MetiLu
|
Daaaaaaaaan! Se nisem oglasila že 100 let ... Sicer pa pri nas nič strateško novega rastemo, zobke dobivamo, zdej smo pri trojkah ... občasno se še zbujamo ponoč, več ali manj pa Janez pridno spi neki malega je bil tudi bolan, nič posebnega, je pa začel malo manj jest, ker sam brklja po krožniku in ne dovoli, da bi ga kaj dosti futrali no, fizično mu nič ne manjka, je še vedno taprav fantič, raste ko korpiva... smo menjali skoraj vso garderobo zdele, sam še ene skibukce rabimo pa žabice, pa so štacune tako slabo založene, da me kar mineva zanjga kupovat Zdej odkrivamo besedni zaklad, zeloooooooo počasiiiii, ampak je tako ga moram pohvalit da je zelo priden, na momente grozno trmast, hitro užaljen, ampak se ga da hitro okol obrnit, tako da veliko stvari počnemo skupaj... ta vikend sva spekla 2 šarklja, pa pico, pa v glavnem skoz skupaj kuhava pa zlagava kocke, riševa, pospravljava, zadnja Janezova pridobitev pa je Modri Janko, računalnik, ki bo prej crknil, preden ga bo znal smiselno uporabljat ampak je zdej tok važen, ker ima tak računalnik kot mami Tud kahlico počasi osvajamo, samo še ne tako uspešno, da bi povedal za kakec preden se pokaka ... bo že... aja, pa najraje se z beetlom (poganjalec) vozi po stanovanju in se zaletava v omare pa eno foro ma zdej, da zjutraj obvezno skupaj pijeva kavico, jaz tapravo, on kakav, oba skodelice s krožničkom in pol skoz dviga in odlaga šalčko in je važen, ko ena stara gospa Pri men v službi nič novega, še vedno se imam dobr, plača je ok, prejšnji mesec sem dobila celo nagrado za dobro delo pa božičnica bo baje tud fajn za mojo denarnico, ker znam tud fajn zapravljat sem dones lih letala od enega Hoferja v druzga po tisto jakno iz reklame, pa sem jo potem le dobila, samo đumbus pa tak v štacun, da dol padeš za tamalga nisem dobila nič, ker so bile številke že pobrane ... Smo se pa srečali z Dolenjko in sem videla Maksa, je pravi cuker Zunaj je zima, men se pa čist nič ne lušta tale mraz, mi že planiramo naslednji dopust jaz sem še nekje avgusta ostala, pa je že november tle konec meseca je en sejem kampiranja, bomo moral mal začet opremo nabavljat, da nas ne bo naslednjo sezono kap, ko bo treba tok enga dnarja dat ... bo pa tolk bolj fajn, dopust na free moj že neki sanjari da bi avto menjal, bomo videli, kako bo ... jaz sem mu rekla, da če hočmo imet še enega , bi jaz rada imela enga enoprostorca ala Altea XL, Ford S-max, Citroen C4 Picasso, ... moj je pa zdej navalil na VW Transporter, ki ga vidt ne morem sploh se ne moreva zmenit, ne vem, a ma v planu za cel vrtec naštepat, al kaj No, dost nakladanja za dones, grem še malo delat, da bo ura prej 18.00 Pridne bodite še naprej, pa se oglasim še kaj