|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
2.11.2009 8:53:54   
S*
Dobro jutro!

Vas samo na hitro pozdravim. Po več kot mesecu dni sem zopet v službi user posted image .

Picola iskrene čestitke user posted image   user posted image   user posted image

Fargi user posted image   user posted image   user posted image   za belino

Dysan user posted image user posted image user posted image

Tolko na hitro, zdej pa veselo na delo, oz. tlako user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
2.11.2009 8:57:26   
Fargesia
dobro jutro!!!!

fargi skos lula...to je ena izmed potreb...user posted image user posted image user posted image

drgač sem pa tole nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.11.2009 9:00:18   
Reby
Fargi - iiiii, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  Tut jaz sem lulala 12. dan, pa poglej, kaj mamo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.11.2009 9:01:14   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
2.11.2009 9:06:31   
Reby
Inana - jaz sem bila vedno zmrzljiva, med nosečnostjo in zdej po porodu pa mi je kar naprej vroče, ponoči se moram včasih celo preobleči, tako da je to čisto normalno user posted image
loremi - vidim, da te spet hecajo glavoboli, naj čimprej že to mine user posted image
picola - čestitke in srečno do konca user posted image
gloria - oooo, lepo te je videt, kako je kaj naš mali lepotec?
miklca - lep delovni dan ti želim, pa sej verjamem, da bo, ker ste tam samo fejst user posted image
barbi - kako si kaj ti?
pika in dysan - user posted image  user posted image  user posted image
Navijam, fajn zrihtite punce user posted image  user posted image  user posted image
Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
2.11.2009 9:10:31   
gigi1
Jutro

Fargiiiiica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  jupijajajajajjajaja user posted image  user posted image  user posted image . Sem vedla user posted image

Pikola user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Dysan user posted image user posted image user posted image

Pika74 user posted image  user posted image  user posted image . Mah...naj gre vse skupaj v k...! Delajta na zdravju, ljubezni, osebni sreči. Upam, da se čudež kmalu zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzika user posted image  user posted image  user posted image  za M. Dobro se zmeni danes in srečno v postopku user posted image user posted image user posted image

Bayb upam, da te je hiperca pustila pri miru user posted image user posted image user posted image

Inana upam, da ta izcedek pomeni nekaj dobrega in ne slabega user posted image user posted image user posted image
Ponedeljek, 02.11.
n74 - UZ
mismis - UZ
S.Suzi - Sestra Mira
gasilka - UZ

Kje ste akterke? Navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
2.11.2009 9:21:48   
lučka 25
Fargi, zdaj pa res lahko že čestitam, čeprav sem ti že 2 dni nazaj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jokam od sreče, pa saj to že itak veš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
2.11.2009 9:21:58   
bozza
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!!!!

fargi skos lula...to je ena izmed potreb...user posted image user posted image user posted image

drgač sem pa tole nalulala...danes sem 12.dan... pa počakmo za ziher do četrtka...

user posted image

JUPIJUPIJUPI!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
2.11.2009 9:25:52   
Rakica_80
Dobro jutro moje dekliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vam spet oglašam po kratki pavzi, da čestitam vsem novimuser posted image  in da držim pestke za vse, ki so v postopku in tiste ki še čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fargiiiiiii, končno, fuuuul sem vesela zate, sedaj pa uživaj in razvajaj se maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej nemorem verjet, sem ostala brez besed, pošiljam ti močne objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj grem po opravkih, pa ti pol napišem nekaj na ZS! DRŽI SE, RADA TE IMAM!!!!!

Pri meni je situacija ista, samo da bolj uživam, kljub učenju in delu, punce moje dejte ogromno nase, pazite nase, saj smo si bolj pomembne me same kot kaj drugega na tem svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nazaj nebom brala, no mogoče kakšno stranuser posted image , pa bom kasneje prišla nazaj pa mal pokomentiralauser posted image
Mejte se,
pa pa
RADA VAS IMAM VSEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.11.2009 9:39:48   
gospodarica
fargi.....čestitam,saj sem vedela,da ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image

pri meni se je pa danes spet pojavil izcedek,strah me je, da se bo tudi tokrat končalo kot v prejšnjih postopkih.zanimivo pa je da imam še vedno zatečene prsi, bradavice in kolobarček okoli nje,pojavile so se mi tudi nekšne bele pikice okoli kolobarčka.krčov nimam nobenih kot ponavadi pred in med M...pa tudi ko grem lulat je papirček belina,na vložku pa imam skoz nek minimalen izcedek svetlo,svetlo rjave barve.

inana...koliko časa že imaš izcedek in kako zgleda?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.11.2009 9:40:28   
loremi
Fargesia čestitkeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image !

Gospodarica, dokler se ne ulije, je še upanje user posted image !

< Sporočilo je popravil loremi -- 2.11.2009 9:41:30 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.11.2009 9:52:23   
tinkamiška
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Hvala punce...

bayb77 a veš, da je bil tisti komad Dan ljubezni ravno včeraj na radiu... malo po tistem, ko sem delala test... lahko bi bil zame, pa tokrat ni bil. Praviš, da je bila karmen 12x na IVF-ju. ja saj včasih je res tako, da me nekako pokonci držijo le še tiste, ki so šle večkrat, kot jaz in uspele. Ampak teh je vedno manj.

Med temi na RR je ena taka, ki mi je nekako blizu po številu poskusov - pikovit. Pikovit, vem, da veš, kako nama je. In občudujem tvojo moč. Ti si šla še večkrat čez to... vem, da imaš v podpisu napisano, da si že 10x pogorela...user posted image . Moja cifra je malo nižja. Ampak ko seštejem leta, od prvega poskusa... se kar zgrozim. Zdaj je že 9 let in pol od takrat. Če bi bilo po sreči, bi bil prvi otrok lahko zdaj že v šoli. Pa ni in ni...
Praviš.... Praga ali MB. Mogoče bi MB prinesel kak čudež. Čeprav bolj malo verjamem v to. Tam je postopek sicer malo drugačen od Lj in Reševih... Praga... to bi bilo za razmislit. Najbrž si imela v mislih darovalsko celico. Imaš mogoče kakšne izkušnje s tem? Reš je tudi omenjal tole... Pa spomnim se, da mi je nazadnje rekel: Zanič ste. Toliko celic, pa nikoli nič. Vsega skupaj ste jih imeli že okoli 100. Pa nikoli nič.
Kar groza me je klicat ga po telefonu in mu povedat, da iz tistega blagega plusa ni nič več, temveč le še minus user posted image . Ga pokličem jutri enkrat.

Drugače sva z mojim danes odločna, da na postopek ne greva več. Zdaj je treba delati na zdravju, psihi, medsebojnih odnosih... in zadihati. Dovolj je te loterije. Vsaj zaenkrat.

Mogoče enkrat, ko bova zbrala moč... stopiva do Reša, vendar le na pogovor, ne na postopek.

sonček33 user posted image . Si me spravla v dobro voljo. Praviš, da sem bla vidit mogočna... ja saj na zunaj sem običajno čist normalna. Za mnoge zelo pozitivna, polna energije. Ampak znotraj... zlomljena... na momente že prav depresivna. Včasih so obdobja, ko solze pritečejo kar same od sebe... brez pravega razloga. Preveč je te žalosti in neuspehov... res bo treba delat na sebi. Drugač me bo zlomilo. In če mi potem slučajno uspe, bom slaba mama. Otrok pa potrebuje zdravo (tudi psihično močno) mamo. In tud na to je treba mislit.

No, zdaj sem pa malo naložila... naj bo dovolj, da vas ne zamorim preveč.

Lep večer še naprej.

Pika...ne veš kako zelo hudo mi je, da moraš it po tej poti, ampak te podpiram, da si se odločila delat na sebi in vaju, ker to je resnično najbolj pomembno. Najprej sta ti in on, potem je vse ostalo, vidva sta steber, na katerem gradita...vse! Vse dobro ti želim Pika...objem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.11.2009 9:56:19   
tinkamiška
Pikola in Fargi, vesela sem za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je s Cukico?

Pesti za vse!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.11.2009 9:58:42   
kejt2
Cukica, se pridružujem user posted image user posted image user posted image
In točno vem, kako ti je in, kako zelo prizadane nečloveško obnašanje nekaterih dohtarjev! user posted image user posted image
En kup user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne obupat!!!

Javi kaj, kako ti gre,
Kate

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
2.11.2009 10:15:55   
pilotina

user posted image

Fargi moja, saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
2.11.2009 10:20:08   
lana70

dobro jutro!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  srečno fargi!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.11.2009 10:27:22   
zarja1
Sončece, ki sija rumeno...Fragi čestitke!!!!!!! Kr user posted image od veselja......To mi delaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
2.11.2009 10:44:20   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.11.2009 10:53:26   
kimsy
fargi - a vidiš, da je posilalo sonce? user posted image  Joj, kok sm vesela, pa sej sm itak vedla, ampak si nas vmes nekaj strašila! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.11.2009 10:58:22   
mismis
Dober dan vsem skupaj

Fargeisa, BRAVO čestitike user posted image user posted image user posted image , smo te kar prav določili, da si naša nova nosečka.

S* in Miklarom, upam da vama prvi delovni dan hitro mine.

Loremi, kako je migrena, a je kaj bolje?

Zarja, ti naš horny teddy, kako gre tebi z estrofemom?

Žižek, tebi bom rekla samo HAY, ostalo sva itak po telefonu dorekli

ostalim se pa posvetim kasneje, ne mi zameriti, moram malo delati, da bomo zaslužili za kruh in pasje brikete

Pri nas vse brez posebnosti, dobili špike za naprej, danes že padla prva špika Menopurja. Naslednji UZ pa imam 11.11.

Zdaj pa potrebujem stimulacijo, Gloria in Sonček33, ajde slike popat malih razbojnikov user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.11.2009 11:05:56   
bayb77
Čao punce, jaz mislim, da me je hiperca rahlo oplazila, ker še vedno nisem ok. Tak občutek imam, kot da bi me nekdo močno preboksal v trebuh, tudi zgornji del trebuha me boli in se bolj počasi obračam. Lulam pa zdaj normalno in tudi teža mi ne narašča- včeraj sem imela 1kg več ko sem pojedla res veliko juhe, danes pa 1kg manj. Napihnjena sem pa še vedno. A mislite, da bi mogla Reša poklicat ali je to normalno? V sre. imam ET pa ne vem, če bom že čisto ok?

Fargi jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image se kar topim, ko gledam tele testkeuser posted image , iskrene čestitke in srečno do konca!
Gospodaricati greš pa po njeni poti, držim pesti!
Inana ta izcedek še nič ne pomeni, pozitivno naprej!!

Vsem pupikam HELOU, dobro opravite danes kar maste za opravit, vsem želim en lep dan, čeprav bo dež, naj v vaših srcih sije sončekuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
2.11.2009 11:21:29   
gapii27
oooo fargi tole je pa za potočit kakšno solzico srečeuser posted image user posted image user posted image
sem full vesela za tebe, naj bo srečno do kraja in še enkrat iskreno iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.11.2009 12:18:12   
gasilka
Ojla!
En lep pozdrav!

Danes pade stopka v sredo 4.11. pa imam punkcijouser posted image

Moje celice so zelo velike od 17-25. Bravo jaz, pa kr velik jih je naštela najman 10 jih bouser posted image auvauser posted image

Fargeisa, BRAVO čestitike
picola, čestitke

Lep pozdrav!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.11.2009 12:28:22   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, ti naš horny teddy, kako gre tebi z estrofemom?

Pri nas vse brez posebnosti, dobili špike za naprej, danes že padla prva špika Menopurja. Naslednji UZ pa imam 11.11.

Mismis bolj bogouser posted image . Me kr glavobol zdeluje, user posted image je pa ni, pa je švoh pa full močna. Pa apetit mam full, pa zaspana. Mogoče pa je to le to čudno vreme al pa me menzes bolj zdeluje.

Super za tvoj UZ!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.11.2009 13:11:00   
Špelka
Čao!

Fargi - čestitkeeee! Pa srečno do julija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gasilka - bravo za foliklčke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa en lep deževen pozdravček!

LP,Špela

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?