|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.10.2009 8:23:12   
aprilčica07
drnula: Jakob je zaspal od samega štarta vedno sam... in to dokler nisem šla jst delat. takrat sem ga pa na veliko posračkla a ker se je začel budit in jst sem ga gladko dala k nam v posteljo in tam je še danes.. in imam en velik problem, ki nevem kako ga rešit.. ma sem si prav sama kriva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.10.2009 8:28:48   
aprilčica07
še to

kopanje: smo jo včeraj kopali in tudi čebriček ne pali.. je isto vreščala, ampak za spoznanje manj... bomo vidli kako bo sčasoma, ker jo  vreščečo in tulečo kopat mi je resnično muka.. oh ja:)

Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.10.2009 8:36:06   
simonalokar
hoj na še jast sem zbolela. kot da ni sine dovolj. upam da maja ne bo.  glede ležalnika je zakon jaz ga imam pri obeh.

hvala za lepe želje.

aprilčica upam da bo kopanje kamlu bolje. user posted image user posted image user posted image

naša ga je sračkala ponoči od 1 do 4 ni mogla spat user posted image user posted image user posted image - sem čist povožena

Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.10.2009 8:40:28   
Sanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

Miska mccute, a tvoj user posted image potem ni bil s tabo v porodni? Sej nič zato, samo vprašam, so ti pustili, da je bla prijateljca s tabo? Pogumna punca si, da spraviš 3 otroke na svet brez možička. Mojega bi jaz takrat najrajš ven s porodne nagnala, ko me je spraševal: ,,A bo?''

a-a, nobenkrat ni bil. pri prvih dveh sem bla sama, v tretje pa sem rekla, da vzamem s sabo prijateljico. pac je clovek, ki ne prenese vonja po bolnicah in krvi. in je brezveze silit.

Ja seveda če človek ni za to ...ni za silit. Moram priznat da sem jaz srečna da je moj hotel biti zraven. Veliko mi je pomenilo in zdaj se mi zdi da me bolj ceni. Ko je videl kako se mučim mi je takoj odobril moj izbor imena user posted image user posted image . Mal sem se bala ker sem slišala za nekatere primere da so moški imeli probleme s sexualnošču. Sem mu rekla da nič tam dol preveč ne gledauser posted image . Iznenadil me je njegov komentar, ker firbec mu seveda ni dal miru , ko je babica rekla da se glava vidi. rekel je da mu niš to tak strašno ni zgledalo. Da se je prav lepo vidla glavauser posted image
Ah sto ljudi sto čudi user posted image

Mi smo pa danes groza spaliuser posted image . Niti ne vem koliko krat sem ga imela na joškah. Pol sem imela dovolj in sem mu ob 4 ponoč naredila flaško in si je frajer spil 1 deci še povrh jošk in zaspal končno za tri ure. Očitno ima razvojni zagon. Bodo joške spet morale zalaufat proizvodnjo...ko bo pa konec bodo moje bogice drobiž iskale po tlehuser posted image Frendica me heca da bo vsak sin plačal za eno user posted image Sem ji rekla da takrat ko bodo oni sposobni to plačat bo popolnoma vseeno če iščeta drobiž...bo možek plačal za obeuser posted image
Grem po mal kofeinauser posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.10.2009 9:03:37   
hel32
Jutro

Smo se naspali, do 7mih, zdaj pa spet dremuckamo, mama pa na RRuser posted image
Ja včeri sma mal bla kregana, da sma se toliko zredila, ja pa kaj čmo, če fantič rad papcauser posted image , pač večat ne smema, še kak mesec morma počakat,
sma se cepila priti rota virosu 1 dozo, kolk ste dale ve, mi smo 73€, naslednji mesec pa še eno dozo, ma nič zato, glavno da bo mišek zdrav!
V mesecu sva pridobila 1,300kguser posted image , imamo celih 5500guser posted image

Miška, dobra si, da te stari ata pelje v Puser posted image user posted image , Ja pa vaša Ninica je starejša malo, da ima naš pkrat kar 2 kg večuser posted image ,uau,
pravi velikan, saj moja Tjaša je bila tudi bolj drobna, Lukasov očka je pa mal večji in bolj močen, pa je on tudi mal večjiuser posted image Jaz si tudi ne morem predstavljat kak bi bil porod brez dragega, tudi pri drugem bo zravenuser posted image

Simonalokaruser posted image user posted image , da se pozdraviš.

Aprilčica, Tjaša se je tudi drla ko jesihar ko sma se kopale, še potem pri 2 letih,za glavo, pa je potem sčasoma nehala sem se pač navadila, da joka, nič ni pomagalo.

Še glede modercov, kak ste smešne, sploh eee35,tvojim komentarjem se itak vedno nasmejimuser posted image , sreča, da nimam teh problemov, ker ne dojim.

Morem kostanje kuhat, za torto kostanjevo, dobim v nedeljo obiske, bom za eno leto starejša, 33 jih dopolnimuser posted image , pa pospravit bajto, likat, kuhat,
jao meni me čaka delauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.10.2009 9:07:34   
hel32
Ja, sem šla na tabelo gledat razvoj dojenčka,
naš mali škrat optimalno raste, nima nič preveč kg, do 6.5kg je normalno šeuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.10.2009 9:09:28   
Drnula
aprilčica - se je Jakob kaj unesel? Jaz pri Neci opažam veliko spremembo na bolje in sem ful ful vesela in optimistična in še bolj motivirana, da gre z lepa mnogo bolje, da me tista huda jeza ne premaga več user posted image

Se nam je pa zgodilo , da je Hano ugriznila v rokico, v prstke. Kakšen krik. Obehuser posted image

Danes ni ne vem kaj vreme, me gremo zdajle vseeno malo ven na sprehod in na kavico in bomo videli kaj bo ratalo

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.10.2009 9:11:25   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Punce jaz mislim, da rabim ležalnik za ta malega, imate kakšne predloge, kaj je fajn, pa vredno nakupa? Pa da je za malo dalje časa, ne do 6 kg recimouser posted image

jst ti priporočam baby bjorna,ker se oblikuje po otroku in ne otrok po stolu. res je mal dražja varianta, ampak je vreden. drži pa pomoje do 14,15 kg.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.10.2009 9:24:20   
aprilčica07
drnula:  ma kaj vem.. en dan je  Jakob ok, drugi dan pa spet kaos.. ampak kot si ti napisala, če jst ne znorim, se tudi Jakob skulira na hitro in brez trme, ma kaj ko prevečkrat znorim in vreščim.. povej mi kako ostajaš mirna in ne začneš tulit? ker mene kr sveta jeza popade in se ne znam kontrolirat..user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.10.2009 9:53:37   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

drnula: Jakob je zaspal od samega štarta vedno sam... in to dokler nisem šla jst delat. takrat sem ga pa na veliko posračkla a ker se je začel budit in jst sem ga gladko dala k nam v posteljo in tam je še danes.. in imam en velik problem, ki nevem kako ga rešit.. ma sem si prav sama kriva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem. do 9. meseca je spal striktno v svoji postli, potem smo ga na morju zmešali in od takrat spi pri nama ... tudi span ne gre brez naju in je to katastrofa, ker zvečer nimava časa samo zase. zdej je bil pri moji mami na počitnicah 2 dni, joj kakšen mir. kako naj ga prepričam, da gre v svojo sobo, ker je jok in stok, samo da omenim??

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.10.2009 9:54:00   
eee35
anč: jaaaa, tega skoz gledam, še dodatno je svinjsko lep, samo mojuser posted image ne bo cene pogoltniluser posted image user posted image . Jaz bi ga takoj kupila, če bi bilo po moje, on pa verjetno čaka, da ta mali začne hodit, pa upa, da bo to tam nekje naslednji mesec, pa ležalnik ne bo več potreben. Ti moški...user posted image . No v glavnem sem gledala, če imajo kje rabljenega, ampak nič najdla, škoda. Zgleda, ta tudi rabljene grejo za med, ko jih malo ceneje prodajaš.

Zapakirala sem malega v posteljo, me zanima, če bo zaspal. Za zdaj še ne joka, ampak si roke gleda, pa v usta tlači. Zjutraj pa smo imeli čistilno akcijo, ta mali je pravi posranko, zgleda, da se je ponoči, pa še zjutraj ko sem ga v naročje vzela, še mojo spalno srajco je posračkal. user posted image Spet je spal od 23 do 4.30, pa pol do 8.30, priden mali.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
30.10.2009 10:04:58   
aprilčica07
anč:  mi je kr v tolažbo, da je še kje kdo, ki je zadeve sam zaj...user posted image user posted image user posted image user posted image Jakob je bil ful priden, in nevem kako smo lahko tako zaj... (se opravičujem izrazom), ampak res smo ga zasvirali, no.. in isto zvečer noče it sam spat in je lih kot pr vas.. no, moram pa ga vseeno malo pohvalit, da če sem sama z obema, je kr bolše, gre v posteljo in jst hodim po sobi in pestvam tamalo in pojem, pa se nekako umiri in zaspi, ampak ko smo vsi.. joj joj, ne in ne in ne sam it spat...  imaš kašno idejo kako to rešit? ker jst kar provam, enostavno ne pali....
eee35: tvoj mož me spominja na mojega, ko je enrkat izjavil, da se otroka previje dvakrat dnevno (jih nismo še imeli svojih)user posted image user posted image user posted image imajo včasih res krasne ideje ti dedci...user posted image user posted image
sanikaa:glede prisotnosti pr porodu, mojga tudi ni seks nič minil, tudi če je vse videl... tokrat sicer ni lih šel tja dol čekirat kaj dogaja, ma v prvo je pa vrgel eno očke tja dol, pa ga ni nič preveč zadelo...v smislu, da ne bi hotel več seksat..user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.10.2009 10:21:25   
eee35
Hmmm, meni pa se ne dauser posted image , katera je že pisala, da tudi ima probleme s tem? Ayo? Ma ne vem, po moje imam problem tipa, da sama se s sabo ne počutim najbolje, joške me nervirajo, trebuh še zmeraj štrli, pa maščobe na njem toliko, da če kateri manjka, lahko dam v najemuser posted image . O riti mogoče ne bom pisala, ker bi bilo že preveč. Sem trenutno v obdobju: o kok sem stara in debelauser posted image Pa najslabše je to, da se mi s tem nič ne da delat, grozno. Kot en knedel sem. Mentalni knedeluser posted image user posted image

Evo - mladič spi. Verjetno bo to kratek spanec, ker bo kmalu naslednje dojenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.10.2009 10:35:01   
Sanikaa
Spanje v skupni postelji.
Mi smo pa sploh zaradi prostorne stiske Vida dajali v najino posteljo spat , pol ga je pa lubi nesel v njegovo posteljo v dnevni sobi. in je Vid od začetka bil navajen da se zaspal v najini postelji in se zbujal v svoji in se je potem lahko prišel k nam stiskat. Ovo poletje je kar pogostejše v sredi noči se kar nam prešaltal. In sem mu lepo razložila da vsak ima svojo posteljo (zdaj ima svojo sobo ne spi več v dnevni) in da zelo slabo spimo če je on pri nama ker imamo premalo prostora in nam je zeeelo vroče. Da to ne pomeni da ga ne maram ,ampak da se ne morem naspančkat lepo. Bogec je to tok resno vzel da je zjutraj stal zraven moje glave in tiho spraševal če se lahko stisneuser posted image . Tako se mi je smilil. Ampak je uspelo. Zdaj več sploh ne pride v najino posteljo ,ampak nas iz dnevne kliče da mu damo risankoooouser posted image
Jooj danes se je pa začelo. Leu je uspelo z hrbeta pridet na trebuh!!! Samuser posted image user posted image !!!Tak da ga ne smem več pustit samega na postelji , ali previjalni. Tudi "igralni center" sem morala dat z mize.
Pravite da je ta babybjorn dober ležalnik? Kok pa stane? Bom poiskala na netuuser posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.10.2009 10:52:59   
eee35
sanikaa: 125 evričev, ****....user posted image Sem napisala mojemu, da ga grem nabavit, takoj ga je predramilo, heheuser posted image Pravi, naj se umirim, ker je to krepko preveč. Ma saj je preveč, ampak mi že na živce gre, otrok na sedežni leži, pa ga moram s povštri naokrog zavarovat, jajček itak brezzveze, sem sprobala, samo je zvit kot en makaronček. Pa naj se dec malo premakne in mu kupi nekaj drugega, samo da je!!!!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.10.2009 11:00:07   
Sanikaa
Saj je lep. Zanima me če se da naklon nastavljat na različne stopnje ,ali deluje samo na princip viseče mreže. Pač otrok leži na tisti tkanini. Sam res veliko denarja za tako pogruntavščino. Tkanina navlečena na metalno ogrodje. Res souser posted image . Sam 13 kg je za moje otroke ogromno. Moj Vid ima zdaj 14,5 kg pa bo januarja 4 leta star. Tak da bi bil dlje časa v uporabi kot 6 mesecev....ne vem bom ga šla mal pogledat če se odločim za nakup. Tega Ciccotovega imam sposojenega in se mi tudi zdi ok. Sam ne vem kok stane. Enega sem vidla ciccotovega celo z strehico in motorčkom user posted image user posted image Guga sam otroka v 4 različne brzine...ma perverzija...še sam daljinc in sploh ne rabiš dirat otrokauser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.10.2009 11:03:04   
eee35
Sanikaa: mislim, da ima 3 možnosti naklona. Ni pa nobenih igračk zraven, lahko dokupiš, raje ne gledam, za kokuser posted image njihova stran: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/
Kakšen model od chiccota pa imaš ti?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.10.2009 11:11:52   
Anonimen
jst mam cist enostaven lezalnik. rabljen. nekaj takega ko ta, samo mal starejsi model.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188432
itak se ne splaca kupovat kaj dragega pa ne vem kako dobrega, sj mali itak ne vejo, da obstaja kaj boljsega in so zadovoljni s tem kar imajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.10.2009 11:12:49   
go_ta
Madona ste naklofaleuser posted image  Niko je mal zadremal, ponoči sem pomoje 100x vstalauser posted image  e je trikrat zbudil do pol 6, tko da, hruškolinka, se lahk včlanim v tisti klub '3x vstanem samo do pol 6'user posted image
Sanikaa, tisto je blo pa očitno dobro predavanje pa še vse je res. Mene so starši tudi najprej okregali, potem jim je blo pa žal, pa sem dobila kako čokoladouser posted image , tako da so samo več škode s tem naredili, sem vedela, da imam močuser posted image  Pa bravo Leu za obračanjeuser posted image  Niko se je ene 2x do zdaj obrnil s hrbta na bok, ampak samo v desno. Je malo bolj počasen, ampak vsak se razvija po svojeuser posted image  
Jst sm tud user posted image  pred porodom rekla, naj niti slučajno dol ne gleda, ker ga bo vse minilo, ko pa je babica mu rekla, naj pogleda, ker se vidi glavica, ni niti malo okleval. Jst sm ga pa vsa zgrožena pogledala, ampak ... ni ga minila želja po seksuuser posted image  Mislim, da je začel za mano lazit po stanovanju in me gledat s 'tistim' pogledom že prvi teden po poroduuser posted image
aprilčica, upam, da se vsi pozdravite!! Tud Nikotu morm vsak dan nosek pucat, pa sploh ni prehlajen. Tok težko začne dihat, da je treba poveč vso tisto svinjarijo ven. Ne mara špricanja fiziološke, ko mu pa vse spucat, je pa ful zadovoljenuser posted image
Spanje v postelji ... jst se bojim, da ga tega ne navadim, zato se strogo držim tega, da ponoči spi v svoji posteljici. Edino zjutraj ga vzamem k sebi, da se pocrkljava, je tko luštnouser posted image
Hel32, bravo za vašega Lukasa, je že fejst dečko, bo kmal našega dohiteluser posted image  Sj zdravniki znajo zamoriti, ampak če je otrok zdrav, je vse okej. Itak bojo vse kile zgubil, ko bojo začeli šibati po stanovanjuuser posted image  
simonalokar, vem, kako se počutiš. Povožena s tremi valjarji.user posted image  Zato pa trenutno že 2 kapučino pijem ...
sanikaa, si me nasmejala s tistim komentarjem, da bojo joške po tleh drobiž iskaleuser posted image  Bojo otroci vse plačal, najboljš da nardim spisek - popravilo jošk, liposukcija ...user posted image
eee35, ti me pa res nasmeješuser posted image  Tvoj user posted image  ima pa tudi dobre - Aleksander bo drug mesec shodiluser posted image   Zdaj ste pa mene zrajcale s temi ležalnikiuser posted image
Grem kaj pojest pa pridem nazaj ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.10.2009 11:22:02   
eee35
miška: pa valjda, da se ne splača tako drage stvari kupovat, saj niti ne mislimuser posted image , ampak končno mogoče bova karkoli kupila, saj meni so tudi druge, cenejše všeč, pa tudi rabljenega bi kupila, zakaj pa neuser posted image . nočem pa sama o tem odločat, naj se očka vklopi. In ta grožnja, da najdražjega kupim je zanj najboljša spodbudauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.10.2009 11:26:35   
Anonimen
In ta grožnja, da najdražjega kupim je zanj najboljša spodbudauser posted image

aha poznam to! haha

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.10.2009 11:27:02   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

še to

kopanje: smo jo včeraj kopali in tudi čebriček ne pali.. je isto vreščala, ampak za spoznanje manj... bomo vidli kako bo sčasoma, ker jo  vreščečo in tulečo kopat mi je resnično muka.. oh ja:)

Aurora je tud v čebričku prvič vreščala. sm se skor zjokala, da bo kopanje vedno muka. pa je blo drugo kopanje boljše in zdej je ful pridna user posted image jo pa držim podobno kot v banjici, ker pod brado ne mara preveč, čeprav se tudi na to navajamo user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.10.2009 11:32:45   
aprilčica07
Babe, ste me nasmejale, prejle sem pa skoraj pobesnela.. in  skoraj eksplodirala od besa, je Jakob Julijo z kuhalnico udaril in sem ga mislila pol kr zmlet od jeze.. pa sem nekako šla dihat in dihat v kopalnico in je ta hudo šlo mimo. oba sta jokala ,Julija od udarca, Jakob nevem od česa.. sem šla kr na čik... madona..user posted image user posted image user posted image zaprla vrata na lakon, pustila dva tuleša otroka in ju gledala skozi okno.. sem se mogla skulirat, ker sem bla res besna.. in bi lahko Jakoba užgala in je blo bolše, da se šla na zrak..

No, in zdaj se pridem malo skulirat na rr in preberem go tin post: in sem se začela krohotat ko sem brala o tistem pogledu in kako te je gledal po stanovanju.. mi je to tako znano..user posted image user posted image

eee35: kaj si ti po poklicu? po moje bi znala napista kašno dobro komedijo, tako slikovito pišeš, da se vedno nasmejim ko te berem..user posted image user posted image

ležalniček: mi imamo tud starega, ga je imel tudi Jakob, ima vibracije, ampak v eni hitrosti, nič posebnega, ma nam je res ok.. Julija je ful rada v njem, sploh če ji še rito trese..user posted image user posted image

sanikaa: bravo za obraščanje,... user posted image user posted image user posted image

Grem skuhat naprej, ker drgači ne bomo jedli danes.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.10.2009 11:33:22   
aprilčica07
veselka: alora je še upanje, da se naša miss skulira in ne bo vreščala pr vsakem umivanju...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.10.2009 11:45:52   
Ayo
Dan!

Mi smp spet zanis spali, je Gabriel ful prehlajen in ima totalno zabasan nosek, ni mogel dihat bogec moj, ga je potem moj ponoci nosil po satnovanju, da se mu je v vertikali odmasil in je tako uspel vsaj malo panckat.
Ilaria je bla pa se kar pridna, ceprav zadnje case 1. rundo ne zdrzi vec kot 4 ure, potem pa tudi nekje okrog 5-ih je ze zbujena, jo vzamem k sebi, ona bi se ze igrala, smejala in pogovarjala, no kasneje ji potem uspe zaspat nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Moram priznat da sem jaz srečna da je moj hotel biti zraven. Veliko mi je pomenilo in zdaj se mi zdi da me bolj ceni. Ko je videl kako se mučim mi je takoj odobril moj izbor imena user posted image user posted image .

Evo tole je blo pa isto pri nas glede izbora imena pri Gabrielu; mojmu do konca ime ni potegnil, po 12-ih urah mucenja, ko se je rodil in so vprasali za ime, jaz recem Gabriel, pogledam mojga, da ce je ok, ja seveda ni imel izbire kot rect ja ja ok. user posted image
Zato je potem govoril, da v 2. bo bolj previden user posted image se dobro da je bila user posted image , ker sva imela ene 5 imen kateri so nama bili vsi ful lepi (ampak sva oba najbolj navijala za Ilario). Ce bi bil user posted image bi se pomoje tam v operacijski skregala pred osebjem user posted image

Mojmu so tudi zdaj v 2. rekli, da lahko komot gleda, kako so jo potegnili ven (CR!), tako da je vse vidu, mu ni blo nic grozno vidt moj trebuh odprt, vse krvavo in tko user posted image

Sanikaa, a ves da sem ravno danes razmisljala kdaj se bojo nase zabice zacele prevaljat s hrbta na trebuh...se sploh ne spomnim pri Gabrielu kdaj se je, vem pa da ne kmalu, ker so se v vecinoma ze, moj je bil pa kar se lenuhec. Pa tud Ialria se mi ne zdi, da bi bla ze sposobna, ceprav pa res ful ze miga in telovadi z nogicami user posted image

Simonalokar drzite se in upam, da boste kmalu bolje!! user posted image user posted image user posted image

Pri men je bla ze zjutraj sodelavka, sva malo pocvekali, zato danes jutranji sprehod odpade.
Me je malo azurirala o situaciji v firmi...jaz grem v torek na razgovor k sefu, ce mi bo lahko ponudil oz. zrihtal drug oddelek, kjer bi lahko delala samo polovicno...ampak mi je sodelavka mal povedala, da glede na krizo povsod je kriza tud pri nas, tako da nimam nic kaj dobrega obcutka...ja vrnit bi se pa mogla ze 7. februarja...in mi tole razmisljanje zdele o sluzbi tud slucajno ne pase user posted image
Ce samo pomislim, moja kolegica tukaj ima puncko 1 mesec starejso od moje in je tud ze 1 mesec v sluzbi, od 8-ih do 18-ih!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Ah!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?