|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.11.2009 10:46:20   
Ulla80
če ktero zanima, si lohk  TULE pogleda slike iz našga vrtcauser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.11.2009 10:50:18   
nina166
ulla kej pa si to dobila...jaz bom z veseljem pogledala user posted image  HVALA

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.11.2009 10:53:33   
Ulla80
nina na spletni stani so te slike, v galerijiuser posted image  

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.11.2009 11:05:48   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

A operacija ne pride v poštev? Jest sm jo imela pred 9imi leti, pa je ok (no, ostala je razlika med cilindri in dioptrijo kar so mi tut napovedali.. moram enkrat malo vprašat, če je na tem področju kaj novega, da mi še to skenslajo) Pol bom pa ko Esmeralda. user posted image

jaz pa pred dvema letoma in sem zadovoljna....edino kar me jezi je, da imam zjutraj zelo suhe oči in kar nekaj časa traja, da lahk z njimi normalno utripamuser posted image

Tudi jst sem mela lasersko operacijo in je super, pa tud oči nimam več tolko suhih in mi ni žal denarja za to!!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.11.2009 11:13:14   
Zvezdica
Kosilo: bučkina omaka+zdenka sir+makaroni.

jast bom tud t nardila, to ziher poje, ker zadnje dni je sam banane in jogurteuser posted image

Za nas pa enolončnica, fižol, vsa možna zelenjav z makarončki, men je to tolk dobruser posted image

zvezdica, ni še to ničuser posted image ....nejc ima št.28, pa je kr mlajši od liama....ma sej pr fantih ni take krize, bolj je pri puncah....npr. jaz imam zdaj po dveh porodih že čisto 41, prej sem komot še kakšne 40 obulauser posted image

ja kriza je, men je šla tud noga za št gor, mam zdaj 39user posted image , čevljev pa full pa eno št manjših user posted image

Men se zdi grozno, v vrtcu ime ena punčka št 32, dizaster, ne zgleda 5 let stara ampak 10. Ma za pogledat  je to grozn, k so ga same tace.  No, sej je res tak lepo grajen fantek v proporcu, ampak kljub temu noge ven sekajo user posted image NEJC 3,5 leta 28...ja kaj je s temi našimi fantki. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.11.2009 11:14:42   
Ulla80
ja kaj je s temi našimi fantki

boge njihove punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.11.2009 11:18:13   
sonček33
jancci, mimi ...žal opraciaj en pride v poštev...ker ima tako okvaro oči,  - nagubano roženico. Zdej sicer delajo ene opracije z ringi,a mapk WHO še ni potrdila tega...tko da pri nas to delata samo 2 zasebnika. Možnost je tudi transpalnt roženice, ampak to je pa res skrajnost, ker če slučajo oko ne sprejme novega organa, je pa pol šit to.

zvezdica midva imava zelo podoben okus za hrano -men ej vse na žlico super duper..mineštre pa itak

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.11.2009 11:19:27   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

samo so sam iz mozirskega vrtca...iz našega pa nič user posted image   So pa zelo lušni otročeki user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.11.2009 11:20:46   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

samo so sam iz mozirskega vrtca...iz našega pa nič user posted image   So pa zelo lušni otročeki user posted image

pejt prov na spletno stran in v galerijo, tam je pol tud vaš vrtec pa celo par slikuser posted image boš mogla rečt nej bolj gor nalagajouser posted image naše so kr pridne

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.11.2009 11:23:12   
nina166

pejt prov na spletno stran in v galerijo, tam je pol tud vaš vrtec pa celo par slikuser posted image boš mogla rečt nej bolj gor nalagajouser posted image naše so kr pridne

saj sem šla, pa ni nič...samo par slik, ko so bili štirje otroci v velenju na vtv...pa tud ko so bli v mozirju na čarovniku so samo mozirski slikani user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.11.2009 11:23:21   
Ulla80
jooooj ej tame matematkauser posted image jm znorela zravnuser posted image pa k so to res osnove, pa morm ful gruntat kak se že kej zračuna in pol po petkrat računam, da pridem do tapravga rezultatauser posted image no, mrbit bi blo lažje če neb kle zravn bluzlauser posted image

sam res, kolk vse pozabiš, sam ajd, k v vsakdanjemu življenju glih ne uporabljaš tega, jst zračunam sam porodniška + dokladi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.11.2009 11:24:30   
Ulla80
pa tud ko so bli v mozirju na čarovniku so samo mozirski slikani

aja, vešda, k so naše to gor dale, vaše pa a so sploh slikale kejuser posted image mal upraš user posted image da kok mamo mi fajn in velik slikic in touser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.11.2009 11:24:53   
nina166
ulla kaj pa mate pri matematiki?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.11.2009 11:25:38   
nina166

aja, vešda, k so naše to gor dale, vaše pa a so sploh slikale kejuser posted image mal upraš user posted image da kok mamo mi fajn in velik slikic in touser posted image

ja res so pridne vaše vzgojiteljice user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.11.2009 11:25:40   
sonček33
no ve pa dajte idejo za kuhat za jutri, da nau treba it še 5x v trgovino

midva boav pa danes večerjala, ker moj gre zdej na šiht pa je mal prezgodej za južno - bo ap rižota z radičem, pršutom in refoskom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.11.2009 11:26:55   
nina166
pri nas pa bo danes repa in pire krompir...čista kmeška hrana...mam pa jaz to ful rada. Kaj mislite da bi lahko Daša že jedla repo?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.11.2009 11:27:04   
Ulla80

ulla kaj pa mate pri matematiki?

ma sej pravim, tista čist osnova, ponovitev iz oš celo ubistvuuser posted image user posted image une neznanke, pa ulomki pa pi.zdematerne....to je 15 let kar sm jst računalauser posted image user posted image user posted image pa sej gre pol, k zvadim, pa se spomnem aha, to pa tko, pa to ma prednost, pa to tko in tko....sam jst bi raj kr u prvo zračunalauser posted image ne u peto user posted image pol pa še šlamparijauser posted image
eh....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.11.2009 11:28:03   
nina166
Ulla ti morem povedat, da sem jaz skoz oboževala matematiko...to mi je bil skoz daleč najljubši predmet...sem hotla it to študirat, pa sem si premislila...še danes mi je žal in se mi ponoči večkrat sanja o tem user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.11.2009 11:28:30   
Ulla80
Kaj mislite da bi lahko Daša že jedla repo?

če ne daš kake vegete itd. notri, ji lohk daš...sej nevekolk je tak ne bo pojedlauser posted image

jst pa piščanca pečem na soli ( no, ga bom), pa riž bo najbrž zravn in rdeča pesa....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 11:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
3.11.2009 11:29:46   
Ulla80
Ulla ti morem povedat, da sem jaz skoz oboževala matematiko...to mi je bil skoz daleč najljubši predmet...sem hotla it to študirat, pa sem si premislila...še danes mi je žal in se mi ponoči večkrat sanja o tem

user posted image

jst kr ne morm verjet, da taki ljudje obstajajo user posted image user posted image user posted image to si si čist zmisnla zdej, da bi me u slabo voljo spravla, k si fouš k mamo mi tolk slikic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.11.2009 11:31:20   
nina166

jst kr ne morm verjet, da taki ljudje obstajajo user posted image user posted image user posted image to si si čist zmisnla zdej, da bi me u slabo voljo spravla, k si fouš k mamo mi tolk slikic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa si me dobila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.11.2009 11:31:22   
Ulla80
ma mi smo spali katastrofalno, jaz sploh ne vem več kaj je to. Počutim se kot duda na dveh nogah, če ga pa ne priklopim se pa tako dere, da je joj.

velkom tu d klab user posted image user posted image user posted image

evo, pol bom pa rekla 2 ure sm se matematko učila, pa nč ne znamuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.11.2009 11:33:22   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: niia

ma mi smo spali katastrofalno, jaz sploh ne vem več kaj je to. Počutim se kot duda na dveh nogah, če ga pa ne priklopim se pa tako dere, da je joj. Potem sva ob 6-ih kr vstala, ker res nisem več mogla.

niia jaz tudi...včasih sva ko ena krava in teliček...zvečer šprancira po postelji, vsake tolk časa pa pride do mene, se zakadi v zizo, parkrat povleče in gre dalje...ponoči pa ima tako več kot pol noči zizo v ustih

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.11.2009 11:33:45   
nina166
ulla kje pa je neo?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?