Anonimen
|
ojojoj, punce! jst sem vam se dolzna porodno zgodbo! ok na hitr: zacelo se je v petek, ko sem sla na blef v porodnisnico postojna, na merjenje CTG-ja in pretokov, ker kao nisem cutila gibov. dr. likar me je pregledal in ugotovil, da se ne dogaja se nic in me narocil v ponedeljek dopoldan na kontrolo. v nedeljo sva z mojim dragim in fantoma sli na masun(kot verjetno ze veste, 1 ura intenzivnega tresenja po makadamu v vsako stran!) vse lepo in prav. lep izlet. v ponedeljek dopoldan se odpravim na pregled v P in JOrdanova ugotovi, da je ze vse mehko, ampak da sem se zaprta. naroci me v sredo, da ce ne bo prej kaj, na induciranje poroda. no....in v ponedeljek zvecer gremo lepo mirno spat. ob 10 ih zvecer pa mene zacne nek cudno sraufat. in kar ne neha in ne neha. ob 2eh zjutaj sem si skuhala kavo in gledala(nevemkaj) po tv. ni treba posebej razlagat, da celo noc nisem zatisnila ocesa. popadki se stopnjujejo, in okoli treh zbudim mojega, da mislim, pa da to pa res je to. in meni moj dragi ljubec mozek rece: ma daj, ulez se pa zaspi, sj bo minilo. HA HA!!!!PA CE LEZIM, JE SAM SE HUJS!!!!!!!BIMBO JEDAN!!!! ok.... ura stiri....niuc noljs. ura 5, nic bolj, valda! na vsak nacin sem hotla pocakat, da bo ura 7, da mala 2 peljem v varstvo. ampak: nema! zbudim mojga. zdaj pa zares! auf!GREMO!!!! pol sva studirala kaj pa kako. naj klicemo resilca, oce je bil ze na avtobudu za na siht, al naj poklice, starega, starega ata ja! ok, ob 10 cez 5, klicem jst starega ata in vprasam ce ima kaj casa, da me pelje v porodnisnico. itak ata prinori s svojo corsico in letiva proti AC. na uvozu, sem se od locila, da gremo proti postojni, saj mi je pocasi zmanjkovalo casa. nisem verjela, da so popadki tako zelo tocni. tocno, ko se je ura na radiu v avti premaknila za 4 minute, sem dobila popadek.ata pa na gas! hahaha. ko je minil, je poscasi peljal naprej. aja, med potjo sem se poklicala prijateljico, ki je sla z mano. no, ko sem prisla v P, so bili popadki ze na 2 minuti. pol klisiti, britje itd. itd.... ob 7ih sem sla v porodno, ko sem imela ze fuuuul mocne popadke na minuto pa pol. tamala se mi do pol osmih sploh se ni spustila, ampak je to naredila zadnje pol ure. bolelo ko sam satan. zdelo se mi je, da imam zadnje pol ure samo 1 neskonceeeeeen popadek. pol pa recem mileni: MILENA; RODILA BOOOOOOM!!!!!!! milean zagnala paniko in poiskala babico, da smo naredile do konca. aja, za porajanje sem imela masko in prav cudno, da mi niso poslali racuna za novo bombo, ker se mi zdi, da sem ponucala vse kar je blo notri! tko....to je to. bolelo ni nic manj, kot pri prvih dveh, tako da sem se zaklela, da ce bo slucajno se cetrtic, vza,e, EA!!!!
|