|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.11.2009 8:15:34   
Zvezdica
Zvezdica, SNEG JE jeeeeeeee, jupajdidupajda

ja pri nas je dež s snegomuser posted image user posted image user posted image . Sicer komaj čakam pravi sneg, hribe. Oh ja.
Letos se moram nekak zorganizirat in mojga za kak dan na smučarijo peljat, tko za presenečenje. Sam moram to nekak speljat da on ne veuser posted image Ko sem bila z liamo noseča smo bili na voglu za NOVO LETO, je blo tko fajn, sva se metala po tistem snegu, nč obveznega lupkana, tko super je blo.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 526
3.11.2009 8:18:24   
Ulla80
zvezdica mi smo se za lansko novo let menil da bi šli na mežakljo....sam pol sem bla jst tko na konc noseča, da nism upalauser posted image k če bi blo kaj, bi mogla tam rodituser posted image user posted image letos smo se pa pozablo mentuser posted image dobr da si spomnla, da mal podrezam....je ful fajn gor, sicer ne za smučat, sam tko...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
3.11.2009 8:43:22   
Zvezdica
še dobr da sm uli skibuce kupla zanč, k drgač gladko dons neb mogla it v vrtecuser posted image tok je vrglo snega...uli je blo všeč, mamici mal manjuser posted image

joj me foušija daje, vsi imate sneg, mi pa nič user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 528
3.11.2009 8:54:14   
Ploha
ja snegece pegec je user posted image user posted image user posted image

morm pa povedat, da je mami učeraj najdla svojega izgubljenega pol brata in to po 27 letih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.11.2009 8:55:05   
Ploha
aja no glih nism ful vesela, da je tolk mraz, ker bomo dons cel dan zunaj krompir prebiral in bom zmrznena pršla not user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.11.2009 9:09:51   
symona
Zdravo!

Pri nas pa še zaenkrat nič snegeca, samo lije kot iz škafa.
Midvi pa danes spet na fizioterapijo, v četrtek sistematskega, v pondeljek razvojna, skratka samo laufanje imamo. Jaz sem včeraj tudi za amadejo kupla kombinezon v hoferju, sem bla ob 10.00 tam, pa so jih še veliko imeli, sem pa dobila svetlo modre barve, ker roza barve več ni bilo, za lucijo sem pa kupla one zimske škorne, ki so jih meli za 12 ojrov in so res topli.
A si je katera kupla uggice za sebe? Kje jih sploh imajo, ne da se mi preveč po trgovinah letati?

Tak zdaj pa šibama na telovadbo, in se zvečer kaj oglasim.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.11.2009 9:10:30   
kiara24
jutro,

spali super, enkra je prilezla k emni in spala dalje pri meni  do jutra.
Pa kaj je z vami .... blek sneguser posted image user posted image user posted image meni je to gorzno k ne morš bit več tolk zunaj k prej....
Zvezdica- joj kolk velik lask, cuker maliuser posted image user posted image

Ploha super za izgubljenega bratauser posted image user posted image user posted image user posted image in kako se ji je to zdelo. Najbrž je bila res ful vesela.

Grem kavo kuhat imam obiske, se še tipkamo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.11.2009 9:24:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja snegece pegec je user posted image user posted image user posted image

morm pa povedat, da je mami učeraj najdla svojega izgubljenega pol brata in to po 27 letih user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lepo user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.11.2009 9:56:25   
Jancci
Sneeeeeg je bil zjutraj, zdaj ga pa ni več. user posted image user posted image

Punce, tiste, ki še kupujete AS, v BC po netu je comfort pro kidy v akciji

Thank you. Sm kpiwa, pa sem zdej ful hepi. user posted image user posted image

Zvezdica fletko mali Patrik!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čak on je oddan tja nekam k Uli, ane? Bi lahko kej Meti zrihtala, pa se ne znam zment. Pa Lovro je tut že oddan... joj Meta bo pa revca sama user posted image user posted image

Symona imaš ZS.

Ploha ja kje se je pa zgubil porkamadona? Za celih 27 let! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.11.2009 10:00:34   
mimi30
farfala, srečanje: men je vseen kater od teh dveh dnevov....predlagala sem drugega zaradi Plohe, da se probamo mal uskladit, če se da in ni nobene panike, zakaj neuser posted image .....in ja mi bi bili rajši v bloku al pa v kakšni vrstni hiški

Q: Tiste, ki plačujete položnice preko Klika..A je to ok? Jaz še vedno hodim na pošto...pa se mi ne da več.

sonček, jaz sem se ful navadla...enkrat mi je neki nagajal rač. in klik in sem čist pozabla plačat položnice, me je opomin od elektra (oni so hitri) opomnil in pol sem imela ful silo, da se porihta vse skupaj, kot da star način več ne obstajauser posted image ....Lovro je en velik lušen fantič.....in superca za leče, a imaš mehke, mesečne?....jaz sem jih tudi nosla enih 18 let, se kr nažreš tega vsakodnevnega mešetarjenja z njimi, no navadiš se pa tud in ti je vse skup 1,2,3

tko da dejansko bi težko spravla par kovancev skupuser posted image

še ko ga nujno rabim za nakupovalni voziček (ponavadi pozabim žeton doma) nimam nobenga.....zadnjič sem v hoferju kupla par čokolad in fehtala na blagajni za žeton pol pa šla nazaj nakupovatuser posted image .....zbira pa moj kovance skup doma in pol se mu jih tolk nabere, da težk v vrečko nabašemo in kam spravimo (ponavad imamo denar pol za dopustuser posted image ), HB da ima enga kolega na pošti in pol kr on menjavo uredi

Ploha, user posted image user posted image user posted image za tvojo mami

Evo, pa da še jaz malo pojamramuser posted image ....midva z mojim sva se pa včeri ful spičla in to zarad ene tolk bedne zadeve.... moja tašča je šla letos v penzijo in so ji zdaj familja od njene sestre prinesli za darilo ful drag kafe avtomat.....morem povedat, da moja tašča sploh ne pije kave in sem zato komentirala, da kak čudno, da ga prinesejo njej za darilo in je skor znoru, da jaz sploh nimam odnosa do daril....ma, nikakor mu nisem mogla razložit, da tud jaz sigurno ne bi pokazala nezadovoljstva ampak, da se mi zdi da če poklanjaš darila in si si blizu z obdarovancem, da daj mu kupi nekaj kar je njemu namenjenouser posted image ....ne vem al sem jaz mal čudna al kajuser posted image ....ma sploh nimam občutka da bi bla čudnauser posted image , ker mi je od nekdaj mimo, da greš in kar nekaj kupiš sam da velik zgleda in je po možnosti še ful drago

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.11.2009 10:01:30   
Ulla80
Čak on je oddan tja nekam k Uli, ane?

ja, za neota, da nam snahe mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne, liama mam jst zacahnengauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.11.2009 10:01:40   
mimi30
Zvezdica fletko mali Patrik!!user posted image user posted image user posted image user posted image Čak on je oddan tja nekam k Uli, ane? Bi lahko kej Meti zrihtala, pa se ne znam zment. Pa Lovro je tut že oddan... joj Meta bo pa revca sama user posted image user posted image

Jancci, ne znama organiziratuser posted image ....sva tolk počasne al kajuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.11.2009 10:03:31   
mimi30
pri nas tud sneži user posted image ....naš je šel dans brez problema v vrtec, ker so imeli skor vsi nove čevlje in so se pol tam hvalili in si jih kazali na hodnikuuser posted image ....je že komaj čakal, da gre dragi vstran in ga pusti v pomembnem pomenkovanjuuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.11.2009 10:07:39   
Jancci
ja, za neota,

Čak kera je zdej za Neota? A on je še frej?

Mimi nč nisi čudna. Oni so čudni!! Ziher ona ne zna fajn skuhat kave. Tak da so v bistvu sebi darilo kupli. Lej, če ona ne pije kave, ne ve kaj je dobra kava in pol so oni v bistvu sebi darilo kupli, da jim bo kuhala dobro kavo. Sebičneži. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 3.11.2009 10:12:27 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.11.2009 10:13:50   
Zvezdica

nč bat, je tok kjut, da sam pomižikne pa jih bo 10 okoliuser posted image

Evo, pa da še jaz malo pojamramuser posted image ....midva z mojim sva se pa včeri ful spičla in to zarad ene tolk bedne zadeve.... moja tašča je šla letos v penzijo in so ji zdaj familja od njene sestre prinesli za darilo ful drag kafe avtomat.....morem povedat, da moja tašča sploh ne pije kave in sem zato komentirala, da kak čudno, da ga prinesejo njej za darilo in je skor znoru, da jaz sploh nimam odnosa do daril....ma, nikakor mu nisem mogla razložit, da tud jaz sigurno ne bi pokazala nezadovoljstva ampak, da se mi zdi da če poklanjaš darila in si si blizu z obdarovancem, da daj mu kupi nekaj kar je njemu namenjenouser posted image

Kot prvo user posted image user posted image user posted image user posted image . In kot drugo nisi čudna, ampak so drugi ker ne znajo poslušat kaj "obdarovanec" rabi ali si želi, oz kupijo kar se njim zdi da bi imeli.
Mimi, ne obremenjuj se, bo že razumel kaj si hotla povedat, sam moškim včasih mal dlje loudauser posted image . Upam pa, da sta se pobotala.

ja, za neota, da nam snahe mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti packa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pismo no, a zdej povsod sneži sam tukaj neuser posted image

Jast sem liamu kupila ene hude pohodne čevlje v hervisu, pa še ene hude bucke, kar na ebayu. Bog, ta otrok ima št 32user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.11.2009 10:15:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.11.2009 10:14:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ja, za neota,

Čak kera je zdej za Neota? A on je še frej?

Mimi nč nisi čudna. Oni so čudni!! Ziher ona ne zna fajn skuhat kave. Tak da so v bistvu sebi darilo kupli. Lej, če ona ne pije kave, ne ve kaj je dobra kava in pol so oni v bistvu sebi darilo kupli, da jim bo kuhala dobro kavo. Sebičneži. user posted image user posted image user posted image

Janci, neo je frej user posted image

Tole si pa dobr povedala, res so sebičneži user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.11.2009 10:16:29   
Jancci

Ti packa

Mal sm rabla... ja no, meni je prav, če je vama prav!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.11.2009 10:18:49   
sonček33
mimi -čist meme darilo, se strinjam...lahko g apa k meni pripeljejo, jaz ga bom vesela :)
leče mam pa jaz žal poltrde, no eno samo desno. Meni so hudič. Če bi se jih lahko, je jih  takoj rešim, sam na žalost ne gre.

Patrik fletko. Teb zvezdica zmer tolk fajn fotke ratajo.

Jaz tut moram dat mal slik razvit. Zdej je v DM akcija.

Kosilo: bučkina omaka+zdenka sir+makaroni.

Mali spi. Ponoči smo fajn spali. Mi v bistvu dobro spimo, edino 2x jemo, tam okoli 23-24 ter okoli 3-4. Spije in takoj zaspi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.11.2009 10:19:59   
Jancci
Dej Ulla zračunaj če so Neotu in Meti zvezde naklonjene. Pol se bomo pa pogovarjat začel. user posted image user posted image user posted image

Aja, pa še neki me zanima. Premišlujem vsako jutro.. kje je Neo ko ti Ullo v vrtec pelješ?? Mene kot taščico (2b) je zdej mal skrbet začel. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.11.2009 10:24:18   
mimi30
Mimi, ne obremenjuj se, bo že razumel kaj si hotla povedat, sam moškim včasih mal dlje loudauser posted image . Upam pa, da sta se pobotala.

Hvala, sej sva se že pobotala...dans....sem še zvedla, da bi bil on ful vesel ¨formula¨ likalnikauser posted image , ker bi men olajšal delouser posted image ....tak, da zgleda, da si bom za novo leto zaželela ene fajn tople, moške, delavske rokavice, da ga ne bo v roke zeblo, ko bo šel delatuser posted image ....tašči bomo pa en drag brivski aparat nabavliuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.11.2009 10:24:55   
Jancci
Če bi se jih lahko, je jih  takoj rešim, sam na žalost ne gre.

A operacija ne pride v poštev? Jest sm jo imela pred 9imi leti, pa je ok (no, ostala je razlika med cilindri in dioptrijo kar so mi tut napovedali.. moram enkrat malo vprašat, če je na tem področju kaj novega, da mi še to skenslajo) Pol bom pa ko Esmeralda. user posted image

Meta spava. Ponoči je tudi, no, pa enkrat je jedla. Malo ima še nosek zabasan, tako, da danes tudi ostajava v coni sesalca.

Sonček hvala za idejo za današnje kosilo.

Včeraj dobila voziček iz servisa. Kar hitro in dobro so ga spedenali. Upam, da bo za nekaj časa.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.11.2009 10:26:40   
mimi30
Jast sem liamu kupila ene hude pohodne čevlje v hervisu, pa še ene hude bucke, kar na ebayu. Bog, ta otrok ima št 32user posted image user posted image user posted image

zvezdica, ni še to ničuser posted image ....nejc ima št.28, pa je kr mlajši od liama....ma sej pr fantih ni take krize, bolj je pri puncah....npr. jaz imam zdaj po dveh porodih že čisto 41, prej sem komot še kakšne 40 obulauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.11.2009 10:31:49   
mimi30
A operacija ne pride v poštev? Jest sm jo imela pred 9imi leti, pa je ok (no, ostala je razlika med cilindri in dioptrijo kar so mi tut napovedali.. moram enkrat malo vprašat, če je na tem področju kaj novega, da mi še to skenslajo) Pol bom pa ko Esmeralda. user posted image

jaz pa pred dvema letoma in sem zadovoljna....edino kar me jezi je, da imam zjutraj zelo suhe oči in kar nekaj časa traja, da lahk z njimi normalno utripamuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.11.2009 10:34:03   
mimi30

user posted image

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A   MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                      8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO     TIAN     3650g   54cm   user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T;2 user posted image 6M3T
                              5200g/61cm-2M
                              7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                              7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA    SAMO     4650g   54cm   user posted image 6M;user posted image 8M;3 user posted image 6M2T 
                               8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M
                              10130/75 - 9M1T

12.01.09
NIIA        OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                          7300g/67cm-3M
                          9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T
                        10100/78 - 9M2T

16.01.09
RUBICA       GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                                8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
                                7950/74,5 - 9M1T
17.01.09
PETRA88    DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T;2 user posted image 6M user posted image 6M2T
                               5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                             10500/74 - 9M1T     user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                 8800/76,5 - 9M1T  user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI             META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;6 user posted image 7M
                                   7475/69 - 7,5M  
                                   7955/72 - 9M1T    user posted image 7M   user posted image 7M
SNEŽINKA7    ALEN   3860g  55 cm   user posted image 3M3T  user posted image 6M2T;8user posted image 7M2T
                             10080/75,5 - 9M    user posted image 6M user posted image 7M3T user posted image 6M3T  
21.01.09
NINA166       DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;4 user posted image 6M3T
                                 6960/68 - 7M
                                 7860/73 -  9M1T      
24.01.09
PAJO              ŽANA    2890g    51 cm
                                 8200/71 - 9M         
URŠIKA***   ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image ;2user posted image 6M2T
                                 8850/75-8M2T     user posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80         NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                 9020/75 - 9M    user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA          TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                   5200g/59cm-2M  
                                   8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M
                                   8600/72 - 9M
30.01.09
TJASSSA        NELI       3800g      54 cm       
KHURDE         ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                  7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA          ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                 8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33     LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M;2 user posted image 7M
                                      9800/76 - 8M3T

NEA                  ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                       6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                       9300/72 - 7,5M
*x*y*z*          MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T;6    
                                                                user posted image 6M2T user posted image 6M2T
                                       11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30   ŠPELA   3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                            4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                            7490/70  - 6M
VRTNICA84  ANA   3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                      user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA   META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;6 user posted image 6M3T
                             5200g/60cm-2M
                            8270/69 - 6M  user posted image 8M1T user posted image 8M1T
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ),  _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se user posted image pa-pa

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
 user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image user posted image Tian
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.11.2009 10:42:00   
Ulla80
jancci se mi je zdel da ti ni glih potegnlouser posted image user posted image

Aja, pa še neki me zanima. Premišlujem vsako jutro.. kje je Neo ko ti Ullo v vrtec pelješ?? Mene kot taščico (2b) je zdej mal skrbet začel

vrtec mam 50m stran, še tist ne in če spi, ga pustim in skočim v vrtec, če pa bedi, ga pa s sabo vzamem....neki časa sm ga zbujala, pa zravn vlačla, sam brezveze, k je bil pol tolk tečn....k drgač pa spi do kakih pol devetih, če ga pustim...do zdej se je dvakrat zbudil, mislim tko, da je spal ko sem šla in bil buden ko sem prišla nazaj...hodim pa točno 7 minutuser posted image in ni panike, tud če se zbudi, ma tm igračke, se igra in gruli, tud če sm recimo v kopalnci itd. ga ne letim takoj dvignt...sm mela ful slabo vest en cajt zarad tegauser posted image sam kaj naj....lohk bi sicer taščo, da bi pršla gor, sam unadva še spita tak cajt, ma brezveze...januarja bom pa oba trogala v vrtec, pa ne bo dileme....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?