|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
29.10.2009 13:31:27   
Momtobe
blondy meni se je to dogajalo par tednov ... skoz sem imela mokre hlačke in to konkretno. to je blo cc. med 23 in 28 tednom. pa sem tudi prebrala, da lahko plodovnica odteka po malem. potem pa se mi je ustavilo. sem omenila to svoji ginekologinji in vprašala, če je to zato, ker mi mali pritiska na mehur pa da ne čutim nič, da bi mi uhajalo in je rekla: "ne, to ponavadi ni zato". in je bila stvar zaključena. :/ ... ni me niti pogledalal, niti me pomirila s kakšnim razlogom?!

trenutno se ne sekiram več, ker je mir, ampak baje, če ti po malem odteka plodovnica in se uspe sama vmes obnavljati ni panike. če je bilo v ponedeljek ok, po moje, da ni krize. če se ti bo pa še nadaljevalo pa se le pojdi pomirit v porodnišnico ...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.10.2009 13:40:43   
blondy_81
Zdele bom mal počakala, da vidim kolk se bo to še pojavljalo, če ne pa kasneje al pa jutri grem do P. Mam pa občutek, da sem jst že mal višje noseča, ker sem vmes mela še eno menstruacijo, noseča sem pa skor 100% že bla. Zdej sm mal razmišljala o tem, pa zna to kr držat. Ampak bomo vidli. Zdele bom ležala, kaj bo pa sledilo, bom pa vidla.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.10.2009 13:57:59   
mala bejba
Ojla.
Da še jst poročam,sm lih iz pregleda.Naša zvezdica pridno raste,v ponedeljek bomo dopolnili 32 tednov,težki smo 1700g in dolgi 35cmuser posted image . Sm mogla še v laboratorij kri dat za toksoplazmozo,drugač pa vse bp,razen zatekanja in mravljincev po rokah.Dobila 14 dni bolniške,pol pa pokoristim dopust in porodniška.Jst sm mela tm okol 29 tedna tud ogromno izcedka pa sm šla na urgenco,so rekl d bolj nizko leži in d pritiska navzdol,dobila neke svečke in zdj je kul. Dons je bila taka čudna noč, že ob štirih zju3 sm bila pokonci pa neki jamrala k me je vse tiščal,pol pa moj tud ni mogu spatuser posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.10.2009 14:03:53   
ShopGirl
No upam da je tko kot je Momtobe napisala... Sej to da se plodovnica obnavlja je res...sam mi smo že tok visoko noseče, da jst ne bi riskirala.

summmmer, full srčkano - še jst bi mela takega (zaseuser posted image ). A ti hodiš v avstrijski C&A, al se tut pri nas dobijo tok lepe stvari? Vem da je en C&A na Rudniku...morm it mal pogledat. Hm, po moje bo tamala full očijeva punčka in ga bo vrtela okrog mezinčka 100/h user posted image  
Ne vem zakaj jst nimam te sposobnostiuser posted image

Punce, lep dan vam želim, šibam na predavanje o epiduralni! Baj baj

Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.10.2009 14:17:03   
blondy_81
zdej si bom dala vložek Vir 80 notr, ker se baje po tem vložku lažje vidi, če je to plodovnica, ker ne vpija tako kot npr. Always. Če se nadaljuje, danes letim do P.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.10.2009 14:29:02   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Joj punce jst sploh ne morm bit več brez vložka. Men skos po malem ven curlja. A še kateri? Sej ko voda odteče, verjetno v večjem šusu odteče ven in ne po malo?

kar opazuj zadevo, lahko odteka po malem, jaz imam občasno tudi veliko izcedka par dni skupaj pa potem spet manj in tako naprej, sem rekla mojemu G pa je rekel ja plodovnica ni je pa fajn ker to pomeni, da bo nožnica vlažna pri porodu k mora bit in je manj verjetnosti za kake raztrganine.... in pri tem sva ostala...

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.10.2009 14:37:11   
maya2
Jaz sem pa danes stuhtala, da če rodim tam okrog roka, pa preden iz bolnice pridem, da se mi ziher ne bo dal za darila tuhtatuser posted image in da bi blo dobro kaj vnaprej pripravit .... Predvsem za hčerko seveda.... tko da bom v kratkem najbrž šla še v šoping za darili, oz. tuhtam da bi nakupe kar preko neta opravila....
Danes pa letiva v Lj po nekaj zadev še v Baby Center, Mullerja in H&Muser posted image potem pa ostane le še lekarna user posted image

lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.10.2009 17:01:20   
mel*
Živjo
Jaz pa že cel dan pospravljam pa imam še vedno atomsko bombo v stanovanjuuser posted image ,še dobro da sem danes pa jutri doma tolk da bo mal še za jutri prišparala da mi ne bo dolgčas user posted image . Komj čakam da pride sodelavka iz porodniške da bom potlej lahko ostala doma ker sem sedaj dobra duša in jim hodim pomagat (delam nadure), ker ne dobijo zamenjave zame čeprav že zelo težko delam, pa tolk kuharjev je na zavodu, da jih ne moremo dobit iz tujine (oz. ne smemo ker je naših preveč) pa nobeden noče delatuser posted image .

Drugače pa ko vas berem vidim kako ste ene boge upam da bo vse uredu z vami. Glede zaprtosti pa poskuste s sadjem jaz če sem kakšen dan bolj zaprta pojem več sadja je pa res da ga imam zelo rada in se mu ne morem upret, jem pa sezonskega poleti nektarine potlej jabolka sedaj pa mandarine nažiramuser posted image .
Lepo se imejte in božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.10.2009 17:14:25   
taipai
ola punce :)

kako kaj? pri nas kar O.K, zdele bo potrebno it na en sprehod,  dokler je še koliko-toliko svetlo.
Drugače pa je danes moj otroček presenetljivo miren user posted image mogoče je za to "kriv" vpliv lune, kaj pa vem? me prestraši vsak tak zelo miren dan, sploh če je predhodne dni aktiven. upam, da je to normalno user posted image user posted image

voda : ja tudi jaz imam včasih skoz po malem mokre sp.hlačke in se tut prestrašim, da ni kakšna plodovnica ali pa le mali tako pritiska na mehur, da preprosto mora nekaj ven curljat :D danes sem kar hodila na wc, pa vedno le po kapljico, dve, tiščalo me je pa za 1min. lulanja, pa nic od tega user posted image user posted image (sorry izjavi). Naj počaka še moj otroček  kak mesec pa bouser posted image mogoče sem se malo prehladila al pa kaj..

maya2: tudi jaz sem že razmišljala o tem, da bi darila ze vnaprej kupila; ko bom na dopustu, bi imela rada čimveč pripravljenega, če nas slučajno prehiti kaj;)
pa še mojmu bom naknadno naročila majčko s kakim univerzalnim napisom, pa mu jo dala tik pred rojstvom - v porodni user posted image user posted image user posted image

NInča77 user posted image user posted image : upam, da ste ok!

nič, grem ven!

lp user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.10.2009 18:15:09   
ShopGirl
I'm back z najbolj bednega predavanja ever! Kr neki je blo, nč novega nism zvedla. Itak se je pa tko slabo slišal, da sm najbrž pol preslišala user posted image  Prav razočarana sem. Pa tok sm bla zadovoljna z vsemi ostalimi predavanji - tole je pa... ojejuser posted image

Dobila sem odločbo od CSD-ja za prvih 105 dni porodniškega nadomestila. A potem, po teh 105 dneh, pa dobim novo odločbo za preostale mesece ko sem doma? A katera ve - je znesek lahko drugačen, ali ostane enak? Nekak logično mi je da ostane enak, ampak just in case, še vprašam.

Jst se tut nažiram z mandarinamiuser posted image  Full mi pašejo. Ampak mam na sumu tole sadje da glih tko redi user posted image  Al pa men res voda kje zastaja. Skratka, zdej se mal bolj pazim, čeprav priznam - lačna sem in apetit mam neverjeten! Hecno, to zdej opažam v zadnjem mesecu, prej pa vso nosečnost NIČ, enak apetit kot prej.

WC: mam filing, da sm jst glavni uporabnik ne samo wc-ja ampak tut toaletnega papirja user posted image  Skos me tišči, tut če sam par kapljic.

Gibi otročka: glede na to da majo naši piškotki vedno manj prostora, je normalno da so bolj mirni. Dokler je 10 premikov na dan je pa vse OK user posted image  
No moja mala je itak ekstrem in jih že zjutraj, za dobro jutro, naredi tok... Ne vem po komu se je vrgla, po meni sigurno ne, jst sm bolj lenušček user posted image

mel, ti si pa res dobra dušica, no saj dokler se ok počutiš še gre - ampak vseen pazi nase pa na bušija. A delaš v kuhinji? Se pravi si skos na nogah? user posted image

DARILA: to sm pa tut jst že razmišljala! Pa decembra ne samo da rodimo ampak bo tut gužva in vsi bojo šmrkasti in kašljavi naokoli strašili. Bom jst tut mogla že novembra poskrbet za darilca... Čeprav najbližji itak dobijo najlepše darilo; novega družinskega člana user posted image  

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.10.2009 18:41:34   
tulpika

ShopGirl: ja, najprej dobiš eno odločbo za 105 dni, potem pa še eno. Zneski bodo lahko različni.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.10.2009 19:10:16   
capuchinka
živ user posted image !

mah ste pridne s pisanjem...user posted image

jst pa z uhajanjem vode še nimam težav - upam, da jih tut nebo...
me pa tamala tok zbrca, da mam občutek, da mi bo trebuh razgnalo in da bo rokica / nogica ven pogledala - ful je hiperaktivnauser posted image

pa pr nas sem tut jaz največji potrošnik wc papirja ker bi lahko skos na školki čepela - saj upam, da bo kmalu konec...

joj sem spet lena danes - za nič mi ni... a ma kera kak recept za dodatno energijo? ponoči nič ne spim - wc, brcanje, moj me v steno tišči... za znoret je no...

upam samo, da bo malika pridna in bo lepo pančkala ponoči...

nič lepo bodite pa še naprej tak lepo čvekajte
user posted image user posted image čaw

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.10.2009 19:20:09   
*Mojca*
Jaz pa sem si danes privoščila obisk pri frizerju. Si je ženska vzela uro in pol in me razvajala user posted image user posted image user posted image user posted image Mandarine...joj ne mi govorit. Jaz jih požrem na tone, še posebej pol malo kasnej, ko začnejo prodajat klementine....njamiiiiiiiiiii. Me pa malo skrbi kako bom decembra, ker ko dojiš naj sadja ne bi ful jedu ker napenja user posted image user posted image Jaz bom vseeno probala. Ne vem če bom zdržala brez mandarin user posted image

WC: mene je malo minilo in grem ponoči samo 1x ali 2x. Je pa bilo obdobje ko sem šla tudi po 7x. Hvala bogu je zdaj to mimo.

Naš user posted image pa je eno ful ful mirno bitje. Če pomislim kaj je Luka delal, do zadnjega, je tole zdaj prav biser user posted image Upam, da bo tudi ponoči tako, ker Luka še danes ne spi celo noč user posted image

Tole z darili pa je super ideja. Meni ni padlo na kraj pameti. Ker me mine če samo pomislim da gužvo decembra...
Sem pa bila danes dopoldan v Tušu v BTCju in totalno presenečena nad gužvo. Pa to ne mamice in penzionisti, ampak tko...folk, ki bi po mojem moral bit v službah user posted image

Tolk za enkrat in lep večer še naprej!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu capuchinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.10.2009 20:10:41   
zoja88
Ojla!
Midva sma danes z pregleda.Tudi midva pridno rastema.Težka sma 1700g.Končno je pokazal tudi spol in je fantekuser posted image Danes sma se tudi odločila z fantom za ime: Tarik.Čeprav je malce nenavadno nama je zelo všeč.Drgače pa končujema stanovanje. Komaj čakam da se preselima ker nama že zmankuje prostorauser posted image
Želim vam lep večer predvsem pa miren in dolg spanec kar je v naših tednih nosečnosti redkouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.10.2009 20:41:45   
ShopGirl
tulpika full ti hvala za odg., ni mi pa jasno zakaj bi bli zneski različniuser posted image

uuu capuchinka tole z nespečnostjo, wc-jem in tiščanjem v steno mi je nekam znano user posted image  pri nama je enako - s tem, da ko gre v službo me itak zbudi (nehote) z lučjo, pol pa še hote, ker me vsakič polupčka (kar mi je itak full všeč, sam pol ne morm zaspat nazajuser posted image ).

Mojca a veš da so punce v MŠ full spraševale kako je s hrano po porodu in so sestre rekle, da lahko jemo VSE razen ostrih začimb ipd.,... Pa nas je tut zanimal kako je pol z napenjanjem pri otročku, ampak so rekle da to nima veze z našo prehrano (kar je men sicer čudnouser posted image ) in da naj bomo bolj pozorne na alergične reakcije pri otroku, ko zaužijemo določeno hrano. Če se pojavi reakcija, naj ne jemo te hrane nekaj časa in pol zopet probamo.

Šport po porodu: sem bla čist žalostna, ko so rekli da tek, aerobika ipd., nista možna če želimo uspešno dojiti. Baje ima mleko bolj kiselkast okus in dojenček noče jestuser posted image  Jst sm pa tko veselo mislila kako bom tekla po kakšnem mesecu,... Sem vprašala kako je z jogo in pilatesom, pa so rekle da zelo previdno z izvajanjem vaj, ker bo zaradi hormona relaksina naše telo razrahljano in loh pride do poškodbe. Skratka... Kdo bi vedeluser posted image

Zoja: meni je ime Tarik zelo všeč. Spomne me na voditelja milijonarja na HR TV - Tarika Filipoviča user posted image  Sexy user posted image

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.10.2009 20:45:39   
*Mojca*
Shopgirl o ja, tole z začimbami pa ful drži. Meni je dragi enkrat skuhal rižoto in stresu malo preveč čilija not. Jooooj kolk je bil Lukec bogi, resno. user posted image user posted image Vem da se je na začetku treba tud sadja izogibat, kao napenja user posted image user posted image user posted image

Pa še anekdota iz mojega prvega poroda. Dan prej, ko so se odločili za sproženje sem bila sprejeta v bolnico. No, lih zamudila kosilo, večerja je bila ogabna. In mi moj prinese čokolado in banane in pomaranče....njamiiii. No, pol lepo CR, en dan intenzive in priden v navadno sobo, po zajtrku. Cimra mi pojamra da je lačna in valda jaz dobra duša ji ponudim čokolado. In me bebavo pogleda če sem nora, ker so lešniki alergeni. Hmmm, razmislim, mogoče ima pa prav, ampak lakota je bila prevelika. No, tamau je jošk takoj zagrabu, nima nobenih alergij, njen revež pa kar ni mogu. Mogoče bi pa vseeno mogla pojest tisti košček milke user posted image user posted image

Kar se tiče športa imam jaz namen enkrat konc marca oz. aprila začet z Body pumpom...ko se že lepo ulaufamo z dojenjem in mislim da ni panike če delaš postopoma...ali pač?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 29.10.2009 20:51:00 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.10.2009 20:52:37   
ShopGirl
Ja ne vem user posted image  Jst vem, da bom športala, ker zdej mi pa že tok manjka ena poštena rekreacija. Pogrešam tek...hribe...pa boardanje - jst komi čakam da spet začnem migat user posted image

Jst mislm da je najbolš če se ravnamo same po sebi in gledamo pol kako otroci reagirajo tako na hrano kot na šport. Pol pa pač prilagodiš user posted image

Body Pump - ti si carica....sem šla enkrat in bla naslednje 3 dni totalni invaliduser posted image
Je pa to čist hudo za mišice pa kurjenje maščob - ane?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.10.2009 20:57:49   
*Mojca*
Enga kolega imam, ki je inštruktor v Sokolu in je reku da je Pump najboljš varianta za izoblikovat telo. Še posebej pol, ko bom vsa mlahava user posted image user posted image Mi je pa obljubu da bova šla lepo na izi, upam da me res ne naredi invalida user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.10.2009 21:03:56   
ShopGirl
O super. Sigurno si full izoblikuješ telo, pa vmes delaš z utežmi in tko, kuriš maščobe kot nor. Men je blo najhujše tisto "palico" dvigovat, pa čeprav nism mela nobene uteži gor user posted image  Jst sm čist švoh v roke, čeprav zgledajo močne... sama maščoba user posted image

Jst bom kar pri jogi in teku vztrajala user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.10.2009 23:41:45   
araz
No, jest sem pa že eno kitico oddremala user posted image . Vidim,da imate debato o športu.
Jest že od marca naprej govorim, da drugo leto grem pa spet na Lj.maraton. Tako, da bom mogla kar kmal začet trenirat. Pa so me vsi opozorili, da če bom dojila, da ne bom smela tečtuser posted image .
PA saj ne bom začela takoj - tam enkrat spomladi pa lepo postopoma.
Joj kolk meni tud manjka rekreacija. Predvsem tek in hribi, pa kolo. PA sedaj, ko bo sneg v hribih. To bo muka, ko bom mogla bit doma. Pa ravno prejšnje leto sem začela z turnim smučanjem.  Pa z mojo user posted image sva tolk uživale v hribih in na snegu. Je aljaška malamutka in je čist nora na sneg. Se ji čist zmeša, ko ga vidi.
Smo bili skoraj vsak dan na Velki. Midva sva lepo smučala dol ona pa je tekla za nama oz. saj je bila bolj pred nama. Uživancija res. To bom letos prav pogrešala.

Jest sem pa nekaj čaasa hodila na body step. ap mi ej bilo tud zlo fajn. Samo kaj, ko mi je rekreacija v naravi velik bolj v užitek kot pa v televadnici. Pol sem pa nehala in začela tečt tud pozimi. PA itak sem bila tud jest vsa polomljena od stepa. Od teka me nikol ni nič bolelo.

Shopgirl a si ti tud pol bla že na kakšnem maratonu, ker rada tečeš?
Sedaj grem pa oddtečt v spalnico in oddremat še naslednjo kitico user posted image .

Lepe sanje vsem želim.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.10.2009 8:00:42   
marusi
jutro!

darilca: jaz jih za večino že imam... mi je bilo vedno full fino čez leto, ko sem kaj takega videla, za kar sem vedela, da bi bili moji bližnji veseli, kar kupim... tako, da imam za večino že kupljeno.... samo še smreko postavim - in dam darilca pod smreko:)

wc papir poraba: moj je bil zadnjič čisto v šoku, ko je ugotovil, da je dal zkutraj eno rolico wc papirja, zvečer je bila pa že prazna user posted image

mojca: a ti si/boš hodila v sokol? kaj boš pa z malimi takrat naredila? jaz bi hodila na kako telovadbo, kjer lahko prideš z malimi... baje to tudi obstaja

maraton: moja kolegica je šla letos na 21 km- mali ima 3 mesece... to je zame sicer pretirano... amapk jaz sem tudi računala, da bom lahko kmalu po porodu začela športat, pa se je izkazalo (kot pravi shopgirl), da ne bo nič iz tega user posted image user posted image

ninča: kako je z matevžem?

tintara: a ima katera kakšne kontakte?

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.10.2009 8:04:48   
vijolca
Dobro jutro!

Prav hecno mi je, ko ste omenile božične nakupe, isto se mi je namreč motalo po glavi že zadnjih nekaj dni ("decembra itak odpade, novembra so že vsi bolani...") in ker imam ravno danes prosto, se odpravljam po darilo za user posted image ! No, sej mogoče še ne bom nič kupila, mislim pa da že vem, kaj bi lahko letos dobil, pa še presenečen bo, da je sploh kaj dobil, ko je že za RD izvisel zaradi obilice dela... user posted image

Sadje: tudi jaz se mu težko uprem in pri kakih mandarinah prav pomislim "uh, zdaj še lahko, čez 2 meseca pa nič več", nas so tudi v MŠ opozorili, da lahko dojenčke zelo napenja, če jemo sadje (in kisle stvari nasploh), kake agrume so kar odsvetovali, za jabolka, banane pa rekli, da probaš z zelo malim koščkom (četrt jabolka) in potem vidiš, kako dojenček odreagira, če je OK, lahko tudi več, ali pa še to ne.

Šport: nekako sem upala, da bova z otročkom spomladi hodila na sprehode (kjer že sedaj itak skoraj vsak dan nosim okrog), kjer bi jaz en del tudi odtekla. Sej če začnem s par 100 metri, bomo hitro videli, ali se to kaj pozna, pa bom pač nehala, če ne bo mleka ali pa povečala, če mi bo tako pasalo. Tako nekako sem razmišljala.

Odločba CSD: kako hitro ste jo pa prejele? Oddala sem jo pred 14 dnevi, do danes ni bilo še nič, pa ne vem, kdaj naj me začne skrbeti...

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.10.2009 8:05:52   
tulpika

jutrooooooo,

kolk ste vse pridne k že mislite na telovadbo, tek ipd...
Pri meni se to navadno dogaja samo v glavi. To naredim take plane da kar verjeti ne morem....no potem pa ko je treba stvar realizirati mam pa vedno neke druge obveznosti user posted image . Če nič drugega bom letos (no drugo leto) vsaj velik z vozičkom hodila naokrog...pa sej to je tud ene vrste telovadba user posted image . Kakšna tolažba user posted image .
No, kaj pa vem...mogoče se pa kaj spremeni.

Araz: sem prov šla gledat kakšno zverinco mate doma. wow...lušten pes, aktiven. Jaz bi tud mela psa, če se jih ne bi bala user posted image . Sicer imam zelo rada živali ampak jih imam raje, če so na neki varnostni razdalji z mano user posted image . Enkrat me je eden napadel...pa saj veste kako je pol s tem strahom brrrrr....

ShopGirl: jah tko je to. V času porodniškega dopusta (105 dni) dobiš nadoemstilo za porodniško odsotnost, dalje pa nadomestilo za nego in varstvo otroka.

Copy s foruma:Porodniška je enaka poprečni plači v zadnjih 12 mesecih (neupoštevajoč prehrano, prevoz in regres). Po 105 dneh porodniške pa nastopi dopust za nego in varstvo otroka, kjer pa je nadomestilo omejeno na maksimalno 2,5 kratnik povprečne mesečne slovenske bruto plače (vzamejo pač povprečno bruto plačo prejšnjega meseca, npr. če daš vlogo decembra, vzamejo novembrsko).

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.10.2009 8:30:44   
natasa28
Mene tudi čaka urejanje na CSd-ju drugi teden, ampak imam v planu da mi v službi vpišejo podatke sept08-sept09, ker plačo pri nas dobimo 15. v mesecu tako da oktoberske še ne bom imela. Ne vem pa katero plačo mi bodo potem vzeli za obračun dopusta za nego otroka .. septembersko ali avgustovsko09. Kaj bodoči očka mora tudi kakšne papirje imeti na firmi potrjene za očetovski dopust, da ne bova rabila 2x hodit?
Glede športa pa mene tudi muči, imam namreč kobilo, ki to leto lepo lenari, moj je nmreč kaj se jahanja tiče lenuh in mu je ni ravno na terne za peljat, ves ta čas jo je 2x.
Tako da jaz lep planiram, rodit tam okoli 10. decembra (PDp 25.), da jo lahko za Štafanovo že peljem na žegnanje. Lepi plani kako pa bo pa se bo user posted image  user posted image .

Še nekaj na temo uhajanja vode, jaz že od pamtiveka uporabljam dnevne vložke, pa je vedno gor nekaj izcedka, včasih belega, drugič bolj rumenkastega, zdaj zadnji čas pa je tudi rjavkast občasno, verjetno posledica ranice zaradi katere sem šla urgentno na pregled v P. Če pa mi ti dnevni vlžki ne bi več zadoščali in bi mogla poseči po tako skrajnih kot omenja Blondy allways ali celo Viru, bi se pa vsekakor šla pokazat, vsaj da me pomirijo.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.10.2009 8:36:13   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: vijolca

Odločba CSD: kako hitro ste jo pa prejele? Oddala sem jo pred 14 dnevi, do danes ni bilo še nič, pa ne vem, kdaj naj me začne skrbeti...

Dobro jutro.

odločba CSD: Pri meni je trajalo skoraj 3 tedne da sem jo dobila

Včeraj sva nabavila vse kar sva imela namen pa še kaj zraven user posted image
Trenutno zbiram darila za hčerko, da bomo imeli vse pripravljeno, vključno z darilom, ki ji ga bo prinesel dojenček.... za mojga user posted image pa sem razmišljala kar kakšno masažo.... user posted image

katero kremo za bradavice zdaj priporočajo? Prejšnjič sem imela lanolin, kolegica mi je pa ta teden priporočila eno kremo, ki se menda dobi v BC: resilka (al neki takega), kupila sem si pa tudi že silikonske nastavke (tokrat bom pripravljena user posted image user posted image )

Grem še po opravkih, danes bo sigurno gneča user posted image

Lp

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.