Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 7:43:30
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Ajsika hvala za pogostitev
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 9:06:03
|
|
|
|
gigi1
|
Dans sem kar slaba...me je nek prehlad že včeraj začel najedat, pa se moram mal samomulirat Generacijo, a se spomnete tega? Kaj sem bila jaz nora pri 13ih http://www.youtube.com/watch?v=RM4vUlQ1n6k&feature=related Najboljša je pa koreografija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 9:34:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dans sem kar slaba...me je nek prehlad že včeraj začel najedat, pa se moram mal samomulirat Generacijo, a se spomnete tega? Kaj sem bila jaz nora pri 13ih http://www.youtube.com/watch?v=RM4vUlQ1n6k&feature=related Najboljša je pa koreografija se spomnim koreografija pa , še dobro da imajo glavo še na vratu, ko toliko opletajo z njo. ti pa hitro en un šumadinski nekaj spiti, da boš do petka fit, saj veš da ni srečanja brez tebe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 9:40:12
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Dans sem kar slaba...me je nek prehlad že včeraj začel najedat, pa se moram mal samomulirat Generacijo, a se spomnete tega? Kaj sem bila jaz nora pri 13ih http://www.youtube.com/watch?v=RM4vUlQ1n6k&feature=related Najboljša je pa koreografija .....sem začela malo računat kolk let je to nazaj......u bela cesta......raje ne računam več.....ampak bili so pa face......moja soba je bila z njimi prelepljena s platati, pa še marsikateri bi se našel....mati moja pa sive lase dobivala, ko sem nabijala tako in drugačno muziko.....Kokolo moj....hahahahha Žižet moja.....kaj se dogaja s teboj? Ne zbolet.....kot je mišmiš rekla, tistega šumadijskega spij, pa pod kovtrček.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 10:13:00
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu se spomniš? Kolk si že bla stara takrat? Kajši ti pa tud fenica? No, verjetno vseen malo kasneje. Oni so razturali kakšnih 10 let. No, jaz sem bila 13, ko so se pojavili z Ano in me je glih puberteta začela metat. Prvi zdivjani hormončki in metuljčki v spodnjem delu trebuha , ko sem videla (sploh pa slišala ) Vladota. Pri nas se singlce sploh ni dalo kupit, zato sem šla takrat na zimske počitnice k stricu v Bg in stala v vrsti v Beogradjanki 4 ure, da sem jo dobila. Ah, to so bili časi Za šumadijca je pa vseen mal prezgodi . Se bom raj še mal opijala z dobrimi starimi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 10:18:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu se spomniš? Kolk si že bla stara takrat? Bila stara 5.svečk , ampak glede na to, kako dober spomin imam
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 10:20:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu se spomniš? Kolk si že bla stara takrat? Bila stara 5.svečk , ampak glede na to, kako dober spomin imam Sem vedla, da se boš prec zgovorila na svoj slonski spomin
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 10:54:34
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo še ena, kje fosile oponašajo http://www.youtube.com/watch?v=rjvJCDDjVNE&feature=related blondinka je najboljša kaj pa ta...http://www.youtube.com/watch?v=bLBScFeL4hQ
< Sporočilo je popravil mismis -- 3.11.2009 10:57:33 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 10:59:49
|
|
|
|
Fidolina
|
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 11:00:17
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo še ena, kje fosile oponašajo http://www.youtube.com/watch?v=rjvJCDDjVNE&feature=related blondinka je najboljša kaj pa ta...http://www.youtube.com/watch?v=bLBScFeL4hQ Ql, sam niso krila Teb pa res neki na romantiko seka tale menopur
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 11:01:23
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A si kaj hotla rečt?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 11:05:30
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Čer, jst mam pa nov računalnik . Vse je treba še naložit ( že drug dan to delam). Banke, mejle, antiviruse, programe, gonilnike, nosilnike,favoritse, podatke, skenerje, fakse printerje........ . Vse me zajeba....En bo tuki znoruuuuuuuu . V tem grmu tiči zajec. Drugač sem pa jst tud tvoja generacijo. Tko, da mi je to čist poznano . Ta hripav, pa to.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 11:14:16
|
|
|
|
gigi1
|
Fida UFFF vem kako je to. Se mi zdi ena najbolj groznih zadev menjat comp. Jaz rabim ene 14 dni, da vse pošlihtam in naložim vse programe. A tahripav je tud teb sedu . Ma, je bil fleten
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 11:22:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Teb pa res neki na romantiko seka tale menopur aha, nekaj tacga, da ne bomo samo pohotne, ampak tudi en malček poučne... Ivan Minatti ODKAR VEM ZANJO Odkar vem zanjo, imajo dnevi modre oči in vode barvo njenega krila. Odkar vem zanjo, veter šumi njen glas in rože njene besede govore. Tako rad imam te poletne oblake: njene korake so spremljali, ko je čez trave večerne prišla. Tako imam rad te vrbe ob vodi, zamišljene v tiho, nežno pravljico v njej. Nihče ne ve, kaj šepetajo. Samo jaz. In se smehljam. Odkar vem zanjo, sem kot avgustovska noč; miren, poln zvezd in daljav.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 12:35:30
|
|
|
|
gigi1
|
taka romantika pa kar kliče po drugi vrsti stimulacije
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 12:41:44
|
|
|
|
lana70
|
šmrc, žižet, kaj pa mojaaaa stimulacijaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:00:21
|
|
|
|
Fidolina
|
Al je čeden , ta moj cukrc .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:02:16
|
|
|
|
mismis
|
da malo dopolnim tole zbirko za tiste, ki ste prikrajšane... ž a mislite, da imam kaj možnosti, če uporabim vso telepatijo, da bi tale brisačka slučajno padla dol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:03:13
|
|
|
|
gigi1
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:04:54
|
|
|
|
gigi1
|
Lana sem tolk časa rabla, da sem zbrskala kajžezaeden, da me je Mišmiš prehitela . Zdej maš pa dvojno dozo Je blo lažje prej, ko ste mele vse istega
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:06:27
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Al je čeden , ta moj cukrc . Dobr si ti tole naštimala, da si vse ostale odgnala . Zdej mava pa z Mišmišo trojno delo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:12:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Al je čeden , ta moj cukrc . Dobr si ti tole naštimala, da si vse ostale odgnala . Zdej mava pa z Mišmišo trojno delo a ne, a ne...pa še zapomniti si za vsako, kateri ji je pri srcu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:13:28
|
|
|
|
gigi1
|
In zmagovalec dneva je:
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 3.11.2009 13:22:20
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Al je čeden , ta moj cukrc . Dobr si ti tole naštimala, da si vse ostale odgnala . Zdej mava pa z Mišmišo trojno delo Hvala ti mismis , si mi bila v veliko pomoč, pri mojem načrtu
|
|
|
Posteljno zadovoljstvobinyyAli vas vaš partner zadovolji v postelji?da, odlično (
69%)
ne (
7%)
lahko bi bilo boljše (
24%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!