|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 10:41:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
2.11.2009 10:45:18   
Urša08
kolumbo a si v C&A pogledala? Jaz sem Nejcu tam kupla. Kaj pa wenice kids? Men so tud njihove trenerkice luštne.

Piskot če bo jutri sneg a se lahko v četrtek dobive? A bi še katera prišla na kavico in čvek?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
2.11.2009 10:48:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

PONEDELJEK:
- zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah
- kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi
- večerja: velik zrezek ali biftek na olju v ponvi, zelena solata
TOREK:
- zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja
- kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje
- večerja: kuhana šunka (poljubna količina)
SREDA:
- kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik
- večerja: kuhana šunka, zelena solata
ČETRTEK:
- kosilo: 1 kuhano jajce, kuhana ali presna repa, 10 dag sira
- večerja: sadje in jogurt v poljubnih količinah
PETEK:
- zajtrk: repa z limono, kava brez sladkorja
- kosilo: kuhana ali na žaru pečena riba, 1 paradižnik
- večerja: zrezek, zelena solata
SOBOTA:
- kosilo: piščanec na žaru
- večerja: 2 kuhani jajci, repa
NEDELJA:
- zajtrk: čaj z limono brez sladkorja
- kosilo: zrezek na žaru, sadje po izbiri
- večerja: kar imaš najraje na jedilniku

DODATNA OPOZORILA:
- meso se pripravlja samo s poprom in soljo,
- jajca so trdo kuhana,
- solata je z oljem, kisom in soljo,
- kava, čaj se lahko sladita z natreenom,
- pije se navadna voda v poljubnih količinah.

A to pomewni da sem brez kaveuser posted image
A na tem jedilniku?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
2.11.2009 10:49:12   
TAMIKA3
segedin:
http://www.kulinarika.net/recept/enoloncnice/Segedin_golaz_po_Mojcino-10601.html

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3429
2.11.2009 10:50:58   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA RECEPT ZA SEGEDIN PROSIM

Kolumbo jaz skuham kislo zelje 1kg. Potem pa čebulco na olju potenstam in dodam na kocke narezano meso (svinjina 1/2 kg), dodam malce mezge, sladke paprike, kumine mlete, lovorov list, kocko, brinove jagode in nato dodam zelje ter malce zalijem z vodo in kuham.

Neposredna povezava do sporočila: 3430
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 10:54:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 10:55:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3432
2.11.2009 10:58:29   
TAMIKA3

TAMIKA a ti kuhaš po tem recepu?  Paradižnikova mezga, a to je una u tubi, al je loh naprimer kečap?

ja user posted image
dam mezgo v tubi, mislim, da bi lahko dala tudi kečap user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3433
2.11.2009 10:59:51   
Urša08
Kolumbo kaj pa vem kake pol urce potem še kuham ko so vse sestavine v loncuuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
2.11.2009 11:03:26   
Urša08
sedaj pa šibam še par stvari narest potem pa že mojedva pridetauser posted image Se kasneje še kej tipkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
2.11.2009 11:06:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

sjmm super kosilo user posted image user posted image user posted image Daj malce večkrat napiši kaj kej kuhate, jaz ful rada kej z zelenjavco kombiniram in bi kaka nova ideja prav prišlauser posted image

Ja, punce ni blema, sem namreč navdušena kuharica ( oči kuhar, mamin kmož kuhar, 1x brat kuhar, drugi brat sicer ni kuhar, a doma vedno kuha, žena si sam prste oblizne), lahk vam kak recept posredujem, samo mi ne jemo mesa, a itak se lahk povsod doda. No, temna plat tega mojega navdušenja pa je, da ne gremo nikoli ven jest, saj so navajeni sam na domače, če pa že gremo, je pa dost kritik,no, bo že bolje, men bi pa včas pasal mal pavze.user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
2.11.2009 11:18:01   
Onasiss

URŠA....en dan si brez kaveuser posted image .....tist dan kar imaš najraje SEVEDA IZ TEGA JEDILNIKA.
Kok cajta pol še kuhaš segedin....men je treba napisat vse detajle, ker nimam pojmauser posted image

paradižnik v tubi... in meso je zelo dobro če ti mesar naseka rebra...., pa ne rabiš dajat brinovih jagod, če jih nimaš ni mus....

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 3437
2.11.2009 11:29:16   
Čebel@
petrušk........jaz Hani založim dudo s tetra pleničko,če ji pa slučajno pade ponoči ven,ji pa dudo pomočiva v kuminin sirup in  zaspi vtrenutku nazaj

če je kje katera videla kdaj  laboratorij za malo večje otroke(za ekspirimente),mi naj  prosim pove

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
2.11.2009 11:34:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

če je kje katera videla kdaj  laboratorij za malo večje otroke(za ekspirimente),mi naj  prosim pove

user posted image user posted image  razloži???

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
2.11.2009 11:40:28   
Čebel@

nečak(11let) bi imel za RD-v šoli so delali poiskuse in sedaj bi imel on laboratorij tudi doma-lahko bi bilo kaj boljšega ne samo kakšna plastika oz. mogoče obstaja kakšna škatla s knjigo o tem in pripomočki

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
2.11.2009 11:47:26   
Onasiss

nečak(11let) bi imel za RD-v šoli so delali poiskuse in sedaj bi imel on laboratorij tudi doma-lahko bi bilo kaj boljšega ne samo kakšna plastika oz. mogoče obstaja kakšna škatla s knjigo o tem in pripomočki

Tega boš imela zdaj v trgovinah kokr češ... samo odvisno od proizvajalca kakšni so ti laboratoriji.... Leclerc vem da je imel, muller.... počakaj, če lahko na Miklavževe sejme...kake 14 dni bo full igrač..povsod.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
2.11.2009 11:48:29   
sjmm
joj, men se dans nč kej dost ne da, mali je omagal, je kr stekleno že gledal, tile zobki ga bodo revčka res namučl.

dons je tak mir, se mi kr stanvanje večji zdi, pa zjutraj sam par skodelic ...sicer pa sej bodo popoldan vse not prnesl.
 Hči mi je včeri rekla, da je med tem počitncam sam posodo iz pomivalca zlagala, no v teh 10tih dneh tam ene 4x, peremo pa jo v povprečju 2-3x na dan, tko da je bla včeri revca že čist izmučena.

no, je pa za to ta velk sine bol priden in ti sprazne pomivalc tud ob polnoči, če ga prosiš, itak se mi zdi, da cel dan sam njega prosim za kako pomoč...dej, Janči..mal smeti odnes, dej Janči, pa mal na Majčka poglej, pa se nč ne pritožuje, je čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image .

Saša in Miha pa sta druga pesem, ponavadi več godrnjanja kot je sploh dela z naloženo stvarjo, tko da vse čas tak mal v brado godrnjata,no, pa ful traja preden sploh začneta, pa pol še tri dni javskata kok sta zmatranauser posted image user posted image

no, bo treba kej v lonc vršt, moj pa na zadnji strani hiše - beri imamo vrstno hišo, lepi izolacijo, spredaj že imamo novo fasado, joj, je bajta zdej glih tok stara, da je vse na naju padl, njegova dva si pa sam na vikendu rihtata, sam nama se tud kr mal trapast zdi, k tle itak še ni nč najinga, no, sam na toplem pa mormo bit, zdej je centralna na novo, pa ni blo izolacije, ja, pa je treba še to...k je pa slab vreme napovedan, je pa malanje moj kuhne prestavuuser posted image , ker je treba najprej zuni,no, še dobr da ni velik

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
2.11.2009 11:55:04   
Čebel@

Tega boš imela zdaj v trgovinah kokr češ... samo odvisno od proizvajalca kakšni so ti laboratoriji.... Leclerc vem da je imel, muller.... počakaj, če lahko na Miklavževe sejme...kake 14 dni bo full igrač..povsod.
RD ima 11.11. tko da ne morem čakat na Miklavža.....bom šla v millerja počikerat če je kej takegauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
2.11.2009 12:07:37   
piskot
jao meni, pa tole vreme. prej sem se nad meglo pritozevala, zdaj pa ze dez pada. pomaranca je spala glih 20 minut, zdaj pa zahteva mojo 100% prisotnost pri njej na tleh, sicer je dretje. se dobr da mam prenosnik, sam baterija je ze mal svoh, no mal bo ze.

kolumbo next ma najcenej pa najboljs hlace od trenerk. drgac jih ima pa hm tud.

sjmm no tudi jaz se priporocam za kak recept. kako pa naredis tole brokolijevo omako s smetano? mi sicer nismo cist vegiji, samo doma ne kuhamo mesa. danes sem imela ful dober plan narest rizoto in tofu, pa sem prejle tofu ven vzela in ugotovila, da mu je rok pretekel. zdaj bo samo zupca in rizota.

punce, a vi ze dajete tamalckom grah, zelje, repo?

kaj pa take zupce in omake, kjer je zraven kaj prazene cebule in cesna?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
2.11.2009 12:11:02   
piskot
ursa ja seveda lahko prestaviva na cetrtek. ce vam bo dolgcas se pa lahko jutri vseeno oglasite na kavico.

cebela baby center ima mikroskop za 13.90 v reklami, ana zdaj gleda se reklame od pikapolonice in milerja ce imajo kaj.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
2.11.2009 12:14:23   
piskot
cebela uau, pikapolonica ima se bolj hud mikroskop, pa komplet za gojenje kristalov, tko no, to bi bilo mogoce zanimivo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
2.11.2009 12:18:02   
SURF
Patricija spančka...tašča in njena mama imata obiske(družinske)zato moramo jesti zopet govejo juhcouser posted image js grem pa glancat,ker popoldan gremo  k babi po bazen,ga bomo drugo leto mi imeliuser posted image nam ga je podarila,je pa nevem koliko tisč literskiuser posted image ,drugo  leto bova z mojim spomladi tudi teraso rihtala,pa malo okolico,tako da bomo naredili še swiming pool placeuser posted image .Gremo še po otroški avtosedež,nič mi niste svetovale..no pa saj sem takrat spremljala temouser posted image mislim,da bo remer...pa po trikolesnika gremo,pa js še hitro skočim po zapiske...
Midva še kar kupujeva avto,takoj ko ga bova imela(js sem svojega prodala že v nosečnosti,moj pa pred kratkim) pridem na srečanje,samo morava tudi garmina nabavit,ker js pa oreintacijauser posted image nisva prijateljiciuser posted image ..

Nisem vas pokomentirala....brala sem,slikice so cuteuser posted image ,izleti fantastični...

Lep dan,čeprav je zgleda megla vsepovod,jutri pa menda sneg do nižinuser posted image ko bi bilo resuser posted image .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
2.11.2009 12:20:53   
SURF
samo mimogrede...pa kaj se to piše nekaj o smrti 7 ali 8 mrtvih dojenčkov v izolski bolnišnici v tako kratkem časuuser posted image user posted image user posted image pa to resno aliuser posted image

grem....lep pozdrav

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
2.11.2009 12:32:54   
Katjusa

KATJUŠA RECEPT ZA SEGEDIN PROSIM

vidim, da so ti že punce povedale, jst ga ne kuham sama predvsem ker nimam vseh potrebnih začimb..... kupim meso srežem vse masno dol (z mojmu nimama rada masnega mesa) in ga dam moji mami in mi ona naredi omako, ki jo jaz razdelim na več delov in dam zmrznt potem pa dam ven odtalim in dam gor zelje pa ene 15 minut pustim vret in dober tek:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boljše da daš paredižnikovo mezgo (pač paradižnikov koncentrat iz tube) ker kečap je sladkast

Neposredna povezava do sporočila: 3449
2.11.2009 12:32:57   
Katjusa

v intaršparu imajo elektropionirja.... super zadevca za delat fizikalne poskuseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakamo da jo florjanu kupimo..... moj je bil star 5 let kos o mu to kupli in še zdej ima kr precej teh delov doma in so še uporabni.... mislim, da je to ful pametno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?