Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 7:00:45
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Mi smo že pokonci, rana ura zlata ura Za vse dietkarce pa za ostale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 7:08:41
|
|
|
|
Urša08
|
Ekola Nejc se igra z vlakcem Tomažem, Žiga mu pomaga , je pa Nejc totalno nesrečen k mu Žiga mal progo sesuje, mu skoz govori pa ne Žiga ne smeš ,... Jaz pijem kavico in vas mal berem za nazaj. Katjuša super za gibanje Kar tako naprej Tamika joj jaz sem pozabla da ti še dojiš, stran od diete. Bo še čas boš vidla, sploh si pa čist suhcena in po štirih otrocih lahko rečem samo Kapo dol Kolumbo in boma še en teden pa bo Kok sta kej zgubli, če smem vprašat? Mlea tebi pa lep začetek Maksi ja mene je tud pokrajina očarala, res je lep tale Kras. Sem vesela da smo šli še ta konec pogledat ki mi je bil nepoznan Sunny superca da ste se spet potepali Ajvy sem malce zasledila, da je Tisa boljše, pa ritka tudi črticaa lepo da si se nam malce oglasila Glee kavice sva se s Piškot menili za jutri petrušk lepo da si se javila, dej se še kdaj oglasi upam da nisem katero izpustila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 7:10:25
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša in Kolumbo a lahko eno slikico naših sončkov tudi tukaj pripopam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 7:48:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša in Kolumbo a lahko eno slikico naših sončkov tudi tukaj pripopam seveda naj jih vidijo kaki fantje..... mogoče se najde kaka nevesta dieta po 1 tednu imam 4,5kg minusa nahrbtnik je pa ena najboljših stvari mali mi nikol ni zaspal v vozičku oz. je blo veliko truda da je.... v nahrbtniku zaspi takoj... očitno ga spominja na čase iz trebuha in se ful faj n počuti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 7:49:56
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Nočka prespana Urša hvala za kavico, lepo da ste se mel v Štanjelu super. Vsem bubanim in neprespanim Za vneto rito pomaga Sucoderm, al pa mešanica praške paste pa bepantena. Naša ima tud razvajeno rito - razen čisto navadnega hladilnega mazila skoraj nič ne prenaša in se ji takoj vname. Pa ob drugih pleničkah razen pamperskah tud. Črticaa - kako ga imaš pa obrnjenega v vozičku? Lahko da je samo znerviran ker ne vidi prav veliko pa je radoveden . Al pa mu ni udobno. Grem peglat, najbrž mi ne bo ratalo, ker je tamala tečkana. Ampak vseeno ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:16:30
|
|
|
|
Katjusa
|
simona dober da ji pamprs odgovarja, moja 2 sta oba imela vnete ritke prav od pampersa tega vijoličnega.... tako, da se pampers izogibam, na daleč, tud robčki so mi tako butasti no vsaka mamica lahko v teh časih najde kaj ji najbolj ustreza k je tako velika ponudba a ima katera vroč likalnik? te jo lepo rposim, da se prpele se imam en kup za zlikat, drugače ne likam ampak točle je pa res zmečkano baki, kolumbo, tamika kako kaže po 1. tednu..... vsaka vam čast, če se držite diete kot je napisano, mi smo zdej na neki svoji kjer gre pradvsem za to, da smo vzpostavli red v prehranjevanju in da smo količinsko zmanjšali vnose in za zdej je super, tako da se oba res odlično počutima...... gibam pa tolk da sama sebi ne morem verjet, kje se mi jemlje vsa ta volja in energija... sem včeraj mojmu rekla, da si bom pol same šmenci cote kupovala je reku zakaj pa ne ful si res želim oblečt elegantno in krila nosit pa poleti oblekice in seveda prave bikini kopalke no ampak to je še daleč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:25:55
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro... Tiso daje tečnitis.... Spala sem slabo...komaj čakam dopoldansko turo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:31:40
|
|
|
|
Urša08
|
ekola otroka poštimana sušilc tud že svoje dela, še kak stroj morm dat oprat, mi čez vikend ni zneslo vse oprat Mojedva prideta dons po muce, pa sem ju še na kosilo povabla, spotoma bosta še mal otroka počuvala da k zobarju skočim, joj kok mi je to odveč rajši sploh ne mislim. Ajvy tud jaz ti želim da se naspiš Katjuša super za izgubljene kg, kar tako naprej Simonakr kok si pridna, a prideš še k men mal polikat mam en velik kup al pa tri manjše kar se lepše sliši
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:33:25
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabla povedat da mi Žiga že dve noči pusti do 4 spati v enem kosu jaz sem ful spočita, no ob 4 ga kr k nama dam in spimo do šestih , pol sedmih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:43:20
|
|
|
|
Urša08
|
Še par slikic iz sobotnega potepanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:50:23
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr kok si pridna, a prideš še k men mal polikat mam en velik kup al pa tri manjše kar se lepše sliši IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a ima katera vroč likalnik? te jo lepo rposim, da se prpele se imam en kup za zlikat, drugače ne likam ampak točle je pa res zmečkano Ej vidve sta pa zahtevne! Še svoje ne morm speglat brez prekinitev - Beri Larisa šetka okrog in mal teži, očitno ima tečnitis tako kot Tisa . No grem bit pridna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:51:16
|
|
|
|
simonakr
|
Urša - lepe slikce!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 8:57:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem pozabla povedat da mi Žiga že dve noči pusti do 4 spati v enem kosu jaz sem ful spočita, no ob 4 ga kr k nama dam in spimo do šestih , pol sedmih bravo žiga..... ful lepe slikice jst še vedno čakam ono od treh kraljev se opravičujem k vidim, da ful narobe pišem ampak nova tipkovnica in je taka mal čudna, že tak, delam ful napak takole pa se več..... sem bla zdle pri mamici in gremo ob pol 11 na "pohod" za kako urco ful je lažje če mi ni treba sami hodit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:00:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr kok si pridna, a prideš še k men mal polikat mam en velik kup al pa tri manjše kar se lepše sliši IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a ima katera vroč likalnik? te jo lepo rposim, da se prpele se imam en kup za zlikat, drugače ne likam ampak točle je pa res zmečkano Ej vidve sta pa zahtevne! Še svoje ne morm speglat brez prekinitev - Beri Larisa šetka okrog in mal teži, očitno ima tečnitis tako kot Tisa . No grem bit pridna lariso ti bom že jst popazla, drgač jo bom pa dala mal k benjaminu in bo kr časa za kako urco, boš lahko še kavico v miru spila ne sam zlikala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2009 9:00:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:13:18
|
|
|
|
Urša08
|
Slikice naših treh sončkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:16:46
|
|
|
|
Onasiss
|
M-S.KJ,gjlk , jklwq kNLLLLLL YYYYYYYYYYYYYYYYY,KNM,E.........,cc;:_ 5zlBt yym yxckm xcklbjjjjjjjjjjnll Y<
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:17:32
|
|
|
|
Onasiss
|
DOBRO JUTRO saj veste od koga.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:22:08
|
|
|
|
piskot
|
jutro. spet ena drekasta noc. ko je ano nehalo metati, je pa mene luna trkala in sem gledala v luft . jutr bo bolje. ajvi a si pomislila, da ima tisa mogoce vneto ritko zaradi AB? Jaz bi ji na tvojem mestu kupila biogaia kapljice, da se ji mal crevesje popravi. me pa zanima, a se toliko spi? petrušk, nimam recepta. imam ze drugega otroka in je isto. skoz se zbuja, duda, zamasen nos, lacna, zejna, ni da ni. crtica tudi ana noce bit vec v vozicku. ampak pri meni, pa pri atiju, ni pomembno kdo je sofer. ce ji ne pase, se dere. in potem jo nosimo. tako kot smo ze vajeni . ce najdes recept, sporoci.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:25:01
|
|
|
|
piskot
|
glupa megla, da ne moreva ven. ursa imate pri vas ze sonce? katjusa kaj ti ne vozis benjamina na sprehod? midve z ano vsak dan prehodiva vsaj dve uri, da spi v vozicku.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:28:49
|
|
|
|
Urša08
|
piskot pri nas je že sonček ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:30:35
|
|
|
|
Onasiss
|
No tale prehlad... ...po moje ko bom nehala šmrkat bom zih za kako kilo lažja, ker ne vem iz kje to vlečem....po moje iz pete.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:32:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Urša... alahko sonce k nam pošlješ...matr tale meglena Ljubljana, pa še na barju smo...prav smrdi..... upam, da bomo kmal na svojem, kje izven Ljubljane....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:33:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot pri nas je že sonček ja jutro. pri nas megla urša prosim za sonček, pa hvala za kavico. tristan spi, ostali na delovnih mestih, grem malo migat, se tipkamo kasneje kaj več
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 2.11.2009 9:42:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot glupa megla, da ne moreva ven. ursa imate pri vas ze sonce? katjusa kaj ti ne vozis benjamina na sprehod? midve z ano vsak dan prehodiva vsaj dve uri, da spi v vozicku. ja sma šla na sprehod zdej jeseni bolj malo ker je bil bolan ene 4 tedne skupi.... drgač smo pa šli tle bolj po ravnini počasi... zdej gremo pa mal bolj v hrib in v nekem tempu ne tko počasi..... pa veš kako je tle na deželi nimaš kam it z vozom druga k da hodiš po vasi gor in dol..... se pa izogibam temu da spi v vozičku pač sem načela, da se spi v posteljo tako da opoldansko spanje je vedno v postelji..... polek vsega tega ni ravno luštno v hrib tiščat vozička tko da smo res omejeni tle na ene 300 m ravnine šli smo včasih 800m z enim klancom vmes drugače pa niti ne kam dlje.... zdej k ga dam v nahrbtnik mi je pa ful lažje tole pohajkovanje..... in lahko grem po ozdu in po makedamu v hrib....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?