ursa_p
|
Zivjo! Spet malo pozno pisem ... malo sem napisala vceraj, malo pa danes - mi je vceraj casa zmanjkalo. Lucika ... pasja svinjarija ... pri nas obvezno vedno, ko pridemo noter brisemo tace (ce imata blatne, jih umivamo z mokro krpo) in ce so se mokre, cakata (vcasih so vse stiri) v vezi dokler se vsaj priblizno ne posusijo tacke. Lezita na brisaci, potem pa imata dovoljen vstop noter ... nasi morata cez celo kuhinjo v dnevno, kjer imata tudi svoj prostor. Sesamo skoraj vsak dan, kadar jim je hudo odpadala dlaka tudi veckrat na dan. Tudi pomivajeSem imela pa tudi jaz probleme s tem, ko je bil Gal se majhen, ker je bilo po tleh (pa ce si se tako pomival) al umazano al so bile pa kocine. Pa smo to resevali tako, da smo na tepih preden smo ga dali na tla, pogrnili rjuho, potem ko se je plazil ni bilo vec problemov. Je pa v hisi vedno ogromno svinjarije. Jaz, ko sem prej zivela v bloku in imela ali enega ali dva psa, nisem imela nikoli tako umazano kot sedaj v hisi, pa ne samo zaradi psov, ampak tudi zaradi nasih cevljev. Ta vikend smo bili precej zunaj. V petek na Bledu, kjer smo sli najprej na pokopalisce svecko prizgat, potem pa se na Strazo (smicisce) in je bilo super lepo vreme, potem pa domov, zvecer pa se v Polje pes na pokopalisce. Se pred tem sva pa z Galom naredila eno buco in jo prizgala zunaj. Vceraj smo sli pa zjutraj v ZOO, kjer smo se imeli super - se soncek se je pokazal, potem pa domov na kosilo in se s psi na sprehod pri nas Pod Debni vrh. Gal je sel pa s kolesom in mislim, da bomo sli se veckrat, ker mu je bilo zelo vsec. Ko pa sem v petek zvecer Galu brala pravljico, se mi je zacelo vrteti in se mi je zdelo, da nisem cisto pri sebi in sem takoj pomislila, da imam nizek pritisk. In res ... gibal se je od 85 do 90 zgornji in od 55 do 58 spodnji. Tako da sem spila mleko s pol zlice soli, potem sem sla pa spat. In zjutraj spet isto, pa sem klicala dezurnega zdravnika in mi je svetoval, naj grem ven na kak sprehod, pa sem najprej pse peljala na sprehod, potem so sli pa se v zivalski vrt in popoldne je bil spet normalen. Lorelaj ... joj, a ves, da se ne spomnim, da smo se srecali. No, pa si spet prisla do tega, kako je svet majhen .. hehehe. Urska13 ... to je blazila, ki to jo napisejo v razvojni ambulanti (fizioterapevt), ce ima tvoj otrok kaksne tezave (Gal je bil zategnjen in smo morali delati vaje). Ti je pa seveda ne dajo kar tako in moras kar malo pojamrat, da tole z armafleksom ni enako. Imenuje se Airex in jo dobis v Sanolaborju (takrat je stala cca. 50.000,00 SIT). Malo pobrskaj po netu, jo bos sigurno nasla - gre pa za taveliko cca. 2 m k 1,5m. 7lina7 ... najboljsa pozicija spanja je sever jug (glavo na sever). Obseg trebuha .. zdej ga imam 95, pri galu sem ga imela pa 99 ko sem sla rodit. Ampak mi je zanimivo, da se mi je obseg v zadnjem mesecu povecal le za cca. 2 cm, trebuh izgleda pa ogromen. Ce pa slikce gledam od Gala pa zdej, se mi pa ne zdi neka bistvena razlika. Res pa je, da se pri Galu zadnji mesec ali pa celo malo vec nisem ne zredila, pa ne obsega dobila. Kile ... sem pa +4,5 od zacetka. Kar ok ... sem se prav bala kako bo v 2. nosecnosti, pa upam, da ne bo slo na slabse. Kot sem ze napisala, mi je od 1. nosecnosti Polozaj spanja ... meni pa ravno sedaj odgovarja spanje na hrbtu. Sicer nikoli ne zaspim na hrbtu, ampak zbudim se pa veckrat - pred prvo nosecnostjo na primerm ni bilo spanja, da bi spala na hrbtu, pa se je tako obrnilo. Sicer pa sem 100%, da je najbolj primerno spanje na levem boku ... sicer sem pozabila ZAKAJ, vendar se vedno vem, da so mi to povedali povsod. Malicki ... preden gres na porodnisko, moras porabiti 10 dni dopusta za leto 2010, drugace ti propade. Kar pa ti ostane, ga lakho koristis po porodniski. Pozdravljena nova marcevka in vse najboljse vsem, ki ste praznovali in ki boste pojutrisnjem. Zdej je pa sefica prisla, moram koncat. Lp, Ursa
|