mimi30
|
farfala, srečanje: men je vseen kater od teh dveh dnevov....predlagala sem drugega zaradi Plohe, da se probamo mal uskladit, če se da in ni nobene panike, zakaj ne .....in ja mi bi bili rajši v bloku al pa v kakšni vrstni hiški Q: Tiste, ki plačujete položnice preko Klika..A je to ok? Jaz še vedno hodim na pošto...pa se mi ne da več. sonček, jaz sem se ful navadla...enkrat mi je neki nagajal rač. in klik in sem čist pozabla plačat položnice, me je opomin od elektra (oni so hitri) opomnil in pol sem imela ful silo, da se porihta vse skupaj, kot da star način več ne obstaja ....Lovro je en velik lušen fantič.....in superca za leče, a imaš mehke, mesečne?....jaz sem jih tudi nosla enih 18 let, se kr nažreš tega vsakodnevnega mešetarjenja z njimi, no navadiš se pa tud in ti je vse skup 1,2,3 tko da dejansko bi težko spravla par kovancev skupuser posted image še ko ga nujno rabim za nakupovalni voziček (ponavadi pozabim žeton doma) nimam nobenga.....zadnjič sem v hoferju kupla par čokolad in fehtala na blagajni za žeton pol pa šla nazaj nakupovat .....zbira pa moj kovance skup doma in pol se mu jih tolk nabere, da težk v vrečko nabašemo in kam spravimo (ponavad imamo denar pol za dopust ), HB da ima enga kolega na pošti in pol kr on menjavo uredi Ploha, za tvojo mami Evo, pa da še jaz malo pojamram ....midva z mojim sva se pa včeri ful spičla in to zarad ene tolk bedne zadeve.... moja tašča je šla letos v penzijo in so ji zdaj familja od njene sestre prinesli za darilo ful drag kafe avtomat.....morem povedat, da moja tašča sploh ne pije kave in sem zato komentirala, da kak čudno, da ga prinesejo njej za darilo in je skor znoru, da jaz sploh nimam odnosa do daril....ma, nikakor mu nisem mogla razložit, da tud jaz sigurno ne bi pokazala nezadovoljstva ampak, da se mi zdi da če poklanjaš darila in si si blizu z obdarovancem, da daj mu kupi nekaj kar je njemu namenjeno ....ne vem al sem jaz mal čudna al kaj ....ma sploh nimam občutka da bi bla čudna , ker mi je od nekdaj mimo, da greš in kar nekaj kupiš sam da velik zgleda in je po možnosti še ful drago