|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.11.2009 22:24:52   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

On ne zarči...o drugi nosečnosti res ne razmišljava...še...naglas...Si ne upam več v to it.

Eh...jest vem da bom v tem..dokler ne bo pupa user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
2.11.2009 22:26:56   
sonček33
mismis ...dr. D parvi da bol malo možnosti...jaz sem skoraj brez O, plavalčki pa tud niso kakšni maratonci in vzdržljivci...bl an izi pa v malih grupahuser posted image

Tanja..vidva pa kr akcija....jaz vas vse podpiram sto na uro

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
2.11.2009 22:27:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

no, no..bodo pa playmakerji, to so uni zmuzljivici user posted image user posted image

ma zmuzljivci ravno niso, no al pa vsaj to lastnost fajn skrivajo...do zdaj niso našli maminih foliklov.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj so jih, najmanj 9x, user posted image user posted image user posted image  ostalo je pa v božjih rokah user posted image user posted image
ma ja, saj so pridni........zdaj pa naj pokažejo, da jim je tak fajn, da ostanejo pri mami do poletja.......Joj kaj bi dala, da bi blo tokrat kot treba.....

Babe za vse nas......polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo to je za to leto. A bo dovolj?

nekaj časa nazaj je imela Blanči napis:" Miklavž je dober mož..."

a si nastavila?user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
2.11.2009 22:28:42   
zarja1

bom spekla piškote in nastavla mleko. Ma test, če bo vse ok bo glih tu okoli.....A misliš, bi morala podpis vekslat?

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
2.11.2009 22:29:15   
sonček33
zarja, obvezno

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
2.11.2009 22:29:39   
Tanja_Jes

mismis ...dr. D parvi da bol malo možnosti...jaz sem skoraj brez O, plavalčki pa tud niso kakšni maratonci in vzdržljivci...bl an izi pa v malih grupahuser posted image

Tanja..vidva pa kr akcija....jaz vas vse podpiram sto na uro

Ja jest mam dva brata...pa zmer sem si želela sestrico, pa mi jo mami ni hotla kupiti user posted image user posted image user posted image user posted image , poj je pa to preraslo v željo za pupo...hvala bogu da imam nečakinjo, ki je čist moja user posted image user posted image user posted image user posted image , glih v pravih letih zdejle (15)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
2.11.2009 22:31:02   
mismis

pusti to, kar pravi dr. D. Z nama je vse v redu, pa sva kljb temu v postopku umetne oploditve, se mi zdi, da je veliko več primerov, ko se tem kao " no way" primerov posreči, kot nam, ki smo tretirani, kot nepojasnjena neplodonost. Torej, dajva epilog, čudeži so se in se bodo dogajali, ti samo prižgi vsak božič kakšno svečko (a ni kao božičen čas, čas čudeževI, morda pa uspe, da Lovrenc dobi sestrico ali bratcauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
2.11.2009 22:31:40   
zarja1

zarja, obvezno

evo, zdaj pa bo kar bo......

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
2.11.2009 22:31:48   
sonček33
Tanja...ja tako si potešimo naše velike želje...jaz sem tudi nora na nečaka, in dokler nisva dobila Lovra, sva jih imela res kot za svoja...no saj zdaj tudi, amapk Lovrenc res zahteva svoj čas...jih pa povabiva k nama res velikokrat, pa tukaj spitakak vikend, pa skupaj gremo kam...

Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.11.2009 22:32:19   
mismis

bom spekla piškote in nastavla mleko. Ma test, če bo vse ok bo glih tu okoli.....A misliš, bi morala podpis vekslat?

khm, khm jaz mam sicer dvojne oči, kar ti že veš, ampak, a nimaš že? namreč vklesano v podpisuser posted image

gremo po novega hajnija

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.11.2009 22:33:05   
Tanja_Jes

pusti to, kar pravi dr. D. Z nama je vse v redu, pa sva kljb temu v postopku umetne oploditve, se mi zdi, da je veliko več primerov, ko se tem kao " no way" primerov posreči, kot nam, ki smo tretirani, kot nepojasnjena neplodonost. Torej, dajva epilog, čudeži so se in se bodo dogajali, ti samo prižgi vsak božič kakšno svečko (a ni kao božičen čas, čas čudeževI, morda pa uspe, da Lovrenc dobi sestrico ali bratcauser posted image

mismis poj si na istem kot jaz...samo to je res...ko bi vsaj našli napako, pa da se to pozdravi...pa gremo v boje...ne pa tko...grrrrr

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.11.2009 22:33:34   
zarja1

khm, khm jaz mam sicer dvojne oči, kar ti že veš, ampak, a nimaš že? namreč vklesano v podpisuser posted image

gremo po novega hajnija

ma sem glih zdaj popravla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si brzinska. A bo ok? Ne bo Blanči zamerla?

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.11.2009 22:35:12   
sonček33
Mismis... sej  se mi zdi, da mi ni problem v tem..špike, postopki... nekako se mi zdi, da ne upam izivat usode. iamva zdravega otroka in ... Jaz pač nisem uživala v nosečnosti...res malo je bilo trenutkov, ko sem bila srečan..če em razumeš. Jaz sem bial skoz na trnih, nikamor nisem šla... še na poroki sem imela ves čas v mislih...kaj če je tole preveč ... pač nisem se sprostila. In potem tisti lažni popadki že dva meseca prej... Vem, da je to v moji glavi. Ampak vem pa tudi, da ne znam tega skenslat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.11.2009 22:35:14   
mismis

Tanja...ja tako si potešimo naše velike želje...jaz sem tudi nora na nečaka, in dokler nisva dobila Lovra, sva jih imela res kot za svoja...no saj zdaj tudi, amapk Lovrenc res zahteva svoj čas...jih pa povabiva k nama res velikokrat, pa tukaj spitakak vikend, pa skupaj gremo kam...

jaz tudi moje dve žabe, sicer sta že malo na robu pubertete, ampak sta še vedno moja dva crkljančka, še dobro da tetka nima otrok, da lahko veliko dinarčkov zmeče na nečake user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.11.2009 22:36:09   
Tanja_Jes

Ja je moja nečakinja rekla...da me ne boš manj imela rada ko boš imela otroke...mi je šlo kar na jok...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.11.2009 22:37:25   
Tanja_Jes

jaz tudi moje dve žabe, sicer sta že malo na robu pubertete, ampak sta še vedno moja dva crkljančka, še dobro da tetka nima otrok, da lahko veliko dinarčkov zmeče na nečake user posted image user posted image

vidim da smo vsi na istem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.11.2009 22:38:23   
sonček33
Tanja in mismis navijam za vaju ful ful

Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.11.2009 22:38:37   
zarja1
Nočko babe....Mismis ti vidiš dvojno jaz pa še čist na drobno.user posted image

Pridne bit pa lepo sanjat.....RVM fejst mučo fejst....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.11.2009 22:39:38   
mismis

Mismis... sej  se mi zdi, da mi ni problem v tem..špike, postopki... nekako se mi zdi, da ne upam izivat usode. iamva zdravega otroka in ... Jaz pač nisem uživala v nosečnosti...res malo je bilo trenutkov, ko sem bila srečan..če em razumeš. Jaz sem bial skoz na trnih, nikamor nisem šla... še na poroki sem imela ves čas v mislih...kaj če je tole preveč ... pač nisem se sprostila. In potem tisti lažni popadki že dva meseca prej... Vem, da je to v moji glavi. Ampak vem pa tudi, da ne znam tega skenslat.

Sonček, razumem, verjemi da, jaz te ne priganjam v postopke, sploh ne...mislim, da je to odločitev vsakega posameznika. Hočem ti povedati, da v vsem tem času od kar spremljam tale forum, se mi zdi, da je bilo veliko več primerov, ko jim je uspelo naravno zanostiti, pa so bili kao odpisani, kot parom moje vrste. 
To, da v nosečnosti ni uživala, je pa druga pesem, v tvojem primeru, je bil prisoten strah, tisti večni "Kaj pa če???", nekako se mi zdi, da boš nalsednjo nosečnost (ko in če bo čas zanjo prišel), veliko lažje prenesla, konec koncov, sedaj si že poročena user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.11.2009 22:40:57   
sonček33
mismsi ma faca si svetovna

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.11.2009 22:41:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Ja je moja nečakinja rekla...da me ne boš manj imela rada ko boš imela otroke...mi je šlo kar na jok...

v bistvu sploh ne bo šlo, da bi ti njo imela manj rada, v bistvu bo ona tebe imela bolj, verjemi.
To se je zgodilo meni z mojo sestro user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.11.2009 22:41:30   
Tanja_Jes

Ja...mis je odprla že drugega user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.11.2009 22:41:56   
mismis

Zarja, kako to misliš dvojno, a tvoje dvoje nove škornje?
nočko srce, pa lepo sanjajuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.11.2009 22:41:57   
sonček33
jaz sem glih spila en bambus in se mi mal vrti

zarči lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.11.2009 22:43:56   
Tanja_Jes

jaz sem glih spila en bambus in se mi mal vrti

zarči lahko noč

poj zdej ne smeš v posteljo...se ti bo cela postelja obračala...he he

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?