tassika
|
Jutro punce, sam na hitrco, ker se že 2 uri pripravljam, da tašči spakiram posodo, ker greva danes po novo, pa ni elana. Mala ful brca, dol pritiska tako, da mislim, da mi bo kar ušlo, je taka pekoča bolečina, ampak sva se zmenili, da mora počakati še vsaj 2t da pride mizar narediti omaro, zamuja že 2t. Sva z MM skoraj na istem, samo obljube. MM lepa bordura in mislim, da bo krasna sobica, voziček je pa tako lepe barve in dekica tako paše notri, jaz sem čisto zaljubljena v tvojega sinčka, me je zgleda prijel materinski instinkt, sploh zadnjič ko sem bila na ctg-ju in je ena rodila zraven in sem zaslišala tisti značilni jok, no pa imam solzne oči, jaz, ki sem vedno močna Kepica jaz grem tudi dons v meka ker imajo spet tiste kozarčke če kupiš določen meni, jaz sem dva prinesla iz švice in bi imela še, so ful dobri za pit vodo Pilotina kakšno imate vreme, tukaj je spet megla, sem čisto razočarana, v KR je vsak dan sonček svetil. Twixy na eni slikici se mi zdi da je fantek, na drugi pa da ima punčkaste poteze, vglavnem nekaj bo a ne Imena pa: Lucas in pa Lilly tudi če brez rose, pri nama je bil v izboru, pa sva zdaj izbrala drugega, kakšnega pa boste videle če ne prej čez 25 dni sms je že napisan v osnutkih sem imela čas pesnit, ni pa nič pocukran tko kot jih imajo nekatere. Zdaj pa še na hitro malico, sem pekla čebulni kruh pa salamca gre dobro zraven, potem pa res delat