neka_noč
|
Danes je pri nas tak lep dan, tako da sem mal ven pobegnala, ker sem drugače od včeraj v "house restu" do 30.11. pol bomo pa vidli naprej. Dovoljene imam namreč samo obiske pri zdravniku. Sej ne da sem misla kaj ful delat, sam kakšni sprehodi po sončeku se pa priležejo. Ena izmed nas na forumu je o tem sicer že pisala, pa me zanima, če se je uspela z zdravnikom potem kaj dogovorit glede izhodov. Mal se mi zdi namreč too much, da niti s Cirilom, ki btw ni v vrtecu, dopoldne, ko sva sama sploh ne bi smela ven. Tudi sama sem v bolniškem staležu, pa nisem stalno doma. Vem, da je o tem že enkrat ena nekaj pisala, pa tudi vem kaj mi piše od komisije... Piše se marsikaj. Dejstvo je, da te delodajalec lahko preverja ali si doma in tudi dejstvo je, da eni to res počno. Kako je pri tebi ne vem. Pri meni je tako, da sem sama sebi delodajalec.... tako da teh skrbi sicer nimam, je pa res, da sem doma, a stalno sigurno ne, ker tudi ni življenjsko - otroka moram peljati v vrtec, jesti moram tudi - torej tudi v trgovino, kot tudi z otrokom k njegovemu zdravniku, logopedu, zobozdravniku,.... pa tudi na sprehod grem s psičko .... Meni nič napisanega ne bo preprečilo, da ne bi šla ven na zrak, če mi to dopušča počutje (pa tudi priporoča g-to ni nikjer zapisano). V prvi so mi tudi napisali, da moram stalno počivati, ležati,... pa sem bila pred zanositvijo vsak dan 2,5 ure na fitnesu, imela kondicije kot konj, .... in tako po njihovo , sem se začela sama sebi smiliti, sem samo še jedla, zredila pa sem se tudi za 21kg!!!! Tokrat poslušam sebe oz. svoje telo: ko sem utrujena, se vležem, tudi zaspim, sicer pa grem tudi ven. Še posebno s sinom. Saj te nihče ni privezal na dom ! To je sicer moje razmišljanje.... V razmislek tebi.
|