sjmm
|
joj, men se dans nč kej dost ne da, mali je omagal, je kr stekleno že gledal, tile zobki ga bodo revčka res namučl. dons je tak mir, se mi kr stanvanje večji zdi, pa zjutraj sam par skodelic ...sicer pa sej bodo popoldan vse not prnesl. Hči mi je včeri rekla, da je med tem počitncam sam posodo iz pomivalca zlagala, no v teh 10tih dneh tam ene 4x, peremo pa jo v povprečju 2-3x na dan, tko da je bla včeri revca že čist izmučena. no, je pa za to ta velk sine bol priden in ti sprazne pomivalc tud ob polnoči, če ga prosiš, itak se mi zdi, da cel dan sam njega prosim za kako pomoč...dej, Janči..mal smeti odnes, dej Janči, pa mal na Majčka poglej, pa se nč ne pritožuje, je čist po mamici . Saša in Miha pa sta druga pesem, ponavadi več godrnjanja kot je sploh dela z naloženo stvarjo, tko da vse čas tak mal v brado godrnjata,no, pa ful traja preden sploh začneta, pa pol še tri dni javskata kok sta zmatrana no, bo treba kej v lonc vršt, moj pa na zadnji strani hiše - beri imamo vrstno hišo, lepi izolacijo, spredaj že imamo novo fasado, joj, je bajta zdej glih tok stara, da je vse na naju padl, njegova dva si pa sam na vikendu rihtata, sam nama se tud kr mal trapast zdi, k tle itak še ni nč najinga, no, sam na toplem pa mormo bit, zdej je centralna na novo, pa ni blo izolacije, ja, pa je treba še to...k je pa slab vreme napovedan, je pa malanje moj kuhne prestavu , ker je treba najprej zuni,no, še dobr da ni velik