|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
2.11.2009 8:04:30   
nejanejc
Ja Avstralija cez 11 dni  je štart :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
2.11.2009 8:28:42   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem bla zjutraj v laboratoriju!

Zdej bom šla pa mal vodoravno saj nisem mogla celo noč spat oz sem slabo spala ker je tamala spala z nama!user posted image user posted image

Kepica ti se frajersko počutiš ker se pogovarjaš s profesorico meni je blo tko čudno ker sem se družla z mojo razredničarko iz srednje,namreč živi dve ulici pod mano pa je bla takrat v veselem pričakovanju jz sm pa že imela bebico pa je rekla nej kej mimo pridem pa mi je blo prav mal čudno ko smo tam sedele se pogovarjale pa to!user posted image user posted image user posted image

Nič lep dan vam želim pa se kej potem oglasim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
2.11.2009 9:01:46   
Izabela_07
ooo kolk bi men pasalo eno potovanje zdele user posted image !  Nejanejc, uživaj sto na uro!!! 
Sem ravno gledala Christmas shopping in NY,  sej sanjamo lahko a ne? No, mogoče jo pa vsaj na Dunaj mahnemo!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
2.11.2009 9:54:34   
NATAŠA35
uhhh ste se razpisale...

vikend minil, meni ni blo treba dva dni kuhat, kar sem vesela, so me vsi povabli user posted image user posted image user posted image

pa še povedali smo vsem in so bli vsi veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image , samo še v sredo povem šefom, upam, da me ne bodo ganjali...

jutri imam pregled, ki ga nestrpno čakam, pa upam, da bomo zvedeli, kaj nosimo....

kaj je zdaj z majčkami, jaz bi jih že imela????

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Izabela_07)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
2.11.2009 9:56:27   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ponoči sem pa sanjala da sem mogla naredit splav ker otročku ni bil srček!user posted image
No baje to pomeni da sem mu podaljšala življenje in je vse ok!

memole ... seveda da je vse OK, mora bit OK user posted image
Jaz sem pa to noč imela nočne more ... sanjala sem, da sem bila na morfologiji in mi takoj reče da nekaj ni v redu user posted image ... jaz panična ... v glavnem izmerila je nekaj kar je bilo full slabo in predlagala splav user posted image ... ne vem, nekaj na amni... se je začelo, to kar je bilo zelo slabo ... Upam, da so to bile res samo sanje in da bo na pregledu vse BP. Zbudila sem se v solzah, tako resnično je bilo vse skupaj. Pol me je pa dragi stisnil in sem mirno naprej zaspala.

A mislite, da se bojo zdaj pogosto pojavljale take sanje? user posted image

marjanaj samo, da si uživala na potovanju ...user posted image sem ti kar malo fouš user posted image , ne ne se hecam
nejanejc ... ti pa tudi uživaj in pusti se razvajat user posted image

drugače kako smo kaj? Spet ste toliko napisale, da res ne vem, kaj naj pokomentiram. user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
2.11.2009 10:13:34   
neka_noč
Ja, res ste se razpisale.... 

Pri nas je bil vikend ok; malo smo pospravljali okoli hiše, izkoristili sonček, prižigali svečke, se družili,...

Jaz bi tudi imela majčke user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
2.11.2009 10:53:24   
natasaxy
Ojla punce,

pridne ste s pisanjem. Meni je vikend tako hitro minil,.......mamo še vedno en kup majstrov doma, malarji, pa stopnice so nam postavili,......tako da bo še kar nekaj dela:):)

Drugače tudi mi smo bili okoli grobov, vsak na svojem koncu, jaz in tamali pri meni doma, moj pa tukaj okoli.

Sanje, ja meni se še v tej nosečnosti ni nič sanjalo, v prejšnji pa se mi je tudi skoz neki,.......tako da mogoče je vse skupaj povezano z podzavestjo, ker skoz neki razmišljamo:)

Mene pa neki zanima, kadar user posted image , se vam tudi zgodi, da vam trebuh kar malo otrdi, če temu lahko tako rečem. To se mi je začelo dogajati,........takrat pod popkom čutim izboklinico, ki se kar skriva sem in tja, mi je tako smešno, kot bi se nekam skivalo to dete. Jaz sem pomoje včeri začutila prve mehurčke,......do konkretnih gibov bo pa potrebno še kar malo počakati.

Da povem kako je pa mene tamali izdal. včeraj smo bili na pokopališču, tri tete na kupu,......moj tamali pa pravi ane mami da če te boli trebušček si noseča. Moja mami je pa noseča, pa vsi v smeh:):). No pa nobena ni potem hotla konkretno vprašta, mogoje jim je bilo nerodno:)

No punce če boste kaj se spehajale okoli Blejskega jezera se vam pa z veseljem pridružim..........tudi jaz nimam daleč do Bleda:)

zdej pa šibam, sem se preko zavoda prijavila na ZUP in baje je že konec meseca izpit,.......gradiva pa too much, predavanja pa šele 17. novembra, samo če mi že pripada bom izkoristila:). Sem si pa zdej do porodniške vse na zavodu uredila, tako da si bom lahko sama delovno dobo plačevala oz. vse prispevke do marca, pride pa kar 57€ na mesec + 14€ osnovno zavarovanje,......ni poceni.

Vas moram še malo prebrati, da lahko še kaj pokomentiram:)

čao

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
2.11.2009 11:35:16   
ela24
Pozdravljene!

Prazniki so hitro minili, itak nisem imela nekega občutka da sploh so. Sem še vedno "bolana". Ful kašljam že 2 meseca in pol. Pa ne vejo kaj mi jeuser posted image  Jaz sem že res čisto obupana, sploh kadar bruham zarad napenjanja. Pa cel buši me bubauser posted image  Zdaj so se pa spomnili da lahko da je kislina in so mi dali rupurut in ranital. Čeprav jaz nekako ne verjamem da je to. Ker najhujše so mi spremembe zraka toplo mrzlo. Kaj mi svetujete? Res sem že čisto izčrpana, ker cele noči ne spim.
Bom danes si sprobala ingver skuhat, mi je kolegica svetovala. Si je že delala katera to? Upam, da ni preveč ogabno, ker imam visoki nivo bruhanja momentalnouser posted image
No, lep dan vam želim.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
2.11.2009 11:38:15   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ponoči sem pa sanjala da sem mogla naredit splav ker otročku ni bil srček!user posted image
No baje to pomeni da sem mu podaljšala življenje in je vse ok!

memole ... seveda da je vse OK, mora bit OK user posted image
Jaz sem pa to noč imela nočne more ... sanjala sem, da sem bila na morfologiji in mi takoj reče da nekaj ni v redu user posted image ... jaz panična ... v glavnem izmerila je nekaj kar je bilo full slabo in predlagala splav user posted image ... ne vem, nekaj na amni... se je začelo, to kar je bilo zelo slabo ... Upam, da so to bile res samo sanje in da bo na pregledu vse BP. Zbudila sem se v solzah, tako resnično je bilo vse skupaj. Pol me je pa dragi stisnil in sem mirno naprej zaspala.

A mislite, da se bojo zdaj pogosto pojavljale take sanje? user posted image

marjanaj samo, da si uživala na potovanju ...user posted image sem ti kar malo fouš user posted image , ne ne se hecam
nejanejc ... ti pa tudi uživaj in pusti se razvajat user posted image

drugače kako smo kaj? Spet ste toliko napisale, da res ne vem, kaj naj pokomentiram. user posted image

Pomoje nas bo to zdej nekaj časa spremljalo dokler se nam trebuh res orng ne bo poznal!
Sicer nikoli preden zaspim ne mislim na kaj slabega tako da ne vem sam pomoje res bo to zdej neki časa potem bo pa ok in bomo mele lepše sanje!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
2.11.2009 11:40:38   
Getreal
dobro jutro dame user posted image

no jz uživam še zadnji dan počitnic, čeprav je vreme prav po mojem počutju user posted image

< Sporočilo je popravil Getreal -- 2.11.2009 11:42:21 >

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
2.11.2009 11:54:52   
pupa*81
kako kaj bejbe moje?

smo bli končno v ikei in sva rabla skor 4 ure za vse obdelat user posted image imajo pa veliko vsega pa skor vse ceneje k pr nas, tako da bova sobico najbrž vso tam nabavla, pa darila za novo leto tudi najbrž, k je fajn vse na enem mestu.

natasaxy ja tista bunkica tud meni rata včasih med user posted image user posted image , pa tudi včasih zjutrej čutim prej k ustanem... zgleda da se otroček razkomoti po svoje user posted image pa išče prostor zase user posted image upam sam da to ni tisto 'otrdevanje maternice' oz krči k ga nekatere omenjajo user posted image

naš buši je drgač ok, raste, pa boža mamico nazaj od znotrej user posted image ...

no pupe, božajte svoje trebuščke pa lepo se mejte!

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
2.11.2009 11:55:52   
katy83
pozdravljene punce!

torej, včeraj sem imela 26.rojstni dan ( ja rojena sem 1.novembra user posted image  ), kakih večjih praznovanj ni bilo, ker so bili prazniki. V soboto sva imela kolege na obisku, pa smo se smejali ob igranju Activity-ja. user posted image
Je pa moja teta nosečka, rok je imela 22.oktobra, pa sem včeraj full navijala, da bi rodila, ker bom dobila prvega bratranca (imam namreč 3 sestrične in nobenega bratranca). no, ni rodila in če ne bo danes, bodo ju3 sprožli porod.

Danes pa imam prvi sestanek v šoli za starše (ZDRAVA NOSEČNOST).

kaj sem še vam hotela povedatuser posted image

ela24 - upam, da se čimprej pozdraviš, je že skrajni čas glede na to, da že 2 meseca kašljaš.user posted image

natasaxy - meni sicer po user posted image  trebuh ne otrdeva, me pa naslednji dan full boli vse, tak da zdaj do pregleda ne bo nič z user posted image .   user posted image

nejanejc - uživaj v Avstraliji

marjanaj - fajn da si se mi pridružila 16.aprila, da ne bom več tak sama user posted image

cojka - profesorica? česa? vau, tudi jaz bom, še 2 izpita in diploma.user posted image

nič, lepo se imejte, pazite se, pa lepe preglede vam želim user posted image

katy

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
2.11.2009 12:01:37   
Chi_Pita
primorke ... ste prebrale temo pod izolska porodnišnica ... a se mogoče kateri kaj sanja?
Jaz ne vem če bi verjela, pa mislim, da bi v 1 tednu že prišlo do nas vsaj nekaj malega, kakj pravite? user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 13:03:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
2.11.2009 13:55:58   
pupa*81
uuu matematika, like it user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
2.11.2009 14:19:06   
BELA BUČA
Danes sem šla po enem mesecu v šolo na obisk. Klepet pri tajnici, s knjižničarko, z ravnateljico, z logopedinjo in ostalimi sodelavci je hitro minil. Prišla sem ravno med glavnim odmorom in priznam, da sem se vpitja in hrupa kar malo odvadila.

Jutri imam pregled in počasi bom morala zopet poslat izvide na komisijo. Kar se bolniške tiče, je tako: kontrole na domu še nisem imela. V odločbi sicer piše, da moram biti doma in da lahko grem ven samo, kadar obiščem zdravnika, a mi je ginekologinja rekla, da grem lahko na kratek sprehod v bližini doma. Moram priznat, da se je kar začudila, ker sem ta hišni pripor tako resno vzela, češ da to pošljejo vsaki. Za vsak slučaj sem šla še k osebni zdravnici, ki si je zapisala, da bo naslednjič komisijo obvestila, da mi dovoli izhode. Imam namreč teževe s hrtbtenico in zato sem se morala ukvarjati s športom in čim več gibat, zadaj se mi pa diagnozi kregata med sabo. Če bom preveč mirovala, bom imela hude teževe s hrbtom, tako da si poroda sploh ne zamišljam. Očitno bom morala poslušati samo svoje občutke in bo mera gibanja in počitka ta prava.
Sem pa govorila z različnimi delodajalci, ki so imeli več zaposlenih s tako odločbo. Vsepovsod so jih videvali, a jim prav nič niso mogli.
Skratka, vesela sem, da grem lahko vsaj po kruh al pa malo na zrak. Se pa veselim jutrišnjega pregleda, ker me zelo zanima, če se je posteljica mogoče kaj dvignila ali bo kar tam ostala.

Premikov še ne čutim in kot izgleda, bom med zadnjimi. Baje je do 20 tedna normalno.

Kdaj boste šle na 3D?

Lep dan še naprej in prijetno počivanje

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
2.11.2009 14:21:59   
mamika25
Pozdravljene vse user posted image !

Uf, kr trajalo je da sem vse prebrala. Te dni nisem imela nič časa za pisat, prejšnji teden me je bolel zob in šele 4. dan so mi ga uštimal. Bolečine so bile neznosne, antibiotik pa je začel delovati šele po nekaj dneh:(

Čestitke za vse bušije. Jst sm tut tolk okrogla že, sam v primerjavi z prejšnjo nosečnostjo je trebuh zdaj čist drugačen. Vse imam nakako v širino pa ne tolk naprejuser posted image . Bom poskusla dat dor kkšno slikco. Pri meni je že skoraj polnih 19. tednov. Čutim že prave brcike, ravno včeraj ko sem stala ob mizi, pripravljala kosilo in gledala hranouser posted image  je zares pobrcalo parkrat, da sem se prav zdrznila. Niso več samo "mehurčki", zdaj ga zares čutim user posted image
Bilo je govora o porodu in morem rečt da ste lahko srečne da ste rodile tako hitro... jaz sem bila v porod. sprejeta ob 9h zvečer (rahli popadki, odprta 3 cm), takoj dobila umetne... ob 4:30 sem šele rodila. Moj porod je trajal 7 ur in pol. Prerezana, šivana, tamala je mela nepravlne srčne utripe... cela štala. Upam, da bo zdej kej bolš. Bila pa sem totalno zategnjena, nič sproščena. Mislim, da nisem bila pripravljena in da sem šla preveč z lahkoto. Prosila sem jih za EA in CR pa me niso ubogaluser posted image . Vse skupaj se je srečno končalo. Nina je bla težka 3,2 kg. Upam, da bo šlo zdaj lažje, čeprav svetujem, da počakate doma kolkr se da, ker najslabš je to, da ti kr našopajo umetne če prideš tja brez svojih. Ne vem... Kaj druge mislite, tiste ki ste že rodile?

Mam občutek, da bo pri nas sneg danes. Zjutraj ko sem ustala (ob 5h - služba) smo imeli -7 C. Grejte se doma, počivajte (tiste ki lahko), se bom potrudila, da bom večkrat pisala. Zdaj ni zneslo.

Lep dan! 

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.11.2009 14:41:38   
nejanejc
ola, ta dez... bolj za spat doma :)

iiii matematika je bla meni tud vedno vsec :)

mamika, zakaj pa ti niso dali EA in CR?
jst tud upam, da bo slo kej hitrej... ma nikol se ne ve, prvic pravte, da traja mal dlje ane...

cojka, bom se potrudla s kako slikco, ce bom znala :)

Avstralijo pa res komej cakam, sploh da bova z mojim mal dlje skup, zdej je skoz po terenu po celem svetu... In je bil od maja res vec okol kot doma. Se res cudim,da sva dojencka napravla :) pa se upsela preselit in porocit. No, khinja se ni sestavljena, ampak pustmo malenkosti.

Lepo bozajte busije :)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.11.2009 14:51:49   
tintin
Hojla...ja res se je shladilo:) Brrr...

Tudi jaz sem bila ena od srečnic z zelo easy porodom....imela sem sprožen porod, 6 dni po roku, rodila v uri in pol (ura in pol od predrtja pl. mehurja), brez šivov, brez protibolečinskih zadev...no naš velikan je imel ob rojstvu 54 cm in 4200g....tokrat računam na podoben porod (I hope!)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.11.2009 15:04:02   
nejanejc
tintin, ti zelim se en tak porod :)

slike so ;-)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.11.2009 15:14:44   
tropical
KOlk ste se načvekale, včeraj sem samo seznam popravila na hitro in prečekirala podatke. Zdaj sem pa za nazaj prebirala kje sem ostala. In glej ga zlomka na strani 101. Pol sem pa šla gledat koliko strani je do konca. Kar neka časa se rabila da sem vas prebrala.
Z mano je ok. Počutje je tudi že boljše,user posted image . Danes in jutri sem doma na dopustu. Pol pa grem delat. Bom videla kakšna presenečenja me čakajo na delu.user posted image
nejanejc čestitke za Avstralijo.user posted image user posted image user posted image
katy83 vse najboljše

user posted image
ela24 upam da se čim prej pozdravišuser posted image user posted image user posted image

natasaxy men tud trebuh včasih ortrdi pol pa vzamem magnesol in mi je hitro bolje

dacy dobrodošla

user posted image

Mene tolk brdavice bolijo za znoret. Bog ne daj da se jih dotaknem, pol pa tamali se name skoz naslanja in sprašuje "mami kdaj boš kupila dojenčka" ali pa ko ga kdo sprašuje kaj boste pa meli on pa prav resno odgovori: "pupo bo mama kupila"user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsak mi reče kaj res?
Sama pa še ne vem kaj bomo imeli, Se mi zdi prav hecno. Ko mu omenimo pa če bo mogoče fantek na reče "ne pupa bo"user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali tudi vam dlesni krvavijo. Kaj pomaga a vi kaj vesteuser posted image

Nč grem mal pospravljat pol pa se pišemouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 2.11.2009 15:15:29 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.11.2009 15:55:02   
nejanejc
Lepo,d ajo boste kar kupili ;-)

Za dlesni baje najbolj pomaga C-vitamin

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.11.2009 16:18:38   
Getreal
Vse najboljše katy83!! user posted image user posted image user posted image moja nona in nono sta tudi oba rojena na 1. november user posted image

chi_pita jz sem brala ja..pa res ne vem kaj naj si mislim..ta ženska se je tko čudno izrazla,da je delovalo ful izmišljeno, ampak je pa kr trdila svojo čez in čez tko da ne vem...mogoče je neki resnice na tem.. v glavnem res čudno. Je pa to ful slaba propaganda. Mene bi blo kr strah it zej v izolo rodit..a ti hodiš v izolo?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.11.2009 16:49:25   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Lepo,d ajo boste kar kupili ;-)

Za dlesni baje najbolj pomaga C-vitamin

Tašča govori skozi tamalmu, da bo mamica dojenčka kupilauser posted image . Ma kaj hočem, meni gre  to na živce ma sej bo počasi spoznal da ni tako.user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.11.2009 18:06:35   
nejanejc
Meni se zdi simpaticno :)

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?