|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
3.11.2009 12:40:42   
nejanejc
O snegec, tko, komalo naletava je prov lep res :) Sploh za Primorce, ko ga nismo vajeni :) Sej bi bil ze cas, da se ga navadim :) Tolko casa, ko sem ze zdoma :)

Za slike sem nastimala, da lahko vidijo "moji prijaltelji". Ne morem se glih vsemu forumu "razkazat". Chi_Pita midve sva pa prijateljici sam slik med sabo pa ne moreva gledat, nevem zakaj :(

Lepo za fantka!

Pa seveda upamo na koncno eno puncko za Natašo!

Papa

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
3.11.2009 12:48:43   
aprilski hrošček
Oj Pupa81 a si iz Dolnjega ali iz Gornjega Logatca? Jaz sem iz Dolnjega natančneje iz novih blokov zraven ceste ki pelje do avtoceste. Nujno se morava spoznati, ker imava tudi blizu PDP pa bova šli lahko kar skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image . A boš šla v Postojno???

Bay!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
3.11.2009 12:48:48   
nejanejc
Chi_pita, vzamem besedo nazaj, zdej lahko vse vidim :) Lep buši ;-)
Cojka, tud lep buši :)

lep dan

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
3.11.2009 12:49:30   
NATAŠA35
nejanejc drži mi pesti....imam občutek, da je ratala pupauser posted image user posted image , tak da upam, da me da na UZ danes, da vidim, kaj ma med nogamiuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
3.11.2009 12:52:47   
tatly
nejanejc-vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kak si bla lepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image a si iz primorske

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
3.11.2009 13:03:09   
pupa*81
ja za nataško itak držimo pesti za pupiko user posted image  user posted image

aprilski hrošček z dolnjega logatca ja, iz tastarih blokov pr domu upokojencev! za porodnišnico po vsej verjetnosti v Postojno, nism pa še 100%... če bo kej preveč zgodej pa kr v lj. sam v šolo za starše bom pa v lj hodila kr direkt iz službe, bo tko najlažje user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
3.11.2009 13:29:30   
aprilski hrošček
Tudi jaz navijam za pupko, da bo imel naš fantič čimveč lepotic na izbiro!!!!!

Pupa*81 saj potem sva pa blizu. Poznam tiste bloke. Jaz sem drugače tudi priseljenka vendar sem že 25 let v logatcu.  Jaz grem 100% v Postojno kar imam tam tudi ginekologa pa šolo bom tudi tam obiskovala, čeprav sem te tečaje že dala skozi, ker sem bila prisotna na porodu moje najboljše prijateljice. Nujno se morava spoznati, zdaj pa šibam ker se mi je služba za danes zaključila user posted image user posted image user posted image user posted image .
Juhuhu!!!

Božajte svoje bušije pa se tipkamo!!!! 

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
3.11.2009 13:42:53   
BELA BUČA
Prišla s pregleda. Zdravnica mi je zaradi placete zopet naredila UZ. Zaenkrat se stanje izboljšuje, ker se je posteljica dvignila za 2 cm. Upam, da me ne bo dala komisija v službo, ker je pri nas ogromno otrok bolanih. Vprašala sem za ceplenje, pa mi ga odsvetuje.

Bejbi naj bi bil velik med petnajst in šestnajst cm. Zdravnica pravi, da ga je pri teh cm že težko zmeriti. user posted image  Med pregledom je sedel oz. sedela.

Morfologijo imam 25. 11. v okviru naslednjega pregleda. Do danes sem se zredila + 0,5 kg.

Ker sem noseča prvič, mi je rekla, da ma do 22. tedna čas, da začne brcat tako, da ga bom čutila.

Za spol nisem vprašala, me pa vse bolj zanima, čeprav mi je čisto vseeno. user posted image  Do aprila bo še dolga, moj si pa tako zelo želi presenečenje.

Malo se zmigajte za majčke, ker sem že nestrpna. user posted image

Lp vsem

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
3.11.2009 13:43:51   
neka_noč
Nataša držim pesti za user posted image   !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2709
3.11.2009 13:46:20   
Chi_Pita
jooj Nataša ... jaz navijam za pupo ... upam, da bo danes pokazala svoje čare in bojo bratci dobili sestrico user posted image

nejanejc ... jaz sem šele kasneje videla, da imaš označeno da lahko vidijo prijatelji ... tako, da ja - sem videla vse albumčke ... kot sem rekla že prej, zelo lepa nevesta si bila user posted image

Pa čestitke za vse lepe bušije user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

Neposredna povezava do sporočila: 2710
3.11.2009 13:50:44   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: BELA BUČA

Prišla s pregleda. Zdravnica mi je zaradi placete zopet naredila UZ. Zaenkrat se stanje izboljšuje, ker se je posteljica dvignila za 2 cm. Upam, da me ne bo dala komisija v službo, ker je pri nas ogromno otrok bolanih. Vprašala sem za ceplenje, pa mi ga odsvetuje.

Bejbi naj bi bil velik med petnajst in šestnajst cm. Zdravnica pravi, da ga je pri teh cm že težko zmeriti. user posted image  Med pregledom je sedel oz. sedela.

user posted image user posted image user posted image   samo da gre na boljše ... vseeno pa držim pesti, da ti podaljšajo bolniško.  Glede cepljenja pa ti je g. prav svetovala. Ni za zaupat temu cepivu. Včeraj je na dnevniku bilo, da Švicarji ne cepijo nosečnic, otrok in starejših, ker ni dokazano, da nima negativnih stranskih učinkov. Po pravici povedano verjamem Švicarjem.

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
3.11.2009 14:08:19   
NATAŠA35
če pa tak držite pesti, potem pa bo pupa...user posted image user posted image user posted image

pred petimi leti so moji sodelavci zapili otroka po dolgem in počez, da mu je ratala pištolca user posted image user posted image , sem pa vesela, da imam takega cukra in ga ne bi zamenjala za nobeno punčko...

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
3.11.2009 14:19:13   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

Živjo ženskice!

Pupa81 sem ti že zadnjič napisala da sem jaz tudi iz Logatca!! In ker smo imeli zjutraj sneg je mojo zlato deklico kar vrglo iz postelje in po dolgem času sva pravočasno prišli v vrtec in potem jaz še v službouser posted image user posted image user posted image .

Drugače sem OK edino full me je začela zgaga matrat user posted image user posted image user posted image , včasih so rekli, da če te peče zgaga v nosečnosti da otročku laski rastejo user posted image user posted image .

Agrojuhica full mislim nate ker imaš kamalu AC. Bom full držala pesti user posted image user posted image da hitro prestaneš, da je pa vse OK pa je itak že znano!!

Lep zimski dan še naprej!!!!

Ja res je glede zgage in lask!
Mene je v prvi kar v redu dajala in mi je samo coca cola pomagala in tamala se je rodila z tako čupo da sam stoj in glej pa še čist črne je imela zdej je pa skor blont in niti en lasek ji ni odpadu!
Pa mislim da bo tokrat spet ena čupa ven padla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2713
3.11.2009 14:26:46   
memole
Ejla!

Kako ste?

Jaz sem si čajčka naredila ker je mrzlo!
Na Slavniku je sneg mi smo pa meli dež in burjo!user posted image
Jaz bi snegeca dejte ga kej k nam na obalo poslat ker ga že zeeeeeeeeeeeeeeeeelo dolgo ni bilo!
Skor vsako leto sneži oz ga sam mal naletava da bi se pa primu pa redko kero leto!
Ni več tiste zime kot je bla,ko sem bla še majhna smo ga imeli pa zelo veliko se še zdej spomnim kako sem na balkonu delala sneženega moža pa z mami smo šle v trgovino in smo kr po riti puzale k se nama je zdrsnilo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za fantka!
Se mi zdi da so samo fantki dejte kakšno pupco najavit!user posted image user posted image
Če ne ne bojo tej fantički imeli nobene izbire!user posted image user posted image user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
3.11.2009 15:01:13   
NATAŠA35
evo jaz se odpravljam domov, potem pa na pregled...upam, da bo user posted image

aja, včeraj sem našla hlače - jeans za nosečnice z elastičnim pasom in to za neverjetnih 29€user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
3.11.2009 15:40:11   
nejanejc
tatly, jst sem cistokrvna Primorka ja, sam izseljena  :)

bela buča. pr meni je enako s spolom, jst sem vedno bolj radovedn, moj pa pravi,da je vseeno... Sej meni je tudi, sam em pa vedno bolj firbec

Nataša, super za hlace :)

Ce maste se kej snega v Logatcu in Štajerskem pa se le kepajte :)

papa

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
3.11.2009 16:01:08   
pupa*81
heh, preden pridem iz službe ga bo najbrž že pobralo

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 16:18:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
3.11.2009 16:21:32   
nincy29
hejla
imam eno prošnjo..ne toliko strani pisat ko me ni ker potem 1 uro samo prebiram poste za nazajuser posted image user posted image
prebiram da mate sneg okol..mi na goriškem ga tako ali tako fuul malo vidimouser posted image
me je pa sestrca(ima 5 let) danes zjutraj na vse zgodaj nasmejala,sem si eno mal tanšjo majco oblekla pa mi je mama rekla da je zuni fuul mraz in naj si kaj debelejšega oblečem pa sem rekla da meni itak ni mraz in takoj sestra reče ja Nina je pa dojenčku potem mrazuser posted image user posted image user posted image
nataša držimo pesti za user posted image user posted image
meni se zdi da bomo kar mi user posted image meli..nevem 6. čutuser posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
3.11.2009 16:23:50   
Getreal
dober dan želim gospodične user posted image

Cojka lepo da je vse v redu s tabo in da ni blo nič narobe. Mene je tudi danes nekej bolelo ko sem se šetala po Ljubljani, ampak je pol minilo, tko da sm sklepala da je to zarad širjenja mišic...alpa neki takega user posted image

joj Nataša jz sm že čisto firbčna kaj imaš user posted image kot da bi gledala telenovelo! Dej čimprej javi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 16:30:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nincy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
3.11.2009 16:41:32   
Anonimen
No končno mam spet mal časa.

Jaz sem se pa spet prehladila, sem ko da bi me tovornjak povozil. Sej ne vem kaj nej sama s sabo.

pupa*81 a potem imajo v Ikei lepe stvari za otročke? Se splača it pogledat posteljice in te stvari?

tropical krvaveče dlesni lahko pomenijo vnetje, ki je pri nosečnicah zelo pogosto. Meni se je to zgodilo in na koncu sem imela tako gnojno vnetje, da je bilo joj. Meni ej zobarca priporočala Curasept ali Gengigel. Joj si me spomnila, da imam jutri zobarja. Mi je že zdej slabo, samo da se spomnim. user posted image

Jaz bi tud snegeca v Lj. Letos ga pa tok komi čakam. Sam sem pa žalostna, ker ne bom mogla letos smučat. No ja, se bom pa mal šetala ta čas ko bojo ostali užival.

Ena je sprašvala za 3D. A ni to najbolj it v zadnjem trimesečju?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
3.11.2009 16:51:36   
Kepica83
Živjo punce!
A je katera, ki še ni okužena z toksoplazmozo? Jaz imam 2 pregled v ponedeljek pa me je kar malo strah da se nisem okužla. Nimam kaj dosti časa za pisat. Vas pa lepo pozdravljam.

Cojka, getreal, nincy, tatli, katy83 kak ste punce?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
3.11.2009 17:15:44   
Getreal
hej hej kepica user posted image   Jz sem prou fajn..zej se malček učim ker mam ju3 kolokvij user posted image no pa sej bo..
Kaj pa je zej s to toksoplazmozo? A ti je še nisi mela pa te zej skrbi da si jo kje fasala?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
3.11.2009 17:16:23   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Živjo punce!
A je katera, ki še ni okužena z toksoplazmozo? Jaz imam 2 pregled v ponedeljek pa me je kar malo strah da se nisem okužla. Nimam kaj dosti časa za pisat. Vas pa lepo pozdravljam.

Cojka, getreal, nincy, tatli, katy83 kak ste punce?

Ja mislim, da nas je akr dosti takih, ampak če se izogibaš kozervirani hrani, iztebkom živali itd... Se nimaš praktično kaj bat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?