ursa1981
|
Pozdravljene, vidim, da je govora o odtekanju plodovnice. Naj vam povem, da sem 30.9.2007 to doživela, ko sem bila prvič noseča. Zjutraj sem bila še na pregledu pri G. - imela sem namreč CTG in nič ni kazalo na to, da se bo kaj dogajalo pri meni, rekli so mi le da se vidimo v ponedeljek :) Sicer pa je bil pdp 1.12.2007. Veliko hodit so rekli, da boste prej rodila in lažje, pa smo res tisti dan kar nekaj prehodili, malo tu malo tam.... In še v nabave sva šla z možem, kupovati namreč kartice za božič in novo leto Potem sva še na blagajni čakala sigurno nekaj časa in nato še na informacijah več kot 1 uro, ker so nama nekaj preveč računali oz. so imeli cene na policah drtugačne kot v računalniku. Potem je sledil še obisk pri mojih starših in ko sva se peljala domov od njih je moj dragi v naši vasi malce bolj pritisnil na gas (ne tko hudo sm ni šel npr 40, kot je omejitev ampak cca. 60) pa sem rekla nej se umiri k drgač bom mogla še v porodnišnico. In ko prideva pred domačo ograjo in ko se skobacam iz avta glej ga zlomka, odtekla mi je voda In v tistem mu rečem, ej rodit moram - ni mu blo nič jasno. Iz heca je prišla resnica In v porodnišnico me je odpeljal on - nisem se niti preoblekla, kar mokra sem se vsedla nazaj v avto, sedež sem podložila z brisačami - on je zložil malenkosti ki sva jih nakupila in prinesel potovalko ter neseser. Takoj sva odšla in prišla v porodnišnico okoli 20.30! No, potem pa v porodnišnici čakanje, da te popišejo, naredijo ctg,........ in to traja kar nekaj časa, da prideš a mesto kjer te pobrijejo, klistirajo .... ko to opravijo in ko ti opraviš svoje - klistir opravi svoje no te pošljejo v kopalnico, da se skopaš ... In verjele ali ne v porodno sobo sem prišla ob 22.30 se prabvi 2 uri po sprejemu v porodnišnico..... Dragi je seveda šel domov, ker sem ibla odprtal e 2 cm in so rekli, da pred 2.00 zjutraj ne bo nič in naj gre lepo spat. In res naša Anja je čakala na PDP in se rodila prav na PDP 1.12.2007 - a ne ob 2.00 ampak šele ob 11.05 Sem pa lahko mirno hodila na wc, kadar mi je zapasalo, le na koncu ko sem imela umetne popadke je bilo tega konec - enkrat sem morala lulati na kahlico,.... nazadnje pa sem mislila, da se bom še celo pokakala, a so rekli naj se kar - ker so vedeli, da se ne bom ampak sem čutila glavico, ki je pritiskala in si želela ven No, vse je šlo lepo in prav - res pa je bolje, da proti koncu ne hodite veliko same naokoli, sploh ne daleč od domače hiše, stanovanja ,.... Jaz vem, da grem samo še z možem okoli, če gremo kam dalj. No, to je to, tako da brez panike Nekatere si želite raje začutiti popadke, kot da vam odteče voda, jaz pa sem ravno rekla, da bi raje videla, da bi bilo tako kot pri Anji, ker popadkov se prav nič ne spomnim (vem le da je bolelo), pa še ti so bili umetni, tko da svojih praktično skoraj nisem imela in me je strah, da jih nebi spoznala, čeprav vem, da je to nemogoče Lepo se imejte, uživajte še zadnje dni s svojimi trebuščki, kasneje jih boste pogrešale, predvsem tiste, ki ste prvič noseče LP
|