|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
2.11.2009 7:00:45   
Urša08
jutro

Mi smo že pokonci, rana ura zlata urauser posted image user posted image user posted image

Za vse dietkarce
user posted image

pa za ostale
user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
2.11.2009 7:08:41   
Urša08
Ekola Nejc se igra z vlakcem Tomažem, Žiga mu pomagauser posted image user posted image user posted image , je pa Nejc totalno nesrečen k mu Žiga mal progo sesuje, mu skoz govori pa ne Žiga ne smeš ,...user posted image user posted image user posted image

Jaz pijem kavico in vas mal berem za nazaj.

Katjuša super za gibanje user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej

Tamika joj jaz sem pozabla da ti še dojiš, stran od diete. Bo še čas boš vidla, sploh si pa čist suhcena in po štirih otrocih lahko rečem samo Kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo in boma še en teden pa bo user posted image user posted image user posted image Kok sta kej zgubli, če smem vprašat?

Mlea tebi pa lep začetek user posted image

Maksi ja mene je tud pokrajina očarala, res je lep tale Kras. Sem vesela da smo šli še ta konec pogledat ki mi je bil nepoznanuser posted image

Sunny superca da ste se spet potepali user posted image

Ajvy sem malce zasledila, da je Tisa boljše, pa ritka tudi user posted image user posted image user posted image

črticaa lepo da si se nam malce oglasilauser posted image Glee kavice sva se s Piškot menili za jutriuser posted image

petrušk lepo da si se javila, dej se še kdaj oglasiuser posted image

upam da nisem katero izpustila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
2.11.2009 7:10:25   
Urša08
Katjuša in Kolumbo a lahko eno slikico naših sončkov tudi tukaj pripopam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
2.11.2009 7:48:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša in Kolumbo a lahko eno slikico naših sončkov tudi tukaj pripopam

sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image naj jih vidijo kaki fantje..... mogoče se najde kaka nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dieta po 1 tednu imam 4,5kg minusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nahrbtnik je pa ena najboljših stvari
mali mi nikol ni zaspal v vozičku oz. je blo veliko truda da je.... v nahrbtniku zaspi takoj... očitno ga spominja na čase iz trebuha in se ful faj n počutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
2.11.2009 7:49:56   
simonakr
Jutro! Nočka prespana user posted image user posted image user posted image

Urša hvala za kavico, lepo da ste se mel v Štanjelu super.

Vsem bubanim in neprespanim user posted image user posted image

Za vneto rito pomaga Sucoderm, al pa mešanica praške paste pa bepantena. Naša ima tud razvajeno rito - razen čisto navadnega hladilnega mazila skoraj nič ne prenaša in se ji takoj vname. Pa ob drugih pleničkah razen pamperskah tud.user posted image

Črticaa - kako ga imaš pa obrnjenega v vozičku? Lahko da je samo znerviran ker ne vidi prav veliko pa je radoveden user posted image . Al pa mu ni udobno. user posted image user posted image

Grem peglat, najbrž mi ne bo ratalo, ker je tamala tečkana. Ampak vseeno ...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
2.11.2009 8:16:30   
Katjusa
simona dober da ji pamprs odgovarja, moja 2 sta oba imela vnete ritke prav od pampersa tega vijoličnega.... tako, da se pampers izogibam, na daleč, tud robčki so mi tako butastiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no vsaka mamica lahko v teh časih najde kaj ji najbolj ustreza k je tako velika ponudbauser posted image user posted image user posted image

a ima katera vroč likalnik? te jo lepo rposim, da se prpele se imam en kup za zlikat, drugače ne likam ampak točle je pa res zmečkanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baki, kolumbo, tamika kako kaže po 1. tednu..... vsaka vam čast, če se držite diete kot je napisano, mi smo zdej na neki svoji kjer gre pradvsem za to, da smo vzpostavli red v prehranjevanju in da smo količinsko zmanjšali vnose in za zdej je super, tako da se oba res odlično počutima...... gibam pa tolk da sama sebi ne morem verjet, kje se mi jemlje vsa ta volja in energija...
sem včeraj mojmu rekla, da si bom pol same šmenci cote kupovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku zakaj pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful si res želim oblečt elegantno in krila nosituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa poleti oblekice in seveda prave bikini kopalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image no ampak to je še dalečuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.11.2009 8:25:55   
Ajvy
jutro...

Tiso daje tečnitis....
Spala sem slabo...komaj čakam dopoldansko turo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.11.2009 8:31:40   
Urša08
ekola otroka poštimana user posted image sušilc tud že svoje dela, še kak stroj morm dat oprat, mi čez vikend ni zneslo vse opratuser posted image Mojedva prideta dons po muce, pa sem ju še na kosilo povabla, spotoma bosta še mal otroka počuvala da k zobarju skočim, joj kok mi je to odvečuser posted image user posted image user posted image rajši sploh ne mislim.

Ajvy tud jaz ti želim da se naspiš user posted image

Katjuša super za izgubljene kg, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr
kok si pridna, a prideš še k men mal polikat mam en velik kup al pa tri manjše kar se lepše slišiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
2.11.2009 8:33:25   
Urša08
Sem pozabla povedat da mi Žiga že dve noči pusti do 4 spati v enem kosu user posted image user posted image user posted image jaz sem ful spočita, no ob 4 ga kr k nama dam in spimo do šestih , pol sedmihuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
2.11.2009 8:43:20   
Urša08
Še par slikic iz sobotnega potepanja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
2.11.2009 8:50:23   
simonakr

Simonakr
kok si pridna, a prideš še k men mal polikat mam en velik kup al pa tri manjše kar se lepše slišiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a ima katera vroč likalnik? te jo lepo rposim, da se prpele se imam en kup za zlikat, drugače ne likam ampak točle je pa res zmečkanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej vidve sta pa zahtevne! user posted image Še svoje ne morm speglat brez prekinitev - Beri Larisa šetka okrog in mal teži, očitno ima tečnitis tako kot Tisa user posted image user posted image .

No grem bit pridna user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
2.11.2009 8:51:16   
simonakr
Urša - lepe slikce!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
2.11.2009 8:57:33   
Katjusa

Sem pozabla povedat da mi Žiga že dve noči pusti do 4 spati v enem kosu user posted image user posted image user posted image jaz sem ful spočita, no ob 4 ga kr k nama dam in spimo do šestih , pol sedmihuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo žiga.....
ful lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst še vedno čakam ono od treh kraljevuser posted image user posted image user posted image

se opravičujem k vidim, da ful narobe pišem ampak nova tipkovnica in je taka mal čudna, že tak, delam ful napak takole pa se več.....

sem bla zdle pri mamici in gremo ob pol 11 na "pohod" za kako urcouser posted image user posted image user posted image user posted image ful je lažje če mi ni treba sami hodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
2.11.2009 9:00:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ej vidve sta pa zahtevne! user posted image Še svoje ne morm speglat brez prekinitev - Beri Larisa šetka okrog in mal teži, očitno ima tečnitis tako kot Tisa user posted image user posted image .

No grem bit pridna user posted image

lariso ti bom že jst popazla, drgač jo bom pa dala mal k benjaminu in bo kr časa za kako urco, boš lahko še kavico v miru spila ne sam zlikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:00:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3390
2.11.2009 9:13:18   
Urša08
Slikice naših treh sončkovuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
2.11.2009 9:16:46   
Onasiss
M-S.KJ,gjlk , jklwq  kNLLLLLL                           YYYYYYYYYYYYYYYYY,KNM,E.........,cc;:_ 5zlBt yym yxckm  xcklbjjjjjjjjjjnll Y<

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
2.11.2009 9:17:32   
Onasiss
DOBRO JUTRO  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veste od koga.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.11.2009 9:22:08   
piskot
jutro.

spet ena drekasta noc. ko je ano nehalo metati, je pa mene luna trkala in sem gledala v luft user posted image . jutr bo bolje.

ajvi a si pomislila, da ima tisa mogoce vneto ritko zaradi AB? Jaz bi ji na tvojem mestu kupila biogaia kapljice, da se ji mal crevesje popravi. me pa zanima, a se toliko spi?

petrušk, nimam recepta. imam ze drugega otroka in je isto. skoz se zbuja, duda, zamasen nos, lacna, zejna, ni da ni.

crtica tudi ana noce bit vec v vozicku. ampak pri meni, pa pri atiju, ni pomembno kdo je sofer. ce ji ne pase, se dere. in potem jo nosimo. tako kot smo ze vajeni user posted image . ce najdes recept, sporoci.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.11.2009 9:25:01   
piskot
glupa megla, da ne moreva ven. ursa imate pri vas ze sonce?

katjusa kaj ti ne vozis benjamina na sprehod? midve z ano vsak dan prehodiva vsaj dve uri, da spi v vozicku.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
2.11.2009 9:28:49   
Urša08
piskot pri nas je že sonček jauser posted image  

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
2.11.2009 9:30:35   
Onasiss
No tale prehlad...user posted image user posted image ...po moje ko bom nehala šmrkat bom zih za kako kilo lažja, ker ne vem iz kje to vlečem....po moje iz pete.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.11.2009 9:32:18   
Onasiss
Urša... alahko sonce k nam pošlješ...matr tale meglena Ljubljana, pa še na barju smo...prav smrdi..... upam, da bomo kmal na svojem, kje izven Ljubljane....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.11.2009 9:33:43   
TAMIKA3

piskot pri nas je že sonček jauser posted image  

jutro.
pri nas meglauser posted image urša prosim za sonček, pa hvala za kavico.
tristan spi, ostali na delovnih mestih, grem malo migat, se tipkamo kasneje kaj več user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.11.2009 9:42:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

glupa megla, da ne moreva ven. ursa imate pri vas ze sonce?

katjusa kaj ti ne vozis benjamina na sprehod? midve z ano vsak dan prehodiva vsaj dve uri, da spi v vozicku.

ja sma šla na sprehod zdej jeseni bolj malo ker je bil bolan ene 4 tedne skupi.... drgač smo pa šli tle bolj po ravnini počasi... zdej gremo pa mal bolj v hrib in v nekem tempu ne tko počasi..... pa veš kako je tle na deželi nimaš kam it z vozom druga k da hodiš po vasi gor in dol..... se pa izogibam temu da spi v vozičku pač sem načela, da se spi v posteljo tako da opoldansko spanje je vedno v postelji.....
polek vsega tega ni ravno luštno v hrib tiščat vozička tko da smo res omejeni tle na ene 300 m ravnineuser posted image user posted image user posted image šli smo včasih  800m z enim klancom vmes drugače pa niti ne kam dlje.... zdej k ga dam v nahrbtnik mi je pa ful lažje tole pohajkovanje..... in lahko grem po ozdu in po makedamu v hrib....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?