Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 15:43:20
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 4490 g, 56 cm (men se zdi sicer več, ampak ok) in OG 39 Jap, velikaaan Drugače vse ok, samo po trebuščku je predvčerajšnjim pikice dobil, pa ugotavljamo od česa, sumim da mu je blo prevroče Ella, še tukaj vse vse naj naj! Alarm...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 17:12:53
|
|
|
|
Blacky*
|
dan pri nas pa imamo vnetje oči in smo dobili kapljice... prvo je vnetje staknil Val, seveda v vrtcu in ga uspešno prenesel na mamico . Tako sva že od torka doma. Zdaj je že bolje. za nove februarske borce... me pa kar zmrazi ko berem zgodbe o dojenju in krčih... pri nas so bili krči do 3 meseca... gro za ... nič ni pomagalo... in te bučke okoli hrane so čisto iz trte zvite... normalno da ne boš ravno zelja in fižola jedla, a ostale stvari pa počasi lahko... pač ni črevesje še čisto v akciji... in res... kot so mi rekle frendice... čez noč je zginilo... tudi vse čaje in kapljice smo sprobali... edino kar je delovalo so bile antiflat iz avstrije... pa zdaj vem še za neke homeopatske iz italije... ne vem pa točnega imena... mislim, pa da so tiste Februarka, o katerih so ti pisale na FB... te naj bi tudi delovale... pa jaz sem bolj pristaš hoemopatije... tudi za zobke sem dala homeopatske granule in nismo imeli kakšnih večjih težav toliko za zdaj... šibam... se grem igrat... če bom igrače vidla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 29.10.2009 17:14:41
|
|
|
|
Blacky*
|
ella... vse najboljše
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 7:08:52
|
|
|
|
ella79
|
jutro prva hvala vse za voščila februarka super družina ste dolenjka za cm in kg
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 7:19:29
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! NE MOREM VERJET. BLAŽ JE SPAL DO 6.50 Že par mesecev ni tolko spal.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 7:26:16
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka tale vaš fant pa res hitro raste! blacky, ja tole je ful nalezljivo. Blaž je mel enkrat ma smo na srečo rešli že preko vikenda, ni blo hudega. no lahko, da je fasal samo kak prepih. Sem pa mela to jaz kot majhna in je tudi moja mama od mene potrefla, da še oči ni mogla odpret. mi smo tudi danes lepo doma. Matija še spi, jaz pijem kavico. že študiram kaj bom za kosilo. Nardila bom tenstano kislo zelje, piščančje meso in krompir za moje, pa še buhtlje mam namen spečt z mojo pečeno slivovo marmelado. Zgleda, da bo spet lep dan. Popoldne gremo v Izolo, peljemo Matijo še malo k nonotu in noni. Bo ostal do nedelje, v mes pa še skočimo na grobove v Kp in v Izoli. Jutri mam pa bisvit za eno lepo tortico za spečt, v nedeljo zjutraj jo pa še dokončam, krema pa to,... Drugače je pa Blaž ok. Ni več nič bruhal in je bil včeraj cel dan dobre volje. V bistvu je samo 1x bruhal prejšnjo noč. lahko mu je res kej ostalo na želodčku. ma kdo bi vedu, ki obstajajo tudi neke enodnevne viroze, pojma nimam. No ma ni važno, važno, da je mimo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 7:41:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro! NE MOREM VERJET. BLAŽ JE SPAL DO 6.50 Že par mesecev ni tolko spal. če bi Zoja spala do 6:50 tudi jaz ne bi mogla verjet
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 7:43:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jutro! NE MOREM VERJET. BLAŽ JE SPAL DO 6.50 Že par mesecev ni tolko spal. če bi Zoja spala do 6:50 tudi jaz ne bi mogla verjet ja sej jaz sem se vsa v strahu zbudila že ob šesti pa pol, pa študirala, če ga grem pogledat, če je ok, ker je prejšnjo noč bruhal, pa da nisem kej prespala. no pol sem rekla, da bom šla pogledat, če se do sedme ne zbudi, pa se je 10 min pred sedmo. ma sem malo zmešana, a?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 8:55:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 9:28:22
|
|
|
|
buči
|
Dan, no da se še jaz pohvalim: Aljaž je sicer vstal malo po 6.00, ampak se sam obleče in gre igrat. Zdaj ima Rush Haour, noro zanimiva igrica, jo totalno raturi! Jaz sem spala do 7.30, Tilen celo do 7.40, pa še to sem začela ropotat in rolete gor vlečt in radio naglas. Sicer bi še potegnil. Najbrž se na luno pripravljajo naši Februarčki! Zdaj natipkam par testov, potem pa mogoče v mercator, ker v našem vaškem nimajo niti mandarin! Dolenjka, bi ti meni poslala ene 2 vrečki tistega čudežnega čajčka za kolegico? Ella, vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 9:56:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, daj mi na ZS naslov, ker grem danes v samostan ponj še za Februarko, včeraj je bilo mišn imposibl, pa samo do 16h je odprto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 9:57:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:01:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:01:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? že vem, še naprej ne bomo seksal pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:45:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? oboje. pa še brez glasa... samo se Pino ne upa preveč veselit., ker vse kar je lepo kratko traje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:47:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? že vem, še naprej ne bomo seksal pa bo Pa se stipe s tem strinja? Ma Mirenca je zakonnn. Meni je zdej prvič neki zabluzila. Je pa res da je blo ta mesec prvič vse bolj tako švoh. sedaj je pa tako kot mora bit. Meni ni žal..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:49:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? oboje. pa še brez glasa... samo se Pino ne upa preveč veselit., ker vse kar je lepo kratko traje pameten dec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:49:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? že vem, še naprej ne bomo seksal pa bo Pa se stipe s tem strinja?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma Mirenca je zakonnn. Meni je zdej prvič neki zabluzila. Je pa res da je blo ta mesec prvič vse bolj tako švoh. sedaj je pa tako kot mora bit. Meni ni žal.. sej on lahko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:50:03
|
|
|
|
dolenjka
|
če si upa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 10:56:21
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? Jaz sem vztrajala 1 leto, sem noro srečna, da sem jo dala ven, no pa se mi je šele prejšnji mesec spet malo zadeva normalizirala, pa sem jo dala maja ven. nikoli več!!!!! Takega sranja še nisem imela.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 11:09:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? že vem, še naprej ne bomo seksal pa bo Pa se stipe s tem strinja?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma Mirenca je zakonnn. Meni je zdej prvič neki zabluzila. Je pa res da je blo ta mesec prvič vse bolj tako švoh. sedaj je pa tako kot mora bit. Meni ni žal.. sej on lahko a ha hahahahhaaa. torej če vidimo kak avto na dolenjski cesti ki vleče na eno stran, pol vemo da je stipe noter ali kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 11:13:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Zgleda da je tak dan, ker je tut meni lepotec omogočil spanje do 7.40 No, smo pa ponoči 2x jedli seveda, da ne bo katera mislila da smo celo noč spali Tudi Tara je spala malo dlj kot zadnje dni Zadnje čase vsako noč 1x proti jutru jamra v spanju in včeraj sem ugotovila, da je zg. dena trojka že skoraj zunaj Drugače pa nič posebnega, kot vidite rastemo, hvala za pohvale Včeraj sem imela obiske - 2 sodelavca oz bivšo sodelavko in sodelavca, ki je še v Bruslju. Tara je dobila tako kjut jaknico za spomlad, lepotec pa iber hude tople škorenjčke A danes bo kej debate al kako? jaz sem za sicer pa Dan. Pri nas nič novega. Jaz sem še vedno bolana in zaštekana. Pa še teta s krvavca je prišla na obisk- že durgič ta mesec ... Mia je v varstvu, ana v vrtcu, Pino pa dinarje služi.... a ti si bolana al bolna jao, tale mirena mi je vedno manj všeč Sploh ne vem kaj bom jaz???? že vem, še naprej ne bomo seksal pa bo Pa se stipe s tem strinja?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma Mirenca je zakonnn. Meni je zdej prvič neki zabluzila. Je pa res da je blo ta mesec prvič vse bolj tako švoh. sedaj je pa tako kot mora bit. Meni ni žal.. sej on lahko a ha hahahahhaaa. torej če vidimo kak avto na dolenjski cesti ki vleče na eno stran, pol vemo da je stipe noter ali kako?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 30.10.2009 11:16:27
|
|
|
|
lillchy123
|
dan jst sm tud dons teto na obisk dobila. ma sej bo kmal šla jutr grem po škratka komiiiiii čakam!!!!! je res dolga cel teden, pa čeprou smo bli doma res pridni in res veliko nardili. žal je bla to najboljša rešitev. ni bil še neki najboljš.-driska(sumimo 5-ke), drugač je pa čist živahen, dobre volje.. in ker ne zgleda bola, ga nisem hotla k tašči dat, ker ona pač dela kot se njej zdi in ne tko kot ji naročim. in bi bil zihr v gostilni, da bi ona mal delala. pa bi zihr še kak virus fasal.. jst pa tud zdele težko doma ostanem, k delamo bilance, k šefice pol en mesec ni. moja mami je pa mal več kot enoo uro stran doma, pa tud ne gre, da bi ga vsak dan vozili.pa itaq ji ga popolnoma zaupam. sam 1 teden- ga pa res že preveč pogrešam... jutr bo že moj! pa spotoma grem še na grobke..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.10.2009 7:11:48
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Najprej FEBRUARKA res iskrene čestitke ob rojstvu Blaža . Je pravi mali lepotec , pa kako ga Larisa carta . Uf, Dolenjka tvoj Maks je pa bil že v prvi posvetovalnici, kako gre hitro čas. Vidim, da ste se že lepo navadili eden na drugega in vam gre super. Pa za vse bolančke ena , da se čimprej pozdravite. Mi smo drugače super, edino Lana je nekaj zakuhala, ima vročino pa uhica jo boli. Luka pa je zaenkrat vredu in je dosti bolj zdrav kot pa lani. Vstajamo pa mi zelo zgodaj saj Luka vstane že med 5 in 6 uro zjutraj. Zdaj, ko so uro prestavili smo vstajali tudi ob 4h zjutraj . To je na kratko vse od mene, kavica je popita, zdaj pa moram v trgovino, ker nimamo nič kruha doma. Pa-pa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.10.2009 9:27:48
|
|
|
|
buči
|
Dan, tudi mi smo že pridni. Danes smo celo spali do 7.30, no ati bi še dlje, pa smo ga kar vrgli iz postelje. Kosilo se kuha pri tastu , sonček že sije, samo je takoooo pasje mraz, da počakamo še kako urico. Včeraj je Tilen prvič prišel iz vrtca peš domov. Kar kak kilometer. Pa mu je šlo lepo, le roke noče dat. Aljaž je bil star že skoraj 3, ko smo šli prvič peš domov, pa še to je bilo treba malico sabo in pavzo naredit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......