faka -> Pomagajmo fantku brez mame (7.10.2009 22:01:33)
|
Pozdravljene! Sem stopila v kontakt s fantkom, ki je star komaj 5 let, čeprav bi mu po velikosti presodili komaj 4. Je zelo razigran in živahen, hkrati pa je v njegovih očeh opazit veliko žalost.........nekega dne si je umazal hlače in je bil še bolj žalosten, potolažila sem ga in mu rekla, da naj ne skrbi, saj jih bo že mama oprala.....v tem trenutku me je jezno pogledal in izrekel zanj boleče besede: jaz nimam mame!!! Obnemela sem.......nato sem se popravila in rekla, da jih bo že tata.........kasneje sem zvedela, da ga je mati zapustila zardi drugega moškega...tako ta fantek živi sam s tatijem, ki pa v teh časih recesije zelo težko shaja............tu lahko mi nastopimo in mu pomagamo. Sama imam fantka, ki je enako star in sem že nekaj njegovih cunj spravila za tega fantka, vendar, bi sigurno potreboval še kaj......prihaja zima...jaz sem mu že pripravila nekaj čevljev, majic, hlač, torbo....vendar se bojim, da bo premalo. Naprošam vse mamice, ki tudi imate fantke stare 4, 5, 6 let, da malo pobrskate po omarah in me kontaktirate na zs. Hvala!!! Št. čevljev je od 28 naprej, je zelo drobcen. V njegovem imenu se vam zahvaljujem!!!!
|
|
|
|