Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:44:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe....Mismis ti vidiš dvojno jaz pa še čist na drobno. Pridne bit pa lepo sanjat.....RVM fejst mučo fejst.... Ja...mis je odprla že drugega v bistvu četrtega. Ampak, ko bi jih brojao sem sama doma, moram delati na rasti foliklov, da ne bo punkcija spet na nedeljo in to je vse kar moraš vedeti ok, priznam da bi bilo veliko lažje, če se ne bi kdaj pa kdaj zatipkala, ampak ti moram povedati, da je zame očiten znak opijanosti, ko začnem pisati poezijo na forum
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:45:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismsi ma faca si svetovna se trudimo a nisi ti kao neki študirala slavistiko?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:48:17
|
|
|
|
sonček33
|
jap, mismis, zakaj? a me boš tepla, ker takole po domače pišem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:48:30
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe....Mismis ti vidiš dvojno jaz pa še čist na drobno. Pridne bit pa lepo sanjat.....RVM fejst mučo fejst.... Ja...mis je odprla že drugega v bistvu četrtega. Ampak, ko bi jih brojao sem sama doma, moram delati na rasti foliklov, da ne bo punkcija spet na nedeljo in to je vse kar moraš vedeti ok, priznam da bi bilo veliko lažje, če se ne bi kdaj pa kdaj zatipkala, ampak ti moram povedati, da je zame očiten znak opijanosti, ko začnem pisati poezijo na forum poglej ....Prešeren je tut v takem stanju pisal...pa je zgodovinska osebnost
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:50:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jap, mismis, zakaj? a me boš tepla, ker takole po domače pišem ne sploh ne, daleč od tega, samo sprašujem se (in to vzemi čisto resno), če imaš morda kje pri roki pesem od Frederica Lorce - Zeleno, ki te ljubim zeleno? jo iščem po netu, pa mi samo neke neumnosti ven meče
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:50:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jap, mismis, zakaj? a me boš tepla, ker takole po domače pišem Sonček...a si ti iz spodnje Gorenjske a iz zgornje... pa Mismis a jo maš na FB
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:51:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Nočko babe....Mismis ti vidiš dvojno jaz pa še čist na drobno. Pridne bit pa lepo sanjat.....RVM fejst mučo fejst.... Ja...mis je odprla že drugega v bistvu četrtega. Ampak, ko bi jih brojao sem sama doma, moram delati na rasti foliklov, da ne bo punkcija spet na nedeljo in to je vse kar moraš vedeti ok, priznam da bi bilo veliko lažje, če se ne bi kdaj pa kdaj zatipkala, ampak ti moram povedati, da je zame očiten znak opijanosti, ko začnem pisati poezijo na forum poglej ....Prešeren je tut v takem stanju pisal...pa je zgodovinska osebnost ma saj jaz ti lahko sedaj marsikaj napišem,...ampak jaz nisem Prešeren. Še Gorenjka ne
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:52:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jap, mismis, zakaj? a me boš tepla, ker takole po domače pišem Sonček...a si ti iz spodnje Gorenjske a iz zgornje... pa Mismis a jo maš na FB seveda jo imam, mismis ima skoraj vse. Sonček je pa iz lepega kraja, ki se začne na črko R.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:52:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Punce moje zlate kako se rešite glavobola (ni močan je pa prisoten 24h/dan) Lepo nočko vsem! mimogrede....Fargi...ful sem vesela zate...sej vem da ne dojemaš...no...sej boš...nosečka naša sej smo vse vedle...v katerem poskusu pa ti je zdaj ratalo? ne vem kako to misliš...če misliš IVF potem je števlika 1
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:53:31
|
|
|
|
sonček33
|
o madina, bi se zihr kej našla, ker mi je ljuba ... Mislim, da je zeleno, ki te hočem zeleno. naslov pa Mesečna romanca.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:53:53
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jap, mismis, zakaj? a me boš tepla, ker takole po domače pišem Sonček...a si ti iz spodnje Gorenjske a iz zgornje... pa Mismis a jo maš na FB seveda jo imam, mismis ima skoraj vse. Sonček je pa iz lepega kraja, ki se začne na črko R. No poj pa mal predloge za prijateljstvo pošlji :))) če sonček dovoli :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:53:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Punce moje zlate kako se rešite glavobola (ni močan je pa prisoten 24h/dan) Lepo nočko vsem! mimogrede....Fargi...ful sem vesela zate...sej vem da ne dojemaš...no...sej boš...nosečka naša sej smo vse vedle...v katerem poskusu pa ti je zdaj ratalo? ne vem kako to misliš...če misliš IVF potem je števlika 1 ma ja Fargi srce, si vse zmedla, ko si se še prej pojavljala med nami, ko si še bila na IUI pa saj veš, kaj ti želim, pripelji to nosečnost do konca
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:54:46
|
|
|
|
sonček33
|
Tanja, ti tole je pomoje spodnja Gorenjska, rad., no zdej Lesce
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:55:25
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
ooooo Fargico smo zbudile coooool....to rada slišim...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:56:36
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Tanja, ti tole je pomoje spodnja Gorenjska, rad., no zdej Lesce Poj se pa mogoče poznava jaz sem bila iz Rad...pa sem se preselila v mesto cvetja in jekla
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 22:58:39
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 o madina, bi se zihr kej našla, ker mi je ljuba ... Mislim, da je zeleno, ki te hočem zeleno. naslov pa Mesečna romanca. če imaš slučajno kje celotno poezijo, bi ti bila zelo, zelo hvaležna. Mi je danes naredila razpoko v možganu in jo nujno potrebujem, da nahranim mojo dušo. Lahko tudi jutri, če je prej ne najdem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:02:53
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis, a lahko jutri? Je dolga k hudič. Tale je Gradnikov prevod. Skenerja pa nimam.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:07:56
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis, a lahko jutri? Je dolga k hudič. Tale je Gradnikov prevod. Skenerja pa nimam. mismis...si zahtevna...ni kaj
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:08:21
|
|
|
|
sonček33
|
tanja maš zs
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:09:12
|
|
|
|
sonček33
|
zdej grem pa jaz tudi spat...moj je glihkar šel in če hočem še kej imet od njega...moram pohitet
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:10:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis, a lahko jutri? Je dolga k hudič. Tale je Gradnikov prevod. Skenerja pa nimam. Lahko, lahko, še sploh če imaš Gradnikov prevod, nekako mi Bergerjev ni všeč. Je prveč izumetričen in poenostavljen, poezija pa nikdar ni bila enostavna. Hvala Sonček
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:13:44
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zdej grem pa jaz tudi spat...moj je glihkar šel in če hočem še kej imet od njega...moram pohitet nočko Sonček....kva mismis a midve bova kej šle spat
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:17:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis, a lahko jutri? Je dolga k hudič. Tale je Gradnikov prevod. Skenerja pa nimam. mismis...si zahtevna...ni kaj vedno... itak, zahtevnost je samo zavedanje samega sebe vreden si samo tistega, kar zahtevaš, morda dobiš samo tisto, kar želiš, iskreno in naravno, le če znaš povedati na glas, zatorej dvigni ga, naj odmeva, glas, tvoj glas med gorami, ker želja je odmev prihodnosti in jutri je le korak, daleč stran
< Sporočilo je popravil mismis -- 2.11.2009 23:20:46 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:18:00
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
no jest se grem tut mal stisnit...je doma danes :))) lepe sanje Mismis
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 2.11.2009 23:19:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 zdej grem pa jaz tudi spat...moj je glihkar šel in če hočem še kej imet od njega...moram pohitet nočko Sonček....kva mismis a midve bova kej šle spat seveda, še sploh če pomisliš,da mene čaka pred sedmo uro zjutraj sprehod čez gozd ma moram reči, lahko noč vsem skupaj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?