|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
1.11.2009 11:29:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Inana, jst sem imela iste znake (isto kot pred M-krči, tečna, jokava, itd...), sem se že pripravljala na to, da ne bo vse skup nič...No, pa se je vse skupaj lepo umirilo in danes sem rekla, da bom naredila test...Pokazali sta se dve črtici, sicer ena bolj švoh, bila pa je...user posted image Sicer je bila potem čez pol ure tut tista ta druga čist super močna...sam takrat je test itak že neveljaven al kako? Mislim, da od stopke ne more bit več pozitiven, kaj pravite punce?
Sicer mi je pa že dva dni zvečer malo slabo in mi gre malo na bruhanje (tako kot v prvi nosečnosti-ni mi blo nikol slabo zjutraj)...Ne vem al je to psiha al kaj...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
1.11.2009 11:35:39   
Fargesia
picolaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.11.2009 12:09:26   
Anonimen
dysan, upam, da se krvavitve ponehajo!!!!

špelka, super rezultat!! Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bayb, zarad hiperstimulacije težje lulaš. Ampak če si boljše, potem nimaš kaj skrbet.user posted image

mismis, bom res tako naredila! Pa upam, da ne bojo kej kompliciral.user posted image

picola, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.11.2009 12:13:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
picolaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.11.2009 12:29:21   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.11.2009 12:31:07   
Tanja_Jes
Fargica  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti še naprej

Dysan....ne obupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....vzemi si čas zase...potem pa v nove boje...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.11.2009 12:34:32   
Tanja_Jes
Pikovitka....pa ne da si že ustala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi....kdo bi si mislil da bom vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa uspešno opravi jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

Pa še mal navijanja za jutri  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje drogerašice....

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.11.2009 13:03:44   
sonček33
loremi hvala za fruštek in kavo, upam, da je mogrena minila..vem, kako boli... jaz moram navadno iti v zdr. dom po infuzijo, da prime

fargi...beli ki te ljubim, belo

bozza kuham: popečeni puranji zrezki, pire, korenje+cevteča za prilogo, radič z jajcem. Lovrenc bo jedel enako, le malo manj slano in brez solate.

dysan ne obupajta. user posted image

mismis te ej kaj zeblo na jutranjem sprehodu? Počutje?

picola čestitam. Superca. naj bo vse kot mora biti.user posted image

spelka, kaj počivaš?

zarja, Tanja, pikovit - kaj novega? ste pridne?

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

Navijam.
Fajn zrihtajte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.11.2009 19:01:41   
picola1
Ojla!

Hvala lepa punce za čestitke!!! Sicer sem še vedno malo rezervirana, nikoli se ne ve...Sem pa neprimerno bolj pomirjena kot pred dnevi in se že skoraj počutim kot nova nosečka...(joj, sej ne morem verjet, da nama je tudi tokrat uspelo v prvo...)
Držim pesti za vse ostale, ki se borite!!user posted image user posted image user posted image
Fargi? user posted image Zakaj si pa ti tok skrivnostna?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.11.2009 19:37:13   
Hope2
Imela bi eno vprašanje za vas! Mojo prijateljico zanima ali ima tudi letos Reš kaj ekstra postopkov na koncesijo? Če se ne motim je vsak konec leta dobil nekaj ekstra postopkov, a je tudi letos tako?????

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.11.2009 19:42:54   
Pija76
Hope jaz te samo želim lepo pozdraviti, odgovora pa žal ne vem.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.11.2009 19:48:05   
BarbiG

Picola, čestitam. user posted image user posted image user posted image

Fargi, tale belina pa pomeni nekaj dobrega. Kdaj lulaš? user posted image

Pika, sploh ne vem kaj naj rečem. Verjamem pa ti, da je prišel čas premora od vsega skupaj. Daj res vse na off, pa nikar ne obupaj. Daj času čas in ko bosta pripravljena, nadaljujta z bojem. Enkrat bo tudi vama otroček prišel nasproti. user posted image user posted image user posted image

Dysan user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.11.2009 19:54:28   
pika74
Hvala punce...

bayb77 a veš, da je bil tisti komad Dan ljubezni ravno včeraj na radiu... malo po tistem, ko sem delala test... lahko bi bil zame, pa tokrat ni bil. Praviš, da je bila karmen 12x na IVF-ju. ja saj včasih je res tako, da me nekako pokonci držijo le še tiste, ki so šle večkrat, kot jaz in uspele. Ampak teh je vedno manj.

Med temi na RR je ena taka, ki mi je nekako blizu po številu poskusov - pikovit. Pikovit, vem, da veš, kako nama je. In občudujem tvojo moč. Ti si šla še večkrat čez to... vem, da imaš v podpisu napisano, da si že 10x pogorela...user posted image . Moja cifra je malo nižja. Ampak ko seštejem leta, od prvega poskusa... se kar zgrozim. Zdaj je že 9 let in pol od takrat. Če bi bilo po sreči, bi bil prvi otrok lahko zdaj že v šoli. Pa ni in ni...
Praviš.... Praga ali MB. Mogoče bi MB prinesel kak čudež. Čeprav bolj malo verjamem v to. Tam je postopek sicer malo drugačen od Lj in Reševih... Praga... to bi bilo za razmislit. Najbrž si imela v mislih darovalsko celico. Imaš mogoče kakšne izkušnje s tem? Reš je tudi omenjal tole... Pa spomnim se, da mi je nazadnje rekel: Zanič ste. Toliko celic, pa nikoli nič. Vsega skupaj ste jih imeli že okoli 100. Pa nikoli nič.
Kar groza me je klicat ga po telefonu in mu povedat, da iz tistega blagega plusa ni nič več, temveč le še minus user posted image . Ga pokličem jutri enkrat.

Drugače sva z mojim danes odločna, da na postopek ne greva več. Zdaj je treba delati na zdravju, psihi, medsebojnih odnosih... in zadihati. Dovolj je te loterije. Vsaj zaenkrat.

Mogoče enkrat, ko bova zbrala moč... stopiva do Reša, vendar le na pogovor, ne na postopek.

sonček33 user posted image . Si me spravla v dobro voljo. Praviš, da sem bla vidit mogočna... ja saj na zunaj sem običajno čist normalna. Za mnoge zelo pozitivna, polna energije. Ampak znotraj... zlomljena... na momente že prav depresivna. Včasih so obdobja, ko solze pritečejo kar same od sebe... brez pravega razloga. Preveč je te žalosti in neuspehov... res bo treba delat na sebi. Drugač me bo zlomilo. In če mi potem slučajno uspe, bom slaba mama. Otrok pa potrebuje zdravo (tudi psihično močno) mamo. In tud na to je treba mislit.

No, zdaj sem pa malo naložila... naj bo dovolj, da vas ne zamorim preveč.

Lep večer še naprej.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.11.2009 20:38:10   
picola1
Pika in pikovit...Kok mi je hudo, ko berem kako tako zgodbico, kot je vajina...Sicer nimam pojma, kako je v vajini koži, lahko pa si samo predstavljam...Svaka vama čast za vztrajnost, jst ne vem, če bi zmogla tolk...Iz srca vama želim (in vsem, ki prestajate podobno), da vama končno uspe!!! In verjamem, da vama tudi bo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.11.2009 21:01:46   
Inana
Joj Picola1, superca, tole je pa res fajna novička user posted image
Pri meni tudi dve novički - kot vedno, ena dobra in ena slaba:
najprej dobra; danes sem splekla piškotke po receptu Tanje_Jes in so bili njami njami user posted image user posted image user posted image
potem pa še slaba; gospod Izcedek je prišel na obisk - dan pred predvideno user posted image hmmm, najbrž ne bo naključje user posted image
Kako se kaj ostale držite?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.11.2009 21:10:16   
picola1
Mah, Inana, to se je g. Izcedek samo malo oglasil...Se mu mudi naprej še druge mal strašit...
Upam, da se g. čimprej spelje, ker je NEZAŽELJEN!

Mal heca...Drži se. Mislim tudi nate in držim pesti!!user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.11.2009 21:16:23   
miklarom
picola - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

Fargi - jessssssssssss za belino, in naj tak tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mojauser posted image me tak zeza da groza, je ni ni ni od nikoder, čeprav sta mi že dva G. - ja napovedala da že prihaja, je še vedno ni iz za ovinka, očitno je še premalo polzko od mraza, da je ne vrže iz ovinkauser posted image user posted image user posted image user posted image
jutri pa zopet v službo po dolgih 8.mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj kak mi je težko, k bi rajši bla doma in imela svojo malo štručko v naročju, ne pa da mi je šla med angelčke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer še naprej

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

pa še navijm za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.11.2009 21:32:42   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

pa še navijm za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.11.2009 21:40:51   
Aljonka
 še jaz še jaz 
Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ
navijam 1000/huser posted image user posted image user posted image user posted image  dobr opravte!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.11.2009 22:10:13   
gloria
...čer punce moje...kr nekej časa se nisem javilauser posted image .....iskreno povedano se je velik zgodilo v tem obdobju lepih in žal manj lepih stvari.....ena od najlepših stvari kaj se je zgodila da moj sonček od torka hodi in zdej imam mami polne roke delauser posted image user posted image user posted image user posted image ........uspela sem prebrati Pikin post in me kr stisne pri srcu user posted image .....
...kak ste ostale......Mismis in Zarja ful sem študirala na vaju kak je v postopku ampak ni bilo časa prižgati računalnika...saj itak veste da jaz močno navijam za vaju in seveda vsako od vas...ju3 imam fraj in bom probala nalimat kakšno slikco od mojga sončkauser posted image ...
...nočka...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.11.2009 22:10:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

še jaz še jaz 
Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ
navijam 1000/huser posted image user posted image user posted image user posted image  dobr opravte!

user posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
2.11.2009 7:07:38   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
2.11.2009 7:31:43   
Inana
Jutro punčke! user posted image
Loremi, hvala za kavico, je prav pasala user posted image
Picola1, g. Izcedek se ne da user posted image ... sem pa zadnje dni imel vročinske valove ... danes ponoči sem se zbudila čisto premočena ... hmmm, kolikor vem, je to značilno za meno, ne pa za nosečnost user posted image Je imela še katera podobne izkušnje?
Kako pa kaj Fargi?
Držim pesti za vse današnje akterke user posted image user posted image user posted image in za kakšen user posted image user posted image !

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
2.11.2009 7:37:13   
loremi
Miklarom, user posted image  naj bo danes čimlažji dan spet v službi in naj čimhitreje mine!
Te kar občudujem, koliko moči imaš!

Pika74, človek kar ne more verjeti moči in volji, ki ste jo dale iz sebe skozi vse postopke. Želim vam, da ju imate spet zadosti na voljo, če se odločite za nove postopke. user posted image

Sonček33, moram rečt, da jaz do zdaj še nisem šla zarad glavobola po injekcijo v zdr.dom, čeprav zdej ko premišljujem, bi mi velikokrat to prav prišlo, tko sem se pa cel dan filala s tabletami in poskusla mirovat user posted image . Ampak je včeraj na srečo tablet prijel, tko da jih čez dan nisem več jemala.
Fargesia, Picola, gospodarica, kdaj boste kej lulale user posted image .

Inana, nej se vseeno drugače izkaže no user posted image .

Punce, navijam za vse user posted image !

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
2.11.2009 8:36:20   
gapii27
gooo fargiiii naj bo beeeeeeeeloooooo do krajauser posted image user posted image user posted image

vsem veliko poguma in veliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?