|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME
31.10.2009 9:21:26   
Šaki
no super jz bom itak poslala po 15 novembru.če je kul.al pa še kasneje da bo tam okoli božiča dobil.
me še zanima če lahko poveš če rabi kakšno spodnje perilo pa kaj igrač ? za ostalo hlače in puloverje bo mitak dala.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
31.10.2009 11:30:38   
faka
Vam še sporočim, bom malo tatija jutri povprašala....pa še njega o željah za Božič. Hvala vsemuser posted image ............sej se vse zavedamo, da mu ta darila in oblačila ne morejo nadomestiti tiste materinske ljubezni, ki mu je bila odvzeta, ampak tako vsaj občuti, da dosti drugih oseb misli na njega in mu to najbrž da občutek, da je nekaj posebnega in tako najbrž ne bo občutil, da je manjvreden od tistih fantičev, ki imajo vse.....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 52
31.10.2009 11:43:58   
Detece
Tudi jaz bi rada pomagala in mu kaj kupila. Mislim, da bi bilo najbolj pametno očeta povprašat kaj potrebujejo, da ne pošiljamo kar nekaj in se jim stvari nakopičijo. Tudi morda kakšno večjo stvar in lahko skupaj kaj zberemo...

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.10.2009 13:34:13   
Šaki
jz sem že spakirala ene krede za risat po tleh, par hlač glih za zdj ko bo mraz,avtomobilček majhni,7 parov spodnijc( bo ok?),
bundo, par puloverjev tudi volnenega,dve igrački tak avto in gasilec čist nov sicer aqmpak odpakiran,knjigco nodi,
kapico in šal.če pa kaj od tega ima že preveč kar mislm da ne pa povej plis, faka.lp

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.10.2009 14:54:26   
faka
Jutri sporočim.user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.10.2009 19:29:42   
Šaki
ockej.lp.:)

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
31.10.2009 20:52:46   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Kamejka

Jaz pa vem, kaj si želi od božička...bakugana.
Če mu bo katera kupila, naj se javi, ker mu bom jaz tudi(da ne bomo enakega kupile).

Joj, nam se bakugani valjajo po telh. Bom jaz poleg oblačil zapakirala še te user posted image

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
31.10.2009 21:17:22   
benika
Faka, lepo prosim še meni naslov.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 58
31.10.2009 21:21:52   
Fleka
Pri nas smo se odločili,da mu podarimo avtocesto z dvema avtomobilčkoma na baterije(imamo dve podobni).user posted image Prosila bi za naslov kamor lahko pošljem.user posted image

Ne želi drugim tistega,česar si tudi sam ne želiš,.....*

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.10.2009 21:31:30   
faka
V ponedeljek se oglasim........prej sem rekla jutri.user posted image user posted image -so se mi zmešali dnevi, sem mislila, da je danes nedelja.......torej v ponedeljek!!!Lepo in ne preveč žalostno nedeljo vam želim.user posted image

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
2.11.2009 15:42:12   
faka
Ok......zdaj sem se pogovorila z babico, ki pravi, da je hvaležna za vse kar ste poslali, vprašala sem jo po stvareh, ki jih še rabijo pa je rekla, da je ena stvar, ki bi si želela..................ženo za svojega zetauser posted image user posted image  oz. mamo za fantiča.user posted image   
 Fantič si predvsem želi (za Božić) nekega bentena(neka pošast, ki spušča glas), pa še druge te neumnosti(za nas mame), ki so zdaj pri teh fantičih popularne.................še enkrat se zahvaljuje za vse...........glede oblačil, če imate od svojih, ki vam je odveč pošljite, ma ne rabit denar-tako je babica naročila!! Res je hvaležna vsem, ki ste poslali.................in jaz tudi, ker je fantek nekako bolj vesel.user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.11.2009 16:42:41   
Kamejka
ben 10 ura morda?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
2.11.2009 17:29:08   
faka
Ma ne vem, če je lih ura..........neko pošast je imel danes v roki(od sošolca seveda)user posted image in se je nonstop igral z njo, po tleh se je valjal in skakal........

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.11.2009 17:41:41   
aleži
Faka najprej ti morem res čestitatuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image , da si šla v ta projekt.

Tudi jaz bom pobrskala po omari, če kaj najdem primernega!!!

Ti pa bom dala osebno!!!! saj se poznava!!user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.11.2009 17:50:44   
faka
Ooooooo Aleži pozdravljena!!!Ti kar pobrskaj, sej je nekij takega, ko tvoj velikuser posted image ...............

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.11.2009 17:55:37   
faka
Kdor ima namen še kaj poslat je res nabolje, da proti koncu leta, ker ima enkrat čisto proti koncu decembra rojstni dan...........ni lepšega, da dobi darila za Božić, Novo leto in rojstni danuser posted image user posted image , sej, jaz mu bom tudi kaj pripravila...........morda mi bo uspelo tudi kako sliko naštimat(če se bo babica strinjala) pa vam še javim.........vsem še enkrat hvala za nazaj in za naprej!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 66
2.11.2009 18:01:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: faka

user posted image user posted image user posted image je pa tudi klical še eno številko in se mu je javila neka javna ustanova.....user posted image user posted image user posted image očitno je narobe tipkal, a potem te je le dobil, super, me veseliuser posted image user posted image .....................................jaz sem pa fantka malček povprašala, pa je rekel, da njemu se zdi, da mu stvari prihajajo po pošti, ker mu jih kupi in pošlje nekdo, ki ga ima raduser posted image user posted image , a ni lepo povedal?!!.....jaz sem mu samo potrdila, da je najbrž tako, ker je nekaj posebnega in zato ga dosti ljudi obožuje!!!
ko sem to prebrala so mi solze pritekle.Res lepo .

Sicer sama nimam otročka toliko starega je komaj pol leta star  ,a če mi sporočiš njegov ali tvoj naslov pošljem kako malenkost ,ki mu bo prišla prav,pa četudi jo kupim.Bom pa poslala po 18.12 da bo dobil pred prazniki božičnimi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
2.11.2009 20:33:37   
sonček33
Tudi jaz bi prosila za naslov.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 68
2.11.2009 21:04:42   
m..tina
Prosim, če meni napiši naslov in bom pomagala po svojih močeh!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 69
2.11.2009 21:33:49   
faka
Hvala vsem še enkrat!!!!!

< Sporočilo je popravil faka -- 2.11.2009 21:39:29 >

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 70
2.11.2009 21:34:34   
faka
Joooj, sonček, zdaj si mi prav posijala!!!!!user posted image user posted image user posted image Hvala!!!

< Sporočilo je popravil faka -- 2.11.2009 21:40:27 >

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
2.11.2009 21:36:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: faka

Ajoooooj prosim moderatorja da to izbriše, ker sem hotela poslat zasebno..............jooooooj!!!!!!!
če se še da hitro klikni na postu malo višje uredi in zbrišeš pa napiši nekaj čisto ikks

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
3.11.2009 15:16:28   
Šaki
no jz bi dala oblačila samo če praviš da zdj majo.ali kako?
sicer meni ni odveč ker bom še rabla za tavečjega ampak itak rada dam.je tudi sam notri dajal ko sva pakirala.
torej ali rabjo obleke ali ne?

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 73
3.11.2009 20:10:33   
faka
Ja, ti kar pošlji kar imaš viška!!!!Ker itak baje, da so dobili le par paketkov z oblačili, ker najbrž niso vse še uspele poslat.user posted image ....................booooo!!!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 74
4.11.2009 8:09:23   
aria81
Tudi jaz bi prosila za naslov. Če pa že mogoče veš kaj rabi, mi kar napiši. Bom pomagala po zmožnostih. Hvala.

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?