|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
29.10.2009 9:09:56   
Čebel@
joj danes prav ni ok dan-skos premlevam o tej user posted image  bakteriji in me želodec boli

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
29.10.2009 9:13:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tamika - tile tvoji štirje kralji pa so res pravi korenjakiuser posted image . Se vidi, da se imajo res radi. Se kaj skregajo tudi?

jutro.
hvala za pohvale za sliko user posted image .
fantje se imajo zelo radi, a pride tudi dan, ko se znajo stepsti user posted image
noč... no coment user posted image
tian v vrtcu
tristan spi, nos in kašelj še vedno prisotna
marin pospravlja tianovo sobo, svojo je včeraj user posted image user posted image
mai se igra v svoji sobi
ati v službi
mami pa user posted image mora
user posted image in user posted image pa še bi se kaj našlo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
29.10.2009 9:26:51   
Urša08
čebela ne razmišljat preveč

tamika pridna, pridnauser posted image

katjuša ti si bla pa zgodnja donsuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem uspela popedenat otroka in mački, pa kuhno v red spravit. Sedaj pa študiram da bi blo pametno kak stroj zalavfat user posted image user posted image user posted image Žiga se igra s pametnim lončkom, Nejc je pa malo pri tašči.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
29.10.2009 9:27:44   
Urša08
Piskot velja za torekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
29.10.2009 9:38:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela ne razmišljat preveč

tamika pridna, pridnauser posted image

katjuša ti si bla pa zgodnja donsuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem uspela popedenat otroka in mački, pa kuhno v red spravit. Sedaj pa študiram da bi blo pametno kak stroj zalavfat user posted image user posted image user posted image Žiga se igra s pametnim lončkom, Nejc je pa malo pri tašči.

ja men se je življenje postavlo na glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od kar sme na dieti prej vstajam in imam prej zajtrk, seveda prej začnem tud migatuser posted image user posted image user posted image user posted image   čez ene po urce grema pa z benijem na prehod:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
29.10.2009 9:53:18   
Ajvy
jutro.....sej smo že prej vstali...samo je bila tolk utrujena da je šla kar nazaj spat....

Črtica.
...čistitke za zobek....kje pa se skrivaš?

Birdy.....joj....mate pa res zanimivo zdravstveno preteklost.......

Urša.
..hvala za info....
Hm,.ne vem če ti bom kej pomagala...ker se bolj s fantovskimi igračami rada igra....TArja se igra z Nodijem :-)..drgač ma pa legice rada, pa avtočke, k so reveži skoz brez bencina pa jih je treba tankat, al pa k mojstru Jaki na popravilo vozit........najraje ima pa knjigice....NO, zdej ma eno punčko, jo je poverbala od sosede..pa sva ji dokupla flaško pa dudico..pa s tisto naokoli hodi...pa jo previja, ker je skoz pokakana....user posted image user posted image .....

Claud...joj...sem se mogla nasmejat..si je dama vzela prostora .....
Fino zrihtaj pri zdravniku....pa poročaj , kaj je ......

Simonakr...jah..delaš..veš  da se to pozna...kako pa je na novem delovnem mestu?

Katjuša..
.držim pesti ,da te ne bo M preveč matrala....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
29.10.2009 9:54:42   
Ajvy
Tamika...vav...vi ste pa čist delavni....bravo...

Čebela.
..ne razmišljaj preveč...ker je to lahko od prenosa.....nič v zvezi HAno......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
29.10.2009 10:02:38   
Urša08
Ajvy jutrouser posted image

Jaz sem tud mislila da bomo šli okol 10 na sprehod pa je Žigec omagal. No sej je boljše da se naspi, mogoče gremo pa kasnejeuser posted image Najboljš da se k delu spravim, mam dons plan pospravit stranovanje.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
29.10.2009 10:04:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro.....sej smo že prej vstali...samo je bila tolk utrujena da je šla kar nazaj spat....

Črtica.
...čistitke za zobek....kje pa se skrivaš?

Birdy.....joj....mate pa res zanimivo zdravstveno preteklost.......

Urša.
..hvala za info....
Hm,.ne vem če ti bom kej pomagala...ker se bolj s fantovskimi igračami rada igra....TArja se igra z Nodijem :-)..drgač ma pa legice rada, pa avtočke, k so reveži skoz brez bencina pa jih je treba tankat, al pa k mojstru Jaki na popravilo vozit........najraje ima pa knjigice....NO, zdej ma eno punčko, jo je poverbala od sosede..pa sva ji dokupla flaško pa dudico..pa s tisto naokoli hodi...pa jo previja, ker je skoz pokakana....user posted image user posted image .....

Claud...joj...sem se mogla nasmejat..si je dama vzela prostora .....
Fino zrihtaj pri zdravniku....pa poročaj , kaj je ......

Simonakr...jah..delaš..veš  da se to pozna...kako pa je na novem delovnem mestu?

Katjuša..
.držim pesti ,da te ne bo M preveč matrala....

kaka faca jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok so dobri tamaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
29.10.2009 10:04:52   
TAMIKA3
katjuša... user posted image za sprehod in pogum
urša... potem še lahko k meni prideš user posted image in user posted image . pa user posted image user posted image za nakupe
čebel@... user posted image user posted image user posted image za hano in user posted image user posted image user posted image za tebe
simonakr... da se user posted image in super, da si tako pridne, da boš likala
kolumbo... tile € bi pa prav prišli user posted image user posted image user posted image user posted image , pa super, da si si vzela čas samo zase user posted image user posted image user posted image , jaz bi tudi user posted image
claud... user posted image da boste čimprej na svojemuser posted image user posted image . pa user posted image user posted image zate in tvojo madam
birdy... user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji žabici
sjmm... user posted image za prespano noč
ajvy... user posted image user posted image za tiso, da se čimprej pozdravi

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za bolančke in tiste, ki ne spimo user posted image user posted image
no to sem si zapomnila user posted image
lep sončen dan vam želim

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
29.10.2009 10:09:45   
TAMIKA3
TISI VSE NAJ ZA DEVETMESEČNICO

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
29.10.2009 10:14:21   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Še od nas čestitke pa koš poljubčkov, pa da grejo bolezni stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
29.10.2009 10:15:51   
Urša08
Tamika dej povej kako mate vi zrihtan z darili za te može ki prihajajo? Glede na to da mate 4 fante, ja sej že vse majo, kje ideje dobita? Kaj bo Tristan dobil? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
29.10.2009 10:21:28   
Katjusa
mi gremo 22. v terme Tuheljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem zgubla že dobre 3 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
29.10.2009 10:25:37   
Urša08
Katjuša superca za kilograme user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej, nč obupat bo ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image Za terme pa tud super? Greste za en teden? Je bla kaka akcija?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
29.10.2009 10:26:16   
TAMIKA3

Tamika dej povej kako mate vi zrihtan z darili za te može ki prihajajo? Glede na to da mate 4 fante, ja sej že vse majo, kje ideje dobita? Kaj bo Tristan dobil? 

miklavž... sadje pa kaka malenkost
božiček... lani so dobili vsi skupaj v enem zaboju: knjigice, igrico za PS2, kocke, pa kakšno sladko malenkost, aja pa zaboj je za igrače user posted image . za letos pa še ne vem user posted image sem jaz tudi mislila kakšen lego, za tristana pa user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
29.10.2009 10:26:51   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi gremo 22. v terme Tuheljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem zgubla že dobre 3 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
29.10.2009 10:27:47   
Urša08
Tamika vsi skup v enem paketu to sploh ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.10.2009 10:37:10   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.10.2009 10:37:40   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Še od nas čestitke pa koš poljubčkov, pa da grejo bolezni stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.10.2009 10:47:10   
Katjusa

Katjuša superca za kilograme user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej, nč obupat bo ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image Za terme pa tud super? Greste za en teden? Je bla kaka akcija?

gremo 5x polpenzion preko tuša.... otroka sta zastonj v sobi je dodatno ležišče za florija, s sabo bomo pa vzeli prenosno posteljo za benijauser posted image user posted image user posted image user posted image 300€.... je pa vse zasedeno tak da je bil sam še ta termin frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kalorije kurit z benijem na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.10.2009 10:50:27   
Čebel@

gremo 5x polpenzion preko tuša.... otroka sta zastonj v sobi je dodatno ležišče za florija, s sabo bomo pa vzeli prenosno posteljo za benijauser posted image user posted image user posted image user posted image 300€.... je pa vse zasedeno tak da je bil sam še ta termin frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa kalorije kurit z benijem na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vav tole ste pa super trofniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.10.2009 10:51:59   
simonakr
Evo speglano - hvala bogu ni blo veliko pa mala je dala mir tko da sm bla hitr fertik.

Ajvy - služba gre kar dobr, najbrž res da sm zarad službe zmatrana, pa sej se bom navadla, pol bomo pa mogoče spet kej naredl da bomo lahko doma.

Tisa user posted image user posted image user posted image za obmesečnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.10.2009 10:57:15   
Urša08
Katjuša superca, res ste dobro dobiluser posted image user posted image user posted image

Simonakr pridna že vse zlikalauser posted image user posted image user posted image

Jaz pa zabušavam v miru in tišini user posted image user posted image user posted image eno urco mam že čisti mir in se mi sploh ne da nč narestuser posted image . Sem si še kapučin nardila in mi tok paše user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.10.2009 11:05:10   
claud
Jst pa vem zakaj je zadnje case Larissa bla tecna!
IMA 3. ZOBEK.......AMPAK NIMAM POJMA OD KDAJ, ZDJ SM OPAZLA DA JE CIST ZUNI......POJMA NIMAM KDAJ PA ZATO KER NI ZGORNJA ENKA, APMAK TM NEKJE K NAJ BI BLA TROJKA[sm=zmeden.gif]user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 29.10.2009 11:06:58 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?