mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: manna mk8, moj do zdaj ni nič rihtal tamale ponoči. Včeraj pa sem mu jih napela ko je rekel da "saj pa res ni take panike vstajat ponoči saj si vendar na porodniški" tako da zdaj zadnjo noč je lepo pohlevno dvakrat vstal in jo pomiril in dal nazaj spat. Ampak kaj ko preostalih 6x sem mogla jaz vstat. Pa še zjutraj je on spal do 8h, jaz pa sem ob 6h mogla vstat ker Manca ni kazalo nobenih znakov zaspanosti... Aja, pa če dava tamalo na sredino med nama v posteljo, ni nič boljše, še vedno se zbuja. Je pa res da ni treba vstat. Tud moj ma take izpade, da sem jaz itak cel dan doma in grem lahko kadar kol spat. Ampak sploh ne razume, da z otrokom ne moreš it spat kr kadar ti paše . Učeri sva se tudi midva čist skregala glede tega. Problem je pa v tem, da se moj sploh ne zbudi, ko mala ponoči kaj brunda, jaz sem pa itak takoj pokonc. Pa mi je itak brezveze ga budit, kr sm jst itak budna .. Ma kr neki! Nočko punce, grem kr v mižule, mam občutek da bo današnja noč tudi težka.. tko nekako je tut pr nas... moj se še obrne ne, ko se začne tamala oglašat pa imamo postelji eno zraven druge... no, jst sem se odločila, da samo do takrat, dokler dojim, pol čakajo nočne variante kr njega, sam on to še ne ve itak, da smo na porodniški in smo doma ampak pri njih to očitno zgleda, k da cel dan poležavamo in ne vemo kamo bi se dale od dolgčasa jst mojmu že ves čas govorim, da si hodi odpočit v službo, ker ob pol 7 spiči od doma in pride enkrat po 17 uri... če je 1 uro na dan z njo od ponedeljka do četrtka je to že veliko... da ne govorim o tem, da imamo doma najstnika, ki ga tko meče, da sm jst včasih čist paf, kakšne to ma... sem tut jst včasih prou slabe volje, moški si pa tko na izi vzamejo stvari in jim prou lepo špila zadeva... včasih bi bla prou rada taka, sam se še nisem naučila... pa če sem iskrena, se verjetno nikol ne bom... kljub vsemu pa sem najsrečnejša, da sem lahko ogromno časa z otrokoma, mislim, da moj v bistvu niti ne ve, kaj zamuja... HANUŠI vse najboljše z rahlo zamudo, predvsem veliko zdravja MANNA ne pojej pupiki vsega futra BJONDI a tvoj ma kkšn magic touch, da Žiga tko spretno uspava DEJA jst tut prek spleta kupujem kr neki let in tut pr Nextu sem že nekajkrat naročala, brez problemov... ravno te dni čakam pošiljko, ker sem za Zojo naročala velikost 6-9 m... imajo pa kar velike številke (tko k v H&M bi jst rekla) amapk so ble tko luštne cotke, da se nisem mogla upret če gledaš za Danajo poglej tut pri younger girls ne samo pri newborn... no, mogoče si to že ugotovila, jst nisem do pred kratkim in sem iskala le pri novorojenčkih... kura KAMINEK luštna tale vaša pupa... pa kako vneto lista po reviji stolček zgleda ful fajn, upam, da se vam obnese... mi imamo tut bumbota zaenkrat pol pa prešoltamo na trip trapa... LENIKA upam, da je z Dašo bolje ... vem, kako te lahko prestrašijo take stvari... ALINA za Laro, da bo vse OK vsem ostalim mamicam in otročkom želim, da bi bli čim bolj zdravi in naspani joooj, kolk ste ene mladinke ...no, ostale smo pa po srcu mlade pa se vse lepo izide Mi pa pridno rastemo, papamo zelenjavo in včasih tut sadje, da se lažje kaka jokamo v primerjavi s prej le še za vzorec, edino vožnja v avtu in vozičku je največkrat katastrofa od katastrofe tko da grem zelo težko sama kam ampak se ne dam ... na rokah pa eno samo veselje ponoči spi k polhek tut ko se dojiva, mal brunda pa stoka pa prdi pa mal se smejčka ampak to vse v spanju... zato pa mami vstane za vsak šum... dudice ne šmirgla niti s čudežno kapljico ne več tko da nimamo pripomočka za pomiritev... ma, glavno, da smo zdravi, a ne lep deževen dan vsem