|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
30.10.2009 8:39:57   
marusi
nataša: na CSD ju morata oba oddati potrdilo iz službe o plači v zadnjim 12 mesecih. pri nas nič ne komplicirajo, sva vse oddala brez datumov (za očetovski in moj porodniški) dva papirja oddaš - enega potrdiš v službi .

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.10.2009 9:13:51   
summmer725
Jutro punce. Telovadba, ja. Sem podobna Tulpiki user posted image . Kaj hočmo, taka sem.
Uhajanje vode, tud jaz imam skoz vložke, se mi je kar podvojil beli tok. Voda pa, ko kihnem se mi včasih zgodi, da spustim kej user posted image .
Krema za bradavice jaz imam od Aventa ta je kr ok, potem pa sem probala tudi Lanolin ta pa mi ne vem zakaj sploh ne ustreza. Pri nam v MŠ so zelo hvalili Rešilko-ta, pa sem jo hotela zadnjič kupit v lekarni v hali A in me je samo čudno pogledala in rekla da za to kremo prvič sliši user posted image .
Papirje na CSD sem zase že uredila, moj jih ima na pol izpolnjene. Jih bo pa nesel ko bomo rodili. Mi je pa še referentka svetovala, da naj oddava na občini (tisto za pomoč, ko občine dajejo denar ali kaj podobnega) takoj decembra ko rodim. Da jim to ni obvezno in da jim lahko kaj klikne v glavi in rečejo, da ne dajejo več denarja.  Sva pa isti dan tud uredila očetovstvo in mi je bilo tko smešno, k naju ni nič vpršala, samo osebne je zahtevala in začela tipkat zapisnik. Na koncu sva ga sama prebrala, podpisala in sva šla.
Hrana ja sadju se tud jaz ne morem upreti in se tud ne trudim da bi se. Ko bom pa dojila, bo pa res bolj kriza, saj sem nora na mardarine, pomaranče, kislo zelje, ... same take stvari ko jih nebom smela, ampak za mojga pikca vse.
Shopgirl jaz kupujem na Rudniku in moram rečt da sem kr zadovoljna. Imajo kar konkretno zalogo. Mi je tudi H&M na Rudniku veliko bolj kot v CP.
Punce,tiste ki imate nove vozičke  in lupince, ali boste vse prevleke oprale? Jaz razmišljam oz. jih bom.
Blondy kako si??

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.10.2009 9:14:59   
*Mojca*
Jutro!

Marusi:jaz bom v sokola hodila zvečer, dragi bo pa varuška. Ampak to pol, na pomlad, ko se že fajn ulaufamo v nov ritem.

CSD: mater ste pridne, jaz tega nisem še nič zrihtala, mi je pa itak rekla, da lahko prineseš 1 dan pred PDP. No, v take ekstreme ne bom šla, bom pa počakala oktobrsko plačo, ki jo dobim 10.11., pol bom šla pa vse to urejat.

Ta darila so pa tudi mene začela matrat in bom šla v akcijo drug tedn, ko bo Luka spet v vrtcu. vijolica, ta ideja z nakupi čez leto je fenomenalna. Kam pa jih skriješ, da jih dragi ne najde, če je recimo za njega? user posted image user posted image
Moj dragi diplomira 9.12. in mu moram še neki za diplomo kupit. Any ideas??

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.10.2009 9:33:23   
ShopGirl
Dobro jutro drage nosečke!

Ste lepo spale? Jaz niti ne. Sem bla budna do pol dveh... Gledala sm grozljivega Dexterja pol je bla pa še reklama za grozljivko Hudič v Emily Rose in sem bla čist fertik. Nosečnost me je spremenila - prej sm rada gledala grozljivke user posted image

A še katero srbi telo? Jst sm čist sitna zarad tega - že skor zaspim in pol me začnejo noge srbet user posted image

Punce sem mal računala...če dojimo cca. pol leta smo maja/junija al pa najkasneje julija (če bo kakšna mela mal več mlekauser posted image ), že konc z dojenjem in nam maraton ne uide - al pa pač tek na splošno user posted image

Aljaški malamuti so pa tok lepi psi! Waw, araz, sem ti kr fouš user posted image  tole s turnim smučanjem se sliši noro. Čeprav jst sm bolj navdušena za boardanje, mogla bi probat še smučat. Sem pa tudi jaz hodila na body step in mi je blo full všeč, najbolj sem bla pa navdušena nad Body Jam-om (ples)! Vsakič sem bla totalno premočena in izmučena, noro. Po teku tut mene nč ne boli, po moje tečem prepočasi in bi mogla "dvignit" tempo. Nism bla še na nobenem maratonu - bom pa šla naslednje leto user posted image  Sem hotla it letos na ljubljanskega, ampak me je presenetil trebušček. No, pol mava pa isti cilj - LJ maraton 2010!!! Še marusi se nama loh pridruži user posted image

O marusi, ti si pa pridna! Škoda da jst tut kr med letom že nisem česa kupilauser posted image  Je pa to dobra ideja za naslednje leto user posted image  

Glede tintare: midve mava kontakt prek sms-ov, ampak mi žal ni nič novega sporočila user posted image   Zadnja novica je bla, da je Vane OK, da ma sicer malo premalo sladkorja v krvi, po cuclju pa se hrani dobro. In to je vse kar vemo... Sem upala da bo včeraj kaj pisala, pa nič. Bomo vidli če bo danes kaj novic...

vijolca, po moje je na teh CSD-jih full odvisno od referentke, ki obravnava tvojo vlogo. Tale moja ni mela gužve in je rekla da bo isti dan začela obravnavat vlogo - pa je trajalo več kot 14 dni. In je mene tut skrbelo če ni mogoče kej narobe.

aaa tulpika, tko je to, nism vedla user posted image  Kr neki. Ni mi všeč... user posted image  Moja septemberska plača je bla mizerna zaradi bolniške. O, zdej sm pa čist potrtauser posted image

Drugač mam pa jst zase in za otročka Bepanthen in upam da bo kaj pomagalo, si bom pa tut te silikonske nastavke od Aventa šla kupit... IN pa nujno rabim modrčke za dojenje. A sta 2 dost? Bom šla kr na Rudnik v H&M in pol še mal v C&A user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.10.2009 9:49:15   
*Mojca*
Shopgirl: glede nastavkov ti svetujem da počakaš, da vidiš če jih boš sploh rabla. Na začetku bradavice bolijo kot hudič, ampak po ene 2-3 tednih to neha. Se mi zdi bolj praktično dojit brez nastavkov, je pa res da eni otročki joške ne znajo zagrabit in brez pač ne gre. No, hotla sem samo rečt, da jih dej uporabit če Kaja ne bo znala zagrabit, ne pa zarad bolečine. Matr sem zakomplicirala a? user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.10.2009 10:06:30   
mel*
Čao
Včeraj zvečer sem se pa tudi jaz mal prestrašla kakšnih  10 minut me je tako zbadalo, bolelo v trebuhu pa še mali je bil ravno takrat tako živahen no potlej se je pa umirilo a se še kateri to dogaja? drugače sem pa danes spala da tudi na wece nisem šla ponoči.

Zdele grem pa v akcijo da še malo pospravim, komaj čakam da do konca uredimo to stanovanje, no še kakšnih 14 dni, pol bom začela pa za dojenčka pripravljat joj komaj čakam.

Darila jaz sem danes spraševala kaj si želi za miklavža pa dedka mraza pa moj otrok spet nima nobenih želja razen globusa z lučko, imamo vsako leto tolk problemov s temi darili sladkarij ne mara razen navadnih domačih piškotov za igrače ji pa tudi ni veliko tako da ji ponavadi kupim kakšen delavni zvezek ali pa knjigo pa se mi zdi tko brezvezno darilo. Bo treba še mal pretuhtat aja ima pa željo po živem kužku ali konju in kam naj ga dam?user posted image .

ShopGirl
Ja delam v kuhinji ampak sedaj delam samo po dva do tri dni na teden ker sem poleti delala mal več in sem si nabrala kar konkretni število ur pa še  16 dni dopusta mi je ostalo imam zelo dobre šefe kar se dogovarjanja tiče tako da bol jaz povem kdaj bom delala pa kdaj ne pa za na pregled pri G mi ni blo treba nikol dopusta vzet so mi dal prost dan pa sem šla npr. v soboto ali pa nedeljo delat. Sem Pušenjaka vprašala kako je to z delom ker so težke stvari za dvigovat pa je rekel da na otroka to ne upliva edino na moje noge, trebuh in pa križ bo vplivalo in da če se počutim dobro da nimam problemov z bolečino lahko delam do konca nosečnosti.

Našemu dojenčku se spet kolca po petkrat na dan in to kar traja nekaj časa je res bogi pa še pomagat mu ne morem.

No lepo de imejte in božajte bušije

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.10.2009 10:06:40   
ShopGirl
Mojca...kok pa to boli? user posted image
jst bi si to kr preventivno dala gor pred dojenjem - sej veš, sam da me ne boli če ni trebauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.10.2009 10:12:09   
ShopGirl
mel*, sem ti hotla napisat kok maš skromnega otroka doma, ampak sem pol prebrala da ima željo po živem konju user posted image  hudo... Kok je pa stara? Lahko bi jo za darilo peljala kam jahat al pa v lipico konje gledat - al pa če ji kupiš kakšno knjigico o konjih user posted image
Super da se lahko v službi vse zmeniš, se mi zdi da takih delodajalcev praktično ni več.

Grem še jst mal pospravljat...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.10.2009 10:27:02   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

jst bi si to kr preventivno dala gor pred dojenjem - sej veš, sam da me ne boli če ni trebauser posted image

Se da preživet. V bistvu boli samo tisti trenutek ko se pijavkica gor prisesa, pol pa nč več user posted image Tko je bilo pri meni. Mogoče bo še katera druga povedala kaj več user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.10.2009 10:27:43   
Ninča77
Evo punce, sem se malo opogumila in odločila, da delim mojo zgodbo z vami.

V soboto 24.10. mi je ob osmih zvečer začela odtekat plodovnica, ampak ful pomalem. Prvo sploh nisem vedela, ali mi mehur nagaja la kaj je to. Šla sem pod tuš in si sveže perilo in vložek naštimam, ko je spet vlilo in spet pod tuš, potem pa sem na vložku vidla da je čist prozorna tekočina, pa sma raje šla v porodnišnico ptuj. Tam so ugotovili, da je plodovnica, ampak ker pa sem bila noseča 32 5/7 je bilo prehitro za porodnišnico Ptuj.Dali so mi edino injekcijo za razvoj otrokovih pljučk. Z rešilcem so me odpeljali v porodnišnico Maribor. Naletela sem na dobro osebje in vse so bili prijazni. Ura je bila 23.30. Poštimajo me, pobrijejo in upajo, da ne bom dobila še popadkov.Ampak okrog 1h zjutraj sem začela čutit prve popadke nekej na 5 minut. Ampak babica mi ni verjela, saj ctg ni nič pokazal. Okrog treh sem imela popadke nekje na 3 minute in pol me je babica pregledala in je rekla, da sem zaprta oz. za en prst odprta. Popadke sem lepo predihavala in poslušala kako ene že rojevajo.4 so se že rodili, jaz pa nič. Ob 7h se smena menja. s tem da se je še ura prestavila, se je meni zelo vleklo.No ampak dobila sem še boljše osebje, kot je bilo ponoči. Babica Damjana vredna vse pohvale, me je lepo pozdravila vse izprašala in ko sem ji povedala kako imam popadke, me je takoj pregledala in bila sem odprta že 4 cm. Rekla je, o to bo pa hitro do 9h al pa 10 bova fertik, lahko pokličete moža.No on je itak že bil na poti.potem pa so so začele muke, do 6 cm sem se odprla, pol se je ustavilo. dodali so mi umetne popadke, ki so dosti hujši od naravnih. Tako se je vse vleklo do 17.37 ko sem rodila. Bil je velik napor zame in imela sem zelo težek porod. seveda moj sonček Matevž ni zajokal in takoj so ga odnesli, brez da bi ga videla, k pediatrom. Jaz v paniko, posteljca se noče odluščit, takoj na operacijo. Po operaciji sem prišla nazaj v porodno sobo. kej me je mož čakal. V prebujanju slišim, kako kličejo moža da more nujno na pediatrijo. sledila je operacija Malega Matevža. Bil je izredno težek in kar naprej so me spraševali, če sem imela sladkorno, saj kaj takšnega primera še niso imeli.  V glavnem, imel je zelo velik trebušček in zaradi tega takoj na operacijo, saj so mislili, da so notranje krvavitve, ampak ko so ga prerezali so ugotovili, da je samo voda.Še vedno jim ni jasno od kod voda, ampak včeraj so mu odstranili drenažo, saj se voda ne nabira več. Ena ledvička je bila ok, druga še je imela odprt kanal, ampak se je skoraj že čisto poravila, Pljučka so dokaj vredu malo še, pa bojo čist ok, jetra, vranica ok. Srček malce povečan ampak baje nič kaj nevarnega. Ampak kee je bil pa porod zelo težek ima veliko podplutb, saj so se vsi dr. in sestre metali po mojem trebuhu, da smo ga spravili ven in sedaj čakajo da se ti strdki absorbirajo ima pa tudi velik hematom na glavici ampak baje ni nič nevaren, ker je v podkožju. >Slikali so glavo in je baje vse ok, možganskih krvavitev ni blio. Zenkrat še ne diha sam, ampak upajmo na čiprejšne okrevanje. Jaz sem psihično malo boljše, sem bila pa čist na podnu. No zaenkrat je to vse, ko bom imela kakšne lepe novičke, pa vam javim. Punce čuvajte se.

Kaj pa je z Blondy?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.10.2009 10:43:06   
marusi
ninča - drži se! pa matevć tudi!

shopgirl - jaz lahko vse počnem... samo teči pa ne maram. čeprav sem se ravno letos (preno sem zvedela, da sem noseča) odločala, če bi pa mogoče kaj tekla...  tako, da mogoče pa res mataron drugo leto... lahko bi naredili kaki maraton z vozički:)

H&M; C&A - jaz iamm tudi raje kot v CP rudnik, je full manj gužve (vsaj zdi se mi tako)

rešilko - jaz sem o videla v BC

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.10.2009 10:47:06   
*Mojca*
Ninča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in Matevža!!!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.10.2009 10:56:21   
ShopGirl
Ninča, priznam da me kr srh spreletava ko berem tvojo zgodbo. Čestitke tako tebi, da si dala skozi tak težek porod in tudi tvojemu malemu sončku.

Takoj ko si napisala kok je bil mali velik in težek sem pomislila na sladkorno - samo kaj naj ti to pišem user posted image  Sicer mi je pa čudno že to, da tvoj G ni opazil velikosti in teže otroka na pregledih... Na splošno mi tvoj razplet nosečnosti smrdi na eno veliko šlamparijo s strani tvojega G, pa tut - zakaj niso nardili CR v porodnišnici? user posted image  No pa dobro, to je itak zadnje kar je zdaj važno - samo da sta ti in otroček OK.
Sem pa zelo vesela, da tvoj malček lepo napreduje - to je definitivno najlepša novica danesuser posted image  Bom držala pesti za vse tri še naprej!!!!

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.10.2009 11:12:13   
mel*
Ninča upam da se čimprej vse uredi ti pa slabe misli na stran pa misli kako vama bo kasneje lepo in kako bosta- boste uživali saj pozitivne misli pomagajo k čimprejšnjemu okrevanju. Čeprav vem da je težko ampak misli pozitivno boš vidla da bo lažje pojdi v knjižnico in si vzemi kakšno lepo knjigico da za trenutek pozabiš na skrbi.

ShopGirl   Sedem let, sem iz dolenjske pa mislim da bo kar predeleč za v lipico. Moja mami ima konje tako da jih vidi vsak vikend. Sem razmišljala o tečaju pa so cene katastrofalne nekaj ur ne pomeni praktično nič za mal več je treba imet pa kar kupček tako da ta varianta odpade letos. Sem ji lani kupila knjigo o psih pa smo potlej poslušal katerega psa si bo kupila in je vsak cent na banko nesla da ko bo imela dovolj si ga bo pa kupila sama pa ji nismo dovolil ker ga nimamo kje imet smo bili pa nesramni ker ji ne dovolmo pa take, tako da sem potlej pogruntala da sem ga usrala.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.10.2009 11:32:38   
ShopGirl
Hehe mel, sej na konc res ne veš kaj bi naredu - v vsakem primeru si nesramen in grd, če ne kupiš željenega user posted image  
Se pravi knjigica definitivno odpadeuser posted image  Se mi je zdelo ja, da so tečaji full dragi...sej že ko mi znanke govorijo kok so ob šolske dejavnosti drage te kr mine.
Pol pa še vsak otrok hoče it na 3-4 dejavnosti pa maš da bankrotiraš!user posted image

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.10.2009 11:45:52   
METULJ1
Ninča77 - zate in za korenjaka in pogumneža Matevža.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.10.2009 11:52:40   
vijolca
Ninča77, hvala da si zgodbo delila še z nami, mislim, da si res ena močna mamica in verjamem, da ti ni bilo lahko v teh dnevih med in po porodu. Za Matevža bomo vsi tukaj držali pesti, da se bo vse uredilo tako, kot mora bit. En kup user posted image user posted image user posted image za vse tri!

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.10.2009 12:23:41   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Se da preživet. V bistvu boli samo tisti trenutek ko se pijavkica gor prisesa, pol pa nč več user posted image Tko je bilo pri meni. Mogoče bo še katera druga povedala kaj več user posted image

mene je ful bolelo, sploh nisem bila pripravljena na to... predvsem, ker na začetku ni bilo mleka in se je samo cartala, pa sem mela že bradavice ful uničene preden sem sploh dobila mleko, zato so mi takrat nastavki ful prav prišli, vsaj za toliko, da je mleko začelo na polno teči pa sm jih potem odstranila, ali pa sem jih mal šparala vsakič ta drugič user posted image , po 3 tednih jih pa res nisem več rabla.....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.10.2009 12:54:31   
marusi
punce, katere blazinice sta pa uporabljale? jaz gledam, pa se cene full razlikujejo. pa me zanima, kako je pa s kvalitetp, ali to pač sam probaš?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.10.2009 16:52:55   
araz
Ninča lepo, da si delila svojo zgodbo znami. Marsikateri bo lahko pomagala, če se (bog ne daj) znajde v taki situaciji.
Verjamem, da boš z svojo pozitivno energijo in močjo, ki jo definitivno imaš, zelo pomagala svojemu sinku in da bo hitro okreval.
Zato vama oz. vam pošiljam en kup user posted image ,da se boste lahko čimprej doma lahko cartali in začeli uživati. Bodi močna še naprej.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.10.2009 18:24:15   
ammam
Ninča77, res si prestala muke pri porodu, sama vem, kako je, če ne gre vse tako, kot bi si želela.
Želim ti, da ti bo vse to poplačano takrat, ko boš v naročje dobila svojega sinčka.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.10.2009 19:46:44   
mala bejba
Ninča77,bodi močna zase in za svojega malega princa.V mislih s tabo da boste čimprej se doma crkljali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.10.2009 21:38:40   
Afrodita1
ejuser posted image ,

ninča: pošiljam tebi   in sinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;
vijolica: meni so odločbo iz CSDja poslali v 3 dneh;
shopgirl: ne si kupovat nastavke, mogoče jih ne boš potrebovala; če že
ti jih pa lahko mož prinese, škoda €;
marusi: jaz sem pri 1user posted image user posted image uporabljala chicco blazinice, jih bom tudi v drugo;
mojca: kupi mu kako aktovko (malo so dražje) npr. usnjeno,... pelji ga na
romantično večerjo, kak koncert, lahko mu podariš kupon za masažo, kopanje,...

vsem skupaj lep večer in pazite na bušije, da bomo čim dlje 2v1user posted image , pa-pa.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
31.10.2009 9:18:02   
taipai
jutro!

danes smo pa zelo mal spali :( že zvečer mi je kar na enkrat postalo ful slabo, nism in nisem mogla ležat ne na hrbtu,ne na boku, ne stat, nič od nič. skoz po malem hodila na wc - skratka obup. ob pol 1h mi je končno ratal zaspat, do pol štirih, nakar sm se zbudila in peljala taščo. zadeva se je končno mal umirila, mali pa preaktiven! (ja vem, nikol mi ni prav, enkrat preveč aktiven, drugič nič user posted image ). Spijem en kumnin čaj in se zadeve pomirijo, tako da *trkam in upam* da je sedaj to za mano. Sem si mislila, pa ja ne bodo slabosti zdej na koncu, če je bla cela user posted image praktično bp :S torej: nenaspana, (ne)sitna, skratka, naporna noč. Res se vidi vpliv polne lune .. naš mali bo torej takrat "borc"  user posted image

NInča77: uff, me je kar stisnilo, ampak verjamem, da bo vse ok. user posted image user posted image Pozitivne misli zelo pomagajo!!
prav tako mislim na BeeBee in ji želim vse dobro !!user posted image user posted image

OStale pa vidim, da ste kar ok!
Tudi mi smo ze uredili papirje na CSDju, treba samo še priznat očetovstvo, potem pa je to to.. :) v sredo začnemo z MŠ, se že kar veselim.

No bejbe, lep dan, grem jaz za delavce poskrbeti!

čau! user posted image

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
31.10.2009 10:28:42   
araz
Tud za mano je neprespana noč user posted image . V dnevni semse zbudila ob polnoči in šla v spalnico in do treh nisem mogla zaspat. Je imela moja user posted image tako žurko, da sploh nisem vedla kako naj se obrnem. Pa dosedaj ponoči še nikol ni bila aktivna. Bo res nekaj na tej polni luni.
Pol mi je sicer uspel za dve urci zaspat ob pol sednih sem bila pa že pokonci, ker tud ležat nisem mogla več.
Sem pa včeri ugotovila, da je 16.12., ko imam PDP ravno polna luna.  To bo še pestro user posted image .

Sem pa danes že zlikala vso posteljnino. Dala sem brisače prat. Zdej sem pa razmišljala, da bi dala še prevleko od lupinice in vozička prat, čeprav je novo. A ste ve tud to prale ali mislite, da ni potrebe.

Zdej greva pa zmojim mal najino user posted image malamutko v gozd peljat, da se mal znori.  Pol bova pa zibko sestavila.

Punce fajn se imejte, dan zgleda da bo zelo lep zato si privoščite kakšen sprehod.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.