vijolca
|
Dobro jutro! Prav hecno mi je, ko ste omenile božične nakupe, isto se mi je namreč motalo po glavi že zadnjih nekaj dni ("decembra itak odpade, novembra so že vsi bolani...") in ker imam ravno danes prosto, se odpravljam po darilo za ! No, sej mogoče še ne bom nič kupila, mislim pa da že vem, kaj bi lahko letos dobil, pa še presenečen bo, da je sploh kaj dobil, ko je že za RD izvisel zaradi obilice dela... Sadje: tudi jaz se mu težko uprem in pri kakih mandarinah prav pomislim "uh, zdaj še lahko, čez 2 meseca pa nič več", nas so tudi v MŠ opozorili, da lahko dojenčke zelo napenja, če jemo sadje (in kisle stvari nasploh), kake agrume so kar odsvetovali, za jabolka, banane pa rekli, da probaš z zelo malim koščkom (četrt jabolka) in potem vidiš, kako dojenček odreagira, če je OK, lahko tudi več, ali pa še to ne. Šport: nekako sem upala, da bova z otročkom spomladi hodila na sprehode (kjer že sedaj itak skoraj vsak dan nosim okrog), kjer bi jaz en del tudi odtekla. Sej če začnem s par 100 metri, bomo hitro videli, ali se to kaj pozna, pa bom pač nehala, če ne bo mleka ali pa povečala, če mi bo tako pasalo. Tako nekako sem razmišljala. Odločba CSD: kako hitro ste jo pa prejele? Oddala sem jo pred 14 dnevi, do danes ni bilo še nič, pa ne vem, kdaj naj me začne skrbeti...
|