natasaxy
|
Ojla punce, pridne ste s pisanjem. Meni je vikend tako hitro minil,.......mamo še vedno en kup majstrov doma, malarji, pa stopnice so nam postavili,......tako da bo še kar nekaj dela:):) Drugače tudi mi smo bili okoli grobov, vsak na svojem koncu, jaz in tamali pri meni doma, moj pa tukaj okoli. Sanje, ja meni se še v tej nosečnosti ni nič sanjalo, v prejšnji pa se mi je tudi skoz neki,.......tako da mogoče je vse skupaj povezano z podzavestjo, ker skoz neki razmišljamo:) Mene pa neki zanima, kadar , se vam tudi zgodi, da vam trebuh kar malo otrdi, če temu lahko tako rečem. To se mi je začelo dogajati,........takrat pod popkom čutim izboklinico, ki se kar skriva sem in tja, mi je tako smešno, kot bi se nekam skivalo to dete. Jaz sem pomoje včeri začutila prve mehurčke,......do konkretnih gibov bo pa potrebno še kar malo počakati. Da povem kako je pa mene tamali izdal. včeraj smo bili na pokopališču, tri tete na kupu,......moj tamali pa pravi ane mami da če te boli trebušček si noseča. Moja mami je pa noseča, pa vsi v smeh:):). No pa nobena ni potem hotla konkretno vprašta, mogoje jim je bilo nerodno:) No punce če boste kaj se spehajale okoli Blejskega jezera se vam pa z veseljem pridružim..........tudi jaz nimam daleč do Bleda:) zdej pa šibam, sem se preko zavoda prijavila na ZUP in baje je že konec meseca izpit,.......gradiva pa too much, predavanja pa šele 17. novembra, samo če mi že pripada bom izkoristila:). Sem si pa zdej do porodniške vse na zavodu uredila, tako da si bom lahko sama delovno dobo plačevala oz. vse prispevke do marca, pride pa kar 57€ na mesec + 14€ osnovno zavarovanje,......ni poceni. Vas moram še malo prebrati, da lahko še kaj pokomentiram:) čao
|