|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.11.2009 14:13:09   
*nivea

Blondy81 čestitke za Manco user posted image user posted image user posted image

shopgirl tebi pa za nakup stanovanja.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
3.11.2009 14:41:28   
*nivea
user posted image

user posted image

DECEMBERČKI 2009

Datum        Ime (starost)         PDP         Ime otročka        Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia  user posted image     1970 g      39 cm  user posted image
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž    user posted image     3360 g      49 cm
27.10.09    tintara(32)        15.12.09     Vane       user posted image        
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca    user posted image      2800 g      49cm

user posted image

< Sporočilo je popravil *nivea -- 3.11.2009 14:43:54 >

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
3.11.2009 15:30:51   
ShopGirl
tulpika, vseliva se lahko šele v decembru, tako da takrat bom najbrž itak že rodila. Čistilka je res lepo darilo - full praktično, sploh če si noseč! Bomo videli kako bo pri namauser posted image  Sem pa vesela da je vama z Mojco lokacija všeč...jst sm navdušena.
Pregled pri G: No da bi se preveč zredila, se meni ne zdi, je pa odvisno tut kolko kil si mela prej. Če si pa naenkrat pridobila 2-3kg(recimo v zadnjem mesecu), se mi pa zdi prav da je G bolj pozoren. Ravno moja prijateljica, nosečkica ki ima rok čez 10 dni, je v 33. tednu staknila nosečniško sladkorno - pa je pridobila ravno toliko kil kot ti...nč ni debela, samo bušija ima. Da te potolažim - vse je OK z njo in z otrokom. Samo, če ji jo pa ne bi ugotovili, bi pa lahko otrok res nenormalno pridobival na teži in pol recimo rodiš 4-5 kg velikanauser posted image  Mal heca...vse bo OK tulpika! Če bi mel otrok več kot 3800g ali bi mela glavica večji obseg (mislm da je do 37 cm še normalno), pa razmišljajo o CR, da ti olajšajo porod. Tko so nam rekli v MŠ, pa Pušenjak tko piše...

A veste ko sm pred ene dvema mesecema jamrala kako me je G opozorila, da ji ni všeč če se zredim 2kg v enem mesecu? No, danes sem ji full hvaležna. Hvala bogu da pazijo na nas - zaenkrat sem na plus 10kg. Mi je na zadnjem pregledu rekla "slow down s hrano", pa se nasmejala zravenuser posted image  

araz - midva sva že zdej na svojem, samo mava garsonjerico...no nimava več, je prodana...ampak sva loh do decembra notr user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
3.11.2009 15:32:32   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

no, tolk sem gledala, da ne bom kaj pozabila napisat.....btw...dobrodošle nove nosečke.

danes sem imela pregled. Sej ne vem kaj naj si mislim...mal sem žalostna, togotna, jezna.....Sem v 34. tednu.
ginekologinja ga je stehtala in ima 2.359 kg. Potem pa pravi...ja je pa malo pretežek za svojo starost za 10 dni je večji kot bi naj bil po nekih lestvicah. In jaz vsa prestrašena ...ja in kaj zdaj??? a je to kaj narobe, bom šla prej rodit??? Potem pa pravi a smo vas že dali na testiranje sladkorne?....No, jutri me čaka test za sladkorno na polikliniki (vsega skupaj sem se zredila za 12 kg in je rekla da veliko preveč).
Upam, da ni kake sladkorne (berem Tintarine težave pa res upam, da bo s sladkorjem vse OK). Nekatere ste že bile ne teh testih. Koliko časa to traja...pa popiti moram ene 2 dcl sladke vode al kako???.
Obseg glavice ima 31,5. A je to tud preveč za te tedne??

Sej ne vem kaj naj si mislim. Grem do knjižnice, da bom jutri kaj pametnega prebrala, ko bom v čakalnici.

Sicer sem tudi sama uradno decembrka, ker so mi prestavili PDP, ampak se javljam kr na temo novemberk, ker sem tam bila od začetka...
No hotela sem povedati, da se ne sekiraj, moj je bil toliko težek v 31/2 dni...v 34/2 so ga namerili od 3000-3300g, sicer sem opravila že prej test na sladkorno, pa je bil ok, tako da zdej noben nč ne komentira...pač je večji pa kaj...moj ima mere v 34 tednu takele..da se malo pomiriš:
BPD-95
HC-340
AC-335
FL-65

Nč skrbet vse bo ok..sej ob porodu tut nimajo vsi 3kg..eni več eni manj!

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
3.11.2009 15:38:03   
ShopGirl
Nivea, ti nam pa tko lepo urejaš seznamčke user posted image   Vane je imel 2kg ob rojstvu - tko je napisala Tintara v smsu. Res je lep seznam...se kar polni. Naenkrat so kar 3 rodile - v full kratkem času, ane? user posted image

In seveda sm pozabila napisat, da se Blondy vsem najlepše zahvaljuje za lepe želje/čestitke... Sem jo mogla mal povprašat kok je kej bolel, pa je rekla da bolijo popadki...iztis niti ne. In še super pomoč je imela s strani babice in njenega fanta user posted image  No, saj bo sama povedala, ko pride na forum...jst vam tko mal napišem da boste na tekočem user posted image  Ker mene je najbolj zanimalo KOK boli - pa sm zdej kr pomirjena.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
3.11.2009 15:41:50   
ShopGirl
Še ena decemberka user posted image
Pravijo, da se "zdej" rojevajo kr težki otroci...tko pravjo moje prijateljice nosečke user posted image  Jim je pač tko fino v trebuščku in tok dobr papajo, da bolj rastejo - kaj čmo, sam da bodo zdravi! Pa tko so luštni če so mal debeluškasti user posted image  so kot s tiste reklame za michelinuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.11.2009 15:44:34   
mel*
Čao punce
Mene pa danes tako trebuh boli oz. kot bi imela krče ali se še kateri to dogaja drugače se počutim super ampak tale trebuh kot bi me nekdo z iglo špikal a so to mogoče lažni popadki al kaj drugega če katera ve kaj več kot jaz naj mi prosim pove.
Pa še v LJ moram ker ima naša mala flavto upam da bo, greva kar mal prej da se bova lahko še kje vstavle če bo treba pa še sneg vse mi gre narobe.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.11.2009 16:05:01   
tulpika

ShopGirl: sem ravno danes bila na tvojem novem koncu...tam imam ginekologinjo.
Ja ti res povem, če drugih stvari ne potrebuješ je čistilka res lepo darilo (edino, če maš tolk dobre prijateljice, mame, sestre, da ti bojo one pomagale). Midva imava 90 kvadratov....pa niti nočem vedet kolk časa bi jaz to vse čistila.., če samo na okna pomislim huhhhh.. user posted image . Tole pa bo luksuz iz garsonjere v 3.SS....se bosta kar iskala na začetku user posted image

Punce hvala k ste me mal pomirile....upam le, da bo jutri test pokazal da je vse b.p.
No, jaz sem bila tud "debel" dojenček...sem imela 4.100 kg, ko sem se rodila. Boga moja mati user posted image

eva1: no, pri mojem so te mere, ki si jih ti napisala malo manjše kot pri tvojem. Kdaj imaš pa rok ?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.11.2009 16:14:30   
araz
Mel mene je tud danes tko zašpikal, ko sem vstala iz stola, da sem komaj prišla do wc. Moram rečt, da sem se kar mal ustrašla kaj je zdej to. Še bolj so se pa ustrašle sodelavke, ko so me videle, da tako sklonjeno grem na wc. Ampak potem je pa minil.  Po mojem, da sem preveč hitro vstala ali pa sem se preveč časa držala naprej, pa mogoče so me še mal hlače tiščale. Me je pa zašpikalo v predelu jajčnikov.

Punce imam eno vprašanje. Kako boste ve razkužile flaške pa dudice. Ste kupile sterilizatorje ali boste kar prekuhale?

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.11.2009 18:18:38   
eva1
jst mam rok 2.12, nč skrbet itak bo vse ok...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.11.2009 20:08:26   
ShopGirl
mel* - a si že kaj boljše? Ne vem kaj bi lahko blo, če je podobno krčem pol so lahko tut popadki...

o tulpika, a res - si bla na mojem koncu, najsuser posted image  Moji majo cca. 106 kvadratov in to loh skos pospravljaš pa ne prideš na čisto - tale garsonjera je bla kar se tiče vzdrževanja prav superuser posted image  Ma dobro, sej zdej bom doma celo leto in bom loh cele dneve sam previjala, dojila in čistila - housewife user posted image
Upam da bo jutr na testu vse super in da se ti ne bo več treba sekirat.

Punce, mene pa kakšen dan v MV špika (pa ni tko, da bi rekla da prav boli - kratka zoprna bolečina, špik), pa tko kot je araz napisala - v predelu jajčnikov tut kdaj. Predvsem kadar me na wc tišči oz. mam poln mehur, takrat sploh! Tko da sklepam da je od tega.Itak se bo pa zdej počas začelo veselje s popadkiuser posted image

Jst nimam sterilizatorja, bi ga pa mela. Samo če polno dojiš, potem niti ne rabiš dosti flašk. Sta dve čist dost, in to komot prekuhaš. Če pa ne dojiš, pol je pa full flašk - ampak je moja znanka glih tko samo prekuhavala in ni kupovala sterilizatorja. Tko da ne vemuser posted image  Naredi tko, da bo teb najlažje, arazuser posted image

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.11.2009 20:34:20   
ammam
Čestitke Blondy_81 za novorojenčico Manco. Prava deklina, ni kaj. user posted image

Tudi mene je danes trikrat močno špiknilo v predelu MV. Zoprn občutek, kot bi z nožem zarezal. Me je pa že zadnjič, sicer malo manj in sem to povedala G, pa me je takoj pregledal in rekel, da ni nobenih sprememb na MV. Tako ali tako imam drugo sredo spet pregled, če bo do takrat vse ostalo ok, ne bom delala panike.
Zanimivo mi je to, kako dobro spim. Zadnje tri noči sem se zbudila samo enkrat, pa še to nič za WC, ampak sem se samo stisnila k mojemu user posted image in zaspala nazaj. Ko bi le tako spala še do konca nosečnosti.

Imamo pa novega člana družine. Za 1. november smo šli na sprehod in našli mladega mucka, ki je zbegano taval po cesti. Seveda se nam je zasmilil in smo ga vzeli domov na toplo. Dvakrat sva objavila na radio, vendar se nihče ni oglasil. Prijazen je in zelo priden. Ker je imel srečo, da nas je našel, smo mu dali ime Srečko.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.11.2009 20:36:52   
ammam
Aja, seveda, ShopGirl, tebi pa čestitke za nakup stanovanja. Dolgo sem živela v Dravljah, zato Koseze tudi zelo dobro poznam. Želim, da se boste družinica res dobro počutili v tej prijetni soseski. 

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
3.11.2009 20:39:36   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Punce, mene pa kakšen dan v MV špika (pa ni tko, da bi rekla da prav boli - kratka zoprna bolečina, špik), pa tko kot je araz napisala - v predelu jajčnikov tut kdaj. Predvsem kadar me na wc tišči oz. mam poln mehur, takrat sploh! Tko da sklepam da je od tega.Itak se bo pa zdej počas začelo veselje s popadkiuser posted image

Mene tudi zadnji teden ....  mogoče se pa že kaj mehča tam spodaj user posted image
Opazila pa sem tudi zadnja dva dneva da se mi je trebuh malce spustil, še mami mi je danes omenila user posted image ponavadi se to zgodi kak teden ali dva pred porodom user posted image user posted image

Lahko noč

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
3.11.2009 20:46:15   
ShopGirl
ammmam hvalauser posted image ! Tebi pa čestitke za mucka, kok lepo da sta ga vzela k sebi.
maya, najbrž se res mehča...oz. pripravlja. Jst jutri napolnim 35. tednov in grem dalje v 36., tako da sem že skoraj zrela za poroduser posted image  a tebi se je pa buši spustil, praviš? Jst sm tut brala, da je to pred porodom oz. proti koncu nosečnosti no. Ni nujno da zato kej prej rodiš - na koncu boš pa še prenosilauser posted image  you never know!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
3.11.2009 21:04:20   
mel*
Je blo po kakšnih pol ure bolš. Imam pa drug teden pregled tako da če ne bo hujše bom držala do četrtka pa vprašam G.
Lepo se imejte

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
3.11.2009 21:09:51   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

maya, najbrž se res mehča...oz. pripravlja. Jst jutri napolnim 35. tednov in grem dalje v 36., tako da sem že skoraj zrela za poroduser posted image  a tebi se je pa buši spustil, praviš? Jst sm tut brala, da je to pred porodom oz. proti koncu nosečnosti no. Ni nujno da zato kej prej rodiš - na koncu boš pa še prenosilauser posted image  you never know!

ja sej sem prvič tudi user posted image za ves teden user posted image tokrat bi rajš kak teden prej user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
3.11.2009 21:18:38   
Afrodita1
blondy: user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj, čestitke, Manci pa user posted image in lepo otroštvo.

shopgirl: čestitke za stanovanje. spominjaš me na nas, pred cca. 2leti. smo tudi šli skozi vse to. super bo. samo uživaj.
glede bolečine pri porodu. ni tako hudo kot se včasih sliši. po mojih izkušnjahuser posted image !

glede testa za sladkorno. sem ga imela. na prazen želodec spiješ 2dcl tekočine. potem počakaš cca. 1 uro. nato ti vzamejo kri. naslednji dan dobiš izvid. vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
3.11.2009 21:40:56   
bejbibu
Čestitke mamice........................komaj čakam da se vam pridružim!!!!!!!!!!!
Še malo...............

ShopGirl čestitam za stanovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.11.2009 6:06:17   
tulpika

jutro user posted image ,

želim vam eno lepo jutro brez snega in dežja, tolk da se greste lahko lepo malo sprehodit pa svežega zraka vdihnit.

Jaz grem zdaj počas na polikliniko na en sladek koktejl user posted image (mogoče ga dobim pa z limono user posted image ).

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.11.2009 7:54:36   
anaj22
dobro jutro

tulpika dobro opravi user posted image

zdaj nas bo večkart kej špikalo, se telo pripravlja na porod, jaz se ful težko sklanjam me skoz neki tišči

pa spet sem spala katastrofalno, mi je ful vroče moža zarevn mene pa zebe user posted image  A je še kateri ful vroče? Jaz sem vrčeri po hiši hodila v kr. rokavih pa brez nogavic, ko sem pa likala sem pa še blkonska vrata odprla, pa nimamo vroče 20 stopin. Dobr da ni poletje k bi znorela.

Sem včeri dobila darilo za rd, sušilni stroj zdej pa res nimam več izgovorov da začnem prati oblekice za bebico. Prej je bil izgovor da nomam kje sušit ker je slbo vreme in bodo cunce smrdele.

Pa odločbo od csd sem dobila je trajal malo več kot 1t da so jo poslali.

Meni je ful zanimi kok so G različni, eni ful komntirajo težo otroka, naša bebica je težka in Jaka je bil tudi pa me ni nikoli nihče dal na pregled sladkorja, mnenje moje G je da prinas delamo večje otroke user posted image . Pa da otroci v meni prej dozorijo, tko je komentirala ker sem prej rodila in je bila mlečna plodovnica, je rekla da je to pomemben podatek.

nivea ful lep seznamček user posted image

Zdej si grem pa zajtrk naredit me lakota grabi

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 4.11.2009 7:56:21 >

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.11.2009 8:09:46   
*Mojca*
Jutro!

anaj meni je tud ful vroče. Spim samo v majčki brez rokavov, odkrita, radiatorji zaprti. Moj pa zmrzuje zraven user posted image user posted image

Mene je zadnjič sestra pri G nadrla ker sem se skupaj zredila 12kil user posted image pa v zadnjih 5 tednih dobro kilo. Hmmmm....ne vem no, pa še rekla mi je da je videt da sem bolk okrogla. G za enkrat teže še ni komentirala, se mi pa zdi da se je zmotila, ker je rekla da je user posted image težak okoli kilo osemdeset. Po mojem je mislila 1800g. Res so različni ti ginekologi. Pri nas o testiranju za sladkorno nikoli ni bilo govora...

Tako, zdaj pa peljem menjat gume, da nas spet ne preseneti sneg. Mi je bilo včeraj tako zanimivo, ko sem klicala. Najprej se javi ženska in reče da lahko pridem naslednjo sredo. Pol kličem še enkrat, se mi javi tip in sem ga očitno tolk zašarmirala, da je reku naj pridem kar danes user posted image user posted image

En lep dan vsem skupaj!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.11.2009 8:16:09   
maya2
Dobro jutro

Po dveh dneh antibiotikov se počutim malo bolje user posted image Imam še nekaj za uredit za službo danes ker sem se tako dogovorila...
Anaj22: ja pri nas je baje tudi mrzlo (20 - 21) meni pa dol teče user posted image , ampak pri meni je bilo tako že v prvi nosečnosti, še huje pa potem ko sem dojila .... pa jaz tudi še vedno odlašam s pranjem user posted image , kar računam da imam še veliko časa user posted image

Dobro zrihtajte vse ki imate danes preglede, jaz grem spet ta petek, zdaj mi je dal na dva tedna

Lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
4.11.2009 8:52:27   
ShopGirl
Dobro jutro!

Kakšna smotana nočuser posted image  Full sem bla dolgo pokonci, do ene pol treh, pol sm pa končno zaspala. Sem pogruntala, da če ne grem 1x dnevno na veliko potrebo, pol tut tamala full full brca, mislim ponoči je bla norišnica, sploh se ni hotla umirit... Ampak to ni tko brca sem in tja - to je naval brc, kolcanja, obračanja... Cirkususer posted image  Me prav rebra bolijo. Tko da sm se ob dveh zjutri spravla na WC in potem je blo OKuser posted image  Jooj - kaj bom še vse pogruntala do konca nosečnosti... doktorirala bom.
Špikanje ni minilo. Še kr špika, sam ne pogosto. Pa ponoči mi je 2x (neboleče) otrdel trebuh, enkrat tok močno da sm kr "dihat" začela tko kot so nas učil v MŠ. Je pomagalo. In sm še neki ugotovila - gledala sm Dexterja (psiho killer na pop tv), in me je blo TOK STRAH, ker sm bla sama... Buši se je pa kar v kamen spremeniluser posted image  Tko da NO MORE Dexter zame, ker povzroča otrdevanje bušija...user posted image
Waw Mojca, sam +1kg v zadnjih petih tednih se pa men zdi pohvalnouser posted image  Pusti sestro, dokler G nč ne reče je vse OK user posted image  Si uporabila svoj nosečniški šarm pri mehaniku? hehe... škoda ker še na ženske ne deluje, pri njih zgleda doseže nasproten učinek user posted image

Afrodita, se sploh še ne zavedam kok je to velik korak...in velika kvadratura user posted image
Ampak že kr vidm da bomo full uživali! Hvala za lepe želje.

maya, jst bi tut rajš kak teden prej kot kasneje rodila. Ampak, če ji bo tok lepo v meni pa naj bo toliko časa kot ji paše - samo da bo zdrava!user posted image

tulpika, dobro opravi test z glukozo.

anaj, super darilo - zdaj boš lahko cele dneve prala in prala in prala... Da ne bo ratalo rutina, boš vmes še likala user posted image  Jst pravim bušiju kar "mama's house" in očitno tvoj Mama's House full dobro funkcionira - veliki, zdravi otročki, kaj češ lepšegauser posted image  

Aja, men ni nč vroče...sm bolj zmrznjene sorte. Itak mava pa tuki stara okna in ne tesnijo dobr oz. ne tesnijo SPLOH user posted image  Dobr da gremo drugam, če ne bi bla tamala čist podhlajenauser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
4.11.2009 9:29:09   
mala bejba
Dobro jutro user posted image .

Kaj vsbi vse naredila,da bi se vsaj eno noč naspala. Tamala v trebuščku brca tok,pa najmanj 5x na noč grem na wc,adijo pamet. Zadnje dni kr nč ne jem,sploh nisem lačna in mi ne paše,sam jogurte pa sadje bi jedla. Se probam mal posilit d vsaj kšn košček kruha spravim vase,sm pa skoz žejna,posledica tega so nočna letanja in pooooooogosti obiski wc-jauser posted image . Tiščanje v spodnjem delu trebuha je pa že kr ene 14 dni stalnica,sam dj me pa hočjo še zraven noge bolet.Zdravnik pravi d nizko nosim in da tišči navzdol,zto sm tud na bolniški in počivam.Eh ja,bo že,december se hitro bliža.Včeraj sm šla kupt prašek od Froscha,tist z aloe vero,d bom začela oblačila prat,d mam vsaj nekaj pripravljeno.
Nč pridne bodite.
Papa

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.