malaMravljica
|
Twixy, kdo je tok nesramen in je rekel kaj cez kosaro. Kosara je ZAKON!!!! Niti slucajno ni majhna, moj mali vcasih spi v njen cez dan, ceprav je bolj udobna vodna postelja, razvajenc mali!!! In ves kaj sem danes sprobala, kosara se da nagnit, ves, pol mali vidi vn, res super! Kje ga bos pa kupila? Jaz sem na muttiund ich al neki tacga, so super in cenejsi kot nemci. Ti kar pridi naokoli, bi bilo super. Ce prides danes bo se pospravljeno, ker je mali se nekaj spal, kaksen drugi dan pa lahko prides v pravo norisnco, sam sem se odlocila da mali je na prvem mestu, ce koga moti bi bla pa tok vesela, da mi pospravi. Kepica. Ne ne, jaz sem odgovorila, sam mogoce me je pol vn zabrisalo in nisem se enkrat al pa ti nisi videla. Torej, mi smo se zmenil ob 14h tam kjer porocajo. Ob 13.59 sva prispela, sama!!!! pric se ne rabi vec!!! in zupan je ze delal paniko, da je napacno razumel kdaj in kje. Heh, bila sem ze 9 mesec nosecnosti, v petah in sprisla sva s poletnim malim nizkim avtekom, je moj moral pomagat me vn spravit, ker jaz, nilski konjicek takrat sama nisem mogla izstopit. In najina poroka je bila zakon, smeh, smeh in smeh. Moj mi je komi prstan gor dal, zupan se je smejal in slikal kako se matra. Moj je seveda popil se moj sampanjcek, ker jaz sem sam pozirek. Ma zakon je bilo no. Pol sva sla po daljsnici domov in sem upala, da se bo malcek adrenalinska voznja koncala v porodni sobi, pa se ni. Ej, pa tok dobr prstan sem dobila na poroki Soncek, jaz pa mislim, da bo Kepica imela fantka, poglej trebuh! A zobek ze, joooooj. Slikco sem pa sele doma videla, ker zunaj na soncku se ni videlo nic. Tok fajn je bilo na sprehodu danes, sva sla popoldne se eno malo rundo, ker je bilo ze mrzlo, sva glih soncek zamudila. Oh k zakleto, ko pridem na naso temo mali protestira, ma kaj ima proti pluskom, saj se ne delam na plusku nooooo....
|