|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME
17.10.2009 7:59:39   
Anonimen
A je dobil fantek?

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2009 9:45:10   
faka
Vam bom povedala v ponedeljek, ker, če je dobil je blo to včeraj popoldan in danes zjutraj, jaz pa ga vidim šele v ponedeljek................vsem, ki ste že poslale, iskrena hvala v njegovem imenu........vam sporočim še njegov odziv!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2009 13:24:13   
Kamejka
Sem poslala, vendar ne s hitro pošto, ker je predrago, žal. Sta pa dva paketa.

Lp!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.10.2009 20:57:51   
faka
Danes sem govorila s tatijem in je čisto navdušen, saj ni pričakoval takega odziva..........prvič je pristopil sam od sebe do mene in mi z nasmehom sporočil, da so dobili kar nekaj stvari po pošti ..........zelo je hvaležen, s fantkom pa še nisem uspela o tem govriti. Še enkrat hvala..........še se vam javim

(odgovor članu Kamejka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.10.2009 21:04:40   
petarda
Še meni prosim naslov...lahko tvoj in od fantka user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.10.2009 21:19:12   
gita10
Še jaz bi prosila naslov katerikoli.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2009 8:47:56   
Bibek
Moram povedati, da je bil ati res zelo vesel. Mene je celo poklical in se osebno zahvalil, ker je bila na paketu tel.št. Tudi jaz sem vesela, da smo lahko nekomu pomagali.
lp

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.10.2009 12:09:13   
Anonimen
Lepouser posted image

(odgovor članu Bibek)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
21.10.2009 8:19:07   
faka
user posted image user posted image user posted image je pa tudi klical še eno številko in se mu je javila neka javna ustanova.....user posted image user posted image user posted image očitno je narobe tipkal, a potem te je le dobil, super, me veseliuser posted image user posted image .....................................jaz sem pa fantka malček povprašala, pa je rekel, da njemu se zdi, da mu stvari prihajajo po pošti, ker mu jih kupi in pošlje nekdo, ki ga ima raduser posted image user posted image , a ni lepo povedal?!!.....jaz sem mu samo potrdila, da je najbrž tako, ker je nekaj posebnega in zato ga dosti ljudi obožuje!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.10.2009 10:34:48   
Anonimen
Iiiiiiii kako lepouser posted image

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.10.2009 10:40:26   
ključek
ali lahko še meni posreduješ naslov od fantka? bi mu pa kupila kakšen avto, mogoče kakšne puzzle, zvezke....ne vem, kaj meniš??

faka..........user posted image user posted image ..........zelo lepo od tebe!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.10.2009 10:55:08   
faka
Ampakuser posted image se počutim malček krivično do vas, ker sem edina, ki vidi te zadovoljne in nasmejane obraze, za katere ste vi odgovorni..................ampak prisežem na moje otroke, da zmeraj govorim tem tatiju in babici (fantku pa ne, ker to je tatijevo delo), da je to vaša zasluga, da jaz sem samo napisala objavo..............tata je celo en dan rekel, da ne more verjet, da še obstajajo tako dobri ljudje!!!! Punce res ste lahko ponosne nase!!!!!! 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.10.2009 11:08:01   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: faka

Ampakuser posted image se počutim malček krivično do vas, ker sem edina, ki vidi te zadovoljne in nasmejane obraze, za katere ste vi odgovorni..................ampak prisežem na moje otroke, da zmeraj govorim tem tatiju in babici (fantku pa ne, ker to je tatijevo delo), da je to vaša zasluga, da jaz sem samo napisala objavo..............tata je celo en dan rekel, da ne more verjet, da še obstajajo tako dobri ljudje!!!! Punce res ste lahko ponosne nase!!!!!! 

če ne bi bilo tebe oz. če ne bi posredovala zgodbe, se malemu fantiču ne bi moglo pomagati. tako da..........user posted image user posted image user posted image , bravo faka!!!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 11:10:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu faka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
21.10.2009 11:14:53   
sasi13
pošlji še meni naslov - vrjetno se bo našlo kaj za fantka.

user posted image za pogum da si organiziralo takšno zadevo. mislim da bi moglo bit več takšnih.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.10.2009 13:58:51   
malamedika
Faka še meni prosim naslov bom  tudi jaz imela nekaj zanj da mu polepšamo kak danuser posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
21.10.2009 14:06:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malamedika)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
21.10.2009 14:30:38   
faka
Poslano vsem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.10.2009 16:35:17   
takotako
Še meni pošli prosim naslov!

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.10.2009 12:50:17   
NATAŠI
Tudi jaz prosim za naslov... doma imamo mlajšega fantka tako da bomo pomagali kako drugače...

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.10.2009 15:24:20   
sayuri
faka, prosim za naslov. Se bo našlo nekaj oblačil št. 110/116

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.10.2009 19:36:20   
Šaki
ojla res bi rabla cifro oblačil ker mam še dost robe ampak kaj 116 zelo malo.samo me skrbi da mu 104 ali 110 ne bo prav.prosim še meni pošlji naslov plis.
aja ali kaj igrač pa tega kaj rabi jz mam velikooooo tega.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.10.2009 19:53:40   
j04
še jaz prosim za naslov , tudi mi bi radi pomagali

user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.10.2009 22:41:27   
faka
Sem vam poslala naslov. Št. 104 mu ne bo premajhna, ker je zelo drobcen.............od 104 pa naprej(da si bo pač spravil).user posted image
Glede na to, da mu je že dosti pridnih žensk-mamic pomagalo,user posted image vi še malo počakajte s pošiljanjem tako, da bo dobil lih za božič.........a ni dobra ideja, da dobi paketke še za Božič..........to pač, kar ste imele namen poslat, pošljite z manjšo zamudo.user posted image user posted image No, to je vsaj moj predlog!!

(odgovor članu j04)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.10.2009 6:49:20   
Kamejka
Jaz pa vem, kaj si želi od božička...bakugana.
Če mu bo katera kupila, naj se javi, ker mu bom jaz tudi(da ne bomo enakega kupile).

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!