Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pomagajmo fantku brez mame 7.10.2009 22:01:33
|
|
|
|
faka
|
Pozdravljene! Sem stopila v kontakt s fantkom, ki je star komaj 5 let, čeprav bi mu po velikosti presodili komaj 4. Je zelo razigran in živahen, hkrati pa je v njegovih očeh opazit veliko žalost.........nekega dne si je umazal hlače in je bil še bolj žalosten, potolažila sem ga in mu rekla, da naj ne skrbi, saj jih bo že mama oprala.....v tem trenutku me je jezno pogledal in izrekel zanj boleče besede: jaz nimam mame!!! Obnemela sem.......nato sem se popravila in rekla, da jih bo že tata.........kasneje sem zvedela, da ga je mati zapustila zardi drugega moškega...tako ta fantek živi sam s tatijem, ki pa v teh časih recesije zelo težko shaja............tu lahko mi nastopimo in mu pomagamo. Sama imam fantka, ki je enako star in sem že nekaj njegovih cunj spravila za tega fantka, vendar, bi sigurno potreboval še kaj......prihaja zima...jaz sem mu že pripravila nekaj čevljev, majic, hlač, torbo....vendar se bojim, da bo premalo. Naprošam vse mamice, ki tudi imate fantke stare 4, 5, 6 let, da malo pobrskate po omarah in me kontaktirate na zs. Hvala!!! Št. čevljev je od 28 naprej, je zelo drobcen. V njegovem imenu se vam zahvaljujem!!!!
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.11.2009 23:08:52 >
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 5:37:48
|
|
|
|
Kamejka
|
Št. oblačil rabim, kakšno nosi sedaj.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 8:30:31
|
|
|
|
oka
|
Ne morem ti poslati ZS-ja, ker te opcije pri tebi ni.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 8:33:04
|
|
|
|
Bojana82
|
Tudi jaz bi rada pomagala, pa ti nimam kam ZS poslati.....aja tudi mene zanima kakšno velikost oblačil nosi?!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 8:54:22
|
|
|
|
Bibek
|
Tudi pri nas bi se kaj našlo, imam fanta starega 7 let. Sporoči št. cunj in kam bi lahko to poslali. Verjetno bomo našli tudi kaj igrač... lp
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 9:42:27
|
|
|
|
faka
|
Hvala za vaš odziv. Danes bom pogledala majčke in hlače, za čevlje pa vem zasigurno, da je št.28. Že vnaprej se vam zahvaljujem. Ahhhh...... kako bo navdušen. Ko sem mu nabavila torbo, jo je baje nosil cel dopoldan v šoli(hodi v 1. razred, konec leta bo imel komaj 6 let). Kako bo šele vesel novih oblačil. Trenutno ima neke hlače, ki so mu široke v pasu in jih nonstop vleče gor...........Hvala še enkrat v njegovem imenu in imenu njegove babice, ki me je prosila za pomoč!!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 9:48:49
|
|
|
|
faka
|
Ne razumem kaj se dogaja z zs, ma meni dela, booooo!!!!! Jaz sem si celo sama poslala, pa tudi to imam uklopljeno!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 9:50:18
|
|
|
|
nena m
|
Jaz imam tudi nekaj stvari. Prosim, sporoči naslov.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 9:55:37
|
|
|
|
nena m
|
Ampak zgleda, da tudi meni ZS nekaj štekajo.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 10:02:25
|
|
|
|
alda
|
glede na to da bo oblačil dovolj, bi pa jaz poslala kako igračo primerno njegovi starosti,pa kak priboljšek! A lahk na zs kak naslov al napotek kam in kako !! hvala v naprej !!
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 10:23:59
|
|
|
|
faka
|
Hvala vsem še enkrat......popoldan se oglasim z velikostjo oblačil in vam sporočim še podatke o pošiljanju.........mislim, da se moram še z babico zmenit glede tega!!!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 11:36:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Me3 s punčkama bi tudi kakšne barvice in zvezke dale
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 19:28:18
|
|
|
|
Kamejka
|
jaz lahko dam hlače in bundico, čevlje tudi imam zanj...sam velikost rabim in naslov.
< Sporočilo je popravil Kamejka -- 8.10.2009 19:29:01 >
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 19:53:39
|
|
|
|
faka
|
Babice ni bilo, sem se zmneila s tatijem...........hvala vsem, sem vam poslala zs!!!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 20:35:47
|
|
|
|
ELMA
|
Zelo si pridna , moj je žE star 11 let , tko da žal oblačil nimam za njega , hočem vam pa povedat , kak je to žalostno , naša soseda je zapustila 6 otrok in moža , zaradi drugega moškega , mene kr srce boli ko te otroke gledam pred bajto , kak se igrajo in smejijo , je pa 5 punc in en fant . ŽALOSTNO
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 21:04:11
|
|
|
|
faka
|
Ja, res je žalostno.............nekaj časa sem obsojala to žensko.....ma po nekem naključju sem jo imela priložnost spoznati in sem ugotovila, da ni sama kriva za to, ker u bistvu ima zelo nizek iq. Pač tako je. Odločila sem se, da bom nekako pomagala.......nekaj oblačil sem že danes dala, od svojega sinčka, drugo pa upam, da mi bo uspelo zbrati z vašo pomočjo. Hvala še enkrat vsem skupaj!!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 21:15:44
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Tudi jaz bi prosila za podatke..
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 8.10.2009 21:26:42
|
|
|
|
faka
|
Tako........jaz sem vam poslala moje podatke, ampak samo iz tega razloga, ker ne vem kako je s poštnino..............ne morem vam kar direktno reč, plačajte poštnino in pošljite direktno fantku............ Da ne bi prišlo do nesporazuma, se zmenimo tako: Tiste, ki ne morete plačati poštnine, pošljite na naslov, ki sem vam ga dala, ostale pa, ki boste poslale na svoje stroške lahko direktno pošljete fantku oz. njegovi babici, samo naslov vam ne morem dat danes,ampak šele jutri, ko dobim dovoljenje očeta.......ipak, varstvo podatkov in to.......................ne želim, ampak, res, ne želim, da bi kdo posumil, da je vse skupaj larifari...........verjemite mi, če bi smela, bi vam celo sliko tega pobiča poslala, ma ne smem!!!!!!!
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 15:07:55
|
|
|
|
faka
|
Pravkar sem se pogovarjala z njegovo babico, ki pravi, da še nič niso dobili. Ne razumem.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 17:18:46
|
|
|
|
alda
|
ojla! jaz sem danes poslala eno malenkost, tako da upam, da boo najkasneje v sob. dobili !!! Faka, bi se pa tebi tudi tukaj javno zahvalila, da si pokazala , da ti ni vseeno kar se dogaja okoli tebe, in posredno še nas nekako "prisilila" da začnemo razmišljati in delati drugače !!! Pravi angel si !!!
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 18:12:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi danes poslala,ker sem čakala da dobim plačo
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 18:34:23
|
|
|
|
faka
|
Punce moje, če je kdo angel tukaj, ste to ve.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 19:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: faka Punce moje, če je kdo angel tukaj, ste to ve. Saj smo bolj malenkosti-flomastre,barvice,zvezek,čokolado,bonbone ,eno igračko.... Če pa mi kakšna kolegica da kaj pa seveda tamauči dobi
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 15.10.2009 23:26:26
|
|
|
|
malamedika
|
Faka jaz imam nekaj oblačil 110-116 zanj samo ne vem ali mu bo prav?
|
|
|
|
RE: POMAGAJMO FANTKU BREZ MAME 16.10.2009 23:07:05
|
|
|
|
faka
|
Njim pride vse prav!!!Če imaš kaj za poslat, ti lahko poščljem podatke na zs!!
|
|
|
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!