|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
29.10.2009 19:33:53   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst sem kršilauser posted image user posted image user posted image user posted image so me razjezil si sem pojedla 3 žličke čokolina od benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image namesto svoje večerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj ti ne preostane nič drugega kot da popokaš deca in gresta zbijat te kalorije.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš kako .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.10.2009 19:57:14   
baki

jst sem kršilauser posted image user posted image user posted image user posted image so me razjezil si sem pojedla 3 žličke čokolina od benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image namesto svoje večerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
na sekiraj se te tri žličke ti nebodo spremenile nič

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.10.2009 19:59:15   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

samo sporočim da greva na pediatrično-sumijo uroinfekt

se pišemo ko pridea domov.....mislite na naju in držite pesti za Hano

držim pesti in upam da bo vse vredu in da ni uroinfekt

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.10.2009 20:00:54   
baki
ljst pa grem zdej kavč peglat pa une kmečke norce gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.10.2009 20:01:48   
piskot
cer.

otroci spijo, ata je na rekreaciji. ano se vedno drzi tista tecnoba, danes sem jo spet 3/4 sprehoda nesla user posted image . upam da jo mine kmalu.

cebela drzimo pesti da je bil lazni alarm!

mlea kok pa ti pridno vse podelas user posted image . aj evita zdaj zdrava?

katjusa drzi se nasvetov sotrpink!

shuka a vi se zdaj ze lahko druzite? a prides v torek z nama z urso na kavo nekam v mesto?

kolumbo kaksno varusko? sem kaj zgresila?

kayica mene je vrat bolel 2 meseca. kljuvalo mi je v glavo tako da sploh nisem verjela, da je to lahko od mišic in od napačnega nošenja takrat 5 kg tezkega dojencka. dotarca me je dala na ene terapije, ene take masaze, pa ful sem redno telovadila, 3× dnevno. po kaksnem mesecu trdega dela je bilo stanje izboljsano. pa se zdaj me vcasih zagrabi, pol pa spet 3 dni telovadbe, pa je bolje.

baki a grem lohk zraven tebe? se kaj za grickat zraven prinesem user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.10.2009 20:22:20   
TAMIKA3

hanči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za tebe pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.10.2009 20:26:41   
Urša08

čebela držim pestke za Hano in upam da se čim prej vrneta domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.10.2009 20:26:48   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sedaj ti ne preostane nič drugega kot da popokaš deca in gresta zbijat te kalorije.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš kako .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image
se lahko posreči user posted image in boš user posted image . v slabem nekaj dobrega user posted image user posted image user posted image

drugače se pa ne sekirat za tri žličke user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.10.2009 20:27:44   
Urša08

Katjuša ja kdo te je pa tok razjezu user posted image drgač se pa za tri žličke ne sekiraj user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.10.2009 20:30:53   
Urša08
Mojedva pikeca spančkata. Jaz počasi berem tole knjigico in mi je kr luštnauser posted image Muci sta tud dobili večerjo, stanovanje popedenano do jutrauser posted image . Mal plane delam za soboto in sem mislila da bi šli na izlet na grad štanjel, al pa Socerb pa na en sprehod ob morju. Bomo vidliuser posted image

dobr spančkajte pa se kej tipkamo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.10.2009 20:32:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image
se lahko posreči user posted image in boš user posted image . v slabem nekaj dobrega user posted image user posted image user posted image

drugače se pa ne sekirat za tri žličke user posted image user posted image user posted image

Tamika tako kot jaz ma tud Katjuša obisk  zato malce dvomim v user posted image vsaj to noč še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.10.2009 20:43:23   
sjmm

Držimo pesti in pošiljamo zdravilne pozdravčke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.10.2009 20:43:45   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

Tamika tako kot jaz ma tud Katjuša obisk  zato malce dvomim v user posted image vsaj to noč še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nč ne bo z user posted image še manj pa da bi mu dons dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej so res tri žličke sam kalorij je pa za jogurt in sadje.... tako da sem cel teden čakala tole večerjo zdej je pa nisem jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image mah sem čist obupala... po repi na tleh pol lačna in živčna..... ne vem če ima vse skupi kak smisu..... nonstop kuham in pripravljam vstajam ob pol 7 zjutri, da dragemu spakiram in da zajtrk skupi popijema/jema spat hodim ob 12-1 zjutri.....
kuham ribe in repo..... zraven pa razmišljam če bom jedla al neuser posted image ..... komi čakam, da grema na svoj jedilnik...

se bom potrudla, da neham vsaj vam težit.... ko shujšam vam pa javim......user posted image

punce kaj pa je to uroinfekt?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.10.2009 20:48:36   
TAMIKA3
uroinfekt je vnetje sečil 

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.10.2009 20:51:32   
sjmm
Čer, našga še kr razganja je mal v avtu zadremal k smo šli v Bauhaus po barvo za našo kuhinjo, zdej smo že vse neki pobarval, pa je treba še kuhno, sem kr komando dala, ha, ha

Kot vidim, imate nekatere težave z jedilnikom za minus kilce, nikar obupat punceuser posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa ste že ful rezultate dosegleuser posted image user posted image user posted image , je pa res težko ob polni kuhinji jedcev in hrane, vem , se še spomnimuser posted image user posted image

No, gremo mal v kopalnico.........

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.10.2009 20:52:34   
TAMIKA3
user posted image user posted image
mirno in prespano nočko user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.10.2009 21:04:31   
Onasiss

Mojedva pikeca spančkata. Jaz počasi berem tole knjigico in mi je kr luštnauser posted image Muci sta tud dobili večerjo, stanovanje popedenano do jutrauser posted image . Mal plane delam za soboto in sem mislila da bi šli na izlet na grad štanjel, al pa Socerb pa na en sprehod ob morju. Bomo vidliuser posted image

dobr spančkajte pa se kej tipkamo

Mi tud..... se Vito zelo navdušuje nad gradovi.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.10.2009 21:07:10   
Onasiss
Grem zdaj csi gledat....pol pa spat. ajde lahko noč

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
29.10.2009 21:09:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Držimo pesti in pošiljamo zdravilne pozdravčke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem...

zdaj pa pe nekaj kdo pa je ta čebela? majchy?

boma2 :)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
29.10.2009 22:03:05   
sjmm
naš user posted image končno omagal, je kar pel zraven, ko sem ga uspavala, pa mlekca je stankal, pa kar ni in ni mogel mirno zaspati, po moje se tudi napovedujejo zobki, sicer pa je bilo tudi nenavadno, da je šel tako pozno spat, a ko smo vsi doma, pol je sigurn ritem out of order.

Ma sem mislila še mal peglezen zalaufat, se mi je cel dan ponujal, pa sploh ni blo cajta, mali je zdej kot navit in po riti user posted image naokrog drsa, tko da je kr sam sebi nevaren in ga je treba skoz nadzirat.

sem ravn dons poslušala o slavni hojci, seveda od tašče, sej sem jo pri prvih 2 imela, pa noben ni bil rad notri, ta tretji je bil bol suhec in je hodil pred 1 letom, no, tale pa je zelo nabrit, tko da ga tudi ne mislim tlačit v kaka pomagala.

No, mnenja so itak različna..user posted image

glede nahrbtnikov pa še raziskujem...zdej je pa v eni od otroških ena žurka in grem mal preverit, če kej zamujam, sej sem namreč že izdala ukaz za počitek...hja, počitnce ni kaj....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
29.10.2009 22:25:29   
Ajvy
uf...hvala za čestitke...če ne bi bilo vas sploh ne bi vedla, da smo že tako velikiuser posted image

KAtjuša.
..včasih res ne vem kje jih pobirajo.....tile naši škratki
Lepo za mini dopust....

Simonakr.
.čak da se ulavfaš....zdej si mal brez kondicije...sej bo...

Claud...čestitke za trojkouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
29.10.2009 23:36:19   
Ajvy
Kayica...vav..to pa kilaža...mene hrbet full boli....full....ampak kaj čem...mam še skoliozo...tko da...auva

Birdy..čestitke za 3 zobekuser posted image

Shuka.
...oi...ravno sem zadnjič mislila na vas.....
LEpo da vam gre super.....zakaj pa bruha AB....revček...
Kako se ti držiš? A to bo kakšen specilen vozižek???

sjmm
...he he ..počitniško razpoloženi...dobr si to napisala

PIkica82..čestitke za zobek

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.10.2009 23:36:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ajvy, Birdy hvala za poročilo o igračah user posted image user posted image user posted image Pojma nimam za kok denarja, prov ne vem kolk spet ne mislim dat, tam okol 30e sem mislila. 

Sej pomoje ti obe bolj težko pomagave, ker sta najini punčki glede igrač bolj... fantovskiuser posted image

sam res.... :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.10.2009 23:40:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ljst pa grem zdej kavč peglat pa une kmečke norce gledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam so res..ne moremm verjet...kaki nizkotneži so...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.10.2009 23:42:22   
Ajvy

In kaj pri vas dogaja??????

Mi smo danes leteči, je imela Evita ponoči šov pa je Onasis z njo dežuru zato smo ga zjutraj pustilči spat in sva najprej Vita v vrtec odpeljali in potem sva šli v trgovino...... Potem smo bili pa ravno ko je bil najlepši sonček na Žalah... joj kok je gužva user posted image user posted image  čist adijo pamet.....

sploh ne govor...sploh sem pa zadnjič vidla da so zdej še en mini bar tam postavli....groza....kaj šele bo...sladkorne pene...in tako...kr neki....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?