Chi_Pita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal chi_pita jz sem brala ja..pa res ne vem kaj naj si mislim..ta ženska se je tko čudno izrazla,da je delovalo ful izmišljeno, ampak je pa kr trdila svojo čez in čez tko da ne vem...mogoče je neki resnice na tem.. v glavnem res čudno. Je pa to ful slaba propaganda. Mene bi blo kr strah it zej v izolo rodit..a ti hodiš v izolo? oi, ja jaz sem iz Izole in bom po vsej verjetnosti kar na hrib šibala ko bo potrebno. A JBG se mi zdi vseeno boljše it v Izolo, kot pa do Postojne vozit ... bi se dragemu zmešalo po vsej verjetnosti, ko in če bo nujno. Sem pa danes brala, da sta 2 novorojenčka umrla in ne 9 , kot je trdila tista punca. Baje se to dogaja povsod, samo da mi ne izvemo za vsako smrt. Se mi je cela zgodba zdela malo pretirano kruta. Obdukcijo zdaj delajo, tako, da mislim, da v bolnici niso bili krivi za vse to. Ne vem kaj naj si mislim. nejanejc ... jaz sem tudi hotela pogletat tvoj album in mi piše samo naslov, not pa nikakor ne morem. Sej vem, da si bila lepa nevesta, sam veš kako je babji firbec. profesorice ... sej nisem vedla ali naj napišem ali na, sam jaz matematike ne maram. Nikoli je nisem imela rada in sem se vedno šlepala s 3 mimo letnikov. Imam pa dosti raje sociologija ali psihologijo in to sem hotela it tudi študirat, na koncu pa sem pristala na ekonomiji. Če jaz mojemu otroku ne bom vedla kaj pomagati pri matematiki, se bomo kar na vas obrnili. memole ... včeraj je ena punca odprla temo, da je v roku 1 tedna v Izolski porodnišnici umrlo 9 novorojenčkov in baje zaradi krivde zdravnikov ... ta tema je bila izbrisana, ker ni bila tako resnična, kot je ona trdila. Pa tudi odziv obiskanosti je bil ogromen in so se moderatorji odločili, da jo izbrišejo, dokler ne izvejo kaj več. Hja, a je možno, da se brcike že čutijo navzven ... zvečer je dragi držal roko pod popkom skoraj pol ure in kar naenkrat: waw, čutil sem ... jaz pa v smeh, da ni možno, on pa je trdil, da je čutil. Je pa res, da sem tudi jaz čutila, sam da se čuti že navzven, pa ne bi vedela ... a je možno? ... sem pa v 19.tednu?