Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa temika jst sem tud poguglala za tole repo... sem pa punce vprašala in so rekle da kuhano jedle jst sem dons res zagala kot da ima fobijo pred repo sej mam tak cmok v grlu komi čakam da mine 1 ura da se vode napijem..... še sir mi ni pasal.... tak da sem ga malo pustila...... ne vem kaj nej naredim ju3 za zajtrk ne morem repe Onasiss pomagaj sem misla, da bom zbrala moč in pogum pa ne gre.... solze so mi tekle ko sem jo jedla in sem bla pridna pojedla sem vse približno 100g, ampak ko pomislim, da je ju3 že za zajtrk pa še brez jajčke.... ko bi bil vsaj košček kruha al pa krompirja bi blo lažje.... kaj pa drug teden ka je meni tega treba Katjuša, če ne moreš repe bi pa jst useen z nečim zamenjala, magari z zeljem, al pa solato (ki je polna železa). Bolš to k da zraven kruh ješ al pa krompir k to je bomba napram recimo zelju. Če ti res ne gre, res, raj mal prilagodi. K to da te bo pa ta dieta čist zafustrirala pa tud ni dobr pa zdrav no. Drgapč pa, pejt na montinjaka, to je velik bolj pameten, pa še skoz lohk to furaš, prva stopnja je res mal zajebala, ampak sej greš lohk vmes mal na drugo (vzdrževanje teže), pa pol spet na prvo, pa spet na drugo... Glede na to kok češ shujšat, nared zdej to dieto če si se jo že lotla in ti uspeva (bravo, ker jst sem sam ene dva dni prebrala pa rekla, o ne, to pa ne), pol pa pejt na montija. Pa še moža v to zvleč, glede na to da pravš da ma tud on preveč kil, pa še otroc bojo tko jedl, kar je pa sam zdravo. Monti sploh ni ne vem kaj, je ubistvu zdravo prehranjevanje in je on sam na novo odkril toplo vodo, in z njo zaslužu. ja tele diete sem se lotla ker jo je kolumbo prlimala sem in ker je bila to odlična priložnost, da nekje začnem in zdej sem ful motivirana, čeprav me jedi, ki jih ne jem prav vržejo iz tira.... sma si pa z možekom že napisala jedilnik oz sestavla sma si obroke, zdej jih samo še po dnevih zložima in potem začnema po tej dijeti s prehranjevanjem v manjših količinah in po nekem vrstnem redu kr bo tudi meni lažje za kuhanje..... se mi pa zdi ful pomembno, da sme v vse to vklučla gibanje in zdej že 4 dan pridno delam in verjamem da mi bo uspelo
|