|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
2.11.2009 14:30:15   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

["Ker smo takrat vse mogli kupit"user posted image user posted image Lenika žal je to manija večine mamic -  vse novo, novo, novo,....user posted image

Žal smo imeli prvi otroka med sorodniki in prijatelji. Pa sploh nisva več tako mlada.user posted image  No takoj za Maticem se je pa vsul plaz dojenčkov med prijatelji in sorodniki.

No ta je pa druga. Pa sedaj ne potrebuješ vse novo kupovat, razen kakšne punčkaste cunjice user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
2.11.2009 14:39:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

naša patricija je res prava babnca že.

Se strinjam, res je zelo močna in fletna punca.

user posted image user posted image user posted image

No pa da vam še jaz našo Manco malo po dolgem času opišem - vedno mora imeti nekaj v rokah, če ne drugega pleničko, dekico. Krega se, če ji vzamem igračko user posted image , zelo se na glas smeje, cvili kot norc - njena najljubša igračka so lasje in sestrica user posted image (Nina bi jo samo crkljala in nosila), pa papir bi tud rada mečkala. Je pravi dobrovoljček na srečo, tako da jokamo ko je res hudo. Najraje je v sedečem položaju, ležat skoraj nič več noče v naročju. V posteljici se že precej premakne, zjutraj jo najdem vso zbrcano(razkito) v najbolj čudnih pozah počez (le kaj bo ko ji bo zmanjkalo platca)user posted image . Zaspi na srečo v posteljici brez večjega joka ob mečkanju plenice, pa zvezdico poslušava ali pa zaspi na zizi in ji potem dudo vturim user posted image . Poskuša se obračati na trebuh, a ji še ne uspe.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
2.11.2009 14:54:33   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

pr ns že slabo uro pada dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislm, da zdej pa že vsepovsod pada dež. smo šle s user posted image  vn in smo mele namen it na pokopališče mal pogledat, pa je že začelo pršet. preden smo pršle domov, je že padalo. je mami tako voziček v hud klanc potiskala, da je bla pol čist fuč. se vid, da nimam kondicijeuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
2.11.2009 15:17:53   
Anonimen
še eno vprašanje glede nexta. a je povsem varno vpisat svojo številko računa?sem malo user posted image glede tega. 

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
2.11.2009 15:30:23   
majana79
deja, jaz že par let kupujem prek spleta, brez problemov. Next ima pa secure povezavo in ni nič večje nevarnosti, kot drugje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
2.11.2009 15:30:31   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Mk8 verjemi, da ni nič narobe s tvojo user posted image  Nekateri pač ne morejo toliko spati toliko v kosu, in tudi naš ko se zbudi maha z rokami naokoli, da moraš prav pazit, če zraven ležiš, ker takoj dobiš kakšno fest klofuto user posted image  Ne vem, kaj naj ti rečem, čim več se crkljejta, da se pomiri... pri Marcelu to pomaga user posted image

Hvala Tira, saj se tolažim, da bo kmalu bolje in da je to samo faza. Al pa je luna kriva, tako kot je Manna napisala.. Se mi pa zdi, da ji en zobek vn rine, samo nisem prepričana. Pa ne pusti mi, da bi ji po ustih šarila in si natančno ogledala njene dlesni. A mi lahko ena razloži, kako zgleda, ko rine ven zobek? Nimam pojma user posted image

Midve sva bile pa vseeno na sprehodu, čeprav je bedno vreme. Sem vzela sabo prevleko za dež, pa mi je itak ni bilo treba uporabit, ker HB ravno takrat ni deževalo. Eno vprašanje - tiste, ki že imate športni del vozičke, imate svoje user posted image  obrnjene proti vam ali v smeri vožnje?  

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
2.11.2009 15:33:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

deja, jaz že par let kupujem prek spleta, brez problemov. Next ima pa secure povezavo in ni nič večje nevarnosti, kot drugje. 

ok hvala. bom namreč prvič tak kupovalauser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4757
2.11.2009 15:37:05   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no men do 33 manjka še 10 letuser posted image
ampak vem da bo ful hitr miniluser posted image

Meni manjka še 9 let. Sva pa z mojim mislila, da bi imela 4 otroke do 35 user posted image , samo naju ob vsem tem nespanju kar mineva volja že za drugega, kaj še za kakšnega zraven. Pa še strah me je, da ne bi imeli moji naslednji otroci tudi nogice na not ob rojstvu, ker ne vem če bi lahko šla še enkrat skozi vse gipse in operacije in to sr..user posted image   user posted image

Bjondi hvala, da si popravila seznam!!

Princ_princeska vse najboljše za 5 mesecev! user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
2.11.2009 15:43:12   
mini86
mi nikakor ne mormo več met košare na vozičku k gospod bi pa zdj že gledu okrog..tko da ni šans da bi ležu..sm mu kšn tedn v košari naštimala tko da je meu sedež iz dekic narjen da je blo bolš..mam pa tak voziček da gleda napej n mene..če bi vedla kok to pride prou bi bla bol pozorna na to sam kar je je..sm mislna da bo bl problem k prej k je biu v košari je večino časa mene gledu, sam zdj pa okrog gleda..mamo pa obdobje k se noče več pelat v avtu če ni gdo uzadi..pa sm bla že od skos ucpredi-še iz porodnišnce sm se pelala ucpredi..ga dam pa pol kr ucpredi, čiz zic nazaj da če se air bag sprož da ga ne doseže...

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
2.11.2009 16:08:18   
majana79
mini, to nam je predavala zobozdravnica v materinski šoli, tukaj v LJ ga lahko pelješ na prvi pregled pri 6. mesecih (pedontolog ga pogleda), drugače pa jih redno vzamejo šele pri 3. letih se mi zdi, samo nisem 100%

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
2.11.2009 16:17:53   
mini86
sj js sm tud iz lj..sam sm rekla da nam hodila v porodnišnco v MŠ zarad parkiranja,gužve..pa sm hodila na rudnik v ZD..pa nismo mel nobene zobozdravnice...mi je kr mal žou

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
2.11.2009 16:29:42   
majana79
mini, sej midva tut nisva šla v P, ampak v Šiško v ZD. Sta samo 2 pedontologa v LJ, v Šiški in v Mostah, samo ne vem kako pokrivajo stare občine. Magari pokliči pa preveri, če ga želiš peljat.

Poglej tukaj - klik

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
2.11.2009 17:47:09   
*alina*
Živjo punce,

zadnje čase sem bolj na tesno s časom, tako da nisem bila kaj preveč na internetu. Če bom utegnila, bom kasneje prebrala o čem ste klepetale. Jutri greva na pregled k pediatru, ker so se Lari na obrazu in ušesku pojavili nekakšni lišaji, zdaj pa vidim pa ima tudi po rokicah in zgleda, da se prenaša...no ne vem bodo tam povedali, kaj je touser posted image . Najprej sem mislila, da je od mraza, zdaj je pa ratalo zelo rdeče in hrapavo, tako da grem raje pokazat...za vsak slučaj...

Drugače pa smo vredu, edino tole vreme me jeziuser posted image . Še vedno vztrajam na dieti in počasi gre navzdoluser posted image user posted image user posted image

Hanuši, vse najboljše tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
2.11.2009 18:39:45   
tecka
Hanuši, vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image
Moj mož ga ima danes tudi...user posted image

A 33 si mlada?
Moj mož tudi...user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
2.11.2009 18:50:11   
mk8
Vprašanje.. koliko vaših možov/fantov vstaja ponoči in porihta vaše user posted image ?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
2.11.2009 19:17:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Katastrofalna noč. Daša je ponoči začela tako kašljat, da je full bruhala in ni prišla do sape. Ni mogla dihat in sem klicala v zdravstveni dom in so nam rekli naj takoj pridemo. Ob 3.00 ponoči. Takoj so ji naredili inhalacije. Zbolela je za laringitisom, dobila antibiotike in inhalacije zjutraj in zvečer. So rekli, da če se bo ponovilo, da naj kar sredi noči pridemo nazaj, ker pri tako majhnih full hitro pride do tega, da ne morejo zadihat. Full nas je prestrašla.

user posted image  za Dašo in seveda zate mami lenika,ki te je prestrašila...upam da je že kej boljše...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
2.11.2009 19:28:56   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Vprašanje.. koliko vaših možov/fantov vstaja ponoči in porihta vaše user posted image ?

...če pri men začne gunđat na kupčku kar mojega ruknem...pri njemu še predno ga vzame že spi user posted image ...ne vem kako imata to zmenjeno user posted image ...

Je pa danes polna luna...srčno upam,da bomo vsi z našimi sončki lepo panali...jao naš je od petih popoldan tak sitko...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
2.11.2009 19:39:43   
majana79

Moj hodi šele ob 2 spat, jaz okoli 10, 11 in vmes ga rihta on, pa okoli 1, 2 se itak zbudi za hranjenje in mi ga da. Potem ga pa jaz, da se on naspi.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
2.11.2009 20:09:01   
Tira
Midva imava športni del obrnjen proti meni, tako da ga lahko vidim... pa še veter mu manj piha... kdaj pa kdaj pa tudi že prakticirava da naprej gleda.

Pri nama je malokrat treba ponoči vstat, HB, kadar pa je pa ponavadi mojega ruknem, naj gre on... ker to malo hitreje opravi... nimam pojma kako mu uspe user posted image  Zjutraj ob 5.30 pa vstaneva oba, jz pripravim stekleničko, on ga pa previje medtem, potem mu pa jz dam jesti, med vikendom pa tudi on, pa grem jz naprej dremat user posted image

Joj upam, da jutri zjutraj ne bo lilo kot iz škafa, ker nimava dežne prevleke, pa cepljenje imamo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
2.11.2009 20:11:23   
manna
alina, poročaj o teh lišajčkih kako je bilo. user posted image user posted image za Laro

mk8, moj do zdaj ni nič rihtal tamale ponoči. Včeraj pa sem mu jih napela ko je rekel da "saj pa res ni take panike vstajat ponoči saj si vendar na porodniški" tako da zdaj zadnjo noč je lepo pohlevno dvakrat vstal in jo pomiril in dal nazaj spat. Ampak kaj ko preostalih 6x sem mogla jaz vstat. Pa še zjutraj je on spal do 8h, jaz pa sem ob 6h mogla vstat ker Manca ni kazalo nobenih znakov zaspanosti...
Aja, pa če dava tamalo na sredino med nama v posteljo, ni nič boljše, še vedno se zbuja. Je pa res da ni treba vstat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
2.11.2009 20:41:34   
manna
Mimogrede, sem šla kupit tisto kašico od Hippa s probiotiki My first Milk Pap al kakože, sicer Manci je ne bom še redno dajala, sem jo pa danes pripravila en obrokec in poskusila. Manca je pojedla dve žlički, jaz pa preostalo - MNJAMI kok je dobra!!!! Nevem če ne bom kar jaz snedla celo škatlo...res je odlična!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
2.11.2009 21:59:13   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mk8, moj do zdaj ni nič rihtal tamale ponoči. Včeraj pa sem mu jih napela ko je rekel da "saj pa res ni take panike vstajat ponoči saj si vendar na porodniški" tako da zdaj zadnjo noč je lepo pohlevno dvakrat vstal in jo pomiril in dal nazaj spat. Ampak kaj ko preostalih 6x sem mogla jaz vstat. Pa še zjutraj je on spal do 8h, jaz pa sem ob 6h mogla vstat ker Manca ni kazalo nobenih znakov zaspanosti...
Aja, pa če dava tamalo na sredino med nama v posteljo, ni nič boljše, še vedno se zbuja. Je pa res da ni treba vstat.

Tud moj ma take izpade, da sem jaz itak cel dan doma in grem lahko kadar kol spat. Ampak sploh ne razume, da z otrokom ne moreš it spat kr kadar ti paše user posted image user posted image . Učeri sva se tudi midva čist skregala glede tega. Problem je pa v tem, da se moj sploh ne zbudi, ko mala ponoči kaj brunda, jaz sem pa itak takoj pokonc. Pa mi je itak brezveze ga budit, kr sm jst itak budna user posted image user posted image .. Ma kr neki!

Nočko punce, grem kr v mižule, mam občutek da bo današnja noč tudi težka..

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
3.11.2009 6:37:55   
bačko
Jutro!
Mk8 moj ponoči vstaja in da Lori jesti in tudi če se zbudi jo on uspava.Moj se itak zbudi če jaz vstanem in ne more zaspati dokler nisem nazaj v pojstelji.Zato on vstaja.Tudi pri Žani je bilo tako.
Alina upam da ni kaj hujšega z Laro in da bosta pozdravili lišajčke.
Bjondi naša Loro je bila cel dan sitna.Nič ji ni bilo prav.Spi pa zdajle še vedno.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
3.11.2009 8:03:19   
Anonimen
Dobro jutro!

smo že od 6h pokonci, anej je že v vrtcu, danaja pa je sedaj nazaj zaspala.

moj je nikoli ne čuje če joče ponoči. tako, da kar sladko spi. sem se kar navadila, itak jo morem jaz nahraniti tak da v vsakem primeru morem jaz vstati. drugače pa je tudi ni kaj dosti rihtal, sedaj ko pa hodim na aerobiko pa jo da vsaj 3x tedensko on spat. vsaj nekaj.

drugače pa je res grozno vreme. sem skoraj zmrznila ko sem aneja v vrtec pelala. kaj imate že kje sneg? nekaj so napovedovali za danes.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4774
3.11.2009 8:04:06   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Tud moj ma take izpade, da sem jaz itak cel dan doma in grem lahko kadar kol spat. Ampak sploh ne razume, da z otrokom ne moreš it spat kr kadar ti paše user posted image user posted image . Učeri sva se tudi midva čist skregala glede tega. Problem je pa v tem, da se moj sploh ne zbudi, ko mala ponoči kaj brunda, jaz sem pa itak takoj pokonc. Pa mi je itak brezveze ga budit, kr sm jst itak budna user posted image user posted image .. Ma kr neki!

Nočko punce, grem kr v mižule, mam občutek da bo današnja noč tudi težka..

user posted image user posted image user posted image  tko nekako je tut pr nas... moj se še obrne ne, ko se začne tamala oglašat pa imamo postelji eno zraven druge... no, jst sem se odločila, da samo do takrat, dokler dojim, pol čakajo nočne variante kr  njega, sam on to še ne ve user posted image  

itak, da smo na porodniški in smo doma ampak pri njih to očitno zgleda, k da cel dan poležavamo in ne vemo kamo bi se dale od dolgčasauser posted image  jst mojmu že ves čas govorim, da si hodi odpočit v službo, ker ob pol 7 spiči od doma in pride enkrat po 17 uri... če je 1 uro na dan z njo od ponedeljka do četrtka je to že veliko... da ne govorim o tem, da imamo doma najstnika, ki ga tko meče, da sm jst včasih čist paf, kakšne to ma... sem tut jst včasih prou slabe volje, moški si pa  tko na izi vzamejo stvari in jim prou lepo špila zadeva... včasih bi bla prou rada taka, sam se še nisem naučila... pa če sem iskrena, se verjetno nikol ne bom... kljub vsemu pa sem najsrečnejša, da sem lahko ogromno časa z otrokoma, mislim, da moj user posted image  v bistvu niti ne ve, kaj zamuja...

HANUŠI vse najboljše z rahlo zamudo, predvsem veliko zdravja user posted image user posted image

MANNA ne pojej pupiki vsega futra user posted image user posted image

BJONDI a tvoj ma kkšn magic touch, da Žiga tko spretno uspavauser posted image

DEJA jst tut prek spleta kupujem kr neki let in tut pr Nextu sem že nekajkrat naročala, brez problemov... ravno te dni čakam pošiljko, ker sem za Zojo naročala velikost 6-9 m... imajo pa kar velike številke (tko k v H&M bi jst rekla) amapk so ble tko luštne cotke, da se nisem mogla upret user posted image  če gledaš za Danajo poglej tut pri younger girls ne samo pri newborn... no, mogoče si to že ugotovila, jst nisem  do pred kratkim in sem iskala le pri novorojenčkih... kurauser posted image

KAMINEK luštna tale vaša pupa... pa kako vneto lista po revijiuser posted image  stolček zgleda ful fajn, upam, da se vam obnese... mi imamo tut bumbota zaenkrat pol pa prešoltamo na trip trapa...

LENIKA upam, da je z Dašo bolje user posted image user posted image ... vem, kako te lahko prestrašijo take stvari...

ALINA user posted image user posted image  za Laro, da bo vse OK

vsem ostalim mamicam in otročkom želim, da bi bli čim bolj zdravi in naspani

joooj, kolk ste ene mladinkeuser posted image  ...no, ostale smo pa po srcu mlade pa se vse lepo izideuser posted image

Mi pa pridno rastemo, papamo zelenjavo in včasih tut sadje, da se lažje kaka user posted image  jokamo v primerjavi s prej le še za vzorec, edino vožnja v avtu in vozičku je največkrat katastrofa od katastrofe tko da grem zelo težko sama kam ampak se ne damuser posted image ... na rokah pa eno samo veselje user posted image  ponoči spi k polhek tut ko se dojiva, mal brunda pa stoka pa prdi pa mal se smejčka ampak to vse v spanju... zato  pa mami vstane za vsak šum... dudice ne šmirgla niti s čudežno kapljico ne več tko da nimamo pripomočka za pomiritev... ma, glavno, da smo zdravi, a ne user posted image

lep deževen dan vsem

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!