Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 20:15:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Grethy - aha pri tebi se bo tud treslo nocoj , se bojo najini potresi združli in bo butalo po celi Sloveniji če bo rukal ob istem času zna past Žalec vkup hahahhaa , je glih na tektonski med nama dvema Fidolinca veš da imam 32 urni delavnik in so petki načeloma prosti tud pri plači pol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 20:19:46
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Grethy - aha pri tebi se bo tud treslo nocoj , se bojo najini potresi združli in bo butalo po celi Sloveniji če bo rukal ob istem času zna past Žalec vkup hahahhaa , je glih na tektonski med nama dvema to pa to ja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 20:29:22
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy - čuj drug teden začnem delat in delam zjutri, pa lahk prideš kej k men na šiht, na kako malco , al pa grema po šihtu na kako kavo, kaj praviš
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 22:38:31
|
|
|
|
Grethy
|
Ja kje pa ti delaš?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 5:00:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Ja kje pa ti delaš? Hm, a ne v Mc-u? Jutro!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 7:22:03
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj... evo ena kavica za vas.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 7:35:22
|
|
|
|
miklarom
|
kruce fiks - ja prav maš vMc-ju delam grethy - ja ti flenča, ka si pozabla da delam v Mcdonald'su, sva ja iz sonček85 sodelavke, pa štrudelj pa to a ne mismis - thanks za coffe, si me en majčkeno prehitela
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 11:23:47
|
|
|
|
lana70
|
punce, a vam je kej znan ta dober tip?????????? Za se zjokat........kaj eni naredijo iz sebe, pa tak tiiiiiiiippppppppp!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 11:24:10
|
|
|
|
lana70
|
zakaj slikica ne ostane??? na, v tretje sem obupala...bila pa je Salome ko je bila še tip..
< Sporočilo je popravil lana70 -- 31.10.2009 11:25:52 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 14:42:48
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
DOBRA DRUŽBA SE BO DOBILA NA OBALI Sobota 21.11.o9: Kruce Fiks & family - Lana & family
BEBIII & family BarbiG &? gigi1? mausikaa & family aqua77 - miklarom & family
- bilka & ?
- Hedviga tud še deca žica
- Blanč bo doma sestank sklicala
- BB verjetn
- mišmiš verjetn
- Grethyca & mojmoj - skor verjetn (sam če nau šiht obveznosti)
.... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal A kera manka?
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 31.10.2009 14:45:50 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.10.2009 20:54:55
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom grethy - ja ti flenča, ka si pozabla da delam v Mcdonald'su, sva ja iz sonček85 sodelavke, pa štrudelj pa to a ne MADONA JA sm misla da se hecaš ... no pa ni panike, jz bučo šparam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.11.2009 9:05:16
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy - ti k'r šparaj bučo sam ne predolgo, da ne bo segnila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.11.2009 21:15:06
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana sigurno fura vozek okrog voglov (trenira), Se mi je kar slika pred očmi naredila, kako polaga ovinke . Viš, to je pametna punca, bo prej natrenirala s praznim vozekom, da bo potem, ko bo res treba, že prava profesionalka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 9:14:39
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka drage Ste me pogrešale? Slabi dnevi so za mano. Gremo veselo in optimistično naprej Miklca upam, da prvi dan v službi ne bo pretežko. Mislim nate Mišmišu naj bo danes čista 0 in dobiš municijo za naprej Vsem želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 10:16:10
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Lana sigurno fura vozek okrog voglov (trenira), Se mi je kar slika pred očmi naredila, kako polaga ovinke . Viš, to je pametna punca, bo prej natrenirala s praznim vozekom, da bo potem, ko bo res treba, že prava profesionalka žabeeee , voziček je lepo pokrit in čaka na našo liziko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 10:48:15
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan evo mene, če ste me pogrešali... danes vse brez posebnosti, dobioi špike za naprej naslednji UZ 11.11.2009, gremo naši a ja, zdaj me bo pa treba stimulirati, ajde stimulacijo na plan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 13:26:06
|
|
|
|
mausikaa
|
kaj danes ne bo stimulacije a bom res mogla v fitnes
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 13:28:27
|
|
|
|
mausikaa
|
bom pa sama malo poskrbela za popestritev dneva...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 14:20:44
|
|
|
|
mismis
|
Stimulacija bo, seveda bo... evo Mausiii, da ne bo treba na fitnes alpog, pa eden zate... pa Kajsico, ki se skriva pa Barbi pa Žiži naša mamica, Lana pa Miklarom (vsaj upam, da je ta tvoj???) kdo mi še manjka, aha Gretka za konec pa kot vedno, eden zame
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 14:41:24
|
|
|
|
alpog
|
Hvala, mismis! Za kakšen dan so nam dovoljene sanje, a ne!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 14:50:39
|
|
|
|
kajsica
|
U bemti.....to pa je samomulacija mišmiš.......kaj mi je pa ta tip dober...njami......ko pa se še nasmeji.......pol pa j itak ekranček čisto čist. Kako ste mi kaj babike? Jaz se grem trenutno bolj inkognito zadevo......saj če nasplošno ne komentiram preveč, pol mi tud zdaj verjetno ni treba?! Meli mi danes prvi UZ in so bili trije folikelčki pa neki drobižka še tam zadaj, ki vem da bo zrastel.....pa so mi dozo za eno celo zmanjšali.....samo upam da ne bo O prehitela me..... Je pa nova procedura na GK glede cetrotitov. Dobiš konjsko dozo kar tam, pa počatat pol ure, da vidijo ali pride do reakcije pol pa lahko greš, prej pa sem si jo dajala zvečer. Bila pa spet padli junak na mizi.....hahahaha....vse ki pridejo not k sestri po inekcijo jo naštimajo in dajo.....mene ko je vidla pa kar.....uležite se na posteljo in ko vidim iglo.....ne vem kaj je bilo bolj bledo jaz ali stena ......fobija je pač fobija..... V glavnem.....rada vas mam....vse po vrsti....MWA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 20:50:51
|
|
|
|
mismis
|
da še malo dvignem moje dobre prijateljice konzerve in konzervanse gremo akcija, gremo stimulacija, gremo samomulacija....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.11.2009 23:07:40
|
|
|
|
Fidolina
|
Čer, jst mam pa nov računalnik . Vse je treba še naložit ( že drug dan to delam). Banke, mejle, antiviruse, programe, gonilnike, nosilnike,favoritse, podatke, skenerje, fakse printerje........ . Vse me zajeba....En bo tuki znoruuuuuuuu .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 7:08:27
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! za mojih večnih 25
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?