hel32
|
Jutro Smo se naspali, do 7mih, zdaj pa spet dremuckamo, mama pa na RR Ja včeri sma mal bla kregana, da sma se toliko zredila, ja pa kaj čmo, če fantič rad papca , pač večat ne smema, še kak mesec morma počakat, sma se cepila priti rota virosu 1 dozo, kolk ste dale ve, mi smo 73€, naslednji mesec pa še eno dozo, ma nič zato, glavno da bo mišek zdrav! V mesecu sva pridobila 1,300kg , imamo celih 5500g Miška, dobra si, da te stari ata pelje v P , Ja pa vaša Ninica je starejša malo, da ima naš pkrat kar 2 kg več ,uau, pravi velikan, saj moja Tjaša je bila tudi bolj drobna, Lukasov očka je pa mal večji in bolj močen, pa je on tudi mal večji Jaz si tudi ne morem predstavljat kak bi bil porod brez dragega, tudi pri drugem bo zraven Simonalokar , da se pozdraviš. Aprilčica, Tjaša se je tudi drla ko jesihar ko sma se kopale, še potem pri 2 letih,za glavo, pa je potem sčasoma nehala sem se pač navadila, da joka, nič ni pomagalo. Še glede modercov, kak ste smešne, sploh eee35,tvojim komentarjem se itak vedno nasmejim , sreča, da nimam teh problemov, ker ne dojim. Morem kostanje kuhat, za torto kostanjevo, dobim v nedeljo obiske, bom za eno leto starejša, 33 jih dopolnim , pa pospravit bajto, likat, kuhat, jao meni me čaka dela