soncek_25
|
Jutro moje sončice!!!! Tolk ste se razpisale, da komaj sledim, no pa gremo po vrsti Sonček...kupla sem revijo...super Kepica...buši je res lep, lahko si ponosna:):):):)...pa bodi pridna in počivaj Ja, dobro se z dobrim poplača, jaz verjamem v to in res si naredila lepo gesto glede delavcev, tko vsaj vidiš kako veliko lahko narediš že z majhno pozornostjo, ki jo nameniš nekem človeku...ti si njima polepšala dan, onadva pa tebi!Glede poroke je pa tko, tudi jaz bi imela takšno kot ti, samo najbližji, torej tisti, ki te imajo zares radi in se bodo iskreno veselili z vama. a.biba sedaj čakam na tvoje slikice...na slikah ki si jih prilepila od prejšnje noečnosti si tut imela lepega trebuščka Twixy...ne vem kaj naj ti rečem, moški pač. Upam, da sta danes že bolje, saj veš, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Seveda ni lepo, da je kar šel, sploh ne, ker si nosečka in še toliko bolj občutljiva in res te razumem, da si prizadeta in na tleh, ampak sej se bosta pogovorila in zgladila spor, vse bo ok. Pusti ga naj se skulira, ti pa se posveti sončku, ki je pod tvojim srčkom. V vsaki zvezi so vzponi in padci, tko pač je...tam kjer se nikoli ne skregajo, tut ni vse ok...jaz sem včasih tolk jezna, da bi mu ne vem kaj naredila, tudi na tem sem že bila, da bi spokala in šla, ampak se ohladiva in pomeniva pa je ok. Raje misli na tisto, kar te čaka čez nekaj tednov ups, še imena...meni je ful lepo ime za punčko Laila, za fantka pa bi izbrala Sven! MM sej bo sobica, pa še lepa bo...bordura mi je ful všeč! Nadka kako si ti? Pilotinca srce, kje se skrivaš? Lupčka
|