|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.10.2009 11:47:11   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

eee35: kaj si ti po poklicu? po moje bi znala napista kašno dobro komedijo, tako slikovito pišeš, da se vedno nasmejim ko te berem..user posted image user posted image

ja res je, pa sploh se glede na to da nisi Slovenka, res si dobra!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
30.10.2009 11:56:52   
Sanikaa
eee35 veš kaj se po moje bolj splača kupit. sem se zdaj spomnila pa ga imam v kleti bom ga naslednji mesec gor prinesla. Stolček za hranjenje. Moj je tudi gugalnik istočasno. Tudi se hrbet naginja, pa še ima mizico za igranje in hranjenje. ma po moje ne bom nič kupovala. Ta sposojen ležalnik bo še kakšen mesec v uporabi pa bo že stolček za hranjenje. Pa je glih tok stal kot ta ležalnik!!
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161693
no najin je podoben sam ima še možnost spremembe v gugalnika. Moram priznat da smo to funkcijo uporabili mogoče 5 kratuser posted image Tudi sem enega rabljenega nabavila za k babici in smo jih uporabljali dobre dve leti. Zdi se mi da bolj splača to kot ležalnik. No vsak ima svoje izkušnje in mnenje.
lp...joj jaz tudi moram kuhat za jutri za pohorje....here I comeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1127
30.10.2009 12:07:44   
Sanikaa
Evo en oglas za rabljeni stolček-gugalnik:
http://www.bolha.com/oglas382996528/stolcki-za-hranjenje-stolcek-za-hranjenje-peg-perego-dondilino-prima-pappa

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
30.10.2009 12:10:50   
Sanikaa
No taki model je pa naš sposojen ležalnik
http://www.bolha.com/oglas383415151/otrski-gugalnik-stolcek-za-hranjenje-chicco

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
30.10.2009 13:33:16   
Sanikaa
Mogoče bo katero zanimalo testiranje mleka ki ga dobimo pri nas v trgovinah:
http://www.zps.si/sl/testi-vip/hrana-in-pijaca/razlicne-cene-razlicna-kakovost.html

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
30.10.2009 15:34:49   
eee35
sanikaa: hvala za linke! Ta od chiccota je zelo lep, pa ga kar poceni prodajajo. Bova pogledala.

aprilčica, ayo: končala sem filologijo slovanskih jezikov (tako se to pri nas na faksu imenujeuser posted image ), drugače pa delam kot fotografinja, pa sodelujem pri pripravi katalogov za eno trgovsko verigo. Ayo - meni je tudi slabo, ko pomislim, da kmalu bom morala nazaj v službo, mogoče namesto tega bom udarila kakšno knjigouser posted image , ne bi bilo slabo ustvariti kakšen bestseller, pa lepo doma sedet in otroka pazituser posted image . No ja, mogoče pa vsake tok it knjige v knjigarno podpisat ali na kakšen sejemuser posted image . Da bi bilo to tako enostavno!

Ta mali spet spi. Ne smem nič rečt preveč, da se mu ne obrne, ampak za zdaj je tako priden, ta to ni res. Spet sam je zaspal!!!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
30.10.2009 16:07:26   
Sanikaa
danes pa res brskam po netuuser posted image a so vam tudi tako detaljno razložili baby handling v porodnišnici!!!???user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
30.10.2009 16:35:56   
*anč*
punce, jst vam res priporočam baby bjorna, otročki so zelo zadovoljni v njem, ko so malo večji se sami poganjajo in gugajo in je sploh eno samo veselje. se je pa full podražal ... jst ga mam še od tristana je bil takrat 19000 sit, zdej je pa res predrag. pa mamo tudi medvedke za gor. ga priporočajo tudi ortopedi. moja prijateljica ga je pred kratkim kupila na bolhi za 60 evrov, tko da mal čekirite in so blaznoooooo zadovoljni. res je the best stol in ma 3 naklone, moj mali ga je uporabljal precej dlje kot do 6 m, tko da res lahk rečem, da je dobra investicija. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
30.10.2009 16:47:21   
aprilčica07
eee35: priden fantina, da sam zaspi.. ti pa imaš garant v sebi malo pisateljske žilice, ker tako živo opisuješ, da te je veselje bratuser posted image user posted image
ayo: za Gabriela, da se čim prej pocajta...user posted image user posted image (lahko ti tudi kašno živo pokapoko pošlemuser posted image )
sanikaa: danes si res navalila na brskanje po netu, pridna..user posted image glede imen za otročke je blo pa pr nas tudi tako, da proti koncu, ko se otrok ni hotel rodit in sem bla tolko čez rok in vsa boga in sitna, je tud moj rekel, da naj zberem jst ime in naj bo moja izbira.. ma ko smo bli v P in se je mala rodila, je že rekel, daj reči ti ime, pa sem mu rekla, da naj obvelja kr njegova in je bil tako kontent, da ima kočnoooo Julijouser posted image user posted image
anč: ta stolček, ki ga ti priporočaš ima tudi ena moja kolegica in ga isto ne more in ne more prehvalit, samo res, cena je pa ubitačna..

Jst grem danes zvečer v lajf. Jst in tri kolegice, komajjjjjjjjjj čakam. Bo moj mogel sam popedenat mularijo in jih spravit spat, revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še malo pred tv, pol pa počasi kopalnica in nardit kaj za jest za ostale, pol pa pohajat. jes, to sem čakala...user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
30.10.2009 18:06:42   
Sanikaa
Ok moj resnično zaden post danesuser posted image
Na amazon uk dobiš ta ležalnik vred s poštnino za cca 100€user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1135
30.10.2009 19:29:11   
hruškolinka
eee35, jaz sem bila tista, ki se počuti točno tako kot ti in ji ni do user posted image . Pa sej mogoče še bi, ampak mojemu tud nekak ni. Če bi ga naskočila in špilala kamasutro pol še, ampak men ni do tega. Jst bi rajši, da bi se on posvetil meni, ampak to pa spet ne....
bljaaaak...

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
30.10.2009 19:55:07   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

eee35, jaz sem bila tista, ki se počuti točno tako kot ti in ji ni do user posted image .

ja ja jz sm bla tud ta user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
30.10.2009 21:59:55   
go_ta
'čeeruser posted image  Sine spi, jst sm po tleh pomila, zdaj se pa relaksiramuser posted image  Niko je mičken prehlajen, sm mu ene parkrat morala nos čistit, upam, da bo čez noč v redu. Jutri smo mislili iti v Maribor na obisk k prijateljem, upam, da bomo šli!
Sem pozabila povedat sinočnjo prigodo ...user posted image Jst sm šla spat, lubi je prišel v posteljo okoli polnoči, ko se je Niko prvič zbudil. in valjda user posted image  zaspi v sekundi in začne smrčat. Jst sm se nekj časa trudila, da zaspim in ko sem imela dost, sm ga udarila. On se ves zaspan zbudi in vpraša, kaj je. Jst pa, da ne morem spat, on pa reče: Zakaj pa mene budiš? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ja, zato da bi se pogovarjal z mano, dddduser posted image user posted image  Pa rečem, da smrči. Se je obrnil in zaspal ... in naprej smrčaluser posted image  Dons ko sem mu to razlagala, se je ful smejal. Sj jst tud, ampak ponoči ni blo tako zabavnouser posted image
Aprilčica, lepo se imej danes!! Še dobro, da si danes ohranila mirne živce, ko je Jakob udaril malo, če ne bi ti blo žal. Ja, kot je sanikaa rekla: starejši niso navajeni deliti. Jaz sem mlajša v družini in sem bla navajena, da je še eden zraven mene. In da jst dobim vse ponošene stvariuser posted image  
sanikaa, uživajte jutri!
eee35, zdaj bo tvoj user posted image  našel ležalnik sigurnouser posted image  Drugače mu boš ti najdražjega domov prineslauser posted image
Ayo, uf si ne predstavljam, da bi s tok mičkenim dojenčkom doma delala od 8 do 18.user posted image Koliko porodniške pa imate vi gor?
Grem si čajček naredit, nekaj me grlo boli. Očitno sva jaz in moj sinek solidarnostno oba prehlajena.user posted image Sam da ne bo hujšega!
Lep večer še naprej!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
30.10.2009 22:22:20   
eee35
go_ta: moj user posted image je tudi včeraj smrčal - ali mali jamra ali stari smrči, nora hiša!user posted image In tudi sem ga parkrat udarila, ker nežno božanje ne zaležeuser posted image . Ampak je čist nesramen, rečem mu, naj neha smrčat, on pa v spanju pravi, da to ne on. Pa kdo???!!!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
31.10.2009 7:35:58   
Anonimen
jutro punce!!!
ja glede user posted image ....
hruskolinka, pri nas je situacija ista..... v bistvu mi sploh vec ne user posted image ....dobesedno. nobenemu od naju se ne dauser posted image user posted image user posted image . ok, da vam priznam(da ne bo katera skup zlezla) odkar sem zanosila, sva vsega skupaj 3x!!!!!
1vic, ko sva naredila nino, pol pa se 2x v nosecnosti.
OMFG!!!!!! se pravi, da sem v leti 2009 2x sexala!!!!!!!!!ajooooooooooj!!!!!
upam, da bom 2010 vsaj se 1x tolko kot letos.user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak, 2x v enem letuuser posted image user posted image user posted image (11ih mesecih)

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
31.10.2009 7:59:54   
aprilčica07
Jutro pupe,

včerajšnji večer je uspel. Imele smo se super.Štiri babe, ki se dobijo vsak kvatre enkrat, in je treba nadomestit za vse naprej in za nazaj. Res je blo lušno. Edino zaspana sem pa ko hudič, bi še spala, pa je Jakob že vstal in mi ni dal miru.. Ma saj bo, še enih par kafet in bom kot nova..user posted image user posted image user posted image

ayo, hruškolinka, miska:  midva nimava teh problemov z user posted image user posted image nama kr gre... je pa res, da si je moj vzel cajt za prvi poskus po porodu in je zapalilouser posted image user posted image user posted image tako, da zdaj je skoraj kot po starem.... po Jakobu sem pa tudi jst rabla več cajta, da je zalaufalo...
go ta: tudi Julija je malo prehlajena, ji ne teče iz noska, nič, ampak je slišat, da se ji nabira, sem ji čistila pa ni nič ven priteklo, bom danes ponovila vajo....  ti pa lepo pij čaj z medom in take zadeve, da se pocajtaš, moje grlo je že skoraj dobro..
go ta, eee35: a vama posodim mojga smrčača, ki smrči vedno vedno vedno???  včasih je nevzdržno in ga slišim iz sobe v dnevno.. za popiz...., smo provali že vse od obližev do nevem kašnih tablet, ampak on še kr smrčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem še na en kafe, dokler Julija spi. Jakob gleda baby tv, moj si cvre jajce, jst bom pa še eno kafe zvrnila in pregledala včerajšnje cajtnge:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
31.10.2009 9:13:06   
eee35
miska: pozdravljena v klubu! Midva sva enako leta 2009 doslej, sama ne vem ali se naj režim, ali zjokam...V nosečnosti mi sploh ni pasalo. Zadnji mesec edino, ampak moj ni hoteluser posted image . Zdaj pa mi je čist čudno.

aprilčica: ti kar zadrži svojega, hvala, moj je čist kot dovolj!!! A si predstavljate 3 takšne na enem kupu? Cel blok bi zbudili...Danes moj mičkan je dobil krčke ponoči, ok.23.30, pa do 1.00 sva bila pokonci, pol valjda sem bila zmatrana, gospod zraven pa je nažigal. Še HB da ni moj ideal moškega, ko sem si predstavljala, da bom enega 1,85m imela, glupa baba, pa kako naj bi ga takrat spravila do tega, da se iz hrbta na bok obrne?user posted image . Še tega ta malega je težko, pa piz...i zraven, da kaj ga premetavamuser posted image Enkrat bo samo iz postelje dol letel!
No v glavnem, pol Aleksander je spal do 6.00, pa pol do 8.30, zdaj spet dremucka v najini postelji, drugače kar v njegovo ga dajem. Pa ima na sebi bodi in pleničko in zgornji del pižame, pa v spalni vreči je, se prav bojim noter pogledat, kaj se dogajauser posted image . Vse od spodaj sva mu dala dol ponoči, da ga ne stiska....Jao jao, moški, mali in veliki...

Neposredna povezava do sporočila: 1142
31.10.2009 10:00:22   
Drnula
Jaz sem še zmeri začudena nad (za)spanjem Hane. Vedno sem imela idejo, da spi  v posteljici samo ponoči, čez dan pa v dnevnih prostorih, v košku ali pač nekje drugje. Pa Hana redno postane sitna in pojokava v košku in se z njo ukvarjam in dudo in pesmice in guncanje in v roke pa nazaj, pa joško .. pa noče. Pa imam dovolj in jo včeri nesem v spalnico v posteljo pokrijem, dudo v usta in gledam  .... zmeri bolj debelouser posted image . Ona zaspi, duda pade iz ust. Prejle isto postane sitna in pojokava, že pol ure sam sem in tja skačem ... ponovim vajo ... in še bolj debelo gledam. Dam v postlo, pogrnem in oči se kar obrnejo, glava mal nazaj in duda pade ven. Koma.user posted image He-he ... upam da ne bo totalen kauč potatoe ko zraste

Glede user posted image sva midva v 1.user posted image ful, že tako sva bila zelo zagreta, potem v user posted image pa sem bila jaz še bolj. Prej sva vedno prakticirala pazi varianto kontracepcije in sem pol pogruntala, da je sex mnogo boljši ko ni treba pazit. V tej user posted image pa sva veliko manj kot sicer. Zakaj?? Ne vem čist ....se mi zdi da se je začelo tako, da so okoliščine tako bolj nanesle enkrat, da je bila bolj suša nekaj dni in pol mi kar ni bilo več tolk do sexa kot prej. Danes je pa tud Neca uletela točno med naju točno takrat ko ji je bilo najmanj treba user posted image Kaj vem, meniuser posted image sicer paše in mi je nekaj najlepšega, amapk je pa manj kot ga je bilo. Pa bomo spet nazaj, ker si želim, če pa pomislim na mojga pa sem tud ziher da.

Sanika - o handlingu dje premalo info tako v MŠ kot v P. Jaz mislim, da bi v P lahko dali vsaj neke fotokopije skupaj s papirji za domov. Take fotokopije sem jaz dobila v prvi posvetovalnici, vendar mora mamica to poznati takoj. V P se mi zdi pravi trenutek, da lahko zraven še kaj vpraša ali ji sestre pokažejo še kaj če je treba, razožijo ...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
31.10.2009 11:51:44   
hel32
Dan, vsem skupaj

Mi smo krasno, mali še spi od jutra, ga je nekaj šraufalo, zdaj pa čakam, da se zbudi, da grema ven na sončka, jutri pa bo itak luda kuča, ko bo cela familija tuki, pa nevem kam jih bom dala, ker imamo tako malo bajticouser posted image user posted image , bodo pa stojišča tudiuser posted image .

Pečem kostanjevo torto za moj rojstni dan 33-seti, mater sem starauser posted image

Go-ta, poznam "tisti pogled", pa tudi moj je pri porodu tam odspodi vse vidu, in veš kaj je reku, ko sem prišla iz bolnice, da komaj čaka da me lahko na***či, saj, ne moreš jih razumet, kako to pojmujejo, glavno je da si nas kljub temu želijo in imajo radi, moj še bolj kot prej, ma, prav lepo mi je, pa še tako lepo darilo sem dobila, in to sredi nočiuser posted image user posted image , ob 2:30, ja, sma se mal naspati mogla prejuser posted image user posted image user posted image [sm=smiley36.gi

Zuser posted image nimama problemov, sploh, jaz bi vsaki dan, moj tudi, če bi nama seveda zneslouser posted image ,
Tk, da se vam, ki nimate želje kr čudim, da ne, Miška, vidva sta pa itak fenomen, samo 2x sta letos, midva v 1 mesecu tolkuser posted image

Aprilčica
user posted image user posted image , tako se dela, ne smemo mame izgubit živcev, upam, da Julije ni preveč bolelo, pa taki mali še tak ne čutijo tako fejst.

Še glede ležalničkov,
mi imamo enega čist navadnega, ko se guga, z figuricami na obroču, mali je čist zadovoljan z njim pa tudi zaspi gor.

Nič, Lukas še spi, mama ga čaakaaaaaaaa, mi je že dolgcajt, grem kuhat.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.11.2009 11:22:27   
go_ta
Kam smo pa padle, na 2. stran, je treba popravtuser posted image  kako ste? Upam, da uživate ta vikend! Mi smo bli včer v Mariboru na obisku, je blo ful luštno, sem še en hud recept dobila, mjamiuser posted image  Zdaj pa kosilo delam, Niko se crklja pri tašči pa tastu, pol gremo pa mal ven. Sem bla že pridna in pri mašiuser posted image
Aja, drgač smo vsi šmrkasti, Nikotu je danes bolje, morm mu pa skoz nos pucat, sam on je še vedno nasmejan, včer je cel dan gugal in gagaluser posted image  aprilčica, tud pri Nikotu slišim, da se mu nabira, potegnem tak prozoren smrkelj ven, če že. Je pa bolje, ko pije oziroma ko vleče dudo, da mu gre tist dol po grlu. Mene pa grlo daje, ponoči me je še uho začelo boletiuser posted image  Jp, sm na čajčkih z medom. Ampak sm včer pomislila, naj jaz dobim vse bolezni, samo da moja žabica ne bo bolna, ker se pol počutim čisto nemočno.user posted image  aja, hvala lepa za ponudbo, mam enega smrčača čisto zadostiuser posted image
Hel32, uživajte danes!!
drnula, torej pri vas pali, če jo daš v posteljico? Ker pri nas čez dan tud v dnevni sobi ne spi dosti, po 10, 20 minutuser posted image  Bom poskusla jutri s posteljicouser posted image
sanikaa, o handlingu nam v P niso nič pokazal, edino kako se previjo, pa še to je bil šnel kurz, da si nisem nič zapomnila skoraj user posted image  Zato sem pa zašvicala, ko sem Nikota prvič previjalauser posted image
miška, hruškolinka, eee35, dobre ste glede seksa ... moj bi me raztrgal, če ne bi tako dolgo user posted image user posted image  Tko da ni nič drugače kot pred nosečnostjo, samo mesto dogajanja smo morali spremenit.user posted image Ni šans, da to delava v sobi, ker se Niko zbudiuser posted image  tko da se stiskava na sedežni, ko otrok zaspiuser posted image
Mam pa drug problem ... obisk wc-ja mi je postal prava mukauser posted image  Moram nekaj uredit, ker me hemeroidi ubijajo.
Uživajte babe, se tipkamo!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.11.2009 12:04:12   
aprilčica07
Ojla

mi imamo tudi pestro, pa tako lep dan je danes, ne piha, pa kr toplo je. Prav super...user posted image user posted image user posted image
Smo se pa razdelili včeraj zvečer, jst in Jakob pr mojih, tamala in vd moža pr njegovih.. Jakobu je ful pašalo, da sva malo sama in me ima samo zase. Sem že parkrat pogruntala, da če kdaj tako nardimo je prav super pol en par dni. Očitno dobi zadostno dozo mame in je pol ok. No, pa še moj bo formulo gledal v miru. Ne bo motenj vmesuser posted image user posted image

go ta: tudi midva sva bla pr maši in je bil mali priden, prav pohvalno.user posted image user posted image user posted image Za hemeroide imam jst eno kremo, nevem kako se kliče, ma sem kupla v lekarni in mi ponavadi kr pomaga. Trenutno trkam je ok, ma me vsake tolko zagrabi, da niti sedet ne morem in je svinsko boleče.user posted image Glede seksa pa res, tudi mi smo spremenili mesto, in je soba zadnji kraj, kjer bi zdaj to počela, pridejo pa vse druge površine v poštevuser posted image user posted image
hel: lepo praznujte in dobrodošla v klub 33

Mi bomo pa par dni brez neta, ker bomo menjali, gremo od siola k amisu in baje ne bomo povezani nekaj dni. Tako, da boste vedle, kaj se dogaja in zakaj me ni tle gori.

Grem, bomo kmalu jedli kosilo, pa grem malo mami pomagat. Nas je dosti danes, pa je en kup priprav:)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.11.2009 15:02:13   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta
Koliko porodniške pa imate vi gor?

13 tednov. To je po zakonu. Ce imas potem sreco ti lahko firma da se dodatnih 2-13 tednov.
Jaz sem pri Gabrielu imela samo 13 tednov (potem sem vprasala se za dodatnih 13 neplacanih in so mi ododbrili), zdaj na sreco pa imam vseh 26 (13+13). Tako da mi potece 7. februarja. Se pa vedno bolj nagibam k temu, da bom kar ostala doma...

Hel32 V S E N A J B O L J S E!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Sam zdej bos mogla pa nick name spremenit user posted image user posted image user posted image

No, mene je tudi nekaj zacelo grlo dajati, ne vem a ste me tle na RR vse okuzle user posted image user posted image user posted image pa se ob glas sem. Sta pa drugace tudi moja2 fanta vsa nekaj prehlajena, edno Ilaria se se drzi. Trkaaaaaaam!!!!!

Jaz imam pa sreco z mojim, ker ne smrci oz. tako redko, da se sploh ne opazi user posted image
Evo ravno zdaj mi vsi spanckajo, mami gre pa likat, pa potem bi rada naredila kompot, kasneje gremo pa na hitro na en RD, kot da mi ni ze doma zadosti tort in sladkarij. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.11.2009 19:32:48   
eee35
hel: vse najboljše!!! Pa saj si ti čist še mladiček, a sem jaz tukaj najstarejša?!!!user posted image

Danes smo šli v Koper, malo se sprehajat na sončku, ful nam je pasalo! Sem hotela pisat najprej našim bejbam - Kerali in Sams, pol pa sem se sponila, da je praznik, pa nisem hotela težituser posted image . V glavnem je bilo super, upam, da bo še kakšen dan tako lepo, pa bomo lahko še šli. Jaz bi šla čez teden najraje, da ni tok gužve, ampak tudi kakšna sobota bo fajn. Rada bi skočila v Oviesse, fajn je ta trgovina, luštne stvari za otročičke, pa ni tako drago.

Babe, dajte se pozdravit, jaz se tudi bojim, da ne fašemo kakšnega prehlada, ker je zoprno. Glede pucanja nosa, zadnjič sem dvakrat Aleksandru zvlekla neko grozo ven, ne bom pisala podrobno...Ampak nič se ni drl, on se reži, ko mu vlečem, ko se pa fotr dotakne, pa jok in stok...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.11.2009 21:39:23   
go_ta
dober večer! Niko spi, jst se mu bom kmal pridružia, ker sem čist hin, mam občutek, da imam glavo zamašeno.  Grozn. nalivam se s čajčki, medom, a lahk sploh kaj vzamem od zdravil, ker dojim? Bo očitno treba preživet tole.
hel32, vse naj naj! Naj ti sonček vedno sije v življenju!
eee35, ste se imeli lepo, superuser posted image  Pri nas je bilo lepo vreme, ampak mrzlooo, brrr!
Ayo, uf 13 tednovuser posted image  Torej bi jst morala že delat, tega si pa res ne predstavljamuser posted image  Kdo pa potem čuva otroke?
aprilčica, čim prej naj vas priklopijo, te bomo pogrešaliuser posted image
Grem jst kr ajat počas, počutim se povoženo. Lepo ajajte!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.11.2009 22:23:02   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

Kdo pa potem čuva otroke?

Jaslice. Jaz veckrat vidim tam te nebogljencke in se mi kar srce topi ob pogledu na take majhne strucke in ze v jaslih user posted image . To predvsem tiste druzine, ki ne morejo shajat z 1 placo, sicer pa v vecini primerih mamice ostanjeo doma oz. jih dajo v varstvu k babicam.

Ja Aprilcica res hitro zrihtajte net, te bomo pogresale user posted image

Eee35 fous za sprehod po obali. Ampak super, da ste se lepo imeli. user posted image

Pri nas je bilo bolj oblacno kot ne, jutri je celo napovedan dez, pa ohladitve user posted image

Grem pod tus in potem postla, me spet sigurno caka naporna noc, Gabriel ima se vedno ful zabasan nosek user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?