|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
31.10.2009 18:06:58   
zarja1
Skuštranka tokrat pa ima DA RATA. Navijam 100/uro.user posted image user posted image user posted image

Pika saj veš.....ni besed. Močno te objemam.user posted image user posted image user posted image A na krvnega si sploh šla? Joj Pikica, hudo mi je...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
31.10.2009 18:12:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce, dysan sporoča, da so se ji krvavitve povečale, tko da misli, da ne bo nič iz tega postopka...šla je dat mal živčke na pašo...

dysan, user posted image user posted image user posted image

pa ne...Kaj je danes...same slabe novice......Dysan žal mi je.user posted image user posted image user posted image

Fargi kako je pri tebi, si ok? Mislim nate....

Horny Teddy

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
31.10.2009 18:13:49   
sonček33
Pika, nimam besed. Ne veš kolikokrat se spomnim nate. Ko sem bila v 1. postopku...sva se enkrat srečali na UZju. NIč besed. Ti niti nisi vedela zame. Jaz pa zate sem. Stala si pri vratih, naslonjena na zid in veselo klepetala s Pijo. POznala sem te iz rr, vedela sem malo, a hkrati sem pozanla dejstva - toliko sta že dala skozi. Anmpak ti stala tam in kelpetala in zdela si se mi "mogočna". Ne znam opisat.
Žal mi je, da se vama to dogaja znova in znova. In resnično vama privoščim, da bi kmalu doživela tisto, česar si najbolj želita. Iz srca.
Kakorkoli se že bosta odločila. Jaz verjamem, da se čudeži dogajajo. En se vama je zgodil, ko si zanosila po naravni poti. BOg daj, da se zgodi še enkrat in da traja, do srečnega konca.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 31.10.2009 18:26:59 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
31.10.2009 18:13:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
moj rezultat je naslednji: od 10 celic 7 oplojenih, vztavili 1 blastocisto in 1 morulo. Test je pa urdno 16.10. JAz upam in verjamem v obe! user posted image
ma super!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
31.10.2009 18:14:32   
sonček33
Špelka, sokrajanka. Navijam! Do zadnjega. Optimizem pa itak velja največ.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
31.10.2009 18:15:27   
zarja1
Oj Sonce naše lepo 33....user posted image user posted image user posted image Velikega cmoka vama pošiljam...

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
31.10.2009 18:18:54   
zarja1
Gigi moja, Shuki moj taglavni, Mismis legenda, Rebyka, Gloria, BarbiG, Pija, DaisyE, T1979, MBT 1979, Kiwi, Diana, Lana08, Goldy, Lučka tanajlepša, Blančka, Mijavček, Sayuri, Abra, Želvica, Bozza, Lana70, Miklaromka, Bebbiii, Sonček85, Sonček33, Bambi, .....ma prav vsem en lep večer. user posted image user posted image user posted image
Ne zamerit ker sem vas cel kup spustila-glavobol me dajeuser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
31.10.2009 18:42:59   
gasilka
Ojla!

2.11. imam UZ

Dysan
žal mi je.user posted image
Pika saj user posted image veš.....ni beseduser posted image žal mi je.

Drage čarovnice!
Danes je naš praznik.
Vabljene na polet z metlo,
kot vsako leto.
Ob 24.00 na istem mestu.

Lep pozdrav!

< Sporočilo je popravil gasilka -- 31.10.2009 18:43:20 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
31.10.2009 18:51:18   
miklarom
špelka - user posted image user posted image user posted image , zdaj pa le srečno in da ti pokaže en velik +, potem pa do konca

dysan - ma joj saj ne morem verje kar na user posted image user posted image user posted image  mi gre drži se in user posted image user posted image

pika - tudi jaz nimam besed, te pa čisto razumem kak ti je, saj sem sama veliko dala skozi in pretrpela, tako da vem kako je to in te razumem da si boš dala pavzo, tako je prav, malo se odklopi in morda ti bo pa mati narava kmalu podarila kar si želiš, tako si tudi jaz sama govorim, in vem da je težko a vseeno se moramo boriti še naprej. Jaz sem se tudi s težavo odločila da poskusim znova februrja, če ne rata poskusim zopet marca, in če še tokrat ne, pa si bom tudi sama vzela pavzo do konca leta in potem zopet poskusila. Tebi pa vsekakor želim, da bi tudi ti dobila to moč in vendarle še poskusila, nekaj te moči in energije ti pošiljam jaz, da se bova skupaj borile.

sonček33 - kako, a te kaj zebe

zarja - tudi tebi lep večer, pa da te ne bo nocoj kaka čarovnica na metlo naložla pa odpeljalauser posted image user posted image

Fargi - kako kaj pti tebi kaže, vse vredu, držim pestke

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
31.10.2009 18:54:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
zarja - tudi tebi lep večer, pa da te ne bo nocoj kaka čarovnica na metlo naložla pa odpeljalauser posted image user posted image

ne...v tem primeru sem jaz šoferka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
31.10.2009 19:19:14   
Fargesia
pri meni? zaenkrat od včeraj popoldne belina....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
31.10.2009 19:19:18   
diana79
                                                      SPOŠTOVANI!

obveščamo vas,da vam z dnem 31.10 poteče vozniško dovoljenje za kategorijo M(etla).vljudno vas prosimo ,da se tekom današnjega dne se zglasite na UPRAVNI ENOTI in v izogib nesrečam opravite tudi tehnični pregled vozila!želimo vam vesele praznike,obilo užitkov ob poletih ter strpnosti v prometu!Skupaj za varnost,vaša policija:-)

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
31.10.2009 19:23:29   
bozza

Jupijupijupija!!!

Pika, žal mi je. Verjamem, da bo tudi zate posijalo sonce.

Dysan, tudi tebe objemam.

Metla me že čaka. Se vidimo nad hribi!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
31.10.2009 21:30:17   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In tako BO OSTALO!

pika, dysan ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
31.10.2009 21:43:05   
Špelka

Čestitkeeee, Fargi, tako se dela!!!! Se strinjam - TAKO BO TUDI OSTALO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
31.10.2009 22:24:07   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem šla gledat - šele 10. dan sem dobila pošto. Drugače pa kar pokliči tja, če ne boš dobila, saj ni to nič takega ali pa pošlji mail, ti bo Žan takoj odgovoril user posted image

Oooo, super user posted image ... Sem se že zasekirala, da tudi danes ni bilo pošte, pa sem se spomnila, da je praznik user posted image ... upam, da dobim v ponedeljek.

IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica

test imam v petek šestega,ampak ker grem ravno v sredo v ljubljano,bom mimogrede šla v adrialab in dala kri...bomo videli kaj bo,jaz srčno upam,da bo pozitivno.

Jaz imam tudi test šestega ... pa me tudi sreda mika, da bi kak testek naredila user posted image ... če pridemo do tja seveda ... sicer pa sem imela košček rahlo rjavkastega izcedka (joj joj, a smo babe žabe komplikatorske user posted image ), drugač sem pa non stop ful žejna, joškic pa ne čutim nič. Mam pa že par dni take krče kot pred user posted image , že dvakrat obupala, se zjokala in čakala, da se ulije, pol so pa krči ponehal, pa sem se malo pomirila user posted image ... bomo vidli, kaj nam prinese naslednji teden. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
31.10.2009 22:31:45   
sonček33
Fargiuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
31.10.2009 22:43:01   
Goldy
zarja - medi moj, držimo pesti! Naše dete spi, se je pa že vmes zbudila, upam, da bo nazaj našla ritem za spanje celo noč, če pa ne pa tudi prav!!!user posted image  Bo mami mal zombijevska, pa kaj! Saj je tu še očka, pa dedija, pa babi....user posted image

pika - user posted image  in eno user posted image  za pogum za naprej! Življenje je...eh, ne bom pametovala. Res upam, da pride čas tudi za vajino srečo v zibki, pa četudi prečuješ potem cele noči, samo, da imaš koga zaradi koga bediš....

dysan - user posted image  še zate!

fargi - user posted image  za belino!!!!

Vse ostale - res držim pesti, da čimprej zagledate + na testu in da potem potek vse mirno in se konča z zdravim dojenčkom v naročju!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
1.11.2009 5:52:00   
loremi
Dobro jutro!

Ena kavica in še malo sladkega crkljanja za vikend ...

user posted image

user posted image

Pika user posted image  user posted image  user posted image  zate en velik topel objem! Želim pa ti, da bi še imela moči za naprej, poleg tega pa še polno meto upanja, da bi se vama le enkrat poplačalo.

Dysan user posted image  user posted image
Skuštranka, ja super za user posted image  in za ponovni štart user posted image !
Špelka, naj vsaj ena pikica ostane pri tebi user posted image , pridno grej! Navijam!
Fargesija, evo smo rekle, da ne obupat zarad izcedkov user posted image !

Jaz sem se pa danes zbudila s taaako migreno user posted image , k sreči je vsej tablet prijel, drugač se mi kr meša. Fajn, da danes mami kuha, zdej že dolgo ni blo take postrežbe, bo kar prav prišlo.
Vsem namenjam lep pozdrav in prijetno preživet zadnji dan vikenda. Imamo tokrat spet smolo, da praznična dneva prideta spet na vikend, ampak bo fino, če bo vsaj kak žarek sončka še, če je že za naslednji teden napovedano slabše.
Navijam za vse, ki ste trenutno drogerašice ali pa čakate na testek!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
1.11.2009 7:53:45   
bozza
Dobro jutro.

Danes nekako upam, da nas bo kdo povabil na kosilo, bi se malo pocrkljali. Sem pa že skuhala fižolovo juho,za vsak slučaj.

Kaj boste pa ve danes dobrega kuhale?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
1.11.2009 7:55:33   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 30.10.
Nellika - UZ
gasilka - UZ
Tiki55 - UZ
bayb77 - punkcija

Sobota, 31.10.
Špelka - ET

Nedelja, 01.11.
Tiki55 - UZ

Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

Sreda, 04.11.
bayb77 - ET

Petek, 06.11.
BarbiG - UZ

Ponedeljek, 09.11.
Aljonka - UZ
Tanja_Jes - UZ
Nellika - UZ

Sreda, 11.11.
rojena77 - prevzem Dipherline

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Dysanuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Fargesia greje   user posted image user posted image   test 05.11.
picola1 greje    user posted image   test 05.11.
gospodarica greje   user posted image user posted image   test 06.11.
Špelka greje   user posted image user posted image   test 16.11.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • tinkamiška (IVF, GK LJ)
  • matejka78 (IVF, Graz)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D, začetek 9.10.)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep, posvet 2.10.)
  • Nellika (GK LJ, začetek postopka 16.10.)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Tanja_Jes (2. IVF, začetek postopka 14.10.)
  • Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, november)
  • Špelka (GK LJ)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • Biba77( 1.IVF/ICSI, MB, dr. Kovač)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tiki55 (1. IVF)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Bilka (GK LJ, posvet 30.10.)
  • Pika74 (7. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Miklarom (MB, posvet 23.10.)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetej jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                            2+1                          27 %

maj                         12                                5                            41 %
junij                      14                               5                           35 %  
julij                          4                                1                             25    %   
september               12                                7                             58  
november                11                                4                             36                             

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

NOVE NOSEČKE NOVEMBER    

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
1.11.2009 7:56:03   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

Pika74, saj sploh nimam besed,  user posted image user posted image . Verjamem pa, da ti je težko, kot kaže res pride čas v tej borbi, ko je treba najprej pomisliti nase, šele nato pa na user posted image . Drži se, želim pa ti veliko sreče karkoli boš že počela.

Fargi, super za belino user posted image user posted image user posted image

Skuštranka, če sta že dogovorjeni s sestro Miro, da pokličeš takrat, ko dobiš user posted image , bi jaz jutri kar lepo odpeketala na GK LJ, počakala sestro Miro, se zmenila z njo, potem pa naprej. Vem, da je sestra Mira tudi kar zgodaj tam, tako da lahko po vsej verjetnosti že vse urediš jutri in se tudi začneš špikati.

Loremi, smola za migreno in super za luksuzen kosilo, mi smo se tudi povabili k mami na kosilo user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
1.11.2009 8:41:52   
picola1
Fargi, sem bla včeraj ves dan brez računalnika, tako da sem ga zvečer prižgala samo za 5 minut, da vidim, če je pri tebi kaj novega...(vem, bi ti lahko sms poslala pa sem bila ves dan takooooooo zaposlena...user posted image user posted image )
No, v glavnem sem ful vesela, da je vse ok!
Inana, jst sem imela iste znake (isto kot pred M-krči, tečna, jokava, itd...), sem se že pripravljala na to, da ne bo vse skup nič...No, pa se je vse skupaj lepo umirilo in danes sem rekla, da bom naredila test...Pokazali sta se dve črtici, sicer ena bolj švoh, bila pa je...user posted image Sicer je bila potem čez pol ure tut tista ta druga čist super močna...sam takrat je test itak že neveljaven al kako? Mislim, da od stopke ne more bit več pozitiven, kaj pravite punce?
Sicer mi je pa že dva dni zvečer malo slabo in mi gre malo na bruhanje (tako kot v prvi nosečnosti-ni mi blo nikol slabo zjutraj)...Ne vem al je to psiha al kaj...user posted image user posted image
Tako da Inana ti ful želim, da ti bi uspelo!! user posted image
Skuštranka...vesela sem, da si končno dobila M, da se lahko odvija naprej!!user posted image
Dysan...drži se, mislimo nate in vemo, da bo naslednjič uspelo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
1.11.2009 9:33:00   
bayb77
Picola1 jeeeeeeeeuser posted image user posted image čestitam, bravo nosečka!!!!!

Fargi še tebe čakamo, da nam sporočiš veselo novičkouser posted image

Loremi naj te migrena čim prej ispusti iz svojih krempljev!

Vsem želim en lep dan!

Uživaj življenje...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
1.11.2009 11:27:56   
pikovit
Dan,

kako ste preživele noč user posted image .

Pika moja sploh ne vem več kaj naj rečem.Vem kako se počutišMislim,da je čas za kaki drastični ukrep.Kaj pa Praga?Še prej pa mogoče MB???En velik user posted image

Dysan naslednjič pa bo,boš videla user posted image

Fargi user posted image user posted image user posted image  in tako naj gre naprej.Belina naj bouser posted image user posted image user posted image

Špelka super rezultat.Zdej pa z polno paro naprejuser posted image user posted image user posted image .

Punce prav za vsako držim pesti in vam želim user posted image user posted image

Čau

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?