Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:04:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa vidim, da samo še o tem pišem se opravičujem..... ampak tako malo lažje guram..... zdej me je po kosilu zadelo, zvečer bom pa verjetno z vso zagnanostjo kuhala repo za zajtrk včeraj sem tud pisala kako bom repo zamenjala no danes sem jo pa jedla .... sej bo šlo ker si močna in odločna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:08:32
|
|
|
|
sjmm
|
HOJ, mi smi bli do 13h brez elektrike, tko da bo zdej vse po luft letel, da še kej postorimo. Mali glih vstal, bo treba kej papcat Ostali zlo počitniško razpoloženi Bravo za vse nove zobke, mislim da pri birdy in claud, ste tok naklepetale, da sem sam na hitro prebrala, pprriiddnnee no, sej bo tudi dieta mimo, brez skrbi in boste spet lahk kej dobrega papcala, le pogumno naprej, ste še meni neki vest vzbudile Zdej bom pa za Majčka do konca naredila sadno pojedino, dans ima dušeno hruško in jabolko, pa ovsene kosmiče, pa bova še ene pol banance dodala, da bo mal slajše Ostali pa so si pico zaželeli, moj je doma, pa bi skoz neki jedel, seveda pa pri nas ne gre v izi na Halo pica, saj jemo sam Mami pica...ok, grem, vsem, ki potrebujete zdravilne pozdravčke pošiljamoooooo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:09:57
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Za seznamček: 2. zobek 29.10. Vidim, da ste ene na dieti: go go punce!!!! Z ostalim branjem pa spet zamujam...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:18:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša da ne bi obupala, dej zdrži. Si na dobri poti jaz ti verjamem da ti repa ne diša ampak vseeno se mi zdi neumno da obupaš, teh 14 dni zdrži s to dieto. Lej dons si že na -3 kile, uvau Verjamem da ti bo ratalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:18:32
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠAAAA slikceeeeee od danes plisssss.............joj si me s temi legicami čist ....bom vidla mogoče skočm pogledat, DO KDAJ PA JE AKCIJA????...aja še NASLOV za nogavice bi te prosila al pa vsaj ime firme. HVALA Mi smo bli popoldne pri tašči....ko se je znočilo in smo pojedli večerjo je "popokala" vnuke in rekla da bojo zdej skupaj molili, da jim bo Miklavž kej lepega prinesel, ker že zdaj opazuje otroke kaj delajo.....men ni blo nič jasno za kaj se gre .....Šime je samo zginu iz kuhne.....ko so res začel molt (jih je blo tko lepo gledat skupaj z atom in mamo d sm na konc spet skor jokcala...)...začne nekdo trkat na okno.....Majkkl kot najmlajši vnuk reče: NEKDO JE PRIŠEL, kdo je prišel???.......ta starejše dva vnuka seveda hudo pametna, d je Miklavž....letijo ven...na okenski polici pa za vsakega ena čokolada......tašča na koc reče: Če boste še naprej tako pridni, bo pa kmalu prinesel še igrače No tko....zdej pa jst rabm eno dobro vilo k bi namest mene štenge pomila...ves pesek iz dvorišča je po celi bajti in ne prenesem več da mi "škripa "pod nogami oz copat. mislm d se je en zbudil Kolumbo to je Pletilstvo Jakopina (jaz hodim v trgovinico v Britof), eto še link http://www.jakopina.si/slovenian/, slikice bodo - še dons upam He he - to so pa moji sorodniki:) Imajo najbolj kvalitetne pletene stvari v Sloveniji. Nogavice so praktično neuničljive in res udobne. Pa še cene so ful ugodne (da jim malo naredim reklame ) - je pa bil stric prejšnji teden pri nas in je Vidu prinesel dva para dokolenk zanj, sploh nisem vedela, da imajo tudi nogavičke za tako majhne (verjetno so jih začeli delat sedaj, ker imajo tudi enga dojenčka ) Skratka PRIPOROČAM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:19:52
|
|
|
|
Jutta
|
Za vse ki hujšate Uspelo vam bo!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:20:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 nč zdej grem pa res pospravlat, že od jutra samo govorim narejeno pa ni še nič bo treba rokave zavihat računam da se bo Žigec lepo igral, Nejc pa zaspal, bomo vidli... se kej tipkamo a ste od včeraj tolk razmetal, ker včeraj si mela vse lepo..... igrače na tleh se ne jemljejo kot da je razmetano čez leto jih bodo otroci že tak sami pospravi Ma sej ni tok hudo, je blo pa treba kuhno v red dat, pa wc spucat, kak stroj dat prat,... take malenkosti, sedaj me čaka pa še kopalnica. Dons pospravim potem sem pa čez vikend frej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 14:22:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠAAAA slikceeeeee od danes plisssss.............joj si me s temi legicami čist ....bom vidla mogoče skočm pogledat, DO KDAJ PA JE AKCIJA????...aja še NASLOV za nogavice bi te prosila al pa vsaj ime firme. HVALA Mi smo bli popoldne pri tašči....ko se je znočilo in smo pojedli večerjo je "popokala" vnuke in rekla da bojo zdej skupaj molili, da jim bo Miklavž kej lepega prinesel, ker že zdaj opazuje otroke kaj delajo.....men ni blo nič jasno za kaj se gre .....Šime je samo zginu iz kuhne.....ko so res začel molt (jih je blo tko lepo gledat skupaj z atom in mamo d sm na konc spet skor jokcala...)...začne nekdo trkat na okno.....Majkkl kot najmlajši vnuk reče: NEKDO JE PRIŠEL, kdo je prišel???.......ta starejše dva vnuka seveda hudo pametna, d je Miklavž....letijo ven...na okenski polici pa za vsakega ena čokolada......tašča na koc reče: Če boste še naprej tako pridni, bo pa kmalu prinesel še igrače No tko....zdej pa jst rabm eno dobro vilo k bi namest mene štenge pomila...ves pesek iz dvorišča je po celi bajti in ne prenesem več da mi "škripa "pod nogami oz copat. mislm d se je en zbudil Kolumbo to je Pletilstvo Jakopina (jaz hodim v trgovinico v Britof), eto še link http://www.jakopina.si/slovenian/, slikice bodo - še dons upam He he - to so pa moji sorodniki:) Imajo najbolj kvalitetne pletene stvari v Sloveniji. Nogavice so praktično neuničljive in res udobne. Pa še cene so ful ugodne (da jim malo naredim reklame ) - je pa bil stric prejšnji teden pri nas in je Vidu prinesel dva para dokolenk zanj, sploh nisem vedela, da imajo tudi nogavičke za tako majhne (verjetno so jih začeli delat sedaj, ker imajo tudi enga dojenčka ) Skratka PRIPOROČAM Jutta jaz že par let tam štumfe kupujem in so res super Za naše micene majo tud ja, pa prov fletne motive, vedno grem pa še okol miklavža tja ker majo takrat ponavadi še take praznične motive za otročke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:07:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober dan... joj kok vas moram prebrat.....bom glih do večera brala, pol bom šla pa spat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:11:29
|
|
|
|
Onasiss
|
In kaj pri vas dogaja?????? Mi smo danes leteči, je imela Evita ponoči šov pa je Onasis z njo dežuru zato smo ga zjutraj pustilči spat in sva najprej Vita v vrtec odpeljali in potem sva šli v trgovino...... Potem smo bili pa ravno ko je bil najlepši sonček na Žalah... joj kok je gužva čist adijo pamet.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:17:45
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm-----kadar grem jaz v Supernovo ni nikol gužve..... . Poleg tega pustim mulca v igralnici, da jaz v miru nabavim kar pač moram.... Ko boš v teh krajih me lahko kdaj pokličeš, gremo na kavo.... Imaš zs....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:26:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud dobro zrihtaj pri zdravniku A sedaj živite v skupnem gospodinjstvu pri tvojih / njegovih? Je kaj boljše z gosto hrano? Skupaj v dvosobnem stanovanju z njegovimi Ravno zaradi ljubega miru sva šla midva v najem...raj plačava najemnino in imava božji mir... pa še druge stvari sva lahko kjerkoli počela....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:29:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ joj danes prav ni ok dan-skos premlevam o tej bakteriji in me želodec boli Brezveze se živceraš ker zih ni nič resnega...še ni rečeno, da to kar imamo oz smo mel mi, da imajo tud naši otroc....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:31:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 TISI VSE NAJ ZA DEVETMESEČNICO Se podpišem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:32:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst sem zgubla že dobre 3 kg če boš šla tako naprej...boš kmal full šlank...madona saj te tvoj sploh ne bo več spoznal....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:39:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ claud....... za zobek-zdej pa lahko šnicle jeste Se rizem mamo probleme pri nas pa s polento Naša tudi noče jest polente..... je pa za zajtrk z nama k ta velik kruh in sir.... pa še kot star dec cmoka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:47:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Onasiss pomagaj sem misla, da bom zbrala moč in pogum pa ne gre.... solze so mi tekle ko sem jo jedla in sem bla pridna pojedla sem vse približno 100g, ampak ko pomislim, da je ju3 že za zajtrk pa še brez jajčke.... ko bi bil vsaj košček kruha al pa krompirja bi blo lažje.... kaj pa drug teden ka je meni tega treba Eh punca... jaz sem z užitkom zajtrk in kosilo pojedla samo da sem do večerje prišla..... mi je cel dan sam večerja po glavi rojila... tako da poizkusi s to metodo, da ne razmišljaš kok je vse zanič, ker itak vemo, da je ampak, da pač to ješ, ker hočeš shujšati in za večerjo te čaja najboljše..... Sicer pa BRAVO ZA NAPREDEK....... Veliko pomaga, ker se veliko giblješ, tako boš še prej izgubila kile.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:49:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lepotičke pozdravljene, Mislim na vas. lepo, da si se oglasila. za napredke za spanje in voziček za vse, kar se mora še urediti Se podpišem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 16:56:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Tako...pokomentirala sem vse.... aja še to...paštetke sem za vsak slučaj pod povšter dal in bojo tam ostale do nadaljnega... pri nas se nikoli ne ve kdaj pridejo prav..... Kolumbo..... za varuško, kozmetičarko......in čas zase..... Jaz tud rabim varuško...ima katera priporočila???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 17:23:25
|
|
|
|
SURF
|
SAMP NA HITRO... NAJPREJ LEPO POZDRAVLJENE OD NAS PATRICIJA IMA VSE SKUPAJ ŽE ŠEST ZOBKOV....NA NOVO SO PRIKUKALI NA PLANO ŠE TRIJE KOK SUPER DA JE JIH JE NEKAJ MIMO SPODAJ IMA DVA IN ZGORAJ ŠTIRI. LEP VEČER!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 17:54:27
|
|
|
|
Čebel@
|
samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 17:57:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano držim pesti, da bo vse OK in da boste kmalu doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 18:30:19
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano držim pesti, da bo vse OK in da boste kmalu doma Upam da vseen ni to.... Ker to sm mela jst ko sm bla mala...ni blo lustn....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 19:05:56
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem kršila so me razjezil si sem pojedla 3 žličke čokolina od benjamina namesto svoje večerje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 29.10.2009 19:32:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano OOOOOOOOOOO bogica.... da bo vse ok.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?