|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
31.10.2009 12:17:24   
Februarka08
Ojla...

Na hitro... pri nas je blo včer krizno stanje - najprej dopoldne pride patronažna, tamal ne pridobiva dost na teži... groza, jaz vsa panična, zdaj mu morm vsiljevat dodatek da ga zredimo. Spet bom šla čez isto kalvarijo s tem dojenjem kot pri tamaliuser posted image ni mi namenjenouser posted image no, samo da ga zredimo, pa bom vesela, patronažna pravi, da je Blaž čisto ok fantiček, da jo bolj jaz skrbim, ker se tako sekiram... itak da se bom, halouser posted image ne gre drugač...
No, potem pa popoldne z mano katastrofa - non stop bruhanje, vsaka kaplja vode, čaja ali karkoli kar sem spravla vase je šlo ven. Moj je noč pred tem skoz driskal, jaz sem nasl. dan bruhala. Zgleda en virus. V glavnem, zvečer ni blo nič bolje, sem šla v dežurno, so mi dali 2 flaši infuzije ker sem bla čist dehidrirana, komaj sem stala. Mleka itak skor nič pri meni, nisem mogla pit, kaj šele jest. Danes sem mal juhe, ostalo se mi obrača. Pijem po požirkih in upam da ne bo šlo ven. Prav mučen dan je bil včeraj, danes sem vsaj toliko da lahko Blaža previjem, včeraj se mi je kar vrtelo. Čist švoh, s kg sem itak že na istem kot pred user posted image tko da... dobr da je še kakšen zaloge od prejuser posted image

Toliko, vas bom še kaj pogledat prišla če bom lahko.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
31.10.2009 14:21:41   
itata
februarka: držim pesti da bo kmal bolš!

jaz sem se danes tudi naspala, ampak to zato, ker sta jakob in moj prespala pri ta drugem dediju in babici. da se lahk danes učim. pa je spal mali VALDA celo noč, tko da sta rekla, da prespita še danes in prideta jutri dop domov. sem jaz vedla, da sam men jakob ponoč teži. sam verjetno se je tud njemu kaj zbudu pa spi ful trdno in niti ni vedeluser posted image mali je pa sam počekiral, da je nekdo zraven in spal dalje... no, mogoče bo pa zdej končno zaključil z nočnim teženjem.

zdej moram nekak kahlo uvest pa mi še ni čist jasn kako, ker je tolk za slačit pa še pove pol, ko se že pokaka.... sicer ok, torej zdej šteka kdja to je, sam še treba mu je nekak pojasnit, da naj PREJ pove, ne pol k je že vse v pleniciuser posted image

nič, se grem naprej učit. sem gruntala, če grem en krog odtečt med pavzo učenja, pa se mi zdi mal mraz zunaj... ne vem no. grem ven rit pomolit pa bom vidla kolk je mraz najhitrej

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
31.10.2009 19:55:06   
dolenjka
Čer user posted image

Aha, vikend zatišje, razen nas, frišnih mam user posted image

Pri nas nič posebno novega, lušten dan. Dopoldan sva šli s Taro v našo vas po fasngo, tak lušten enourni ženski izhod user posted image Danes je bila zelo pridna, čez dan je po dolgem času spala 2 uri in pol user posted image običajno spi 1 uro 45 min.
Lepotec je tudi ok, priden bolj kot ne, smo bili na sprehodu in je lepo pančkal in pe potem ko smo se vrnili, Tara se je pa v njegov ležalnik zbasala ko smo se vrnili user posted image user posted image user posted image

Prejle sva oba skopala in zdaj sta že oba v mižulah, Stipe je šel na rekreacijo, jaz grem pa na kavč in eno odžagam user posted image

Sva prejle spet mal zvagala lepotca - 4720guser posted image user posted image user posted image sem mislila da se zdaj bolj počasi redi, ker je manj na joškah ampak zgleda da je zdaj končno pogruntal, kako se mal hitreje je in je običajno max 15 minut na eni,drugo pa bolj kot ne poliže user posted image Sam zdej moram pazit da se kaj ne vname, ker so polne ko baloni user posted image

Nič, grem nekaj pojest, ker sem spet pol kg shujšala user posted image (mam samo še 10,5 plusa user posted image - od tega 7 v trebuhu user posted image ) user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
31.10.2009 21:05:37   
blaža
Čer!

Moj sine je pa prvič lulal na kahlico. In je bil ful ponosen pol, pa skozi je kazal na kahlico pa ponavljal, da je lula.user posted image user posted image user posted image

sej vem, da to še nič ne pomeni, te pa razveseli.user posted image

Februarka, drži se. Grozne so te enodnevne viroze. V sredo ponoči je bruhal Blaž, včeraj zvečer pri tašči pa še Matija. Smo ga hotli it iskat,pa ni tel domov, ma zdej je že ok, je šlo mimo.user posted image

danes smo se meli ful lepo. smo cel dan doma, jaz sem pekla, pol smo se pa popoldne valjali po hiši.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
31.10.2009 21:38:42   
bamby
Čer!

Se moram malo oglasiti, da smo spet doma. Saj me prav gotovo niste pogrešali, kajne user posted image user posted image ?

Uživali smo kar se je najbolj dalo. Minilo je pa itak hitro, kot je ponavadi najlepšega kmalu konec. Anajo smo že naslednji dan peljali k zdravniku, ker je dobila vnetje oči na poti tja. Je dobila kapljice in mazilo in dva dni ni smela v vodo. Je pa zato potem vse nadoknadila user posted image .

februarka, Blaž je pravi lepotec user posted image , zate pa tudi držim pesti, da se čimprej postaviš na noge user posted image user posted image user posted image

dolenjka, slikco, ki si jo prilimala je tudi krasna user posted image  in vidim, da Maks pospešeno raste, kar je tudi prav. Itak pa ga ne moreš primerjati s Taro, ker se punčke počasneje redijo od fantov.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
1.11.2009 6:54:59   
blaža
Jutro! 1. user posted image

Midva z Blažem sva že vstala. je bil kar priden, je vstal ob 6.00.

Tatko nam je pa nekam slab. Upam, da ni potrefu viroze, jao, katastrofa. Pol moram v izolo, pa torcici torto odnest, zgleda, da bom morala sama, če ne bo moj boljši. No sej bruhal ni, ma mu nekam dela slabo. Zdej je še v postelji.

dan bo zgleda sončen, ma vetroven kot včeraj.

Zdej še malo pa začne Živ žav, ga bova z Blažem gledala, jaz pa še zložla cunje iz sušilnega.

Lepo nedeljo vsem.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.11.2009 7:40:28   
misar
dobro jutro punce

Februarka...ne se toliko sekirat, saj vem, da je skoraj nemogoče sam se spominjam, da sem jaz pri Lani diplomirala kaj moram jest, da je ne bo zvijalo, pa na teži itak ni dovolj pridobivala, veš kaj, pa sem bila tako pod stresom, da sem v enem mesecu shujšala ful in še več in prepričana sem, da je tamala zaradi tega slabše napredovala(ker sem bila jaz tako nervozna). Če kdo, se moraš ti mal pomirit. Vem, da si že po naravi tip človek ,ki te vse znervira, sam tu se pa vzem v roke, pa se skuliraj, zaradi otročka, veš. Je mela patronažna prav, da jo ti bolj skrbiš, kot otroček. Pa brez zamere, sam dejmo rečt bobu bob, da so otroci toliko znervirani, kot so njihove mamice(starši).

Sicer pa mi spet nek prehlad preživljamo, zaenkrat še brez vročine, ja čist vsak mesec moramo neki bit bolani, no saj sem se pa že kar sprijaznilauser posted image user posted image , pa še počasi bo v službi mal bolj mirno pa bom lahko mirne vesti na bolniške hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image No možno je, da so tud zobi, ker nam zadnja petka na plano rine... no , da le dobimo še ta zob, pol pa neham lahko zobe krivit user posted image user posted image user posted image

punce držte se, uživajte s svojimi otročki, pa zdaj bo mal bolj kislo vreme, se bom lahko več javljala, ker bomo bolj notri.

lupčka vsem februarčkom in njihovim bratcem in sestricam.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.11.2009 13:41:20   
Stipe air force
En soncni jesenski pozdrav .... user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.11.2009 6:56:56   
blaža
vratia se Šime,... mislila sem reč Stipeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro 1.!user posted image

danes sem še fraj in grem v Ajdovščino k eni internetni kolegici, da se bova kej pomenle o pekariji. Blaž je vstal ob 6 -ih Matijo bova pa vsak cajt zbudila, ker je spet šola.

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil blaža -- 2.11.2009 6:57:22 >

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.11.2009 8:27:41   
itata
jutro,
evo mene na "poziciji"...
tok stvari k se pa men zdej dogaja to je pa že kriza... ampak nekako bom zmogla. tele privat psihične me najbolj utrudijo. vsaj jakob se me je danes "usmilil" in spal v svoji postelji s samo enim nočnim bujenje pa še to sem sam zraven stopla in ga mal pobožala pa je blo. mogoče mu je mal "pomagal" k je spal 2 dni z mojim. moj trdi, da se mu je samo enkrat zbudil in ga je sam mal za rokico prijel in to je blo to... po mojem je sicer par budnic še prespal, ker bolj trdno spi, ampak ok.
včeraj zvečer je moj še bruhal... kr neki. k da nima že tko dost težav sam s sabouser posted image .
vesela sem, da imam še 3 tedne službe, pol pa 7 tednov študijski (in svoj) dopust!! juhu. ok, slaba stran - učenje, dobra ne bo treba par tednov v službo.
beda, ker se bo pa glih takrat zamenjal direktor... tko da bomo videli kako bo kaj "navdušen" nad tem. sem pa glih mislila, da bo prišel januarja (ko staremu mandat poteče), pa sem se zato decembra na izpit prijavila, ampak ne... on pride zdej konec novembra že... mah bo že kako se to uredilouser posted image

misar: se totalno strinjam. otrok je čisti odraz (predvsem) matere in njenega psihičnega stanja. pa mislim, da je blacky že prej napisala, glede dojenja in prehrane - nima veze kaj ješ in kaj ne. ne glih zelje ok. ostalo pa ni panike. ker krče imajo tudi dojenčki, ki SE NE dojijo!! ne moreš na to vplivat, črevesje pač še ni dovolj "zrelo" in to je to.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.11.2009 8:28:07   
itata
blaža: ti pa pazi, da te ne dopihneuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.11.2009 10:41:28   
Stipe air force
Dans bo odpihnilo Primorsko in Zamorsko... Senožeće in Predloku.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.11.2009 10:57:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Dans bo odpihnilo Primorsko in Zamorsko... Senožeće in Predloku.... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
pri nas piha ne sploh.

A ti še jaz zapojem kot blaža:

vratia se stipe, di je bijauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.11.2009 11:01:14   
Stipe air force
Vratia se Stipe i zijeva.... (zeha v prevodu).... user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.11.2009 11:04:36   
dolenjka
Aha, vidim da je enim dolgčas.....user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.11.2009 11:07:28   
pina-1

ponoči se spi.. ne pa po šefli skače user posted image user posted image user posted image

o šefla dan?
kako car in carica?

Neposredna povezava do sporočila: 3566
2.11.2009 11:13:24   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ponoči se spi.. ne pa po šefli skače user posted image user posted image user posted image

o šefla dan?
kako car in carica?

tega pri nas ni več - najboljša kontracepcija user posted image

Ponoči je 1 rundo kupček podiral in je ves skozlan user posted image Mater, kakšna bi mogla bit šele jaz user posted image

Sem bla že u šopingu danes, kupila kombinezonček za Maksa, in 2 za Taro v Hoferju. Danes jih imajo v akciji po 10 EUR in so ful fajn user posted image Za Taro sem vzela roza in rjavega, da bo rjavega še Maks lahko nosil naslednje leto user posted image
Pa Metilu family sem srečala user posted image No, brez podmladka user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.11.2009 11:18:09   
dolenjka
Aja Pina, otroci drugače kar ok, samo car je ponoči taka koma, da čist mal potegne in pol bi spal, pa ne kupčka podrl, pol pa nergat začne zarad tega in bi čez 2 uri spet jedel, jaz pa škrta in ne dam user posted image Jih je treba reda navadit tele dedce, da ne bodo kot naši, brez reda in discipline, kdo bo pa poslušal pol jamrajoče snahe user posted image user posted image user posted image user posted image
Carica tut ok, danes gremo končno prvič k zobozdravniku. Sem ji včeraj to rekla (itak da ne ve kaj to je) in jo danes vprašam kam gremo popoldan pa je rekla da k "niku" user posted image Upam, da bo pol tut tko navdušena user posted image Gremo pa v šiško k spec.pedontologu v privat ambulanto dr. Šehovič. Sem mal brala na RR in jo ful pohvalijo user posted image Ker najmanj si pa želim, da bi se zobarja bala, tko kot sem se ga jaz in se ga še user posted image user posted image

Zdej pa če bo sreča, bo car zaspal, men se pa že pegla ogreva - samo 3 žehte user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj mi je tega treba bilo user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.11.2009 11:50:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

o šefla dan?
kako car in carica?

tega pri nas ni več - najboljša kontracepcija user posted image

Ponoči je 1 rundo kupček podiral in je ves skozlan user posted image Mater, kakšna bi mogla bit šele jaz user posted image

Sem bla že u šopingu danes, kupila kombinezonček za Maksa, in 2 za Taro v Hoferju. Danes jih imajo v akciji po 10 EUR in so ful fajn user posted image Za Taro sem vzela roza in rjavega, da bo rjavega še Maks lahko nosil naslednje leto user posted image
Pa Metilu family sem srečala user posted image No, brez podmladka user posted image

te v hoferju sem tudi jaz gledala za Ano. sam ne vem če bom danes mela cajt. verjetno jutri.

gremo pa v soboto še v kik pa bi pe tam pogledala če kaj majo...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.11.2009 12:02:32   
itata
dolenjka : v katerem hoferju si ti to kupovala? tam k sem jaz šla ene 2x v ta novem na dolenjki niso sploh nič imeli od konfekcije...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.11.2009 12:05:32   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: itata

dolenjka : v katerem hoferju si ti to kupovala? tam k sem jaz šla ene 2x v ta novem na dolenjki niso sploh nič imeli od konfekcije...

Glih tam, samo moraš biti hiter, ker drugače ni več, imajo pa vse. Ko sem jaz prišla malo pred 9 zjutraj, je bilo že zelooo malo izbire. Ti hoferjevi so baje ful dobri, sem ravno na RR prejšnji teden brala, da so se enim bolj obnesli lani kot pa HM user posted image No, lahko rečem, da meni zelo dobro zgledajo in so ful dobr narejeni, ker nimajo rokavičk ampak rokavček nazaj zavihaš in se "zapre". Pa pri nogicah je tudi ta možnost user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.11.2009 12:08:14   
dolenjka
Sem speglala polovičko, pol me je pa šef poklical user posted image Zgleda da me moj sine mal špara in bom jutri dalje peglala user posted image

Ne vem sicer kaj mu je, ker lačen po slabih dveh urah še ne more biti user posted image torej bi bil red da spi še 1 uro user posted image ampak sem mu dala 1 kapljico vetrovnih na dudo in upam, da še mal zađonđa user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.11.2009 16:08:06   
blaža
dan!

evo mene. Vidim, da ste ble pridne in neki načvekale, ma še vedno sem vas morala z druge strani zvlečt.user posted image

jaz sem bla pa v Ajdovščini in po ta novi avtocesti sem tam še pej kot v postojni.user posted image Sem pa delala rožice in telebajske iz tičine od osme pa pol, pa do pol dveje.user posted image Uživala sem.user posted image

Drugače smo ok, edino malo sem štufa tega perila. Lih zložim eno goro, ko mi moj iz podstrešja prinese še eno.user posted image , me je kr vse minilo. stanovanje mi ne rata vzdrževat pospravljeno več kot dva dneva.user posted image

dolenjka, glede hranjenja, malih user posted image , je pa res ena sama umetnost. Včasih so preveč požrešni, pa pojejo preveč zraka( tak je bil moj Matija, ki se je dojil samo 4 minute in je šel na mesec tudi do 1.400g), pol ga je pa zvijalo do amena. Al pa zaspijo na joški( kaj češ lepšega user posted image ), pa so pol spet lačni čez pol ure.user posted image

In je to res naporno za starše, še bolj pa za doječe mame. Enim to dojenje steče in je vse vedno gladko, za druge pa malo manj, oz. malo več manj prijetno. jaz nisem mela sreče z obema.

No sej , da te potolažim, po ene treh, štirih mesecih je lažje in boljše. No pa sej ti to sama veš.user posted image

je blo pa meni ful stresno že pri matiji vse skupaj. Pol sem bla pa živčna in sva se tudi z mojim enkrat fajn spičla. Ko sem bla pa z Blažem noseča, sva si obljubla, da tokrat se pa ne bova kregala, ker bova vedla, da je to vse od stresa zaradi otroka,... in sva se spet spičla, da je blo grdo videt.user posted image

No zdej se temu samo smejeva.

Pa sej še normalen človek, če bi ga zbujali na dve uri, bi ratal razvalina, pa ne da ma zraven še za dojenčka skrbet. Kaj šele starši.

user posted image user posted image user posted image

Blacky, tiste torte bom pa za moje fante nardila, ko bojo najstniki. verjetno bojo pravi jacky, ko jim bo mama take blady tortice spekla.user posted image user posted image user posted image

No to bo dovolj za danes.

< Sporočilo je popravil blaža -- 2.11.2009 16:09:33 >

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.11.2009 16:29:53   
MetiLu
Daaaaaaaaan! user posted image

Se nisem oglasila že 100 let ...

Sicer pa pri nas nič strateško novega user posted image  rastemo, zobke dobivamo, zdej smo pri trojkah ... občasno se še zbujamo ponoč, več ali manj pa Janez pridno spi user posted image  neki malega je bil tudi bolan, nič posebnega, je pa začel malo manj jest, ker sam brklja po krožniku in ne dovoli, da bi ga kaj dosti futrali user posted image  no, fizično mu nič ne manjka, je še vedno taprav fantič, raste ko korpiva... smo menjali skoraj vso garderobo zdele, sam še ene skibukce rabimo pa žabice, pa so štacune tako slabo založene, da me kar mineva zanjga kupovat user posted image  user posted image
Zdej odkrivamo besedni zaklad, zeloooooooo počasiiiii, ampak je tako user posted image  ga moram pohvalit da je zelo priden, na momente grozno trmast, hitro užaljen, ampak se ga da hitro okol obrnit, tako da veliko stvari počnemo skupaj... ta vikend sva spekla 2 šarklja, pa pico, pa v glavnem skoz skupaj kuhava user posted image  pa zlagava kocke, riševa, pospravljava, zadnja Janezova pridobitev pa je Modri Janko, računalnik, ki bo prej crknil, preden ga bo znal smiselno uporabljat user posted image  ampak je zdej tok važen, ker ima tak računalnik kot mami user posted image  Tud kahlico počasi osvajamo, samo še ne tako uspešno, da bi povedal za kakec preden se pokaka ... bo že... aja, pa najraje se z beetlom (poganjalec) vozi po stanovanju in se zaletava v omare user posted image  pa eno foro ma zdej, da zjutraj obvezno skupaj pijeva kavico, jaz tapravo, on kakav, oba skodelice s krožničkom in pol skoz dviga in odlaga šalčko in je važen, ko ena stara gospa user posted image user posted image user posted image

Pri men v službi nič novega, še vedno se imam dobr, plača je ok, prejšnji mesec sem dobila celo nagrado za dobro delo user posted image  pa božičnica bo baje tud user posted image  fajn za mojo denarnico, ker znam tud fajn zapravljat user posted image  sem dones lih letala od enega Hoferja v druzga po tisto jakno iz reklame, pa sem jo potem le dobila, samo đumbus pa tak v štacun, da dol padeš user posted image  za tamalga nisem dobila nič, ker so bile številke že pobrane ... Smo se pa srečali z  Dolenjko in sem videla Maksa, je pravi cuker user posted image  

Zunaj je zima, men se pa čist nič ne lušta tale mraz, mi že planiramo naslednji dopust user posted image  jaz sem še nekje avgusta ostala, pa je že november tle user posted image  konec meseca je en sejem kampiranja, bomo moral mal začet opremo nabavljat,  da nas ne bo naslednjo sezono kap, ko bo treba tok enga dnarja dat ... bo pa tolk bolj fajn, dopust na free user posted image  moj že neki sanjari da bi avto menjal, bomo videli, kako bo ... jaz sem mu rekla, da če hočmo imet še enega  user posted image , bi jaz rada imela enga enoprostorca ala Altea XL, Ford S-max, Citroen C4 Picasso, ... moj je pa zdej navalil na VW Transporter, ki ga vidt ne morem user posted image  sploh se ne moreva zmenit, ne vem, a ma v planu za cel vrtec user posted image user posted image user posted image  naštepat, al kaj user posted image  user posted image  

No, dost nakladanja za dones, grem še malo delat, da bo ura prej 18.00 user posted image

Pridne bodite še naprej, pa se oglasim še kaj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.11.2009 20:44:29   
bamby
Čer!

Danes sem pa tudi jaz po Hoferju letala z dobrim namenom, da Anaji kupim škorenjčke. Mislite, da sem sploh kaj dobila??? So imeli samo še en par, pa še tisti je bil 27 številka. Tam smo bili pa po 16 uri popoldne user posted image user posted image user posted image . Kombinezončki so pa tudi šli za med. Nekaj malega so si mame še med sabo podajale.

Očitno se mi je malo odpeljalo, ker nisem ničesar dobila in sem zato namesto tega kupila nekaj novoletnih balončkov in adventne sveče user posted image user posted image user posted image  user posted image . No, saj bojo prazniki res prav kmalu tu.

< Sporočilo je popravil bamby -- 2.11.2009 20:45:07 >

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......