|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
29.10.2009 8:22:40   
mayamaya
dobro jutro!

evo še ena, ki se ji ni dogajalo popolnoma nič, razen wc-jev seveda. ene 3x, če se prav spomnim user posted image .

danes je pa itak spet en lep dan za ga izkoristit maksimalno tako, da....pojedla sem, zdej pa malo ven, na zrak.

lep dan vsem

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.10.2009 8:24:33   
eva1
JUtro!

Pri meni vse po starem, danes sem spala kt krtek..sej k prej 2 noči skoraj nič nisem! Včeraj so me kako uro matrali popadki, potem se je HB vse umirilo...

Polna luna-sicer name ful vpliva, se spomnem od prejšne lune, pa tut mlaj vpliva, ampak jst še ne grem tak da vam preputsim, k mate na začetku rok...

Nončika-kok fajn si rodila, jst tudi tole podpišem takoj...sedaj pa veliko cartanja!!!

Pri meni je bil 1 elektivni CR, v drugo pa dost podobno kot pri juniorki...v petek sem bla pri G ki je rekel, da je že pripravljeno, da zna bit kej prej...pa sem rekla, da bi bila ful vesela če bi čez vikend rodila, zaradi varstva za 1 otroka..pa reče G naj probam z sexom..pa res..iz petka na soboto, okoli 3h ponoči se mi spravimo k stvariuser posted image pa me takoj po sexu sačne nekaj ščipat pa tko ena čudna , rahla bolečina na 15 minut..rečem sma sebi da tok hitr  tak ne prime, pa se uleže in zaspim..ob 5h me ful lulat, nakar v WCju zagledam čep..pol pa spat nisem več mogla..pa sem šla vse pospravit, glavo si umit, za v por. še zadnje stvari pripravit...pa se ob 7.30 usedem pred rač. gledam RR pa pok, se usuje iz mene..odteče vsa voda, kt iz slapa...nč grem zbudit mojga, pa lukca odpeljeva z dedku, pa greva..popadki so vmes čisto prenehali...pridem v P 1 prst odprta...klistir, papirologija, pa ker do 11h ni blo nič, me vprašajo al grem na odd, al mi dajo umetne..se zmenim za umetne, ki primejo takoj, ko mi nastavi flašo..najprej bolj na izi, potem pa šopajo na 1-2 minuti, k nori...ob 14h so bli že peklenski, ob 16h bi takoj podpisala CR, sam sem se pol mal skulirala, pa telo se nevadi bolečine, pa je kr šlo..ob 17h odprta 5 prstov, me še G mal na roke razširiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ob 18h 8 prstov, ob pol osmih so se začeli potisni poadki, ki mene niso čist nič boleli, samo pač pritiskala sem..je rekla babca da bova do 20h rodile..aha....ob 21.20 so se odločili da zdaj je pa res zadnji čas da rodila, mi prerezali presredek in 21.28 sem rodila..če nebi pazili presredka bi pa vrjetno že prej..tako da zdej me briga naj režejo sam da bo čimprej fertik...mala 3670g 53 cm, obseg glave38cm-zato smo se tok dolgo matrali...no upam, da bo zdej hitrejše, brez bolečin pa tak vem da ne bo šlo!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.10.2009 8:28:46   
Menta
Dobro jutro nosečke in mamice,

spet sem dobro spala user posted image user posted image user posted image , zjutraj pa je maček poskrbel, da sem se zbudila malo bolj zgodaj. Kar ni nehal mijvakati, tečnoba! user posted image

bolečina levo od popka Sem se odločila, da vas vprašam, ali se še kateri od vas pojavi bolečina na levi strani od popka, malo nad njim? Mene večkrat zelo veže na tem mestu, sploh kadar se prepognem. Na tistem mestu imam tudi zelo trdo. Se pa pojavi predvsem popoldne ali pa če več hodim.
To mesto si ponavadi zmasiram (med počitkom) in je bolje, ne izgine pa čisto do naslednjega jutra. Se kateri kaj sanja, kaj bi to bilo?

Lep dan, upam, da s sončkom obsijan!
Papa

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.10.2009 8:50:38   
tassika
Evo še ena, ki se nič ne dogaja in naj se vsaj še 2t ne user posted image . WC 2x na noč, čez dan več, ker se trudim ful pit. Trd trebuh, obvezno ponoči ko grem na wc, čez dan nisem zasledila, razen tam okoli popka, ampak to mora biti naša biba, ker zgoraj je pa mehko. Edino kar me daje je to, da se sklanjam kot babica, zraven skoraj izdihnem in jokam da me vse boli in pa da me je začelo dol spodaj ful bolet, ne bolet, tko špikajoča bolečna, pa niti to ne, sploh ne znam opisat, kot da se ti ened nekam nasloni in tako zapeče da je groza, pa prebava, so me v porodnišnici čisto zaprli in se še vedno ni normaliziralo, upam, da se kmalu.

Nič zdaj grem pa pospravit kuhinjo, ker greva danes po novo posodo v merkator in je potrebno narediti prostor in stare zmetati stran, če pa se vmes pokaže sončke, grem pa še na sprehod.

V pon imam pregled in upam, da bo pogledala, kaj je že spodaj in potem začnemo tudi s posteljnimi aktivnostmi, samo saj pravim, počakat je treba vsaj še 2t ker pride mizar končno omaro zmontirat, pa glede na to kolikokrat je že prestavil, me skrbi da bom prej z dojenčkom nazaj kot pa bo stala omara. No pa saj ni važno, vsaj previjalno imam.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
29.10.2009 10:22:38   
srecna_zvezda
Dobro jutro oz dober dan!user posted image

Noc smo (ne)uspesno prestali. Razen pogostih obiskov na wc, se ni dogajalo nic posebnega. Vceraj so se popadki zaceli cca. ob 18:00 in na vsakih 5-10min tja do polnoci (dokler nisem sla spat). Enkrat so bili blazji potem se zaceli vrstiti malo mocnejsi in potem se je spet na blazjo obliko vse vrnilo.  Danes sem ze 2x obiskala wc za ta vecjo potrebo in ceprav je bilo komaj kaj, je bolelo kot user posted image . Bebi se veselo premetava, kakor da bi imel znotraj trampolin in zraven se salte delal.user posted image
Punce jaz mislim da bomo morale pocakati na polno luno....user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
29.10.2009 10:22:46   
*I.am.happy*
hello hello...

ja kje pa ste vse? da se niste vse po vrsti kar v P odpravle??user posted image user posted image user posted image

danes je pa en tako len dan, da sem še kar v pižami, surfam po netu in nič konkretnega ne počnem.user posted image user posted image končno en dan, da ne norim okoliuser posted image

se pa bojim, da me bo prjel v roku ene ure, dvehuser posted image

nočna zgodba...wc ob treh in potem ena ura gledanja v luft...to mi je čedalje manj všeč. ko berem tele zgodbe me ma, da bi kr mal pospešila zadevo s user posted image user posted image he he he

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
29.10.2009 10:53:40   
ursa1981
Pozdravljene,

vidim, da je govora o odtekanju plodovnice. Naj vam povem, da sem 30.9.2007 to doživela, ko sem bila prvič noseča.  Zjutraj sem bila še na pregledu pri G. - imela sem namreč CTG in nič ni kazalo na to, da se bo kaj dogajalo pri meni, rekli so mi le da se vidimo v ponedeljek :) Sicer pa je bil pdp 1.12.2007. Veliko hodit so rekli, da boste prej rodila in lažje, pa smo res tisti dan kar nekaj prehodili, malo tu malo tam.... In še v nabave sva šla z možem, kupovati namreč kartice za božič in novo letouser posted image  Potem sva še na blagajni čakala sigurno nekaj časa in nato še na informacijah več kot 1 uro, ker so nama nekaj preveč računali oz. so imeli cene na policah drtugačne kot v računalniku. Potem je sledil še obisk pri mojih starših in ko sva se peljala domov od njih je moj dragi v naši vasi malce bolj pritisnil na gas (ne tko hudo sm ni šel npr 40, kot je omejitev ampak cca. 60) pa sem rekla nej se umiri k drgač bom mogla še v porodnišnico. In ko prideva pred domačo ograjo in ko se skobacam iz avta glej ga zlomka, odtekla mi je vodauser posted image  In v tistem mu rečem, ej rodit moram - ni mu blo nič jasno. Iz heca je prišla resnica user posted image  In v porodnišnico me je odpeljal on - nisem se niti preoblekla, kar mokra sem se vsedla nazaj v avto, sedež sem podložila z brisačami - on je zložil malenkosti ki sva jih nakupila in prinesel potovalko ter neseser. Takoj sva odšla in prišla v porodnišnico okoli 20.30! No, potem pa v porodnišnici čakanje, da te popišejo, naredijo ctg,........ in to traja kar nekaj časa, da prideš a mesto kjer te pobrijejo, klistirajo .... ko to opravijo in ko ti opraviš svoje - klistir opravi svoje no user posted image  te pošljejo v kopalnico, da se skopaš ... In verjele ali ne v porodno sobo sem prišla ob 22.30 se prabvi 2 uri po sprejemu v porodnišnico.....

Dragi je seveda šel domov, ker sem ibla odprtal e 2 cm in so rekli, da pred 2.00 zjutraj ne bo nič in naj gre lepo spat. In res naša Anja je čakala na PDP in se rodila prav na PDP 1.12.2007 - a ne ob 2.00 ampak šele ob 11.05 user posted image  Sem pa lahko mirno hodila na wc, kadar mi je zapasalo, le na koncu ko sem imela umetne popadke je bilo tega konec - enkrat sem morala lulati na kahlico,.... nazadnje pa sem mislila, da se bom še celo pokakala, a so rekli naj se kar - ker so vedeli, da se ne bom ampak sem čutila glavico, ki je pritiskala in si želela ven user posted image  

No, vse je šlo lepo in prav - res pa je bolje, da proti koncu ne hodite veliko same naokoli, sploh ne daleč od domače hiše, stanovanja ,.... Jaz vem, da grem samo še z možem okoli, če gremo kam dalj.

No, to je to, tako da brez panike user posted image  Nekatere si želite raje začutiti popadke, kot da vam odteče voda, jaz pa sem ravno rekla, da bi raje videla, da bi bilo tako kot pri Anji, ker popadkov se prav nič ne spomnim (vem le da je bolelo), pa še ti so bili umetni, tko da svojih praktično skoraj nisem imela in me je strah, da jih nebi spoznala, čeprav vem, da je to nemogoče user posted image

Lepo se imejte, uživajte še zadnje dni s svojimi trebuščki, kasneje jih boste pogrešale, predvsem tiste, ki ste prvič noseče user posted image

LP

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
29.10.2009 11:30:47   
Anonimen
Dan, kako smo na tak lep sončen dan. Mi je prov fajn, ker ni mraza pa dežja.

Vidm da še vedno nimamo nobene user posted image user posted image .
Mi je full zanimiv, da takrat ko sm bla user posted image z Gajo so ble v našem koncu same punčke, zdej k mam pa user posted image so pa sami fantje.

Glede termometra jest prisegam na navadnega, ker te ušesni so mi full čudni, zmer drugač pokaže. Ma kva pa vem, najbolj zaupam navadnemu. Tud zadnjič ko smo bli z Gajo pri P in je bla res full vroča in ji zmer v ušesu pa pokaže 37,5user posted image . Pol ji je pa zmerla še v ritki je mela pa 39,5.

I.am happy a ti si tud težko pri miru? Tud jest skoz nekam norim pa neki delam, sploh ne znam počivatuser posted image

Ma sej ne vem sploh kaj morm še komentirat, sm sprot pozabila. Aja Tassika zanimiva razlika bušija.

(odgovor članu ursa1981)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
29.10.2009 11:59:03   
Menta
Ja, tile ušesni termometri lahko kar težave delajo. user posted image Sploh če ima otrok vneta ušesa, potem sigurno ne pokažejo prav.
Jaz imam zato še navadnega in če bo dete fuuul vroče, ušesni bo pa bolj malo pokazal, bom še z navadnim probala. Sem pa videla termometer, ki je v obliki dude in otroku v ustih izmeri temperaturo. Sicer ga nisem kupila, ga je pa trgovka ful hvalila (iz svojih izkušenj).

Kaj pa vem...upajmo, da jih bomo čimmanj rabile, da bodo deteta zdrava. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
29.10.2009 12:11:57   
ninka80
Pozdravljene,

a ni še nobena šla v P? Menda pa ja ne čakate vse vikend user posted image .
Že pred 2 leti sem govorila mojmu malemu v trbuščku: Mali, sam na 1. novembra se ne rodit, če si že tolk počakal, pa počakaj še malo. user posted image user posted image   No, pa me je ubogal in je počakal do 4. user posted image

Termometri... mi smo imel na začetku tudi navadnega, dokler ni 1. zbolel, potem je bil pa tečen, ko sva mu parkrat na dan tisti termometer žokala noter v ritko, pa čeprav samo nekaj sekund, pa vendo ga slečt, pa razvit..... tako, da smo potem raje kar ušesnega kupila in od takrat uporabljava tega, brez težav.

Končno sem slekla lupinco (jo je moj in pravi, da je to čist enostavno user posted image ) in jo oprala, pa čez vikend bom oprala cotke za dojenčka. Potem moram pa še tiste drobnarije nakupit, pa torbe pripravit.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
29.10.2009 12:30:43   
ellam
No, pa sem napisala celi roman in mi napiše WE ARE SORRY... user posted image
Ne da se mi več.

Preprosto da veste sem še vedno 2v1user posted image
Ponoči me je neki špikalo v križu ampak je kr hitr nehalo tko,da sploh nisem bila preveč pozorna. user posted image

Telefoni že zvonijo ko nori.. -_-
Vsak me sprašuje če mislim it al še bom do decembra čakala user posted image user posted image  Ma sm vsem povedla,da bodo itak sms dobili ko bo čas.. Pa kr ne razumejo in težijo.. user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
29.10.2009 13:31:43   
Lupinca
hej hej

js sem bila pa ziher da bomo danes čez noč dobili kako novo mamico...no, pa vidim da ni še ničuser posted image kaj, a se pol danes vse srečamo v P a kako? user posted image danes al pa najkasneje jutr ok?user posted image
mene je tud včeraj zvečer tko nekaj rezalo spodaj, da je blo prav čudno...pol se je pa umirilo in sm šla spet lepo spat....so em ponoč zbujal mal krči, ampak zutri spet kot da sem v 6. mescu in to je to. Ah ja...bomo pa še mal užival s tem bušijemuser posted image

je pa danes res spet tok lep sonček, da mi je kr bedno zdele ko sem notr...sej še počakam da se skuha, potem pa spet ven.

ellam...razumem kako je to, ko ti gsm zvoni in piskajo sms-i....js še vedno ful skočim prec na gsm pogledat kaj je, ker imam še dve frendici, ki sta tudi tik pred zdajci, ena že čez celo čez rok in vedno mislim da je katera od njih...če je recimo sms ob 7h zutri...in pol sem čist user posted image user posted image ko preberem..."ja kaj je zdej, še vedno v enem kosu?". Jao...dej puste me spat prosimuser posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
29.10.2009 14:58:54   
valerija77
Evo mene iz pregleda. Ctg normalen, nič dogajanja. Moja teža je že astronomska user posted image . Da o tamalem ne govorim... 14.10. je imel 3 kg, danes že 3,9 kg. Očitno bomo imeli res najmanj 4 kg otročka. Rekla mi je tudi, da dokler lahko izmeri glavico je še kr visoko, torej še nekaj časa ne bo nič. Je pa rekla, da naj z atijem čimveč user posted image   da bo pomagal da bi šla kej prej rodit. Pa sem ji rekla da me malo boli zaradi vnetja, pa v hecu nazaj reče da naj malo zobe stisnem. user posted image .
Naslednji pregled imam 5.11. torej čez en teden.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
29.10.2009 15:06:51   
MC09
Hej!

Jaz sem tudi imela včeraj pregled. Ni mojega ginekologa je nadomestna, pa se ji ni dalo kaj veliko razlagati. Imela sem prvi CTG, ki ga je komentirala samo s tem: A je dete vedno tako živahno? Jaz sem videla samo neke vrednosti, ki so bile večinoma okrog 130 nihale so pa od 119 do 164, kaj je to mi ni jasno, je to bitje srca user posted image , rekla je da je normalno???

Je kateri to kaj jasno?        

Mojemu user posted image pa glavice ni mogla zmerit, je že prenisko, drug teden sem se odločla, grem rodit user posted image , če bo user posted image seveda za to.

Lp

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
29.10.2009 15:47:01   
alexjera
Pozdravljene  user posted image ,

moj današnji ctg je bil nič novega, se še nič ne dogaja, maternični vrat se počasi mehča, komentar G zgodovina se ponavlja, torej po njegovem bom rodila nekaj dni pred rokom, s svojimi popadki in zelo ekspresno, zato mi je naročil, da ne smem predolgo vstrajati doma. Boji se namreč, da bi rodila po poti, ker imam do porodnišnice cca. eno uro, zato moram od doma, ko bodo popadki na 10 min. V prvo sem po sprejemu, ko sem imela popadke na 4 min. in bila odprta 2 cm rodila v 4 urah. Seveda v to niso všteti 2,5 dni popadkov pred tem. Glede na to da je G zelo izkušen in cenjen, mu pač že moram zaupati.
Danes sicer na ctg-ju ni bilo gužve, pa sem se hecala z babico, da bodo imele miren dan, v ponedeljek je bilo namreč črno nosečnic na ctg-ju, pa mi je rekla, da so v zadnjih 2 urah v porodno sprejeli šest nosečnic, jaz pa  user posted image . Očitno se luna že bliža.
Naslednji ctg imam v ponedelje, to bo še pestro.
Zdaj grem nazaj počivati, ker me je avto čisto uničil.

Lp

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
29.10.2009 16:10:08   
Pikapoka83
Pozdravljene punce! Pri nas je zadnja dva dneva zelo pestro. Včeraj sem imela 4 h ščipalce na 20 min, potem se je vse skupaj umirilo. Danes imam tudi neredne krče. PDP imam šele 19.11. vendar vse kaže na to, da bo mali pohitel na svet. Imam bolečine podobne menstruaciji že par dni, ampak se pojavljajo in potem prenehajo. Nekaj se očitno pripravlja. Upam, da se ne bom mučila s tem še par dni ampak me bo kar zagrabilo in pojdem :))

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
29.10.2009 16:24:13   
mashy
punce, ki pišete, da imate zmehčan maternični vrat oz. da ste že malo odprte? kako to G ugotovi? Vam dela vaginalni UZ?

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
29.10.2009 16:39:08   
alexjera
mashy meni ginekolog vedno naredi tudi klasični vaginalni preglad in tako oceni stanje, vedno govori o mehkosti vratu. Nekateri ginekologi merijo dolžino matrničnega vratu z vaginalnim ultrazvokom in govorijo o dolžini le-tega, vendar jaz z tem nimam izkušenj. Tudi babica, vsaj moja je, ocenjuje odprtost pri porodu s klasičnim prijemom, enako meri tudi jakost popadkov in med njimi masira in širi presredek, vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
29.10.2009 16:55:01   
Lupinca
mashy...z vaginalnim UZ mi je G merila dolžino materničnega vratu, ko sem bila še zaprta. Zdej nazadnje, ko je pa ugotovila da sm odprta, je pa pač potipala s prsti.

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
29.10.2009 17:00:24   
Lupinca
MC09...ja to bo sigurno utrip od user posted image . Zgornja črta baje beleži utrip srčka, spodnja pa dejavnost maternice. Višji ko je hribček na spodnji črti, močnejši je popadek.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
29.10.2009 17:06:45   
Perlica76
Zdravo!

Tudi jaz sem danes  imela CTG in pregled-sem še čisto zaprta in zdaj imam naslednjo kontrolo v ponedeljek,torej na lunco in dva dni pred PDP.Morda pa takrat končno kaj bo user posted image

pa-pa

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
29.10.2009 17:18:53   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Hej!

Jaz sem tudi imela včeraj pregled. Ni mojega ginekologa je nadomestna, pa se ji ni dalo kaj veliko razlagati. Imela sem prvi CTG, ki ga je komentirala samo s tem: A je dete vedno tako živahno? Jaz sem videla samo neke vrednosti, ki so bile večinoma okrog 130 nihale so pa od 119 do 164, kaj je to mi ni jasno, je to bitje srca user posted image , rekla je da je normalno???

Je kateri to kaj jasno?        

Mojemu user posted image pa glavice ni mogla zmerit, je že prenisko, drug teden sem se odločla, grem rodit user posted image , če bo user posted image seveda za to.

Lp

ctg meri utrip srčka - to so tiste visoke vrednosti, meni se je gibalo nekje od 140 - 160, uno drugo pa meri popadke. tam sem imela pa jaz menda prenizke številke - okoli 30, pa je bila babica čist razočarana, ker je user posted image očitno spal user posted image . pol mi je pa ene parkrat malo trebuh zrukala, pa so vrednosti prišle nekje do 50, več pa ne user posted image . no, ampak G je rekel, da je kar zadovoljen. takrat sem imela še 3 tedne do PDP. bomo pa vidli kaj bo zdaj v torek pokazalo.
ampak kaj, ko mi dopoldne spimo zato, ker zvečer preveč razgrajamo user posted image . res ga dopoldne ful malo čutim, pol popoldne in zvečer pa žurka, ko bi mami počivala user posted image

dejmo počakat na tole lunco. pri prejšnji me je križ tako bolel, zdaj se pa pustimo presenetit user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
29.10.2009 17:30:43   
mashy
hvala za obrazložitev. Meni je na zadnjih 2 pregledih delal samo UZ in CTG, tako da pojma nimam, ali je MV že kaj zmehčan oz. če sem že odprta... No, sicer pa verjetno G že ve, kaj dela user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
29.10.2009 18:25:50   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

ctg meri utrip srčka - to so tiste visoke vrednosti, meni se je gibalo nekje od 140 - 160, uno drugo pa meri popadke. tam sem imela pa jaz menda prenizke številke - okoli 30, pa je bila babica čist razočarana, ker je user posted image očitno spal user posted image . pol mi je pa ene parkrat malo trebuh zrukala, pa so vrednosti prišle nekje do 50, več pa ne user posted image . no, ampak G je rekel, da je kar zadovoljen. takrat sem imela še 3 tedne do PDP. bomo pa vidli kaj bo zdaj v torek pokazalo.

no, jaz sem vidla samo zgornjo črto, utrip srca, spodaj se mi je zdelo, da samo nekaj piše. Naslednjega imam 6.11., če prej ne rodim in takrat bo moj G, ki je bolj zgovoren. Hvala za pojasnila.

lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
29.10.2009 19:02:53   
december06
Hej souser posted image , ene pa so že mamice! Čestitke vsem! Jaz tudi komaj čakam, da pride naše dete na svet. Čeprav ravno ugotavljam, da bo verjetno čez rok, ker se mi zdi, da ima še vedno precej placa v mojem trebuščku in se še vedno obrača. Tako sklepam po kolcanju, včasih čisto spodaj, potem ob strani, no, zgoraj pa res ne. Tako, da še vedno ima lahko percejšnjo telovadbo. Naslednji teden, pa imam ctg in pregled in upam, da bo vse o.k.

Pa mirno noč vsem!

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......