Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 19:37:57
|
|
|
|
mismis
|
Lana, a tega???
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 19:46:39
|
|
|
|
alpog
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: alpog Zdaj pa tudi jaz vem, kaj so žižole! Sem tudi vidla na TV! Neodkrita, se vidi, da sva daleč od tam, kjer rastejo. Jaz sem prvo mislila, da je neki, kar zadane! Saj zadane ko so namočene...... Kolikor sem seznanjen jih takrat ne bo več moč obirati, to se naj bi dogajalo te dni.... Bodo pa malo dlje namočene, pa bodo bolj zadele! Še en zadetek zame, prosim, ker me ne bo zraven!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 20:06:35
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Sem rekla da mal pokukam...pa mam kaj videti...Se mi je povečala slika banderasa kaže svoje premoženje...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 20:27:14
|
|
|
|
Fidolina
|
O Lana, si končno dala nazaj, kar ni tvoje . Mismis ne zamert, sem hotla že zadnjič napisat - ampak Tonček na tej sliki (pa še eni nazaj) izgleda kot kakšen romunski gimnastičar. (pa ne, da bi imela kaj proti gimnastiki). Še kakšno tako slikco, pa bo samo od Greti.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 20:29:04
|
|
|
|
lana70
|
pa kaj si tiiii noooor!!!!!!!!!!!!!!! Ta ta, mismis, aaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 29.10.2009 20:29:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina O Lana, si končno dala nazaj, kar ni tvoje .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 0:19:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina O Lana, si končno dala nazaj, kar ni tvoje . Mismis ne zamert, sem hotla že zadnjič napisat - ampak Tonček na tej sliki (pa še eni nazaj) izgleda kot kakšen romunski gimnastičar. (pa ne, da bi imela kaj proti gimnastiki). Še kakšno tako slikco, pa bo samo od Greti. Za crknt Kr mejta ga, jaz sem se mu odpovedala pred časom, mi je moja Gigica nalimala mojga rdečelasega hladnokrvnega defektiva hehehehe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 8:27:24
|
|
|
|
mismis
|
Dobro zjutraj vsem skupaj, vidim da ste na tole petkovo jutro še brez kave, kakšna šlamparija... Fidolina, nič ne zamerim, za Tončka je meni malo mar , jaz vas poskušam samo malo stimulirati. Pa kot kaže vas bolj destimuliran Grethy, a tale?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 8:38:44
|
|
|
|
mismis
|
Mausiii, če imaš stari explorer je to simple kt pasulj. Klikneš na fotko, desni gumb, kopiraj ali CTRL+C, nato preneseš v sporočilo desni gumb + paste oz. CTRL+V
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 8:39:14
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG No sej, fitnes sem ti predlagala, da ti un mladič pomaga se sestavt skupi. Pa dragi? Je še tolk hudo z nogo? he he he mladič res poskrbi za dvig razpoloženja in bistveno podaljša čas mojega zadrževanja na tekaški progi noga je še vedno zapakirana v gips, odkar so mu namontirali še peto je slabše - boli ga 300/uro...ampak zdravniške komisije to ne ovira pri zaključku bolniške...po njihovem bi očitno bil sposoben delat z gipsom...nori so!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 9:14:57
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Mausikaa, ja kar se komisije tiče mi je pa poznano. Mojega očeta po srčnem infarktu niso hotl upokojit invalidsko 100%, ampak mora od takrat delat po 4 ure na dan. Ampak ker ne more, je doma na bolniški in to že 10 let. Zdej mi pa pojasn to zdravniško logiko če lohk. Tko da me nč ne čudi odločitev komisije glede tvojega . Ne vem, zakaj sploh v to blagajno vplačujemo. Pa še v kakšno drugo bi tud lahko nehal, bi bli na boljšem. Mah dost o tej državi. Ne pustim, da mi pokvarjo dan. Predvidevam, da si se že spravla skup, a ne.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 10:33:50
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Mausiii, če imaš stari explorer je to simple kt pasulj. Klikneš na fotko, desni gumb, kopiraj ali CTRL+C, nato preneseš v sporočilo desni gumb + paste oz. CTRL+V to sem poskusila pa ne gre...očitno je naša tehnika preveč naprej...no vas bom pa še naprej morila z linki
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 10:34:40
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Predvidevam, da si se že spravla skup, a ne. jap, definitivno
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 10:36:29
|
|
|
|
BarbiG
|
Mausikaa za limanje slikc si pomagaj z aplikacijo shrani.si.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 11:11:19
|
|
|
|
Grethy
|
Mismis jaaaaaaaa ta je tisti ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 11:47:22
|
|
|
|
mausikaa
|
iiii, uspelo mi je....Barbi hvala
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 17:50:40
|
|
|
|
mismis
|
uf, kakšno zatišje, kaj čem vas malo zbuditi... najprej moram poskrbeti za mamico... pa za našo Aquo, ki se nas izogiba pa za špikarko Barbi pa Grethy, da ne bo vrgla puške v koruzo na koncu pa še enega zase, ker sem tudi špikarka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 18:29:29
|
|
|
|
lana70
|
ma sebi si nekam dosti teh batlerjev napopala mismis....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 18:30:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ma sebi si nekam dosti teh batlerjev napopala mismis.... ja no, imam en malček privilegijev, pa še v postopku sem sicer pa Butlerja ni nikoli dosti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 19:11:49
|
|
|
|
Grethy
|
Ooooooooooooo hvala Mismis - Grethy komej čaka da pride njen cukr iz šihta, pa da ga pocarta ... hehehehe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 19:17:36
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana sigurno fura vozek okrog voglov (trenira), Greti je v službi, Barbike in miške pridno futrajo svoje folikelčke, ene pridno slončkajo, al pa se predajajo erotičnim fantazijam - kje pa je Gigi ? Aja, Kruce pa sigurno v stilu "petek je dan za metek" kuha (peče) frutabello.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 19:19:17
|
|
|
|
Fidolina
|
O, Greti pa dons ni v službi. Kul. Kukuc
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 20:06:57
|
|
|
|
miklarom
|
Fidolina - mi še nič ne , je moj komaj prišel iz šihta, tak da zdaj se pripravljam pol pa akcija , da se bo vse treslo , pa pazite, da se vam doma ne bo kaj porušilo , jutri bomo pekli pa potičko mismis - zame pa ni nobenega , sem žalostna bom k'r
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 30.10.2009 20:08:50
|
|
|
|
miklarom
|
Grethy - aha pri tebi se bo tud treslo nocoj , se bojo najini potresi združli in bo butalo po celi Sloveniji
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?gagagaBi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?da (
88%)
ne (
12%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!