mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mismis... sej se mi zdi, da mi ni problem v tem..špike, postopki... nekako se mi zdi, da ne upam izivat usode. iamva zdravega otroka in ... Jaz pač nisem uživala v nosečnosti...res malo je bilo trenutkov, ko sem bila srečan..če em razumeš. Jaz sem bial skoz na trnih, nikamor nisem šla... še na poroki sem imela ves čas v mislih...kaj če je tole preveč ... pač nisem se sprostila. In potem tisti lažni popadki že dva meseca prej... Vem, da je to v moji glavi. Ampak vem pa tudi, da ne znam tega skenslat. Sonček, razumem, verjemi da, jaz te ne priganjam v postopke, sploh ne...mislim, da je to odločitev vsakega posameznika. Hočem ti povedati, da v vsem tem času od kar spremljam tale forum, se mi zdi, da je bilo veliko več primerov, ko jim je uspelo naravno zanostiti, pa so bili kao odpisani, kot parom moje vrste. To, da v nosečnosti ni uživala, je pa druga pesem, v tvojem primeru, je bil prisoten strah, tisti večni "Kaj pa če???", nekako se mi zdi, da boš nalsednjo nosečnost (ko in če bo čas zanjo prišel), veliko lažje prenesla, konec koncov, sedaj si že poročena