mismis
|
Tanja_Jes, tako gre, razlika med Menopurjem in Gonalom je v te, da je prvi naravni (ne vpraši iz česa ga pridelujejo, ker nočeš vedeti ), drugi pa je sintetičen, posledično s tem je tudi dražji. To pa je tudi glavni vzrok, zakaj raje dajejo Menopur kot Gonal. Res je Gonal veliko lažje uporabljati, ker nimaš nobenega mešanja, ampak samo zabodeš. Uspešnost prvega ali drugega je pa različna, nekaterim ženskam paše prvi (bolje reagirajo), drugim pa Gonal. Na srečanje pa le pridi, se bomo spet smejali, to pa je najpomembnejše v teh postopkih. Bayb77, super za 12. celic, to pa je pridelek Tiki, poglej zadeva je sledeča, tudi jaz sem imela v prvem postopku le 4. celice, pa mi je sestra rekla enako kot tebi, torej pomembna je kvaliteta in kvantiteta. Od teh štirih celic so se vse oplodile, tako da je to bil super rezultat. Nekatere punce, pa so imele 10. ali več celic, pa so se npr. oplodile le tri. Torej sprosti se, pomembno je, da so celice dobre kvalitete, za uspeh pa potrebuješ le eno pravo. Bozza, ti kar kavčaj, privošči si...zakaj pa ne, jutri ti pa želim uspešen shoping. SE*, po moji logiki za začetek IUI ni pomembno koliko velik je folikel, glede na to, da postopek začneš pred ovulacijo, torej v samem postopku IUI-ja mora folikel biti in zrasti. Če ni foliklov, ne more biti IUI-ja. S*, super za moč in borbenost, gremo skupaj v novembru na uspeh Žižek, kje si, kaj si mi full bizi? Zarja, uspešen začetek ti želim