image tut, malicki kdaj pa maš uro, da si tako zgodnja? js mam ob 8.30 sm dok pridm na vrsto bo vrjetno že 10 user posted image .
Ja zvezdici res nemorš vrjet, dobr da sm šla sama iskat, če bi poslala koga druzga bi bli lahko še kakšni problemi. Js pa moj gobčk pa itak zmer use komentirava (še dobr).
No pr nas snegc še kar pada pa pada in ni vidt da bi se meu namen ustaut, če bi biu le taprav sneg, za snežaka delat.
tia78 men je sestra kr sama poslala vabilo, bom pa tut js jutr vprašala (če nebom pozabla user posted image ).
A se je kera mogoč odločla za hrambo popkovnične krvi? V javno al zasebno banko? Js bom vrjetno kr u javno dala, sej zgubit nimam kej, lahko pa komu rešim življenje. Sm nečesa ne razumm, zanč sm brala na njihovi spletni strani, zdej pa nevem al sm js kej pobrkljala al je res ta set treba plačat? Če je predrago pol tut js nebom mogla, žal.
tonjika glede brcik je blo pr men tko da sm v 16. tednu začutla prvo nežno brciko, pol se je pa umirilo use skupi in prbližno en tedn nism nč čutla, zdej sm v 20. tednu in se lepo čuti, vendar so še vedno zelo redke. Me pa učasih kr mal motjo. Zanimivo pa je da ko user posted image pride domou, začne, pa ko gre zutrej na šiht, če sm budna tut brca, zvečer pa tko učasih okol osmih, drgač pa definitivno okol 12. In točno ve kdaj je oči zravn, pa pol tko zgleda kot da zanalašč mal nagaja da bi se crklau user posted image (čist po mamici), kr pol k ga poboža pa kej pove pol je mir, zanimivo.
A se bom še mal pohvalla, igrala sm nagradno igro Planet bio in bla izžrebana jupi user posted image sm nevem kaj bo za nagrado, mogoče tisti izdelki, k smo jih mogli v odgovoru navestuser posted image . Js tko rada igram nagradne igre, zdej mi bo pa sploh use prou pršlo za user posted image . Bom sporočila kaj sm dobila, ko bo prispela nagrada (upam da je nebom spet 1,5 mesca čakala, tko kot od Nivee).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.11.2009 11:08:33   
Anonimen
dober dan user posted image , no ni ravno lep bo pa za preživetuser posted image

kg  - trenutno še nimam nobenih težav, mam pa še malo v dobrem, ker sem prve mesece shujšala ker mi ni glih pasalo jest. Mam pa še nekaj viška od 1user posted image , tako da me hujšanje v vsakem primeru po porodu čaka. Drugače pa se ne sekirat, itak gre prvi teden po porodu full dol, Vsaj pri meni je bilo tko, 10 kg brez truda.
Tako, da lahk jeste brez slabe vesti, itak jemo za 2 user posted image user posted image

glede pasje svinarije - se čisto strinjam z uršo. Mi imamo tri, ampak se mi včasih zdi da je pr nam še zmer bolj čisto kakor drugod ko nimajo nobenega. Je pa res, da je pač sesanje vsakodnevno opravilo ampak veselje je pa tudi ko jih imamo.

rožca26 - enauser posted image  za Vida, da se čimprej pozdravi. Tudi nas čaka cepljenje pri enem letu. Drugače pa ne skrbi, bo že cepljen. Mi smo tudi mislim, da pri tretjem cepljenju ga imel skor dva meseca kasneje, ker smo bli skos neki bolankani ampak bo že.

drugače pa držim pesti za vse, ki imate danes morfologijo ali preglede. Pa seveda čimprej javite. Saj veste ženski firbec user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.11.2009 11:22:40   
Jassika
Da vas malo pozdravim po parih dnevih počitka.... ja se je Jassika končno spravila k pisanju diplome uf uf user posted image user posted image

Tonjika, tudi od mene user posted image  za dobrodošlico, predvsem pa vsem slavljencem čestike za roj. dneve in seveda veliko lepih želja za vas user posted image user posted image user posted image . Pa vsem tistim, ki ste uspešno prestale preglede tudi user posted image user posted image . Aja, pa da ne pozabim na vas božice, ki ste bolane. Tudi vam en velik user posted image , pa da bi čim prej okrevale. Jst navijam za vas user posted image

zvezdici, tebi pa še prav posebno pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da ti je ob user posted image  še toliko težje. Upam, da je vse le prehodnega značaja. Mogoče je vse skupaj samo strah pred novim in s tem povezana negotovost?? Sem že večkrat hotla tuki gor vprašat kako ve kaj stojite s svojimi user posted image  in hormoni. Ker mene hormoni tako na polno dajejo, da včasih še sebe ob živce spravim, kaj šele lubija. Pa je res noro potrpežljiv...user posted image  Prej sem bila vedno tak Superman, zdaj pa kar naenkrat ena velika user posted image . VSe si tako vzamem k srcu, vse me tako prizadane... Nama pomaga samo to, da se res odkrito pogovoriva o najinih strahovih (da si jih sploh priznaš je pa itak najtežje) in se skozi to potem tudi pomiriva. Ne vem, jst sem si zmeri predstavljala, da ko pa bom končno user posted image  bo pa vse samo user posted image  Ampak to je itak idealiziranje, tako da pogumno naprej, v nove zmage, a ne?

Joj, pa sem spet pri kilcah user posted image user posted image user posted image  Zdej pa res ne vem več kaj naj naredim??? Jem enako kot prej, kile pa kar gor, gor, gor, kmalu bo že 10kg pribitka. WTF user posted image ? Pa hecno, kolikor je bil buši že takoj viden, pa je zdaj za 5 mesec prav en tak mali. No al pa se ga zaradi velike tazadnje sploh ne opazi user posted image user posted image user posted image .  Tolažim se s tem, da bo detece sigurno ogromno (moj user posted image  2 m, jst pa 1,80m) pa grejo zato tolk kilce gor user posted image  Kot je pa že prej ena rekla, ah hujšat bomo mele pol čas še celo življenje, najbolj pomembno je, da so naši user posted image  zdravi.

Tia78 a ti boš šla januarja na Mš v Kranj? Pišuka, jst sem mislila že kar v decembru it, da mi ne bo tazadna stran padla pol ko bo že buši tak ogromen...user posted image
Se še jst pridružujem vprašanju za gorenjske user posted image , kako kaj kaže s user posted image ?

Lep, snežen dan vam želim

(odgovor članu Tonjika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.11.2009 11:39:00   
Pikapolonica80
Ojla user posted image , pa je spet en vzpodbuden dan na seznamu user posted image ..

Moj trebušček je pa sedaj začel pospešeno rasti user posted image , tko da počas bo pa že kdo opazil da mam user posted image  v svojem trebuščku user posted image .

Brcike - jaz sem v 21.tednu, jih pa čutim že kak mesec. Ampak nič se sekirat, sej bodo prišle, moja prijateljica ga je tako spredaj nosila da je prve začutila šele v 26. tednu. Tako da je čisto odvisno.

Kile - nimam pojma kaj me čaka, na začetku sem bila zelo zgledna, zdej so pa začele šibat navzgor sicer sem zaenkrat na 5+ ampak +2 je v zadnjih 14 dneh user posted image  sem ugotovila da se moram sladkarijam čisto odpovedat ker se mi zdi da kar poskoči ko si malo privoščim. Ah preštevala kalorij sigurno ne bom, pretiravat pa tud ne smem, drugač bom bombica na koncu user posted image , glede na to da nisem ravno pri tavelikih.
Hodim na pilates v Tanergijo, nas je res velik nosečk, večinoma so že z večjimi trebuščki, jao pa vse tko tanke nogice, da jz ne vem kako jim to rata...

Ljubljančanke, a bo katera prišla v Tanergijo? ful je fajn, pa enkrat na mesec je teden nosečk, pripravljajo meditacijo, meritve in učenje pravilnega stiskanja medeničnega dna, to je brezplačno samo treba je biti včlanjen, pa masaže z 20% popustom, ugodnosti iz trgovine Popek...
sicer bi pa lahko spet kako kavico organizirale ane user posted image ?

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?