|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
2.11.2009 12:33:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jao meni, pa tole vreme. prej sem se nad meglo pritozevala, zdaj pa ze dez pada. pomaranca je spala glih 20 minut, zdaj pa zahteva mojo 100% prisotnost pri njej na tleh, sicer je dretje. se dobr da mam prenosnik, sam baterija je ze mal svoh, no mal bo ze.

kolumbo next ma najcenej pa najboljs hlace od trenerk. drgac jih ima pa hm tud.

sjmm no tudi jaz se priporocam za kak recept. kako pa naredis tole brokolijevo omako s smetano? mi sicer nismo cist vegiji, samo doma ne kuhamo mesa. danes sem imela ful dober plan narest rizoto in tofu, pa sem prejle tofu ven vzela in ugotovila, da mu je rok pretekel. zdaj bo samo zupca in rizota.

punce, a vi ze dajete tamalckom grah, zelje, repo?

kaj pa take zupce in omake, kjer je zraven kaj prazene cebule in cesna?

grah jemo že od 6 meseca, zelje je enkrat že jedu danes ga bo drugič, repe pa pr nas ne jemo:)))
pražena čebula oz. omaka torej kak golaž ja že jemo:)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
2.11.2009 12:34:49   
Katjusa
z benijem sma zdle urco in pol hodla ampak to res po gozdu, in po gozdnih cestah... čist malo po asfaltu..... pa še poz smo zgrešil (moja mami je bla zraven) in smo lezli po hosti na vrh hriba, da smo najdli kje smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
beni je dvakrat podremal v nahrbtnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem ga dala pa v posteljo ajat in je sam dol paduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.11.2009 12:37:25   
MIHAILO
A lahko zitno kavo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.11.2009 12:41:44   
Čebel@

cebela uau, pikapolonica ima se bolj hud mikroskop, pa komplet za gojenje kristalov, tko no, to bi bilo mogoce zanimivo.
mikroskop ima,jaz bi kakšne epruvetke  in mogoče knjigo s poiskusi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
2.11.2009 12:43:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

če je kje katera videla kdaj  laboratorij za malo večje otroke(za ekspirimente),mi naj  prosim pove

v intaršparu imajo elektropionirja.... super zadevca za delat fizikalne poskuseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakamo da jo florjanu kupimo..... moj je bil star 5 let kos o mu to kupli in še zdej ima kr precej teh delov doma in so še uporabni.... mislim, da je to ful pametno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
2.11.2009 12:54:32   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Zivjo punce...vcasih vas preberem ampak ne uspem nic napisat....Naj povem ,da sva tudi midva z mojim zacela z dieto...Ne vem pa a morm kavo pit ,ker jjo ne pijem?Jo lahko z nesladkanim cajem zamenjam???

Ja..lahko... ampak ne s kakim sadnim... probaj kakšni pravi čaj, na primer zeleni....

Kako ste??? Kako Mihailo??

Aha ok,ker caje pa rada pije in jih nikoli ne sladkam...a kamilica je tudi lahko ane?
Smo vredu,atija imamo se ta teden doma tko da uzivamo...na rac. grem pa res bolj malo ampak obljubim ,da bom prisla mal vec tukaj pocvekat...kosilo sva ze pojedla,jaz celo pustila eno jajcko ker ne maram tok...user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
2.11.2009 12:55:59   
Maksi1
Piskot - naša že en čas je grah, in stvari pražene na česnu in čebuli. Zelja in repe pa ji še nisem dala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
2.11.2009 13:04:33   
Katjusa

če je kje katera videla kdaj  laboratorij za malo večje otroke(za ekspirimente),mi naj  prosim pove

v intaršparu imajo elektropionirja.... super zadevca za delat fizikalne poskuseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakamo da jo florjanu kupimo..... moj je bil star 5 let kos o mu to kupli in še zdej ima kr precej teh delov doma in so še uporabni.... mislim, da je to ful pametno darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je to???

nekaj takega http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.limundo.com/slika-Elektropionir-kompled-za-starije-od-9-godina-178691x400.jpg&imgrefurl=http://www.limundo.com/aukcija-Elektropionir-kompled-za-starije-od-9-godina-133542&usg=__8gEchXf2NL6KeFsCFc9BVzLgijo=&h=271&w=400&sz=31&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=lpGoq2i1bqU5KM:&tbnh=84&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Delektropionir%26hl%3Dsl%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1
zraven so vedno tudi načrti in mislim,d  aza tekega fanta pri tej starosti je to res super darilouser posted image user posted image user posted image user posted image si mi dala faj idejo za januarja sosedovga fantauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 2.11.2009 13:06:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
2.11.2009 13:10:55   
MIHAILO
ONASIS kuhano sunko si rekla da kupis v Lidlu ane?Upam,da jo bom nasla...kaj si pa o repi pisala?jo tudi v lidlu kupis,dej mi prosim napisis,ker bom sla v lidl vse kupit..hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
2.11.2009 13:49:35   
Ajvy

ajvi a si pomislila, da ima tisa mogoce vneto ritko zaradi AB? Jaz bi ji na tvojem mestu kupila biogaia kapljice, da se ji mal crevesje popravi. me pa zanima, a se toliko spi?

sem sem....seveda je to od AB....sem pa pozabila , da lahko to tut s kapljicami zrihtam...HVALA::::si takoj zapišem...je pa praška pasta full pomagala...res...sploh ne morem verjet...dobra stara praška pasta......
Spi...dopoldne 2-3 ure, pa popoldne kakšno uro..ponoči pa od 20.00 do 07.00.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
2.11.2009 13:50:12   
Ajvy
odspali sva 3 ure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
2.11.2009 13:52:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvi a si pomislila, da ima tisa mogoce vneto ritko zaradi AB? Jaz bi ji na tvojem mestu kupila biogaia kapljice, da se ji mal crevesje popravi. me pa zanima, a se toliko spi?

sem sem....seveda je to od AB....sem pa pozabila , da lahko to tut s kapljicami zrihtam...HVALA::::si takoj zapišem...je pa praška pasta full pomagala...res...sploh ne morem verjet...dobra stara praška pasta......
Spi...dopoldne 2-3 ure, pa popoldne kakšno uro..ponoči pa od 20.00 do 07.00.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful je pridna

jst pa nisem vedla da od AB lahko dobi dojenček vneto ritkouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.11.2009 13:56:45   
Ajvy
Kolumbo...jst samo še prek next-a kupujem trenirkice...ker dobim dva para za 11 evrov....tukaj ...je res...je v Hoferju ponavadi ceneje..samo kadar pridem,.zjutraj, popoldne, na dan akcije..al pa kasneje..nimajo številke in samo bencin trošim..ne grem se več...kliknem, dobim na dom...in se imamo krasno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.11.2009 14:00:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ONASIS kuhano sunko si rekla da kupis v Lidlu ane?Upam,da jo bom nasla...kaj si pa o repi pisala?jo tudi v lidlu kupis,dej mi prosim napisis,ker bom sla v lidl vse kupit..hvala

repo sem kupla kar od Naturete vloženo v kozarcu...ne vem, če jo imajo v Lidlu...mislim da ne.... drugače pa boš kuhano šunko zih našla v Lidlu.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
2.11.2009 14:17:37   
Čebel@

kaj pa je to???

nekaj takega http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.limundo.com/slika-Elektropionir-kompled-za-starije-od-9-godina-178691x400.jpg&imgrefurl=http://www.limundo.com/aukcija-Elektropionir-kompled-za-starije-od-9-godina-133542&usg=__8gEchXf2NL6KeFsCFc9BVzLgijo=&h=271&w=400&sz=31&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=lpGoq2i1bqU5KM:&tbnh=84&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Delektropionir%26hl%3Dsl%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1
zraven so vedno tudi načrti in mislim,d  aza tekega fanta pri tej starosti je to res super darilouser posted image user posted image user posted image user posted image si mi dala faj idejo za januarja sosedovga fantauser posted image user posted image user posted image user posted image

o super zadevicauser posted image user posted image user posted image morem it v špara pogledat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
2.11.2009 14:21:33   
sjmm

jao meni, pa tole vreme. prej sem se nad meglo pritozevala, zdaj pa ze dez pada. pomaranca je spala glih 20 minut, zdaj pa zahteva mojo 100% prisotnost pri njej na tleh, sicer je dretje. se dobr da mam prenosnik, sam baterija je ze mal svoh, no mal bo ze.

kolumbo next ma najcenej pa najboljs hlace od trenerk. drgac jih ima pa hm tud.

sjmm no tudi jaz se priporocam za kak recept. kako pa naredis tole brokolijevo omako s smetano? mi sicer nismo cist vegiji, samo doma ne kuhamo mesa. danes sem imela ful dober plan narest rizoto in tofu, pa sem prejle tofu ven vzela in ugotovila, da mu je rok pretekel. zdaj bo samo zupca in rizota.

punce, a vi ze dajete tamalckom grah, zelje, repo?

kaj pa take zupce in omake, kjer je zraven kaj prazene cebule in cesna?

grah jemo že od 6 meseca, zelje je enkrat že jedu danes ga bo drugič, repe pa pr nas ne jemo:)))
pražena čebula oz. omaka torej kak golaž ja že jemo:)

ojla, ja mi tudi že jemo kakšno omakco na mal popražene čebulce, sam tko 1-2x na teden, je pa opazno, da ima tako raje k ma več okusa.

Ja, pa še BROKOLIJEVA OMAKCA : poprežim mal čebulce, en por, pa 2 česenčka na oljčnem olju, dodam brokolijeve cvetke, mal popražim, da ovenejo, solim, zalijem - lahk z vodo ali pa juhco, če jo imate, pol mal pokuham, dodam sladko ali kislo smetano - stvar okusa, potem pa en del vzamem stran in zmiksam s paličnim, potem pa dodam k ostali omakci, pa mal poprčka in sesekljan sveć peteršilj, pa je fino za k pirejčku, lako pa se doda še mal naribanega korenčka in na koncu po želji malo zagosti z moko+voda.

To je to, dober tek!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
2.11.2009 14:39:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kolumbo...jst samo še prek next-a kupujem trenirkice...ker dobim dva para za 11 evrov....tukaj ...je res...je v Hoferju ponavadi ceneje..samo kadar pridem,.zjutraj, popoldne, na dan akcije..al pa kasneje..nimajo številke in samo bencin trošim..ne grem se več...kliknem, dobim na dom...in se imamo krasno

se podpišem za nextuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
2.11.2009 15:15:53   
Onasiss
next je super....samo za mojga Vita nimajo nč oz. je kar drago...user posted image user posted image  za Evito pa ne bom nič kupovala, ker imam fulllll cunj....user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 16:24:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
2.11.2009 16:30:29   
baki
jst sem pa lena ko zmaj.se mi nč ne da.nik je tečen,je ob 15.00 zaspal.če pa sem ga položla ob13.30.pa je spal sam pol ure pol je bil pa tečen.sem mu dala malo za jest sej ekstra sploh ni hotu pol pa sem vidla da se sploh ni naspal pa sem ga dala nazaj spat.evo ga je ze pokonci.nos še vedno toči,pa polna luna,pa slabo vreme.......pa bi se še kaj našlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .tk ni čudno da so malčki tk tečkani.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
2.11.2009 16:32:20   
claud
dan!

Evo mi mamo ze od sobote zabasan nos.....upam da kmal mine!

Je pa zdj Larissa ful dobila apetit in poje kar ji damouser posted image user posted image user posted image user posted image

piskot....zelja ji se nism dala....grah dam skup s pire krompirjem...cebula je pa pri nas osnova za vse in jo ma radauser posted image

dietkarce svaka cast za vztrajnost!!!!!user posted image user posted image user posted image

VPRASANJE: KAKO GRE TO Z VLIVANJEM FIZIOLOSKE V NOS....KAKO MORE BIT OTROK POSTAVLJEN, KOLK KOLICINSKO....SKRATKA RABLA BI VEDET CEL POSTOPEK??????????user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.11.2009 16:51:23   
sjmm
Maj je omagal -  zdej ima ta drugo rundo, je še komaj pojedel kosilo, a nekako vztrajam, da je z nami skupaj, ker je tko fajn ritem in še lepo, čeprav potem jaz itak težko kaj pojem, a sej to je gut za + kg.

Sem pa dans komaj skuhala, še dobr da sem si mal prpravla, ko je prvič spal, se je drl ko vraguser posted image , sam da sem ga kam odložila, pol so ga mulčki mal zamotli, pa sam da me je vidu al pa slišu, je takoj zatečkov, upam, da se bo kej spočil.

Aja, me zanima kakšne količine vaši pojedo kosila ali pa sadne kašice in koliko mlečnih zadev oz. konkretno mleka, no, tiste, ki ne dojite, joj, se mi zdi da nazadnje, ko sem imela bejbija v hiši pol tolk nisem komplicirala in ml štela, najbrž me emšo daje, pa še povsod je tok o tej prehrani...ah, no, midva pojeva nekak tkole:
04h      150-180ml AM zgoščen,
9h        200ml mlečne kaše Milupa z vodo,
11.30h 100 soka hipp+voda ali 120ml AM,
13h      200ml sadje ali sadje+jog ali skuta , tudi že kak obstgarten
16h      180-200ml kosila
19h      220ml lino + AM
21h      150-170ml AM s kako žlicko sadne skute ali vanilijevega jogurta - to obožuje

Mislite, da poje zadosti, k zadnjič mi je tašča rekla, da je kar težek za nosit, ampak, da zgleda pa suh????user posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa tam 9,5 kg in 75cm, po domačih meritvah.

Ma sej ne vem zakaj tok kompliciram, zgleda, da je tak dan.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.11.2009 17:00:54   
Čebel@
claud........ko ji dam fiziološko od nivee ki je v ampulcah,jo dam na bok in zlijem v tazgornjo nosnico da čez drugo ven priteče,pol jo dam pa sedeti ali pa kravice pasti
sjmm......pri nas ne poje vedno isto......kakšen dan tudi 300ml kosila ali sadja,vsacih pa le par žličk in je sita.....jaz se nebi obremenjevala če je pretežek/prelahek,ker dokler lepo raste in spi,je dobrovoljček,mu nič ne fali

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.11.2009 17:04:37   
Čebel@
meni je pa v soboto popoldan crknil palični(mater dala sem 40€ pred 3mi meseciuser posted image ),no kličem v trgovino in mi pove da bojo poslali na servis potem pa ima on  45 dni časa da to oštima-halloooo jaz ne morem biti 2 meseca brez.....zej mi ga je kolegica posodila,grem pa v kratkem enega čist čip kupit

zdele se je pa Hana zabunila da ona nebi spala(zdej bo pa do 20.00 pokoncuser posted image ) in se dere v posteljici,in pride gor tašča in kar k njej v sobico in jo je hotla neki zabavatuser posted image user posted image user posted image .....sem jo napodila ven iz stanovanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.11.2009 17:12:18   
Katjusa

claud........ko ji dam fiziološko od nivee ki je v ampulcah,jo dam na bok in zlijem v tazgornjo nosnico da čez drugo ven priteče,pol jo dam pa sedeti ali pa kravice pasti
sjmm......pri nas ne poje vedno isto......kakšen dan tudi 300ml kosila ali sadja,vsacih pa le par žličk in je sita.....jaz se nebi obremenjevala če je pretežek/prelahek,ker dokler lepo raste in spi,je dobrovoljček,mu nič ne fali

sek kr podpišem glede prehraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!