|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
2.11.2009 17:14:42   
Čebel@
katjuša.......kako kaj maledva?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
2.11.2009 17:30:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

super, hvala trkam, da sta oba OK.....

vidim, da si spet imela s taščo problem... ah ja te tašče moja je vsaj 15km stran.... je pa res od zadnjega rukerja se kr vredu štimamo in nimamo več težavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image treba si je blo enkrat ornk povedat.... sicer ima vse skupaj kisel priokus ampak kaj čemo koneckoncev je le mama in babica mojim najdražjim fantom

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
2.11.2009 17:33:16   
claud
CEBELA tnx za odgovor....a nivea ma kako svojo fiziolosko?
Sm se spomnla da mam jst se 2 ampulci k smo v porodnisnci dobil v paketu....a take ampulce mislis?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
2.11.2009 17:44:22   
Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
2.11.2009 17:44:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

CEBELA tnx za odgovor....a nivea ma kako svojo fiziolosko?
Sm se spomnla da mam jst se 2 ampulci k smo v porodnisnci dobil v paketu....a take ampulce mislis?
to je verjetno to,ja....drugače ji pa špricam s sterimarom(v sede)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
2.11.2009 17:45:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

super, hvala trkam, da sta oba OK.....

vidim, da si spet imela s taščo problem... ah ja te tašče moja je vsaj 15km stran.... je pa res od zadnjega rukerja se kr vredu štimamo in nimamo več težavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image treba si je blo enkrat ornk povedat.... sicer ima vse skupaj kisel priokus ampak kaj čemo koneckoncev je le mama in babica mojim najdražjim fantom

super da sta oba(oz.vi) okuser posted image user posted image user posted image user posted image .......ja je moj rekel da sem prav naredila ko sem jo ven "nagnala"user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
2.11.2009 17:46:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA

skuhaj kamilice(v vrečki ali cvetu),naj bojo mlačne in ji spucaš isto kot v porodnišnici(z vatko od zunaj na noter) ,še bolj pa priporočajo fiziološko

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 2.11.2009 17:49:44 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
2.11.2009 18:48:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jao meni, pa tole vreme. prej sem se nad meglo pritozevala, zdaj pa ze dez pada. pomaranca je spala glih 20 minut, zdaj pa zahteva mojo 100% prisotnost pri njej na tleh, sicer je dretje. se dobr da mam prenosnik, sam baterija je ze mal svoh, no mal bo ze.

kolumbo next ma najcenej pa najboljs hlace od trenerk. drgac jih ima pa hm tud.

sjmm no tudi jaz se priporocam za kak recept. kako pa naredis tole brokolijevo omako s smetano? mi sicer nismo cist vegiji, samo doma ne kuhamo mesa. danes sem imela ful dober plan narest rizoto in tofu, pa sem prejle tofu ven vzela in ugotovila, da mu je rok pretekel. zdaj bo samo zupca in rizota.

punce, a vi ze dajete tamalckom grah, zelje, repo?

kaj pa take zupce in omake, kjer je zraven kaj prazene cebule in cesna?

Piskot jaz Žigu grah že dajem, npr. če mamo zelenjavno juhico in je notri grah ga je. Zelje, repa še ne in po vsej verjetnosti do enega leta ne bom dajala. Omakice, rižoto,... če popražim na čebuli mu tudi dam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
2.11.2009 18:50:11   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

samo mimogrede...pa kaj se to piše nekaj o smrti 7 ali 8 mrtvih dojenčkov v izolski bolnišnici v tako kratkem časuuser posted image user posted image user posted image pa to resno aliuser posted image

grem....lep pozdrav

SURF sem nekaj zasledila in me je kr zmrazilo user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
2.11.2009 18:52:22   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

odspali sva 3 ure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Superca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
2.11.2009 18:54:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jao meni, pa tole vreme. prej sem se nad meglo pritozevala, zdaj pa ze dez pada. pomaranca je spala glih 20 minut, zdaj pa zahteva mojo 100% prisotnost pri njej na tleh, sicer je dretje. se dobr da mam prenosnik, sam baterija je ze mal svoh, no mal bo ze.

kolumbo next ma najcenej pa najboljs hlace od trenerk. drgac jih ima pa hm tud.

sjmm no tudi jaz se priporocam za kak recept. kako pa naredis tole brokolijevo omako s smetano? mi sicer nismo cist vegiji, samo doma ne kuhamo mesa. danes sem imela ful dober plan narest rizoto in tofu, pa sem prejle tofu ven vzela in ugotovila, da mu je rok pretekel. zdaj bo samo zupca in rizota.

punce, a vi ze dajete tamalckom grah, zelje, repo?

kaj pa take zupce in omake, kjer je zraven kaj prazene cebule in cesna?

grah jemo že od 6 meseca, zelje je enkrat že jedu danes ga bo drugič, repe pa pr nas ne jemo:)))
pražena čebula oz. omaka torej kak golaž ja že jemo:)

ojla, ja mi tudi že jemo kakšno omakco na mal popražene čebulce, sam tko 1-2x na teden, je pa opazno, da ima tako raje k ma več okusa.

Ja, pa še BROKOLIJEVA OMAKCA : poprežim mal čebulce, en por, pa 2 česenčka na oljčnem olju, dodam brokolijeve cvetke, mal popražim, da ovenejo, solim, zalijem - lahk z vodo ali pa juhco, če jo imate, pol mal pokuham, dodam sladko ali kislo smetano - stvar okusa, potem pa en del vzamem stran in zmiksam s paličnim, potem pa dodam k ostali omakci, pa mal poprčka in sesekljan sveć peteršilj, pa je fino za k pirejčku, lako pa se doda še mal naribanega korenčka in na koncu po želji malo zagosti z moko+voda.

To je to, dober tek!!!

sjmm super recept, ga bom sprobala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
2.11.2009 19:10:06   
Urša08

Maj je omagal -  zdej ima ta drugo rundo, je še komaj pojedel kosilo, a nekako vztrajam, da je z nami skupaj, ker je tko fajn ritem in še lepo, čeprav potem jaz itak težko kaj pojem, a sej to je gut za + kg.

Sem pa dans komaj skuhala, še dobr da sem si mal prpravla, ko je prvič spal, se je drl ko vraguser posted image , sam da sem ga kam odložila, pol so ga mulčki mal zamotli, pa sam da me je vidu al pa slišu, je takoj zatečkov, upam, da se bo kej spočil.

Aja, me zanima kakšne količine vaši pojedo kosila ali pa sadne kašice in koliko mlečnih zadev oz. konkretno mleka, no, tiste, ki ne dojite, joj, se mi zdi da nazadnje, ko sem imela bejbija v hiši pol tolk nisem komplicirala in ml štela, najbrž me emšo daje, pa še povsod je tok o tej prehrani...ah, no, midva pojeva nekak tkole:
04h      150-180ml AM zgoščen,
9h        200ml mlečne kaše Milupa z vodo,
11.30h 100 soka hipp+voda ali 120ml AM,
13h      200ml sadje ali sadje+jog ali skuta , tudi že kak obstgarten
16h      180-200ml kosila
19h      220ml lino + AM
21h      150-170ml AM s kako žlicko sadne skute ali vanilijevega jogurta - to obožuje

Mislite, da poje zadosti, k zadnjič mi je tašča rekla, da je kar težek za nosit, ampak, da zgleda pa suh????user posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa tam 9,5 kg in 75cm, po domačih meritvah.

Ma sej ne vem zakaj tok kompliciram, zgleda, da je tak dan.

sjmm meni se zdi da Maj dosti pojeuser posted image
Žiga ima takle urnik:
Med 7 in 8  - 230 ml mleka
okol 10 - sadna kašica (v povprečju dva sadeža zmiksana)
med 12 -13 kosilo
med 15-16 skutka (ena skutka al tista s podloženim sadjem, al ta okrogla)
včasih ob 18 - par žlic mlečne kašice
med 19 in 20 - 230 ml mleka

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
2.11.2009 19:11:51   
Urša08

meni je pa v soboto popoldan crknil palični(mater dala sem 40€ pred 3mi meseciuser posted image ),no kličem v trgovino in mi pove da bojo poslali na servis potem pa ima on  45 dni časa da to oštima-halloooo jaz ne morem biti 2 meseca brez.....zej mi ga je kolegica posodila,grem pa v kratkem enega čist čip kupit

zdele se je pa Hana zabunila da ona nebi spala(zdej bo pa do 20.00 pokoncuser posted image ) in se dere v posteljici,in pride gor tašča in kar k njej v sobico in jo je hotla neki zabavatuser posted image user posted image user posted image .....sem jo napodila ven iz stanovanjauser posted image user posted image user posted image

čebel@ joj tale tvoja taščica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
2.11.2009 19:13:04   
Urša08

dan!

Evo mi mamo ze od sobote zabasan nos.....upam da kmal mine!

Je pa zdj Larissa ful dobila apetit in poje kar ji damouser posted image user posted image user posted image user posted image

piskot....zelja ji se nism dala....grah dam skup s pire krompirjem...cebula je pa pri nas osnova za vse in jo ma radauser posted image

dietkarce svaka cast za vztrajnost!!!!!user posted image user posted image user posted image

VPRASANJE: KAKO GRE TO Z VLIVANJEM FIZIOLOSKE V NOS....KAKO MORE BIT OTROK POSTAVLJEN, KOLK KOLICINSKO....SKRATKA RABLA BI VEDET CEL POSTOPEK??????????user posted image

Claud super da Larisa spet lepo in z užitkom jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
2.11.2009 19:14:54   
claud
Cita men je patronazna ze takoj rekla da s kamilicami ne! Ker se lohk se bolj vname...so premocna zadeva....
Fizioloska ali tvoje mleko ce dojis!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
2.11.2009 19:15:03   
Urša08
Piskot na avtu mam letne gume in če bo sneg bomo kar doma, pa se v četrtek dobive. Maš kako posebno željo kje? Dej mi še tvojo telefonsko pošlji na ZSuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
2.11.2009 19:17:34   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

meni je pa v soboto popoldan crknil palični(mater dala sem 40€ pred 3mi meseciuser posted image ),no kličem v trgovino in mi pove da bojo poslali na servis potem pa ima on  45 dni časa da to oštima-halloooo jaz ne morem biti 2 meseca brez.....zej mi ga je kolegica posodila,grem pa v kratkem enega čist čip kupit

zdele se je pa Hana zabunila da ona nebi spala(zdej bo pa do 20.00 pokoncuser posted image ) in se dere v posteljici,in pride gor tašča in kar k njej v sobico in jo je hotla neki zabavatuser posted image user posted image user posted image .....sem jo napodila ven iz stanovanjauser posted image user posted image user posted image

čebel@ joj tale tvoja taščica user posted image user posted image user posted image user posted image

tud men se je ze to zgodil...jo je tast kr iz postlce uzeluser posted image
Pa sm rekla naj mi ne dela tega.....no pa je bil neki cajta uzaljen, zdj je pa ok...ni druge kot da se sprijaznijouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
2.11.2009 19:18:28   
Urša08
Da še malce naš dan opišem. Žiga je dopoldan omagala ob pol desetih in pridno spal do 12 user posted image user posted image user posted image Potem sta prišla mojedva in smo skup pojedli kosilo, malce poklepetaqli, pogledali slikice, dobili darilauser posted image . Potem sem pa Žigca mamic pustila, oči je Nejca mal vn peljal, spotoma sem mu še listek za v trgovino dala in je bil zlat in vse poštimaluser posted image . Jaz sem pri zobarci vse poštimala, zobek zopet funkcionira, decembra grem še enga zrihtat in potem je vse tipi topi.

Sedaj grem pa Nejca spat dat, pa povečerjat, se spravit v pidžamo in na kavčkauser posted image

nočko user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
2.11.2009 19:19:57   
claud

dan!

Evo mi mamo ze od sobote zabasan nos.....upam da kmal mine!

Je pa zdj Larissa ful dobila apetit in poje kar ji damouser posted image user posted image user posted image user posted image

piskot....zelja ji se nism dala....grah dam skup s pire krompirjem...cebula je pa pri nas osnova za vse in jo ma radauser posted image

dietkarce svaka cast za vztrajnost!!!!!user posted image user posted image user posted image

VPRASANJE: KAKO GRE TO Z VLIVANJEM FIZIOLOSKE V NOS....KAKO MORE BIT OTROK POSTAVLJEN, KOLK KOLICINSKO....SKRATKA RABLA BI VEDET CEL POSTOPEK??????????user posted image

Claud super da Larisa spet lepo in z užitkom jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sm ful vesela....takrat ko ni jedla sm se nehala sekirat, sm jo pac mal vec spet dojila, pol pa kr naenkrat apetit!!!jeeeeeej... in to vse....tud zemljico in ostale stvari v kosckih, ni treba vec met vse cist spasiranouser posted image user posted image
Kot dan in nocuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
2.11.2009 19:21:48   
claud
ursa super za zobe.....jst bi se mogla tud narocituser posted image sm bla nazadnje januarja....mal pred porodomuser posted image
Nocko!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
2.11.2009 20:15:27   
piskot
cer.

ana je v mukah zaspala. tudi ona je danes spala zelo malo, 2× 20 minut, ker smo doma, pa ker ima zabasan nos, pa pomojem ji bo se kak zob ven pririnil. al pa jo sam mal luna mece.

claud ja naceloma naj bi bil otrok na boku. ce ti uspe user posted image . ana je ponavadi kar na hrbtu, vmes se greva mal vrestlinga, ker ona ne bi lezala sploh ane. mislim pa da niso vec tako mali, da bi bilo to problematicno. jaz imam navadno fiziolosko in ji z brizgo noter vbrizgnem. od niveje so fajn za na pot, sam so pa kar obcutno drazje kot navadna.

cita ana ima ze od rojstva tezave z uckom in mi je patronazna rekla da ne kamilic, samo fiziolosko. najboljs da poklices P in vprasas.

sjmm o hvala za nasvet za omakco. no ana je zadnjic pojedla cel kroznik moje zelenjavne juhe, potem pa se cel kroznik spinace in krompirja. smo jo kar gledali. pride tak dan da ful poje. dopoldan je malo manj, ponoci se doji. po mojem nima smisla da se obremenjujes, saj imate kmalu sistematskega, pa ti bodo ze povedali kako in kaj. vagali in merili je pa mi nismo.

ursa ja ni panike, lahko tudi v cetrtek. se slisiva, ti posljem sms, da bos imela mojo telefonsko. Kaj tudi tebi ziga tako pridno spi cez dan!? ah, kok sem vam fous.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
2.11.2009 20:45:33   
Katjusa
beni je imel pa danes hrenovko za večerjo.... sem skuhala en par in sta s florjanom pojedla vsak svojo polovico.... zraven pa pol paradižnika in en toast (polnozrnati)sem mu kr z nožekom hrenovko zrezala in paradižnik pa je tako lepo jedu nič se ni davu..... se spomnim, da sem florjanu ful dolgo vse pasirala ker se je kr davu še riža ni mogu jest... beni je pa čist nor jedec in ful poje, danes je pustil nekje 2x1cm kruhekauser posted image ne vem kam da to je blo ob 18-ih zdle je pa spil še 2dcl mleka......

danes sem florjanu kupla škornče za v sneg v tušu so mel zgleda nekos taro zalogo in sem jih dobila za 4€ vam jih ju3 slikam k dons nimam prenosnika.... sem kr tle na tv-ju sem dala onga v najem:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
2.11.2009 20:53:24   
petrušk

Maj je omagal -  zdej ima ta drugo rundo, je še komaj pojedel kosilo, a nekako vztrajam, da je z nami skupaj, ker je tko fajn ritem in še lepo, čeprav potem jaz itak težko kaj pojem, a sej to je gut za + kg.

Sem pa dans komaj skuhala, še dobr da sem si mal prpravla, ko je prvič spal, se je drl ko vraguser posted image , sam da sem ga kam odložila, pol so ga mulčki mal zamotli, pa sam da me je vidu al pa slišu, je takoj zatečkov, upam, da se bo kej spočil.

Aja, me zanima kakšne količine vaši pojedo kosila ali pa sadne kašice in koliko mlečnih zadev oz. konkretno mleka, no, tiste, ki ne dojite, joj, se mi zdi da nazadnje, ko sem imela bejbija v hiši pol tolk nisem komplicirala in ml štela, najbrž me emšo daje, pa še povsod je tok o tej prehrani...ah, no, midva pojeva nekak tkole:
04h      150-180ml AM zgoščen,
9h        200ml mlečne kaše Milupa z vodo,
11.30h 100 soka hipp+voda ali 120ml AM,
13h      200ml sadje ali sadje+jog ali skuta , tudi že kak obstgarten
16h      180-200ml kosila
19h      220ml lino + AM
21h      150-170ml AM s kako žlicko sadne skute ali vanilijevega jogurta - to obožuje

Mislite, da poje zadosti, k zadnjič mi je tašča rekla, da je kar težek za nosit, ampak, da zgleda pa suh????user posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa tam 9,5 kg in 75cm, po domačih meritvah.

Ma sej ne vem zakaj tok kompliciram, zgleda, da je tak dan.

sjmm meni se zdi da Maj dosti pojeuser posted image
Žiga ima takle urnik:
Med 7 in 8  - 230 ml mleka
okol 10 - sadna kašica (v povprečju dva sadeža zmiksana)
med 12 -13 kosilo
med 15-16 skutka (ena skutka al tista s podloženim sadjem, al ta okrogla)
včasih ob 18 - par žlic mlečne kašice
med 19 in 20 - 230 ml mleka

ursa08
se čist podpišem pod tvoj jedilni program malčka....
glede čebule in to pa....jst kuham za malčico čist enako kot za naju....edino poper, rdeča paprika pa to....to valjda ne dajem....začimbe so večinoma, čebula, peteršiljček in sol, no ja pa včasih že tud mal kocke :)
zelje, repa....sladko zelje; alias zeljne krpice, govnač....to ji že dam čist normalno za jest...obogateno z mal sladke smetance....kislega zelja in repe pa pomoje naša še en čas ne bo, ker zobki štrajkajo...nam je šele 2 na plano prišel včeraj :))

lp

Petrušk

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
2.11.2009 21:29:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

baje s fiziološko čistiš oči tudi in je ok..

Nam je pomagalo, sam ne smeš vlivati not..:)

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
2.11.2009 21:36:43   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kolumbo...jst samo še prek next-a kupujem trenirkice...ker dobim dva para za 11 evrov....tukaj ...je res...je v Hoferju ponavadi ceneje..samo kadar pridem,.zjutraj, popoldne, na dan akcije..al pa kasneje..nimajo številke in samo bencin trošim..ne grem se več...kliknem, dobim na dom...in se imamo krasno

jaz bi takoj kupila dve.. Če bi mi kdo naročil po tej ceni... :)

boma2 :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Nosečnost
xtinchy

Ali ste čutili, da ste noseči že pred izgubo menstruacije?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!