sjmm
|
Maj je omagal - zdej ima ta drugo rundo, je še komaj pojedel kosilo, a nekako vztrajam, da je z nami skupaj, ker je tko fajn ritem in še lepo, čeprav potem jaz itak težko kaj pojem, a sej to je gut za + kg. Sem pa dans komaj skuhala, še dobr da sem si mal prpravla, ko je prvič spal, se je drl ko vrag , sam da sem ga kam odložila, pol so ga mulčki mal zamotli, pa sam da me je vidu al pa slišu, je takoj zatečkov, upam, da se bo kej spočil. Aja, me zanima kakšne količine vaši pojedo kosila ali pa sadne kašice in koliko mlečnih zadev oz. konkretno mleka, no, tiste, ki ne dojite, joj, se mi zdi da nazadnje, ko sem imela bejbija v hiši pol tolk nisem komplicirala in ml štela, najbrž me emšo daje, pa še povsod je tok o tej prehrani...ah, no, midva pojeva nekak tkole: 04h 150-180ml AM zgoščen, 9h 200ml mlečne kaše Milupa z vodo, 11.30h 100 soka hipp+voda ali 120ml AM, 13h 200ml sadje ali sadje+jog ali skuta , tudi že kak obstgarten 16h 180-200ml kosila 19h 220ml lino + AM 21h 150-170ml AM s kako žlicko sadne skute ali vanilijevega jogurta - to obožuje Mislite, da poje zadosti, k zadnjič mi je tašča rekla, da je kar težek za nosit, ampak, da zgleda pa suh???? Ima pa tam 9,5 kg in 75cm, po domačih meritvah. Ma sej ne vem zakaj tok kompliciram, zgleda, da je tak dan.