|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
29.10.2009 14:04:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vidim, da samo še o tem pišemuser posted image user posted image user posted image se opravičujem..... ampak tako malo lažje guram..... zdej me je po kosilu zadelo, zvečer bom pa verjetno z vso zagnanostjo kuhala repo za zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
včeraj sem tud pisala kako bom repo zamenjala no danes sem jo pa jedlauser posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo šlo ker si močna in odločna

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
29.10.2009 14:08:32   
sjmm
HOJ, mi smi bli do 13h brez elektrike, tko da bo zdej vse po luft letel, da še kej postorimo.

Mali glih vstal, bo treba kej papcat

Ostali zlo počitniško razpoloženi

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image za vse nove zobke, mislim da pri birdy in claud, ste tok naklepetale, da sem sam na hitro prebrala, pprriiddnnee

no, sej bo tudi dieta mimo, brez skrbi in boste spet lahk kej dobrega papcala, le pogumno naprej, ste še meni neki vest vzbudile

Zdej bom pa za Majčka do konca naredila sadno pojedino, dans ima dušeno hruško in jabolko, pa ovsene kosmiče, pa bova še ene pol banance dodala, da bo mal slajše

Ostali pa so si pico zaželeli, moj je doma, pa bi skoz neki jedel, seveda pa pri nas ne gre v izi na Halo pica, saj jemo sam Mami pica...ok, grem, vsem, ki potrebujete zdravilne pozdravčke pošiljamoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
29.10.2009 14:09:57   
Pikica_82
Dan! Za seznamček: 2. zobek 29.10.
Vidim, da ste ene na dieti: go go punce!!!! Z ostalim branjem pa spet zamujam...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
29.10.2009 14:18:24   
Urša08
Katjuša da ne bi obupala, dej zdrži. Si na dobri poti user posted image user posted image user posted image jaz ti verjamem da ti repa ne diša ampak vseeno se mi zdi neumno da obupaš, teh 14 dni zdrži s to dieto. Lej dons si že na -3 kile, uvau user posted image user posted image user posted image Verjamem da ti bo ratalouser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
29.10.2009 14:18:32   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠAAAA slikceeeeee od danes plisssss.............joj si me s temi legicami čist ....bom vidla mogoče skočm pogledat, DO KDAJ PA JE AKCIJA????...aja še NASLOV za nogavice bi te prosila al pa vsaj ime firme. HVALA

Mi smo bli popoldne pri tašči....ko se je znočilo in smo pojedli večerjo je "popokala" vnuke in rekla da bojo zdej skupaj molili, da jim bo Miklavž kej lepega prinesel, ker že zdaj opazuje otroke kaj delajo.....men ni blo nič jasno za kaj se greuser posted image .....Šime je samo zginu iz kuhne.....ko so res začel molt (jih je blo tko lepo gledat skupaj z atom in mamo d sm na konc spet skor jokcala...)...začne nekdo trkat na okno.....Majkkl kot najmlajši vnuk reče: NEKDO JE PRIŠEL, kdo je prišel???.......ta starejše dva vnuka seveda hudo pametna, d je Miklavž....letijo ven...na okenski polici pa za vsakega ena čokolada......tašča na koc reče: Če boste še naprej tako pridni, bo pa kmalu prinesel še igračeuser posted image

No tko....zdej pa jst rabm eno dobro vilo k bi namest mene štenge pomila...ves pesek iz dvorišča je po celi bajti in ne prenesem več da mi "škripa "pod nogami oz copat.

mislm d se je en zbudiluser posted image user posted image

Kolumbo to je Pletilstvo Jakopina (jaz hodim v trgovinico v Britof), eto še link http://www.jakopina.si/slovenian/, slikice bodo - še dons upamuser posted image user posted image user posted image

He he - to so pa moji sorodniki:) Imajo najbolj kvalitetne pletene stvari v Sloveniji. Nogavice so praktično neuničljive in res udobne. Pa še cene so ful ugodne (da jim malo naredim reklameuser posted image ) - je pa bil stric prejšnji teden pri nas in je Vidu prinesel dva para dokolenk zanj, sploh nisem vedela, da imajo tudi nogavičke za tako majhne (verjetno so jih začeli delat sedaj, ker imajo tudi enga dojenčkauser posted image )

Skratka PRIPOROČAMuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
29.10.2009 14:19:52   
Jutta
Za vse ki hujšate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uspelo vam bo!!!

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
29.10.2009 14:20:44   
Urša08

nč zdej grem pa res pospravlat, že od jutra samo govorim narejeno pa ni še ničuser posted image bo treba rokave zavihatuser posted image user posted image user posted image računam da se bo Žigec lepo igral, Nejc pa zaspal, bomo vidli...

se kej tipkamo

a ste od včeraj tolk razmetal, ker včeraj si mela vse lepo..... igrače na tleh se ne jemljejo kot da je razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image čez leto jih bodo otroci že tak sami pospraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej ni tok hudo, je blo pa treba kuhno v red dat, pa wc spucat, kak stroj dat prat,... take malenkosti, sedaj me čaka pa še kopalnica. Dons pospravim potem sem pa čez vikend frejuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
29.10.2009 14:22:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠAAAA slikceeeeee od danes plisssss.............joj si me s temi legicami čist ....bom vidla mogoče skočm pogledat, DO KDAJ PA JE AKCIJA????...aja še NASLOV za nogavice bi te prosila al pa vsaj ime firme. HVALA

Mi smo bli popoldne pri tašči....ko se je znočilo in smo pojedli večerjo je "popokala" vnuke in rekla da bojo zdej skupaj molili, da jim bo Miklavž kej lepega prinesel, ker že zdaj opazuje otroke kaj delajo.....men ni blo nič jasno za kaj se greuser posted image .....Šime je samo zginu iz kuhne.....ko so res začel molt (jih je blo tko lepo gledat skupaj z atom in mamo d sm na konc spet skor jokcala...)...začne nekdo trkat na okno.....Majkkl kot najmlajši vnuk reče: NEKDO JE PRIŠEL, kdo je prišel???.......ta starejše dva vnuka seveda hudo pametna, d je Miklavž....letijo ven...na okenski polici pa za vsakega ena čokolada......tašča na koc reče: Če boste še naprej tako pridni, bo pa kmalu prinesel še igračeuser posted image

No tko....zdej pa jst rabm eno dobro vilo k bi namest mene štenge pomila...ves pesek iz dvorišča je po celi bajti in ne prenesem več da mi "škripa "pod nogami oz copat.

mislm d se je en zbudiluser posted image user posted image

Kolumbo to je Pletilstvo Jakopina (jaz hodim v trgovinico v Britof), eto še link http://www.jakopina.si/slovenian/, slikice bodo - še dons upamuser posted image user posted image user posted image

He he - to so pa moji sorodniki:) Imajo najbolj kvalitetne pletene stvari v Sloveniji. Nogavice so praktično neuničljive in res udobne. Pa še cene so ful ugodne (da jim malo naredim reklameuser posted image ) - je pa bil stric prejšnji teden pri nas in je Vidu prinesel dva para dokolenk zanj, sploh nisem vedela, da imajo tudi nogavičke za tako majhne (verjetno so jih začeli delat sedaj, ker imajo tudi enga dojenčkauser posted image )

Skratka PRIPOROČAMuser posted image

Jutta jaz že par let tam štumfe kupujem in so res super user posted image user posted image user posted image Za naše micene majo tud ja, pa prov fletne motive, vedno grem pa še okol miklavža tja ker majo takrat ponavadi še take praznične motive za otročke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
29.10.2009 16:07:35   
Onasiss
Dober dan... joj kok vas moram prebrat.....bom glih do večera brala, pol bom šla pa spat.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
29.10.2009 16:11:29   
Onasiss
In kaj pri vas dogaja??????

Mi smo danes leteči, je imela Evita ponoči šov pa je Onasis z njo dežuru zato smo ga zjutraj pustilči spat in sva najprej Vita v vrtec odpeljali in potem sva šli v trgovino...... Potem smo bili pa ravno ko je bil najlepši sonček na Žalah... joj kok je gužva user posted image user posted image  čist adijo pamet.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
29.10.2009 16:17:45   
Onasiss
sjmm-----kadar grem jaz v Supernovo ni nikol gužve.....user posted image user posted image user posted image . Poleg tega pustim mulca v igralnici, da jaz v miru nabavim kar pač moram....user posted image

Ko boš v teh krajih me lahko kdaj pokličeš, gremo na kavo....

Imaš zs....

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
29.10.2009 16:26:35   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Claud dobro zrihtaj pri zdravnikuuser posted image A sedaj živite v skupnem gospodinjstvu pri tvojih / njegovih? Je kaj boljše z gosto hrano?

Skupaj v dvosobnem stanovanju z njegovimiuser posted image

Ravno zaradi ljubega miru sva šla midva v najem...raj plačava najemnino in imava božji mir... pa še druge stvari sva lahko kjerkoli počela....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
29.10.2009 16:29:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

joj danes prav ni ok dan-skos premlevam o tej user posted image  bakteriji in me želodec boli

Brezveze se živceraš ker zih ni nič resnega...še ni rečeno, da to kar imamo oz smo mel mi, da imajo tud naši otroc.... user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.10.2009 16:31:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TISI VSE NAJ ZA DEVETMESEČNICO

user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.10.2009 16:32:32   
Onasiss
jst sem zgubla že dobre 3 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če boš šla tako naprej...boš kmal full šlank...madona saj te tvoj sploh ne bo več spoznal....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.10.2009 16:39:07   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: claud

claud.......user posted image user posted image user posted image  za zobek-zdej pa lahko šnicle jesteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Se rizem mamo problemeuser posted image
pri nas pa s polentouser posted image user posted image

Naša tudi noče jest polente.....user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa za zajtrk z nama k ta velik kruh in sir.... pa še kot star dec cmoka....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.10.2009 16:47:36   
Onasiss
Onasiss pomagajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem misla, da bom zbrala moč in pogum pa ne gre.... solze so mi tekle ko sem jo jedla in sem bla pridna pojedla sem vse približno 100g, ampak ko pomislim, da je ju3 že za zajtrk pa še brez jajčke.... ko bi bil vsaj košček kruha al pa krompirja bi blo lažje.... kaj pa drug tedenuser posted image user posted image user posted image ka je meni tega trebauser posted image user posted image user posted image

Eh punca... jaz sem z užitkom zajtrk in kosilo pojedla samo da sem do večerje prišla.....user posted image user posted image user posted image user posted image  mi je cel dan sam večerja po glavi rojila... tako da poizkusi s to metodo, da ne razmišljaš kok je vse zanič, ker itak vemo, da je ampak, da pač to ješ, ker hočeš shujšati in za večerjo te čaja najboljše.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer pa BRAVO ZA NAPREDEK.......user posted image user posted image user posted image user posted image  Veliko pomaga, ker se veliko giblješ, tako boš še prej izgubila kile.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.10.2009 16:49:00   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Lepotičke pozdravljene,

Mislim na vas.

lepo, da si se oglasila.
user posted image user posted image user posted image za napredke
user posted image user posted image user posted image za spanje
user posted image user posted image user posted image in voziček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, kar se mora še urediti

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.10.2009 16:56:20   
Onasiss
Tako...pokomentirala sem vse.... aja še to...paštetke sem za vsak slučaj pod povšter dal in bojo tam ostale do nadaljnega... pri nas se nikoli ne ve kdaj pridejo prav.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo.....user posted image user posted image user posted image  za varuško, kozmetičarko......in čas zase.....user posted image user posted image  Jaz tud rabim varuško...ima katera priporočila???user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.10.2009 17:23:25   
SURF
SAMP NA HITRO...
NAJPREJ LEPO POZDRAVLJENE OD NASuser posted image
 PATRICIJA IMA VSE SKUPAJ ŽE ŠEST ZOBKOV....NA NOVO SO PRIKUKALI NA PLANO ŠE TRIJEuser posted image KOK SUPER DA JE JIH JE NEKAJ MIMOuser posted image

SPODAJ IMA DVA IN ZGORAJ ŠTIRI.

LEP VEČER!!!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.10.2009 17:54:27   
Čebel@
samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt

se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.10.2009 17:57:57   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK in da boste kmalu doma

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.10.2009 18:30:19   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK in da boste kmalu doma

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da vseen ni to....user posted image
Ker to sm mela jst ko sm bla mala...ni blo lustn....user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.10.2009 19:05:56   
Katjusa
jst sem kršilauser posted image user posted image user posted image user posted image so me razjezil si sem pojedla 3 žličke čokolina od benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image namesto svoje večerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.10.2009 19:32:46   
Onasiss

OOOOOOOOOOO bogica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?