hel32
|
Dan, vsem skupaj Mi smo krasno, mali še spi od jutra, ga je nekaj šraufalo, zdaj pa čakam, da se zbudi, da grema ven na sončka, jutri pa bo itak luda kuča, ko bo cela familija tuki, pa nevem kam jih bom dala, ker imamo tako malo bajtico , bodo pa stojišča tudi . Pečem kostanjevo torto za moj rojstni dan 33-seti, mater sem stara Go-ta, poznam "tisti pogled", pa tudi moj je pri porodu tam odspodi vse vidu, in veš kaj je reku, ko sem prišla iz bolnice, da komaj čaka da me lahko na***či, saj, ne moreš jih razumet, kako to pojmujejo, glavno je da si nas kljub temu želijo in imajo radi, moj še bolj kot prej, ma, prav lepo mi je, pa še tako lepo darilo sem dobila, in to sredi noči , ob 2:30, ja, sma se mal naspati mogla prej [sm=smiley36.gi Z nimama problemov, sploh, jaz bi vsaki dan, moj tudi, če bi nama seveda zneslo , Tk, da se vam, ki nimate želje kr čudim, da ne, Miška, vidva sta pa itak fenomen, samo 2x sta letos, midva v 1 mesecu tolk Aprilčica , tako se dela, ne smemo mame izgubit živcev, upam, da Julije ni preveč bolelo, pa taki mali še tak ne čutijo tako fejst. Še glede ležalničkov, mi imamo enega čist navadnega, ko se guga, z figuricami na obroču, mali je čist zadovoljan z njim pa tudi zaspi gor. Nič, Lukas še spi, mama ga čaakaaaaaaaa, mi je že dolgcajt, grem kuhat.